NE podpisu smlouvy o rozpočtové unii

Quoted post

Stanice Technické Kontroly

#29 Re: Česko je pevnou součástí Západní Asie !

2012-02-17 17:20

#28: Vlastimil Vlastenec - Česko je pevnou součástí Západní Asie !

Vám Vlastimile nestačí Hospoda u hřbitova. Vy musíte i tady...

Odpovědi

Vlastimil Vlastenec

#31 Re: Re: Česko je pevnou součástí Západní Asie !

2012-02-17 17:48:53

#29: Stanice Technické Kontroly - Re: Česko je pevnou součástí Západní Asie !

Ano, i zde bojuji za obnovení naší samostatnosti. Nedivte se, Stanice - Česko je moje vlast, kolébka má i hrob můj.

Do posledního dechu budu hájit Matku Vlast, nikdy Ji neopustím (alespoň ne bez vědomí a svolení Stranických a vládních orgánů). Proto nezahynu, na rozdíl od zrádných emigrantů. Proto mé jméno nebude zapomenuto, i kdybych při její obraně padl, kdybych položil život na obranu Vlasti proti zuřivým euroamerickým okupantům.

Ano, jména nás opravdových vlastenců, opravdových obránců Vlasti budou navždy vytesána na pomníčky, pomníčky připomínající hrdinství našich Rudoarmějců, našich bojovníků proti fašismu, kapitalismu a NATO. U našich pomníčků budou stát čestnou stráž pionýři a členové Lidových milicí, vždy u příležitosti slavných májových dnů, a dnes zatím neznámého data našeho budoucího osvobození od Euroameriky a jejich domácích přisluhovačů.

Novomanželé, po prostém obřadu odcházející z oddací síně MNV, se u takových pomníčků zastaví, a položí na ně svatební kytici. Protože si budou dobře uvědomovat, komu vděčí za své štěstí a své životy.

Na modrém nebi nad pomníčky hřmět budou oceloví ptáci našich letců, na větvích zpívat budou ptáci (snad nebudou na naše pomníčky chlístat, ptáci jedni neukáznění). Zdáli bude slyšet buchot bucharů a hukot motorů velkých a krásných zemědělských strojů. A někdy, jakoby bylo slyšet i sám Kremelský orloj ...

Každopádně, Stanice : Měla jste se podepsat jako člověk; člověk veřejně dosti známý. Jako známý obránce Vlasti a našeho slovanského unikulti.

Míru zdar !