Vyhodte Bílka

Kontaktujte autora petice

Téma diskuze bylo automaticky vytvořeno Vyhodte Bílka

Rocky

#1076 Re: Re: Re: #1069 Re: Re: Re: Re: Bílek je kvalitní trenér

2012-11-07 11:37

#1074: Pepa - Re: Re: #1069 Re: Re: Re: Re: Bílek je kvalitní trenér

On Bílek hraje??? Jak se mi může libit jeho hra když jsem ho od r.1994 v repre neviděl??? Jinak co se týče kvality výkonů jednotlivých hráčů. Tady jen stěží někdo může srovnávat umělecký dojem z fotbalu, kterej můžem každej tejden sledovat v podání Barcelony nebo Bayernu s naší repre. Ty hráči jsou kvalitativně úplně někde jinde. Já se na to snažim dívat pozitivně a ve většině případů i když to našim hráčům třeba nejde tak se snaží bojujou atd. Co se týče uměleckýho dojmu tak závěr kvalifikace i díky mimořádný formě některých hráčů bylo celkem ke koukání i z pohledu přísnějšího měřítka. EURO samotný až na výbuch s Ruskem taky sneslo přísnější měřítko. Právě rozběhlá kvalifikace na MS má prostě smůlu v tom, že většina kádru je celkem z formy a někteří ani stabilně nehrají v klubech. Náhrada za ně ani žádná adekvátní není. Z tohohle pohledu soudnej člověk musí uznat, že 5 bodů ze 3 zápasů ja ještě solidní úspěch. Hra s Bulharskem byla špatná... o tom se s nikým nepřu. Ale tady prostě probíhá hon na čarodějnice. Bílek je prostě zrůda. Je to nepřítel č. 1. Ale Vážení. Až se na to skutečně Bílek vykašle bude tady zase někdo jinej. O to bude další nepřítel č. 1. Sme prostě češi a tak generace z přelomu tisíciletí tady prostě třeba 30 zas nebude a proto každej další trener repre bude nepřítel č.1 to mi věřte. Ovšem z těch nepřítelů č1 si troufám tvrdit bude nade všema čnít Bílek jako jedez těch úspěšných.

Martin

#1077 Re: Re: Re: Re: #1069 Re: Re: Re: Re: Bílek je kvalitní trenér

2012-11-07 12:02

#1076: Rocky - Re: Re: Re: #1069 Re: Re: Re: Re: Bílek je kvalitní trenér

Je mi líto, ale to je všechno jenom propaganda. Nehádám se o jednotlivý jména, nehádám se o jiných trenérech, jenom konstatuju, že Bílek je náš NEJHORŠÍ trenér od revoluce. Nedokáže vymyslet taktiku, nedokáže z hráčů využít to co je v nich použitelný, není schopen rozpoznat kdo je ve formě, evidentně nemá autoritu atd. atd. A kdo tohle nevidí, měl by si dojít na oční. Howgh.

Rocky

#1078 Re: Re: Re: Re: Re: #1069 Re: Re: Re: Re: Bílek je kvalitní trenér

2012-11-07 12:38

#1077: Martin - Re: Re: Re: Re: #1069 Re: Re: Re: Re: Bílek je kvalitní trenér

Pokud je nejhorší tak mi vyjmenujte lepší. Bruckner...ten pravděpodobně i když toho moh s tím týmem dosáhnout víc tak asi lepší trenér byl. Uhrin?? Mužstvo pod Uhrinem hrálo je větší antifotbal než se hraje teď (zase ale tím svým antifotbalem získal stříbro na EURU). Chovanec?? Byl lepší Chovanec?? Dokázal postoupit pouze z jedný kvalifikace a s týmem co měl nedokázal jinak z hola nic. Rada??? To byla totální tragédie??? Hašek??? Spousta keců skutek utek??? Straka??? No o něm rači nic. POřád Bílek vypadá jako úplně ten nejhorší???

Další věc. Jak vy jako člověk, kterej to sleduej přes média můžete tvrdit, že Bílek nemá autoritu? Jak můžete tvrdit, že hráči neplní jeho pokyny?? Jak se můžete vůbec opírat o tak ubohý argumenty. Nejdůležitější argumenty jsou body a postupy. Bohužel tady vítězí čirej populismus. Bílkovi se začlo nadávat eště dřív než vůbec byl odehranej první zapas. Když se vyhrálo byla to čirá náhoda na kerý Bílek neměl vůbec žádnou zásluhu. Když se prohrálo moh za to zase jen Bílek (a Baroš). Atd.... prostě ste jenom nepřející chudáci.

rooster

#1079 Re: Re: #1069 Re: Re: Re: Re: Bílek je kvalitní trenér

2012-11-07 12:43

#1072: Rocky - Re: #1069 Re: Re: Re: Re: Bílek je kvalitní trenér

...už to chápu....pokud bereš,že Bulharsko je na podobné kvalitativní úrovni,pak je vše v pořádku a musím ti dát za pravdu,že pan Bílek je opravdu kvalitní trenér....oslavujme pana Bílka dokud jsme zatím ještě aspoň na úrovni Bulharska....

Za neúspěch je vždy někdo zodpovědný a všude ve světě,ať ve sportu,nebo v businessu nekompromisně padají hlavy na vysokých místech, jen pan Bílek asi za výsledky nenese žádnou zodpovědnost...,nehne ani brvou...vždyť pan Pelta ho nepotopí. Copak takový trenér může mít nějaký přirozený respekt u hráčů??? Takový manšaft nemůže už z psychologického hlediska být úspěšný. A pokud bereš,že jediným neúspěchem na EURO byla prohra s Rusy,tak děláš blbce ze všech fanoušků co šampionát sledovali..,postup ze skupiny bylo jen štěstí a souhra náhod,které spíše ovlivnily jiná mužstva. Za trenérske úspěchy pana Bílka považuji jen "povinné" výhry a propad v žebříčku FIFA....

Vivat Mr. Bílek !!!

Rocky

#1080 Re: Re: Re: #1069 Re: Re: Re: Re: Bílek je kvalitní trenér

2012-11-07 13:11

#1079: rooster - Re: Re: #1069 Re: Re: Re: Re: Bílek je kvalitní trenér

Aha... takže 2 výhry na EURU což dělalo 6 bodů byla náhoda za kterou mohla jiná mužstva.... skutečně logika hadr.

Další věc: Za jaký výsledky má nést odpovědnost??? Za remízu 0-0 s Bulharskem. Remíza je tak brutální neúspěch, že by měl hned odstoupit???? To je vaše logika. Kde sou ty neúsěchy??? Kde sou ty výsledkový propadáky v zápasech v ekterých skutečně o něco šlo??? Kde??? Za co chcete Bílka vyhodit?? Za co??? Jedinejrozumnej důvod?? ZA to, že stavěl Baroše??? Za to, že nepostavil Lafatu?? Za co ho chcete vy rozumové vyhodit. Taky by se vám líbilo, kdyby ste v práci všechny úkoly splnili...eště přidali trošku navíc a pak by Vás jen tak někdo z trucu vyhodil??

Klaus

#1081 Re: Re: Re: Re: #1069 Re: Re: Re: Re: Bílek je kvalitní trenér

2012-11-07 13:47

Furt s tim eurem. Už před nim, když každej viděl to rozlosování do nejlehči skupiny na euru, by nepostoupit bylo největši propadák. To az nepostoupíme na ms, budete zastanci bilka (moc jich neni) furt psat ale na euru postoupil do čtvrtfinale!! Podstatný je, že se na to nedá koukat. Ted se mame pos.rat, když konečně vyslyšel a pozval někoho nového na přatelak?? Stejně si tam pak veme hráče ( plašil, rezek, petržela, pekhart atd. ) který jsou z formy a někteři zahřivaj lavičku. Má své koně, to má každý trenér, ale tohle je národák, ma možnosti pozvat jiné kdyz těmhle se zrovna nedaří!! A o stylu, kterej předvádi o tom bych ani nemluvil.. To je uplna katastrofa a chaoz!! Až ho vykopnou tak jsem zvědavej kdo po tom tvim úspěšnym trenérovi šahne :)!! To bude mela, to bude zájemcu :)
Přestaň už prosim tě.. Tyhle tvoje keci na jeho obhajobu jsou trapný, že nam ho nechce vzit třeba barcelona, určitě i tam viděj jak je výbornej trenér, stejně jako ty!!! Cau
Rocky

#1082 Re: Re: Re: Re: Re: #1069 Re: Re: Re: Re: Bílek je kvalitní trenér

2012-11-07 14:25

#1081: Klaus - Re: Re: Re: Re: #1069 Re: Re: Re: Re: Bílek je kvalitní trenér

Já ho neobhajuju jen nějak nevidím zatim důvody proč ho odvolat. Za druhé..... vyjmenujte mi teda ty zápasy (ve kterých o něco šlo) na kerý se skutečně ale nedalo koukat?? Jeden po druhým je vyjmunejte a řekněte mi co konkrétně udělal Bílek špatně a co měl udělat líp aby Vás v tom konkrétním zápase uspokojil. Já vidím za jeho éru cca 4-5 zápasů. První proti Litvě doma.... to byl propadák ovšem jen výsledkovej.... soupeře sme přehrávali.. místy drtili bohužel gól nedali. PAk dva zápasy se Španělskem... tam sme prostě neměli nárok... tam je kvalita jinde.... a pak ten nepovedej zápas s Rusama a pak teď to Bulharsko. Takže dejme tomu 5 zápasů, který nevyšly herně ani výsledkově. S přihlédnutím k tomu, že španělsko je úplně někde jinde tedy Bílkovo mužstvo pohnojilo 3 zápasy. A z těch tří zápasů byl k nekoukání jen ten s Bulharskem. Takže argumenty zase postavený na hlavu. Prostě Vám vadí osoba Bílka. Vám nevadí jak tým hraje. Bejt tam jinej trené a mít stejný výsledky a výkony tak ste blahem bez sebe. Prostě Bílek je ten rudej hadr před vašíma očima.

Martin

#1083 Re: Re: Re: Re: Re: Re: #1069 Re: Re: Re: Re: Bílek je kvalitní trenér

2012-11-07 14:38

#1082: Rocky - Re: Re: Re: Re: Re: #1069 Re: Re: Re: Re: Bílek je kvalitní trenér

Ty poslední 3 věty může napsat snad jenom Bílkův příbuznej. Na to opravdu nemá cenu reagovat: IQ tykve.

Rocky

#1084 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: #1069 Re: Re: Re: Re: Bílek je kvalitní trenér

2012-11-07 14:49

#1083: Martin - Re: Re: Re: Re: Re: Re: #1069 Re: Re: Re: Re: Bílek je kvalitní trenér

Co s tím má společnýho IQ?? Spíš je to záležitosté EQ. A to vaše EQ je totálně ovlivněno typickýcm čecháčstvím, závistí, svým vlastním neumětelstvím a pocitu, že všemu rozumíte. A to neuvažuju ani to, že nedokážete logicky obhájit svoje výtky a názory na Bílka a pouze emotivně slintáte.

rooster

#1085 Re: Re: Re: Re: Re: Re: #1069 Re: Re: Re: Re: Bílek je kvalitní trenér

2012-11-07 15:09

#1082: Rocky - Re: Re: Re: Re: Re: #1069 Re: Re: Re: Re: Bílek je kvalitní trenér

"Bejt tam jinej trenér"....tak už tam dávno není!!! Každý jiný trenér by byl a v minulosti taky byl odvolaný....to je vše oč tady běží.....

za poslední tři a bohužel i více roků jsem neviděl fotbal repre na který by se dalo koukat ať už se jednalo o Španělsko,nebo kohokoli z outsiderů(tím spíše)!

Už si říkám,kdo je větší zoufalec,jestli ty s tím neustálým obhajováním "kvalitního trenéra",nebo nás zatím 23000 kteří se snažíme projevit svou nevoli s tím,kdo reprezentuje náš fotbal.Stéjně tu jde o ho.no,protože dokud bude pan Pelta na své pozici,tak se jen tak nic nezmění.

Martin

#1086 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: #1069 Re: Re: Re: Re: Bílek je kvalitní trenér

2012-11-07 15:14

#1084: Rocky - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: #1069 Re: Re: Re: Re: Bílek je kvalitní trenér

Jsem rád, že se tu konečně taky objevil BAVIČ. Jinak bychom se ani nezasmáli. Podle mě říkaj Rockymu doma "ty můj smíšku".

Rocky

#1087 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: #1069 Re: Re: Re: Re: Bílek je kvalitní trenér

2012-11-07 15:18

#1085: rooster - Re: Re: Re: Re: Re: Re: #1069 Re: Re: Re: Re: Bílek je kvalitní trenér

Dávno odvolaný???? Co to je zas za blábol?? Jedinej trenér kerej byl v průběhu kvalifikace odvolanej byl Rada. A to za celou naši historii. A to teprv ve chvíli kdy skutečně nároďáku teklo do bot. Dneska nároďáku do bot neteče. Eště neprohrál a furt je ve hře a má všecho ve svých rukou. Uhrál bod na půdě silnýho Dánska a remizoval s Bulharskem což je zatím jediná vážnější ztráta?? A ptám se už po stopadesátý?? Za to chcete Bílka odvolat??? Furt tady žádám jedinej logickej argument a eště sem ani jeden z nikoho nedostal. Furt se tady omílaj kydy jako. Každej jinej trenér....atd.. kdo... jakej kdy.... nic... prostě mlácení prázdnejch hesel kerý nejsou ani pravdivý. Jedinej trenér co byl odvolanej byl Rada.

Rocky

#1088 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: #1069 Re: Re: Re: Re: Bílek je kvalitní trenér

2012-11-07 15:25

#1086: Martin - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: #1069 Re: Re: Re: Re: Bílek je kvalitní trenér

POkud si tady tu diskuzi zpětně pročítám tak sem jeden z mála kdo logicky argumentuje. Ostatní prskaj síru a ohně ale logický argumenty jaxi chybí. Emoce nikdy nic nevyřešily.. a pokud jo tak to byla náhoda. Tady Vás je emočně podprůměrnejch většina. Naštěstí emoce nevládnou světem páč kdyby jo bylo by to s náma velice špatný. Myslíte si, že by podniky byly konkurenceschopný kdyby je vedli emocemi zdeformovaní jedinci jako většina z vás??? Ne... světu vládne tvrdá logika a výsledný čísla... a ta jednoznačně hovoří pro Bílka.

Martin

#1089 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: #1069 Re: Re: Re: Re: Bílek je kvalitní trenér

2012-11-07 15:28

#1088: Rocky - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: #1069 Re: Re: Re: Re: Bílek je kvalitní trenér

Vždyť to říkám - je vtipnej. To mu musíte všichni přiznat.

Rocky

#1090 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: #1069 Re: Re: Re: Re: Bílek je kvalitní trenér

2012-11-07 16:03

#1089: Martin - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: #1069 Re: Re: Re: Re: Bílek je kvalitní trenér

Vtip je moje přednost...:)))

Lepší to brát s nadhledem než se prát do roztrhání těla za odvolání Bílka a zakládat kvůli tomu bůhví jaké petice...:)))

Mimochodem Bílek mi je úplně ukradenej.... mě de jen o princip.

roman

#1091 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: #1069 Re: Re: Re: Re: Bílek je kvalitní trenér

2012-11-07 17:16

#1090: Rocky - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: #1069 Re: Re: Re: Re: Bílek je kvalitní trenér

kdyby ti byl ukradenej tak ho tady nebráníš zuby nechty. No řeknu to asi takhle, sice máš pravdu, že postoupil na Euro, tam udělal čtvrtfinále. Já tam byl na naše tři zápasy.. S jedinym silnějším Ruskem to byla velká paráda. Fakt jsem si to za ty prachy užil ... O polsku a řecku se bavit nebudu, to byla povinost a s Portugalskem, to bylo taky velký pošušnáníčko, ale tam přihlížim k tomu že maj o trochu lepší fotbalisty. Víš reprezentace neni jen o Euru. I přáteláky maj velkou váhu, nebo tebe by bavilo jezdit na repre a koukat na to jak hrajem s finskem, Norskem atd..I za to chtěj vstupný i tady by měla hrát repre pro ldi a nejen když o něco jde Rezek spadne a je Penalta, sláva jdeme do baráže a máme nejslabší tým co tam byl. I to je repre a dost záleží na koeficientu a na pořadí v žebříčku, kde jak určitě dobře víš opět klesáme. Já netvrdím, že máme fotbalisty na to si vyskakovat, ale styl hry, rozestavení a pozvaní hráči, kteří tam s prominutím nemaj co dělat a jsou to jeho děti, viz Rezek atd. mě usvědčuje v tom, že by to chtělo nekoho kdo tomu dá aspon nákou tvář a nebude se bát nechat doma třeba Plašila, když je vidět, že je z formy a už několikátej zápas byl mimo. Víš každej si tady myslí, že ty jeho komenáře jsou ty jediný správný, to je normální věc. Ale netvrd že ty máš jedinej správnej a nejlepší názor. Já tiho nechám a ty se neser do tech našich. Pa šmíco (rocky)

Kubrt

#1092

2012-11-07 21:48

Není kde brát, ale každopádně to chce radikální řez. Na MS to stejně nevyjde, tak proč aspoň nebavit lidi fotbalem!!!
Milan

#1093

2012-11-07 23:20

Za 3 roky postup ze zrejme nejlehci skupiny ktera tehdy sla, WOW no to je uspech. A kdyz vidi ze hra na jednoho utocnika je trapna v nasem podani proc nezkusi konecne hrat na dva?
Rocky

#1094 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: #1069 Re: Re: Re: Re: Bílek je kvalitní trenér

2012-11-08 07:28

#1091: roman - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: #1069 Re: Re: Re: Re: Bílek je kvalitní trenér

Konečně někdo kdo dal dohromady nějakou souvislou myšlenku..:)) Já netvrdím, že je Bílek ideální trenér pro naši repre. Nadruhou stranu se tady z něj dělá nejhorší trenér na světě. Před tím se to samý dělalo z Rady...a ještě před tím z Chovance. Já říkám, že ať tam v dnešní situaci bude kdokoliv moc víc s tím prostě neudělá. Já pořád nechápu jak si někdo může myslet, že trenér co má k dispozici hráče 5-6x za rok na repre srazech (a to pokaždý jiný) dokáže zázraky. Kor s hráčema co hrajou zanedbatelnou roli v zahraničních klubech. Tvrdit, že porazit POlsko a Řecko byla povinost je taky docela radikální názor. POlsko bylo doma, má několik hráčů co hrajou v daleko špičkovějších klubech a hrají tam daleko důležitější roli než naši hráči. POlsko bylo favoritem. A kdo tvrdí opak tak tomu prostě nerozumí. To je jako tvrdit, že sme v hokeji proti Kanadě v její nejsilnější sestavě favoritem. TAk to prostě není. POdívejte se někdo na naši sestavu. Na vůbec možnosti z čeho může trenér vybírat. Dyk to je žalostný oproti tomu co měl třeba Bruckner. Ten měl v základu 7-8 hráčů co hráli v top evropskejch klubech důležitou roli. AC Milán, Juventus, Chelsea, Dortmund, Benfica, Lazio, Ajax..... víc jak polovina manšaftu snesla nejpřísnější evropský meřítka. Kdo dneska snese aspoň průměrný měřítko??? Jak můžete tvrdit, že POrtugalsko má o trošlu kepší kádr??? Hráči co sou v Manchesteru.... v Realu Madrid....Portugalský týmy nemaj problém projít do Ligy Mistrů... několikrát za sebou vyhráli portugalský týmy evropskou ligu. Jeden zápas z deseti bysme možná nad Portugalkem v jejich slabší chvíli vyhráli. Ale prostě tyhle týmy jsou někde jinde. I Rusko ať se nám to líbí nebo ne je někde jinde. Vždyť i jeden z našic nejlepších útočníků Necid když je zdravej tak má vůbec problém se dostat do základu lehce nadprůměrnýho ruskýho klubu. Trenér prostě roubuje taktikuna možnosti našich hráčů. A ty možnosti sou omezený. V našem týmu je jen pár hráčů (napadá mě v podstatě jen Pilař....občas Limberský a Gebre) co jsou schopný přejít jeden na jednoho a přečíslit soupeře. Ostatní to prostě nedaj. Ostatní sou tam od toho plnit co možná nejlíp defenzivní úkoly. Prostě kde nic není tam nic není. A za to Bílek nemůže, že se u nás od mládí učej fotbalisti běhat bez balonu... trénuje se fyzička místo aby si děcka do 12-13 let hráli jenom s balonem tak jak je to ve španělsku... portugalsku apod. S tím prostě Bílek (ani nikdo jinej) nic neudělá. Vždyť jako asistenta tam měl vychvalovanýho Komňackýho. Já vím, že hlavní odpovědnost má hlavní trenér, ale prostě já si furt myslím, že se tady úplně zbytečně dělá totální nýmand, kerej fotbalu vůbec nerozumí a kdejakej jouda z hospody by nároďák dokázal řídit líp. To je ale naprostej omyl.

Vybrat přezdívku

#1095 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: #1069 Re: Re: Re: Re: Bílek je kvalitní tre

2012-11-08 08:31

Jouda ne, ale ty by si to určitě zvladnul, jsi chytry, maš spoustu zkušeností a ve všem pravdu. Tiskovky by si zvladnul taky vyborne. Určitě i v kabině by si klukum vysvětlil, že je vše ok.. Popřemejšlej o tom, teda jestli si uz plnoletej :) a nebo pak politiku. :)) nejsilnějši Kanadu v hokeji spojovat s polskem?? To seš fakt hustej :)) hele co bereš ?? :))
Rocky

#1096 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: #1069 Re: Re: Re: Re: Bílek je kvalitní

2012-11-08 08:48

#1095: Vybrat přezdívku - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: #1069 Re: Re: Re: Re: Bílek je kvalitní tre

Hele a co bereš ty??

Tvoje první věta??? Máš k ní nějakej výkladovej slovník?? Vůbec nevím co tím chtěl básník říct???

Druhá věta??? Máš k ní nějakej výkladovej slovník?? Navazuje na nějakej můj z předchozích názorů nebo příspěvků??? PO kračuješ tím nějak v diskuzi nebo jseš jeden z mnoha trotlů co pouza plácaj prázdnou slámu a pak se plácaj po zádech jak to těm druhejm v diskuzi nandali.

Třetí věta?? Máš k ní nějakej výkladovej slovník?? Navazuje na nějakej můj z předchozích názorů nebo příspěvků???

Čtvrtá věta.... dal sem přirování ke Kanadě aby to i tupounek jako ty dokázal rozklíčovat co sem tím chtěl říct, páč tobě by pravděpodobně asi nedošlo to, že prostě Polsko, kerý má opory v Dortmundu, kerej 2x za sebou vyhrál německou ligu nebo další hráče, který hrajou daleko podtstanější roli ve sevých klubech než naši.


Nepřihlášený uživatel

#1097 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: #1069 Re: Re: Re: Re: Bílek je kval

2012-11-08 09:24

#1096: Rocky - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: #1069 Re: Re: Re: Re: Bílek je kvalitní

To je reakce na tvé všechny příspěvky a jedinej trotl kdo tady je seš ty chlapče, ty si tady jedinej kdo si každou větou dokazuje jak je chytrej, jak všemu rozumí a všichni ostatní jsou blbci a joudové a trotlové, to jen ty rozumíš fotbalu. Můžu se tě zeptat na jednu věc? pracuješ v nějakém klubu? nebo fotbalové instituci? Já ano, nákejch 20let a už podemnou vyrostlo pár dobrejch fotbalistů... Netvrdim, že tvoje názory jsou uplně dementní a nepřesvědčuj tady všechny že jen ty si ten kdo všechno ví a ve všem má pravdu a na vše odpověd, hlavně tady o to nikdo nestojí a jen ty si dokazuješ zřejmě nějaké trauma z mládí :-). A pokud si nerozuměl té první větě, tak seš ještě větší trotl než jsem já a moje Kanada, kterou srovnáváš s Polskem :-)


Nepřihlášený uživatel

#1098 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: #1069 Re: Re: Re: Re: Bílek je

2012-11-08 09:27

Rocky

#1099 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: #1069 Re: Re: Re: Re: Bílek je

2012-11-08 09:51

#1097: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: #1069 Re: Re: Re: Re: Bílek je kval

Pěkně si přečti znova pomaloulolinku všechny moje příspěvky abys pochopil vše co sem tady psal. Na to abych pragmaticky zhodnotil úspěch či neúspěch fotbalovýho trenéra stačí bohapustá statistika. Ze začátku sem všechny svoje příspěvky psal a taky argumentoval věcně a logicky. Ovšem pak se tady vyrojili trotlové (kteří ani neuváděj přezdívku takže už ani nevím na koho reaguji) a začli mi nadávat a místo aby mě a mé nárory logicky rozporovali snížili se k osobním útokům zpochybňující moji inteligenci můj věk atd. CHvíli sem to vydržel a trpělivě vysvětloval svoje názory zabedněncům, z kterých jsem až na vyjímky nedostal jedinej rozumnej argument. A když mě pak začně někdo nadávat se zjevným úmyslem vůbec nediskutovat k tématu tak prostě začnu nadávat taky. Nenechám se tady jen tak urážet. Takže když ti vadí možná přehnaný přirovnání Polska k hokejový Kanadě tak se to dá vyprotiargumentovat daleko líp než mi tvrdit, že sem totální debil a fotbalu nerozumím. Myslím si, že mu rozumím až moc. Pěknou řádku let jsem ho aktivně závodně hrál. Vím co dělá s hráčem psychika. Vím jak se hráči můžou na hřišti cejtit. Dokážu si představit reálně jak se trenér musí cejtit, když se ještě neodehrál jedinej zápas a už se ze všech stran kritizovalo, že to není ten pravej repre trenér atd. Většina z vás sedí jen v hospodě a kybicuje. Jestli někdy kopli do balonu tak maximálně na plácku za barákem. A ještě asi po stopadesátý píšu. Bílek v klavilifakci na MS ještě neprohrál. Strohá čísla. POčet proher=0. Ale jak vidím tak většina z Vás by byla rači kdyby tam byl např. Hřebík a počet bodů by byl 2. On totiž ten pan Hřebík, nebo Csaplár nebo já nevím kdo působí v televizi tak sofistikovaně... tak chytře... tak všemu rozumí a oni by ten nároďák pozvedli do výšin....

rooster

#1100 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: #1069 Re: Re: Re: Re: Bílek

2012-11-08 10:48

#1099: Rocky - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: #1069 Re: Re: Re: Re: Bílek je

...já už absolutně rezignuji.....ubil jsi mě argumenty....přiznávám,že jsem hlupák ovlivněný svými antipatiemi k panu Bílkovi....

...jen by mě zajímalo jaký ty máš osobní problém s panem Hřebíkem,všude ho uvádíš,jakoby snad protipól "kvalitního trenéra...o pana Hřebíka tady přece vůbec nejde...pan Bruckner byl pro tebe asi JEN ten,kdo přišel k hotovému mužstvu...a to jsi ještě nenačal téma,kdyby na jeho místě byl pan Bílek.....

Tvrdím jen jedno, trenér který nemá přirozenou autoritu nemůže mít výsledky,natož s průměrným mužstvem....Trenér,který se na post dostane díky kamardšoftu přirozenou autoritu mít nemůže,pokud ji nepodloží osňujicími výsledky,což tento případ určitě neni!!! Už je mi jasné,že mě zasypeš argumenty a úžasnými výsledky pana Bílka, čemuž odpovídá postavení v žebříčku FIFA....je snad někdo zodpovědnější,než trenér? Kam až musíme spadnout?

Ať žije kvalitní trenér pan Bílek!!!