Petice za osvobození politického vězně Davida Ratha


Nepřihlášený uživatel

#51 Jde v cause Rath o boj proti korupci, či zbytkům České demokratůry?

2012-05-21 11:15

Inteligentní pravičáci, jsou patrně zmítání rozporuplnými pocity. Radost z triumfu nad „třídním nepřítelem Rathem“ jim kalí vědomí, že „vítězství“ bylo ,nebo bude dosaženo za cenu obětování byť i jen zdání práva. Tuší, že mediální hysterická štvanice se již brzo může proměnit ve vítězné fanfáry fašismu. A ve smyčce fašistické diktatury, která je z principu naprosto netolerantní, se udusí i jejich iluzorní svoboda. Prohlášení některých poslanců, že zajištění promluvy p.Ratha v parlamentu by bylo finančně náročné (kolik stojí jejich výlety na Šrí Lanku, do Keni či Izraele?) je už čistým výsměchem občanům. A ještě všem, kteří volají po úplné izolaci p.Ratha bych rád připomenul, že dalším krokem vítězné fašistické moci bylo zřízení“ Lidového soudního dvora (Volksgerichtshofu). A protože ještě žijí pamětníci kteří si pamatují Gestapo, nemůže jim uniknout podoba „ochranné vazby“ (Schutzhaft) s nynější snahou Kubiceho policie a celého mocenského aparátu o naprostou izolaci Ratha. Že by podobnost čistě náhodná.


http://www.vasevec.cz/blogy/jde-v-cause-rath-o-boj-proti-korupci-ci-zbytkum-ceske-demokratury
Radek

#52 Radek

2012-05-21 11:49

Trolling
Michal

#53 Tak to je směšné

2012-05-21 11:55

1. Podle všeho je na odposleších dokonce i to jak Rath říká, že když ho chytnou, že má imunitu a případně že se bude vymlouvat na politickou objednávku.
2. Každý, kdo žije nebo pracuje ve Středočeském kraji musí mít jasno jak šíleně byly veřejné prostředky rozhazovány na Rathovy kamarádíčky a reklamu na jeho osobu.
3. Podepisovat petici za zkorumpovaného politika několik dní po zatčení, kdy nejsou známy ještě žádné detaily o případu, může jen blázen nebo jeho kumpán.

Nepřihlášený uživatel

#54 V úplně každém kraji, ale ne každý sprostý podezřelý má tak ostrý jazyk ...

2012-05-21 12:11


Nepřihlášený uživatel

#56 Re: Tak to je směšné

2012-05-21 12:14


Nepřihlášený uživatel

#58 Re: Jde v cause Rath o boj proti korupci, či zbytkům České demokratůry?

2012-05-21 12:22

Neurážejte fašisty (nebyli totožní s nacisty), ti svůj národ netýrali tolik co trojkolka ... http://www.youtube.com/watch?v=LHtGlqot4YM

#51: - Jde v cause Rath o boj proti korupci, či zbytkům České demokratůry?

 


Nepřihlášený uživatel

#59 Re: Re: Nebuďte naivní, pane

2012-05-21 13:54

#3: ii - Re: Nebuďte naivní, pane Pokud to byla sebevražda, pak rozhodně asistovaná ... www.tyden.cz/rubriky/domaci/rath-o-konci-izip-necas-a-heger-chystaji-bartuv-gambit_234145.html *** http://www.youtube.com/watch?v=8v7o8XzmmdY *** http://paragraphos.pecina.cz/2012/05/skandalni-vyjadreni-usteckeho-soudce.html

 

alf

#60 O tom, zda byla kauza politicky motivovaná

2012-05-21 14:06

můžeme s konečnou platností vynést verdikt již teď: ANO, BYLA POLITICKY MOTIVOVANÁ!

A to z jednoho prostého důvodu. Přestože Rath, jak uvádí policie, hrál v celé kauze pouze podružnou úlohu, policie zařízla celou akci právě v okamžiku předávání údajného úplatku. Přestože tak mohla učinit v kterýkoli vhodnější okamžik.


Nepřihlášený uživatel

#61 Kauza Rath: zatím jen samé otazníky

2012-05-21 14:16

Zmanipulovaná zakázka přitom vůbec nemusí být předražená. Žadatelé mají povinnost kalkulovat náklady podle oficiálně schválených softwarových programů (nejčastěji tzv. program URS) a není moc prostoru pro umělé nadhodnocování. Dokonce veřejné finance mohou paradoxně ušetřit. Je velkou chybou médií, že každou „cinknutou“ zakázku považují za předraženou.

Korupční peníze se generují většinou nikoli z nadhodnocených rozpočtových nákladů, nýbrž z rozprodeje vysoutěžené zakázky menším subdodavatelům za nižší cenu v řádu jednotek až desítek procent. Diskuse o tom, zda rekonstrukce zámku v Buštěhradu měla stát 160, 180 či 215 milionů je bez nahlédnutí do projektové dokumentace pouhou spekulací. Pokud bylo příčinou navýšení ceny jen čarování s čísly v rozporu se použitelným kalkulačním programem, dotaci by stejně na základě auditu nebylo možné proplatit v plné výši. Do projektu musely být proto zahrnuty ještě další tzv. způsobilé výdaje.


http://www.blisty.cz/art/63480.html
A zase ten Kocourkov

#62 Nenechte se vysmát!

2012-05-21 14:50

S takovou peticí běžte k šípku... a opravte si chybu v zadání, chytráci.

Tento příspěvek byl odstraněn autorem petice (Zobrazit podrobnosti)

2012-05-21 15:15


Ferdinandeste

#64 Re: Re: David Rath - Dopis z vězení

2012-05-21 15:32

#40: Bilderberg Group - Wikipedie, Google : Bilderberg Group - louže - Re: David Rath - Dopis z vězení

Kandidovat na prezidenta za to hrozné příkoří, to je MÁLO! Za vším hledejte dlouhé prsty Julínka (a štětku našeho kominíka). Pan MUDr. Ráth by se měl stát králem, nebo spíš císařem a nebo rovnou PAPEŽEM. A taky by ho měli svatořečit, to by se sfouklo s tím papežem. Co von tam musí zkusit ! Ani kaviár, ani šampaňské, ani jediná oblažovatelka.


Nepřihlášený uživatel

#65

2012-05-21 19:19

Martin

#66 Re: Pět věcí, které mi na případu Davida Ratha nejvíc vadí

2012-05-21 21:19

#5: nsv - Pět věcí, které mi na případu Davida Ratha nejvíc vadí

Háček je v tom že on neodposlouchával telefon poslance. Oni odposlouchávali telefony na které poslanec někomu vola.a Hm :-) Chápeš?

Martin

#67 Je mi úplně jedno zda to bylo na politickou objednávku

2012-05-21 21:21

Je mi úplně jedno zda to bylo na politickou objednávku. Nijak to přece přijetí úplatku neospravedlňuje. Důležité je zda budou další následovat, což zatím vypadá že budou.
Martin

#68 Re: Jde v cause Rath o boj proti korupci, či zbytkům České demokratůry?

2012-05-21 21:22

#51: - Jde v cause Rath o boj proti korupci, či zbytkům České demokratůry?

Víte, je mi úplně jedno odkud Rath je. Chvíli byl v ODS a pak v ČSSD. Při trestných činnech by se měl posuzovat skutek, nikoliv v jaké partaji jste. Pokud byl tak hloupý, že byl první koho chytli za ruku s miliony v kapse je jeho chyba. Z tohoto nemůže být šťastný pravičák ale především každý slušný člověk.


Nepřihlášený uživatel

#69

2012-05-21 23:34

Upřímně řečeno...je to nefér...když vezmeme kauzy jako třeba Bárta, Škárka a tak podobně...nic se jim nestalo a nevidím důvod, proč zrovna on by to měl schytat..
Věřím tomu, že kdyby vyrvali podlahy všem našim politikům, tak by se vyrovnal státní rozpočet..
Anaj Aleachim

#70 Nevinen

2012-05-21 23:42

Příliž moc záhad,porušení zákona,kordon jako pro Bin Ladina v době úspor.Buštěhrad ani Hostivice nejsou na uzemí severočekého kraje,věcná přislušnost jenproto,že nekdo když se probíral český zeměpis chyběl.Dost často nejvíc osolí ti nejbližší přatelé.Věřím v jeho nevinu ,protože měl lepší a vyhodnější způsob přijímání uplatku, kterých by si niko nevšíml.jsou poslanci o jejichž jménech nikdo neví, nikdy nepromluvili naveřejnosti jediné slovo.Kdyby bral a gejšlil zakázky.Jaký? Nastavit ruku,do ničeho nerýt a mlčet a nebo proti tučné odměně prosazovat vůli dárce v každém projevu,(ignorovat ČSSD a být vždy proti v ploamenném projevu), nikoli zájmy občanů s holými zadky z nichž nic nekouká,které v něm ztrácí jediného obhájece.Nevzdávat mandát,je od voličů .trest není jen pro jednoho,ale pro každého dle  míty zavinění ale u nás je lych pro každého vzdělaného,který chce aby svet stál za něco jiného za  než ..... www.necykopedie.com stávající stav


Nepřihlášený uživatel

#71

2012-05-22 00:28

David Rath týden před přepaden při akci " kulový blesk s akcí akrabice" dle TV Novy od bot, TV Prima od vína , s dle Aktuálně pěti miliony , dle Novinek sedmi miliony-tedy týden před touto akcí napsal a zveřejnil na svém blogiu článek s názvem Neustále pod dohledem , kromě náznaku mikročipových lidských monitorovacích RFID , ktré tam okrajuje zmiňuje a jež už reklamou nutí a cpou v USA do lidí -IBM 2020 - mikročipy ovládající neuronovo soustavu člověka = člověk je velmi lehce manipulovatelný - na toto téma např. kniha Martin Herzán-Totalitní světovláda, nebo videou na You Tube - např.zadat mikročip pro každého...nebo RFID in Hand , tedyDavid Rah tam řeší i špiclování občanů přes mobila a to , že sněmovna odsouhlasila lidem montorovat i pouhé prozvonění - takže je logické , že sám se nechá odposouchávat ..že..a pročpak mu nedovolí mluvit k lidem jak neustále požaduje ???!!!TO JE DOBŘE , ŽE ZAVŘELI DO NEJOBÁVANĚJŠÍHO VĚZENÍ V čESKU DOKTORA RATHA,KTERÝ NEMĚL RATH KLAUSE PROPISKU ANI SVAZÁKA NEČASE , NYNÍ BUDE KLID A NIKDO NEBUDE STÁT V CESTĚ. MOC BY MĚ MRZELO, KDYBY NAMÍSTO TOHO ZATKLI ZA MILIARDOVÉ TUNELY TŘEBA OPENCARD , MHD - Panenské ostrovy, PROMOPRO, MUS IZIP,DRÁBkův NEfunkční systém, za který bral peníze otec Kočí.....no a za IZIP, JEJÍŽ DVOUMILIARDOVÝ TUNEL DAVID RATH MIMOCHODEM TVRDĚ KRITIZOVAL !Jsem si jistá , že to není politická objednávka, že to není vše zmanipulované , trojkoalice jedná VŽDY čestně a tak se toho vůbec neBOJÍM!!!! A...TAKOVÍ, co se zatávají ovčanů SE MUSÍ s pomocí Vatikánu(boží) a pomocí méédií ODS-tranit ! Tak je to správně !Za tunel dvě miliardy IZIP MINIsTR - za KRITIKU KRIMINÁL ! http://www.evropsky-rozhled.eu/zadrzeny-poslanec-rath-byl-nejvetsim-kritikem-izip/ a nebo např.viz. http://www.blesk.cz/clanek/zpravy-politika/174107/heger-o-cerne-dire-izip-2-miliardy-jsou-fuc-chystame-novy-projekt.html
dado

#72

2012-05-22 00:34

PROMOTRO, MOSTECKÁ UHELNÍ, Janoušek, Krejčí, Gross, Kožený, Langr atd. to jsou doposud nevyřešené kauzy, které připravily ČR o miliardy korun atd... nafouknutá kauza Rath přišla vhod zkorumpované polici a straně, která má v tom určitě prsty. Poukázal na smítko v jeho oku a ve svém měl břevno.
dado

#73

2012-05-22 01:04

V Kauze Janoušek přijdou 4 policisté o peníze. V kauze Rath dostali policisté odměnu. Vivat demokracie!!!
picus

#74 Fakt

2012-05-22 08:32

Tuhle petici pošlete do Litoměřic i s komentáři těch magorů, co vidí v Rathovi svatého.
M.K.

#75 Re: Mafie

2012-05-22 09:54

#1: Emil - Mafie Přesně PADNI KOMU PADNI! Tato petice mi přijde opravdu směšná. Přesný důkaz toho, že ty nevětší hajzlové jsou ve finále hvězdy. Připomíná mi to situaci, když Spartakiádnímu vrahovi  (Jiří Straka) posílaly ženský do vězení použité kalhotky.... No chápete to....? :-)