Vyhodte Bílka

Quoted post

Klaus

#1081 Re: Re: Re: Re: #1069 Re: Re: Re: Re: Bílek je kvalitní trenér

2012-11-07 13:47

Furt s tim eurem. Už před nim, když každej viděl to rozlosování do nejlehči skupiny na euru, by nepostoupit bylo největši propadák. To az nepostoupíme na ms, budete zastanci bilka (moc jich neni) furt psat ale na euru postoupil do čtvrtfinale!! Podstatný je, že se na to nedá koukat. Ted se mame pos.rat, když konečně vyslyšel a pozval někoho nového na přatelak?? Stejně si tam pak veme hráče ( plašil, rezek, petržela, pekhart atd. ) který jsou z formy a někteři zahřivaj lavičku. Má své koně, to má každý trenér, ale tohle je národák, ma možnosti pozvat jiné kdyz těmhle se zrovna nedaří!! A o stylu, kterej předvádi o tom bych ani nemluvil.. To je uplna katastrofa a chaoz!! Až ho vykopnou tak jsem zvědavej kdo po tom tvim úspěšnym trenérovi šahne :)!! To bude mela, to bude zájemcu :)
Přestaň už prosim tě.. Tyhle tvoje keci na jeho obhajobu jsou trapný, že nam ho nechce vzit třeba barcelona, určitě i tam viděj jak je výbornej trenér, stejně jako ty!!! Cau

Odpovědi

Rocky

#1082 Re: Re: Re: Re: Re: #1069 Re: Re: Re: Re: Bílek je kvalitní trenér

2012-11-07 14:25:23

#1081: Klaus - Re: Re: Re: Re: #1069 Re: Re: Re: Re: Bílek je kvalitní trenér

Já ho neobhajuju jen nějak nevidím zatim důvody proč ho odvolat. Za druhé..... vyjmenujte mi teda ty zápasy (ve kterých o něco šlo) na kerý se skutečně ale nedalo koukat?? Jeden po druhým je vyjmunejte a řekněte mi co konkrétně udělal Bílek špatně a co měl udělat líp aby Vás v tom konkrétním zápase uspokojil. Já vidím za jeho éru cca 4-5 zápasů. První proti Litvě doma.... to byl propadák ovšem jen výsledkovej.... soupeře sme přehrávali.. místy drtili bohužel gól nedali. PAk dva zápasy se Španělskem... tam sme prostě neměli nárok... tam je kvalita jinde.... a pak ten nepovedej zápas s Rusama a pak teď to Bulharsko. Takže dejme tomu 5 zápasů, který nevyšly herně ani výsledkově. S přihlédnutím k tomu, že španělsko je úplně někde jinde tedy Bílkovo mužstvo pohnojilo 3 zápasy. A z těch tří zápasů byl k nekoukání jen ten s Bulharskem. Takže argumenty zase postavený na hlavu. Prostě Vám vadí osoba Bílka. Vám nevadí jak tým hraje. Bejt tam jinej trené a mít stejný výsledky a výkony tak ste blahem bez sebe. Prostě Bílek je ten rudej hadr před vašíma očima.