Petice za osvobození politického vězně Davida Ratha

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#51 Jde v cause Rath o boj proti korupci, či zbytkům České demokratůry?

2012-05-21 11:15

Inteligentní pravičáci, jsou patrně zmítání rozporuplnými pocity. Radost z triumfu nad „třídním nepřítelem Rathem“ jim kalí vědomí, že „vítězství“ bylo ,nebo bude dosaženo za cenu obětování byť i jen zdání práva. Tuší, že mediální hysterická štvanice se již brzo může proměnit ve vítězné fanfáry fašismu. A ve smyčce fašistické diktatury, která je z principu naprosto netolerantní, se udusí i jejich iluzorní svoboda. Prohlášení některých poslanců, že zajištění promluvy p.Ratha v parlamentu by bylo finančně náročné (kolik stojí jejich výlety na Šrí Lanku, do Keni či Izraele?) je už čistým výsměchem občanům. A ještě všem, kteří volají po úplné izolaci p.Ratha bych rád připomenul, že dalším krokem vítězné fašistické moci bylo zřízení“ Lidového soudního dvora (Volksgerichtshofu). A protože ještě žijí pamětníci kteří si pamatují Gestapo, nemůže jim uniknout podoba „ochranné vazby“ (Schutzhaft) s nynější snahou Kubiceho policie a celého mocenského aparátu o naprostou izolaci Ratha. Že by podobnost čistě náhodná.


http://www.vasevec.cz/blogy/jde-v-cause-rath-o-boj-proti-korupci-ci-zbytkum-ceske-demokratury

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#58 Re: Jde v cause Rath o boj proti korupci, či zbytkům České demokratůry?

2012-05-21 12:22:19

Neurážejte fašisty (nebyli totožní s nacisty), ti svůj národ netýrali tolik co trojkolka ... http://www.youtube.com/watch?v=LHtGlqot4YM

#51: - Jde v cause Rath o boj proti korupci, či zbytkům České demokratůry?

 

Martin

#68 Re: Jde v cause Rath o boj proti korupci, či zbytkům České demokratůry?

2012-05-21 21:22:48

#51: - Jde v cause Rath o boj proti korupci, či zbytkům České demokratůry?

Víte, je mi úplně jedno odkud Rath je. Chvíli byl v ODS a pak v ČSSD. Při trestných činnech by se měl posuzovat skutek, nikoliv v jaké partaji jste. Pokud byl tak hloupý, že byl první koho chytli za ruku s miliony v kapse je jeho chyba. Z tohoto nemůže být šťastný pravičák ale především každý slušný člověk.