Petice za osvobození politického vězně Davida Ratha

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#26 David Rath - Dopis z vězení

2012-05-18 21:16

Připadám si jako politický vězeň. Orgány činné v trestním řízení na mne uvalily vazbu s omezením komunikace s veřejností i blízkými. Odůvodnění je přitom absurdní, abych neprchl a abych nezastrašoval pracovníky kraje a firem z pozice hejtmana Středočeského kraje, ze které jsem přitom rezignoval. Jde jim však o jediné. Ještě více stupňovat jednostrannost mediální štvanice proti mé osobě a dostat mne do situace, kdy se proti tomu nemohu hájit. Byl jsem přitom připraven rezignovat i na poslanecký mandát, ale chtěl jsem tak učinit osobně před Poslaneckou sněmovnou a seznámit ji i celou veřejnost s mojí interpretací celé kauzy. Z toho má nejspíš současná moc strach, a tak mi nasadila roubík.

Spatřuji ve svém případu paralelu s příběhem Julie Tymošenkové, i ona je ve vězení, i ona čelí obvinění z korupce, nebo Vladimíra Hučína, který se spravedlnosti domohl až po řadě let strávených ve vězení. Argumentace ukrajinské, respektive české moci v těchto případech byla, že nejde o politiku, ale o obyčejný kriminální delikt. Stejné argumenty zaznívají i v mém případě a všichni se předhánějí v tom, aby to tak vypadalo, včetně fám o milionech pod podlahou a samopalech. V mém případě byly orgány činné v trestním řízení pouze vhodně nasměrovány a podporovány k nebývalé aktivitě a nestandardnímu postupu. Na základě jednoho podání, když obdobných chodí na policii tisíce a nic se neděje, zde překvapivě byli okamžitě vybraní lidé sledováni nejmodernější technikou celé měsíce, a to nejspíše v těch nejsoukromějších místech.

Ať si každý teď sáhne do svědomí, zda si je jist, kdyby jej a jeho blízké sledovali v obýváku i ložnici po dlouhé měsíce, zda by se něco, co vypadá nepěkně, také neobjevilo. Toto sledování mohlo bezpochyby posloužit k získání informací pro vhodné nastražení léčky na mou osobu, jak se také stalo. V tom spatřuji politické jádro kauzy. Na základě politického impulzu je použito jakési oznámení k zahájení rozsáhlé akce proti bezúhonným osobám, které žádný trestný čin nespáchaly. Všichni víme, že policie většinou není schopna vyšetřit kauzy, které se staly a přišli jsme v nich o miliardy. Zde naopak se policie dozví, že se možná něco stane, a to jí stačí, aby nešetřila časem ani prostředky a začala s rozsáhlým sledováním.

Pokládám vám otázku, děje se tak ve všech podobných případech? Odpověď znáte všichni. Tady však šlo o nepohodlného Ratha, tam bylo potřeba připravit past, které se mohl jen těžko vyhnout. Jsem přesvědčen, že takto orgány činné v trestním řízení ve svobodné zemi nemají fungovat. Mají činy vyšetřovat, trestné činnosti zabraňovat a ne účelově a výběrově určité osoby dostávat do situace, kdy jim hrozí trestné stíhání. Toto je právě můj případ. O svobodu jsem nepřišel jen já. Já jsem se svou situací smířen, má politická kariéra skončila bez ohledu na to, jaká je pravda, ta nikoho nezajímá. Horší je, že o svobodu přichází celá naše společnost. Co dnes potkalo mne, a mnozí mi to přejí, tak zítra může potkat kohokoliv z vás. A také se určitě najdou lidé, co se z toho budou radovat, jak se v médiích raduje z mého vězení třeba pan Kalousek nebo prezident Klaus.

Odpovědi

Bilderberg Group - Wikipedie, Google : Bilderberg Group - louže

#40 Re: David Rath - Dopis z vězení

2012-05-20 21:05:05

#26: - David Rath - Dopis z vězení 

 

Za tunel DVĚ MILIARDY MINISTREM, za KRITIKU KRIMINÁL ! Tymošenkou ve vězení ukazují , jak se jí daří, tak proč Ratha NE , abychom věděli co tam s ním dělají !lŽIDOmédia již mají jasno , nebyla to krabice od krabičkáku , nýbrž od bot - KRISTUSek ! Sdílejte utajovanou informaci ostatním ! Mimochodem pobyt politického vězně Ratha v nejobávanějším českém vězení zaplatí Němcová, spřažená ČSSD , nebo daňoví poplatníci ? Je logické, že Rath na svém blogu Aktuálně v článku NEUSTÁLE POD DOHLEDEM upozorňuje na špiclování lidí , nejen přes mobil a následně se nechá odposlouchávat pro úplatky ! Všichni tomu věřte a hlavně na Ratha zase co nejvíc plivejte ovčané médii manipulovaní!!!!!

Navrhuji jako kandidáta na prezidenta doktora Ratha, jako kompenzaci za to, že ho ta samoodběratelka rohlíků v samošce , jejíž syn užíval služební vůz k soukromým účelům - baba Němcová uvěznila na českej Alkatraz za to , že kritizoval dvoumiliardový tunel julínkovců - IZIP a vůbec byl režimu nepohodlnej...
http://www.evropsky-rozhled.eu/zadrzeny-poslanec-rath-byl-nejvetsim-kritikem-izip/   a nebo např.viz.  http://www.blesk.cz/clanek/zpravy-politika/174107/heger-o-cerne-dire-izip-2-miliardy-jsou-fuc-chystame-novy-projekt.html

Kudrna

#41 Re: David Rath - Dopis z vězení

2012-05-20 22:55:16

#26: - David Rath - Dopis z vězení 

 Kecáš Rathe,  kecáš,,,,,,ale oni taky.  Bohužel.

eva

#107 Re: David Rath - Dopis z vězení

2012-05-24 14:58:47

#26: - David Rath - Dopis z vězení

Dobrý den, doktore Rathe,

za všechna Vaše vystoupení v Poslanecké sněmovně, která jsem kdy sledovala Vám děkuji. Souhlasím s Vámi i já jsem si sice

v malém prožila podobné na svém dlouhodobém pracovišti ještě za bývalého režimu. Otevřenost a pravda v českých poměrech

nikdy nevyhovovaly. A člověk, který je prosazoval musel být zničen nebo odstraněn. Moc na Vás myslím, přeju Vám hodně síly a

věřte, že je dost těch, kteří tomuto zkonstruovanému komplotu na Vás  n e v ě ř í.


Nepřihlášený uživatel

#132 Re: David Rath - Dopis z vězení

2012-05-31 22:35:33

INA

#223 Re: David Rath - Dopis z vězení

2012-06-27 12:26:35

#26: - David Rath -

VŠICHNI OSTATNÍ JSOU JEŠTĚ HORŠÍ A ZAVŘÍT JE VŠECHNY

Rebelka

#369 Re: David Rath - Dopis z vězení

2012-12-10 22:44:04

#26: - David Rath - Dopis z vězení 

 Pana Ratha je mi moc líto. Člověk jeho inteligence, smýšlení a názorů, by nikdy neklesl tak hluboko, aby zradil sám sebe a vzal jakýkoli úplatek. A obzvláště, když věděl, že je mnohým velmi nepohodlný. Jen nebyl dostatečně ostražitý, neboť ho asi ani ve snu nenapadlo, čeho jsou lidské kreatury schopny. Takovým nečestným a špinavým způsobem si vyřizovat účty s politickou opozicí mohou jen grázlové nejhorší sorty. Řadíme se tím mezi země třetího světa, kde vládnou primitivní diktátoři. Lidé, kteří způsobují takové nespravedlivé neštěstí druhým, se za to budou zodpovídat. Není, co jim závidět. Čas je velmi relativní, hlavně pro ty, kteří si myslí, že jsou nadlidi. Z historie  známe mnoho příkladů. Panovi Rathovi přeji mnoho síly a trpělivosti. Vše bylo zinscenované, bohužel v naší zemi se mnoho lidí řídí tím, co jim zkorumpovaná média předkládají. Je to jednodušší, než přemýšlet a utvářet si vlastní názor. Ale ne všichni jsou stejní. Z diskuze vidím, že jsou v naší zemi i lidé moudří a spravedliví. Jen, bohužel, nemají tu moc či silný hlas, aby byli vidět a slyšet. Zatím. Věřím, že je to dočasné. Doufám...


Nepřihlášený uživatel

#385 Re: David Rath - Dopis z vězení

2013-04-25 17:45:12

Helena

#400 Re: David Rath - Dopis z vězení

2013-07-31 16:54:37

#26: - David Rath - Dopis z vězení

Vážený pane Doktore Rathe,

celou Vaši kauzu sleduji s velkým znechucením. Od samého začátku je mi jasné, že vše bylo účelově připravené, potřebovali Vás umlčet a potrestat za Vaši kritičnost vůči všem nepravostem,které se tu dějí.

Vy jediný jste se nebál vše pojmenovat veřejně a na půdě parlamentu pravým jménem! Za to Vám patří náš dík!

Jste nadprůměrně inteligentní člověk ,proto myslím, že jen blbec může věřit všem těm obviněním,které na Vás vymysleli!

Sledovala jsem Vaše zatčení v čt a nikdo mi neukázal tašku,kterou jste údajně nesl a ni v ní údajně 7 milionů!

Ptám se, proč asi? VIděla jsem,jak novináři ochotně vykládali lidem do kamery šílené nesmysly o milionech pod podlahou, zbraních atd. Zajímavé je, že nikdo z nich nepotřeboval národu ukázat těch 7 milionů!

Takže, já těmto vykonstruovaným nesmyslům vůbec od samého počátku nevěřím a máte moji plnou podporu!

Považuji Vás stále za slušného člověka a doufám, že budete mít výborné a zdatné obhájce,kteří Vás z toho dostanou!

Být Vámi, obrátila bych se i na soud ve Strassburgu! Nesmíte to jen tak nechat!

Moc je mi líto,co asi musíte prožívat a moc Vám fandím, abyste se konečně dostal domů!

Hrozně mně štve,že ve vazbě nesedí jiní a prokazatelní korupčníci!

Prostě jste to odnesl za všechny ostatní právě Vy!

Doufám, že se konečně pohnou ledy a na Vaše místo nastoupí praví zločinci a korupčnící,kteří dostali naši zemi

do současného marazmu! Pevně věřím, že se toho dožiju i toho, že se Vám budou ještě všichni muset omluvit a

vyplatit Vám odškodné!

Moc Vám držím pěsti, abyste měl hodně štěstí u soudu, abyste je roznesli na kopytech a ukázali tak národu

pravou tvář "české demokracie"!

Vaše sympazitantka

Helena Ulčaková

důchodkyně ze Šumavy


Nepřihlášený uživatel

#406 Re: David Rath - Dopis z vězení

2013-08-29 20:16:28

Milan Miessler

#411 Re: David Rath - Dopis z vězení

2013-09-30 00:55:03

#26: - David Rath - Dopis z vězení

Vážený pane doktore, každý uvažující člověk musí vidět, že jste obětí skandálního pronásledování a snahy Vás politicky a osobně zničit. Také snahy znevážit Vaše zásluhy, kdy jste byl Ministrem Zdravotnictví a Středočeským Hejtmanem. Prosím vydržte, je-li na světě nějaká síla pro spravedlnost, a věřím že je, Vaše utrpení nebude nadarmo. Bylo by velkou ztrátou, kdybyste se nevrátil do veřejného života, snad i do politiky - ale chápu Vaši skepsi v tomto ohledu.

Vydržte, mnozí lidé Vám drží palce a přejí pevné zdraví a úspěch. Politické a mravní ovzduší v zemi české doznávají změny k lepšímu a nesou s sebou naději.