NE podpisu smlouvy o rozpočtové unii

Kontaktujte autora petice

Téma diskuze bylo automaticky vytvořeno NE podpisu smlouvy o rozpočtové unii


Nepřihlášený uživatel

#26

2012-02-16 23:21

Přibližně do týdne připravuji pod pracovním názvem "Ne pro Evropu byrokratů" a zatím pracovním sloganem slušní blogeři všech zemí Evropy spojte se proti byrokracii z Bruselu" návrh sloučit všechny majitele webových stránek a blogů, abychom zahájili akci v myšlence viz tato petice. Založím speciální mail a pokud se nás sejde víc, v jednom dni spustíme akce na všech přihlášených blozích a webech. A samozřejmě bych na to nejdříve upozornil tisk a zpravodajství. Rozběh bude zde: www.paratdnes.cz Petr Pokorný

Nepřihlášený uživatel

#27 Re: Re: já bych raději....

2012-02-17 09:32

#21: Marek - Re: já bych raději.... 

 

Dobry den jsem spoluautor druhe petice. Muzem spojit sily. Jiri@jirijanecek.cz
Vlastimil Vlastenec
Nepřihlášený uživatel

#28 Česko je pevnou součástí Západní Asie !

2012-02-17 13:59

Ty takzvané "osobnosti" nás chtějí zatáhnout do Evropy, do Euroameriky ! Těch 300 zrádců chce dokončit "práci" V.Havla !! Tito velezrádci nás stahují do páchnoucího močálu euroamerické "civilizace", která zrodila děsivé multikulti, kapitalismus a demokracii !!!
Na to je jediná odpověď : NEPROJDOU !
My jsme hrdí Slovani, my nikdy neopustíme naši rodnou Západní Asii. Pod vedením našeho vlasteneckého prezidenta V.Klause se brzy vrátíme k plné samostatnosti a svobodě, vrátíme se k tamtomu na Východě mocnému dubisku.
Až se opět plně spojíme s našimi staršími ruskými bratry, tak naše vlast opět pokvete - bez typicky kapitalistických krizí, bez vykořisťovatelů a vykořisťovaných, bez chudých a bohatých.
Doma budeme platit naši pevnou Kč, mezinárodně konvertibilním rublem (v rámci našeho mocného Slovanského společenství socialistických republik). Dolar a €, ty upadající měny upadajících, ke zkáze odsouzených zemí, budou mezi námi šťastnými pracujícími opět v obecném opovržení.
Každoročně na Prvního máje půjdeme kolem tribuny na Letenské pláni, budeme nadšeně pozdravovat prez.Klause, předsedu vlády Paroubka, a delegace spřátelených slovanských zemí.
A Halík&spol. ? Ti lidem odsouzení zrádci budou ve tmě jen skřípat zuby, budou bušit kladivy do naší pevné skály, hluboko v jáchymovských uranových dolech.

A tančit, tančit se bude všude !

Stanice Technické Kontroly

#29 Re: Česko je pevnou součástí Západní Asie !

2012-02-17 17:20

#28: Vlastimil Vlastenec - Česko je pevnou součástí Západní Asie !

Vám Vlastimile nestačí Hospoda u hřbitova. Vy musíte i tady...


Nepřihlášený uživatel

#30

2012-02-17 17:48

Socialismus jsem už zažil. Víckrát NECHCI!
Vlastimil Vlastenec

#31 Re: Re: Česko je pevnou součástí Západní Asie !

2012-02-17 17:48

#29: Stanice Technické Kontroly - Re: Česko je pevnou součástí Západní Asie !

Ano, i zde bojuji za obnovení naší samostatnosti. Nedivte se, Stanice - Česko je moje vlast, kolébka má i hrob můj.

Do posledního dechu budu hájit Matku Vlast, nikdy Ji neopustím (alespoň ne bez vědomí a svolení Stranických a vládních orgánů). Proto nezahynu, na rozdíl od zrádných emigrantů. Proto mé jméno nebude zapomenuto, i kdybych při její obraně padl, kdybych položil život na obranu Vlasti proti zuřivým euroamerickým okupantům.

Ano, jména nás opravdových vlastenců, opravdových obránců Vlasti budou navždy vytesána na pomníčky, pomníčky připomínající hrdinství našich Rudoarmějců, našich bojovníků proti fašismu, kapitalismu a NATO. U našich pomníčků budou stát čestnou stráž pionýři a členové Lidových milicí, vždy u příležitosti slavných májových dnů, a dnes zatím neznámého data našeho budoucího osvobození od Euroameriky a jejich domácích přisluhovačů.

Novomanželé, po prostém obřadu odcházející z oddací síně MNV, se u takových pomníčků zastaví, a položí na ně svatební kytici. Protože si budou dobře uvědomovat, komu vděčí za své štěstí a své životy.

Na modrém nebi nad pomníčky hřmět budou oceloví ptáci našich letců, na větvích zpívat budou ptáci (snad nebudou na naše pomníčky chlístat, ptáci jedni neukáznění). Zdáli bude slyšet buchot bucharů a hukot motorů velkých a krásných zemědělských strojů. A někdy, jakoby bylo slyšet i sám Kremelský orloj ...

Každopádně, Stanice : Měla jste se podepsat jako člověk; člověk veřejně dosti známý. Jako známý obránce Vlasti a našeho slovanského unikulti.

Míru zdar !


Nepřihlášený uživatel

#32 Re:

2012-02-17 17:50

#30: -  

 

Vlastimil Vlastenec

#33 Nebojme se socialismu !

2012-02-17 18:23

Za socialismus bojovaly nesčíslné generace prostých lidí, nesčíslné generace uražených a ponížených.

Ano, ihned po pádu prvobytně pospolné společnosti, čili s nástupem vykořisťovatelských systémů, my utlačovaní jsme začali bojovat za socialismus - jen jsme spravedlivému společenskému systému tak neříkali.

Pojmenujme si tedy náš vysněný systém jinak. A vůbec - řekněme si o něm pár slov :

Socialismus jsme v úplnosti zavedli a obhájili pouze my Slovani. Hloupí Euroameričani se sice několikrát spravedlivý společenský systém pokusili zavést, ale vždy hanebně selhali (viz např.tzv. Pařížská komuna, povstání v Německu v r.1919 apod.).

My Češi jsme socialismus začali zavádět již o 500 let dříve než hloupí Němci - v husitském Táboře. A jak to bylo krásné ! A poráželi jsme tehdy CELOU Evropu, vraceli jsme se zpět v čase, odstraňovali jsme všechnu evropskou špínu, kterou do naší slovanské vlasti zatáhl tzv.Karel IV, lidem zvaný Kat vlasti. A taky jsme ji skoro všechnu odstranili - po násilném ukončení Husitského revolučního hnutí byla naše vlast opět na civilizační úrovni 1.poloviny 14.století. A kdybychom se u Lipan neporazili sami, tak by naše vlast, za dalších pár let, byla na úrovni slovanských osad Praotce Čecha a jeho soudruhů.

Po r.1918 jsme nemohli socialismus zavést - kvůli přítomnosti Němců a Maďarů na našem území. Krásně o tom mluvil pres.Beneš při svém potvrzení do funkce, dne 28.10.1945, před Prozatímním Národním shromážděním. Pres.Beneš tehdy jasně vytýčil naši cestu k socialismu, umožněnou právě humánním odsunem a humánním znárodněním.

A my jsme touto cestou šli : Vítězství ve volbách 1946, odmítnutí tzv.Marshallova plánu v červenci 1947, dokončení vítězství v únoru 1948. A pak už jsme byli sami mezi sebou, pak už jsme budovali, z budování se radovali. Měli jsme naše typicky slovanské unikulti; žádní cizáci, žádní papeženci a Židi nás neobtěžovali (zvlášť po rozdrcení Protistátního spikleneckého centra).

Nebyla bída, nebyla nezaměstnanost, nebyli chudí ani bohatí. Pravda, ne vždy bylo před Vánoci dostatek banánů, ale naši pracující měli dost peněz na nejnovější typy televizí i osobních vozů. Nemuseli jsme se bát exekutorů, poplatků u lékaře, školného, nouze v důchodu, terorismu ...

Zato dnes ? Všude zuří multikulti, kapitalismus, demokracie, všude mají naši mladí přístup ke drogám, pornografii, násilným videohrám atd. Proto vší náš lid oprávněně volá po návratu ke tradičním hodnotám; proto nás náš prezident Klaus vede zpět k našim kořenům, zpět k pevnému svazku s našimi staršími ruskými bratry.

Proto podepisujeme tuto petici - abychom se vymanili z pout Euroameriky, abychom se zbavili jha kapitalismu a demokracie, abychom obnovili naše prosté unikulti.

Jednou bude líp !


Nepřihlášený uživatel

#34

2012-02-17 22:37

nerad podepisuji petice, ale blbost tzv. elity národa mě k tomu nutí

Nepřihlášený uživatel

#35

2012-02-18 07:57

Nechci být součástí koloniální říše Francie a Německa.

Nepřihlášený uživatel

#36

2012-02-18 11:55

I vysoce vzdělaný člověk, vědec, umělec,lékař, technik, může být v občanském životě naprostým blbcem a hajzlíkem, věčně hloupě kafrajícím do všeho a škodícím společnosti (viz petice t. zv. osobností). Je třeba jim dát najevo, že nás - normálních - je víc.

Nepřihlášený uživatel

#37

2012-02-18 14:31

Souhlasím v plné míře a podepisuji, pro tuto i příští generaci!

Nepřihlášený uživatel

#38 Re: Nebojme se socialismu !

2012-02-18 14:38

#33: Vlastimil Vlastenec - Nebojme se socialismu !

Jenom se zkus zamyslet že socialismus zavedli ti, kam po 2. světové válce vstoupil bolševik. To je i do půlky Německa. Tam všude bylo zakázáno se svobodně rozhodnout. Kolik bylo po únoru 1948 svobodných voleb? Já jsem se moc svobodně nerozhodoval. A dnes se ten socialismus s "lidskou tváří" zavádí (z Bruselu) znova!

Vlastimil Vlastenec

#39 Není inteligent jako inteligent

2012-02-18 14:57

#36: -

Omyl, drahý spolubojovníku. Je tomu přesně naopak: Ideologicky nepevný člověk prostě NEMŮŽE být dobrým vědcem či lékařem.

Připomeňme si zrádné vědátory, kteří se zištných důvodů hanebně emigrovali ze světa míru a socialismu do Evropy, do Ameriky. Tam se ti zrádci vesměs dali do služeb kapitalistů a demokratů, našich dědičných nepřátel.

Vzpomeňme na "lékaře", kteří chtěli zavraždit s.Stalina.

Vzpomeňme na skupinku euroamerických agentů s lékařskými tituly, kteří chtěli zavřít našeho pokrokového prezidenta Klause do blázince !

Prostě - po našem opětovném vítězství nad Euroamerikou, multikulti a globálnem opět vyčistíme školy a vědecké ústavy od nepřátel a jejich posluhovačů.

Cizí vědátoři poputují hezky zčerstva do svých euroamerických zemí*), čeští vědci, učitelé, lékaři budou muset řádně osvědčit svou věrnost naši národní věci. Jestli neosvědčí, půjdou mezi nás - k lopatě, k soustruhu, na pole, do lesa, do lomů a dolů. A budou KONEČNĚ makat poctivě, inteligenti jedni povýšení.

 

Máme stejné žaludky, mějme stejné platy !


-------------------------------------------------------------------------------------------------------

*) Raději připomenu že Velká Rus NENÍ cizí zemí; je to země našich starších bratří.

 


Nepřihlášený uživatel

#40

2012-02-18 15:08

Hlasovala jsem proti vstupu do EU. Argument - socialismu jsem si užila až až. Bohužel, dopadlo to dle mých předpokladů. Fiskální unie znamená skutečnou ztrátu suverenity, není o co stát.
Pokorný

#41 Re: Re: Re: já bych raději....

2012-02-18 15:47

#27: - Re: Re: já bych raději....

Jasně, už na tom pracuji, nikoliv jako vůdce, ale technicky.


Nepřihlášený uživatel

#42 Re: Není inteligent jako inteligent

2012-02-18 15:50

#39: Vlastimil Vlastenec - Není inteligent jako inteligent

Jen se divím, proč neutečeš z těchto sraček do Severní Koreje. Do míru a soudružského blahobytu!

Vlastimil Vlastenec

#43 Re: Re: Není inteligent jako inteligent

2012-02-18 16:25

#42: - Re: Není inteligent jako inteligent

Když si tedy tykáme, drahý soudruhu a soukmenovče : Nejsem žádný sobec. Chci blahobyt pro vší náš lid. Proto nikam neuteču, ale budu DO ROZTRHÁNÍ TĚLA prosazovat návrat blahobytu do naší vlasti, do celé naší Západní Asie.

A nejlepší způsob, jak obnovit náš tradiční slovanský společenský systém, je zbavit se současného evropského (euroamerického) diktátu, protektorátu, a v podstatě okupace. Je to cesta, po níž nás neochvějně vede náš pokrokový prezident Václav Klaus (Dej mu Lenin věčné zdraví !).

Proto podepisuji tuto petici, proto volím takové politické strany, jež mají za cíl naše osvobození, návrat naší plné samostatnosti a pevného spojení s velkou a mocnou Ruskou federací. Proto podporuji přímou volbu prezidenta, neboť nám umožní opět zvolit V.Klause - po vzoru nadcházejícího znovuzvolení nejlepšího přítele našeho prezidenta, s.V.V.Putina.

Prostě : Brusel, Washington, Tel Aviv nás chtějí silou mocí udržet v EU a NATO, my se zoufale snažíme setřást těžké okovy. Vzpomínáme s dojetím na staré zlaté časy, kdy naše koruna byla pevná, kdy benzín stál 3,50 Kčs/l, kdy zdravotnictví a školství bylo bezplatné. Vzpomínáme na dobu, kdy nezaměstnanost, exekuce, bezdomovectví mělo svůj "domov" jen v Evropě, Americe a v ostatním světě násilí a bezpráví.

V těch dobách naše hranice chránili naši a sovětští vojáci, naši němečtí ovčáci, naše dráty a miny. Díky tomu k nám neproudili spekulanti, diverzanti, teroristi, překupníci drog, únosci našich dětí. Díky našim skvělým ženijně-technickým opatřením zůstávali na té "správné" straně našich pohraničních hor němečtí revanšisti a po zuby ozbrojení hrdlořezové z US Army, jakož i z ostatních armád NATO. Ale dnes ...

Dnes je naše vlast bez svých tisíciletých hranic, je otevřena všem zločincům a vykořisťovatelům. Naše skvělé závody a zemědělská družstva byly buď zrušeny a zničeny, nebo upadly do pracek Euroameričanů a jejich domácích přisluhovačů. Naše krásná města se změnila v "ráj" kasin, heren, hypermarketů, barů, diskoték, všemožných provozoven chamtivých živnostníků. Naše pole jsou pryč - jsou pokryty velkosklady zbytečného cizího zboží, jsou na nich postaveny luxusní vily zbohatlíků a jejich pochopů. A tak dále a tak podobně.

A proti tomu všemu neřádstvu je namířena tato vlastenecká petice. My prostě NESMÍME přijmout Euro, nástroj těch nejhorších, nejzavilejších kapitalistů a demokratů.

My se prostě MUSÍME co nejdříve vymanit z EU, a potom samozřejmě i z NATO. Jistě, pohůnci kapitalistů a demokratů na nás zaútočí, ale my se opět postavíme na vozové hradby. A s pomocí Velkého Ruska a Nesmrtelného Lenina se přesile Euroameričanů ubráníme, svoji vlast zachráníme.

A pak se bude tančit všude !

Pokorný

#44 Je již založena adresa na osobní kontakt

2012-02-18 17:00

pod pracovním názvem "Ne pro Evropu byrokratů" a zatím pracovním sloganem slušní blogeři všech zemí Evropy spojte se proti byrokracii z Bruselu" návrh sloučit všechny majitele webových stránek a blogů, abychom zahájili akci v myšlence viz tato petice. Založím speciální mail a pokud se nás sejde víc, v jednom dni spustíme akce na všech přihlášených blozích a webech. A samozřejmě bych na to nejdříve upozornil tisk a zpravodajství. Rozběh bude zde: www.paratdnes.cz Petr Pokorný
ne.evropu.lokaju@seznam.cz
Zatím budu koordinovat náměty a hlásit sdělovacím prostředkům. Prosím, přidávajte se a musíme sjednotit i facebook. To zase někdo jiný, prosím.

Nepřihlášený uživatel

#45

2012-02-18 17:23

pořád ti samí trapní hoši

Nepřihlášený uživatel

#46 Re:

2012-02-18 17:50

#45: -

Halík a Pehe?


Nepřihlášený uživatel

#47

2012-02-18 17:51

... já to vidím hlavně jako nástroj pro srovnání států "do latě", zejména v oblasti daní - vyrovnat rozpočet jde i tak, že se lidem vezme ještě víc - ostatně jinde v evropě víc lidem berou - tak proč bycho měli zůstat ve škubání aktivní části populace stranou? ... to je otázka, která zaměstnává unijní politiky, a ne kde ušetřit - to by museli šetřit sami...

Nepřihlášený uživatel

#48

2012-02-18 18:39

souhlasím s panem presidentem V. Klausem s jeho hodnocením stavu v současné EU a vlivu Německa a Francie na nynější situaci!!!!

Nepřihlášený uživatel

#49

2012-02-18 20:25

Nejsem fanda petic, ale tuto petici jako protiklad k té opačné petici velmi vítám. Mohu tak vyjádřit veřejně své velké NE podpisu smlouvy o rozpočtové unii!!!

Nepřihlášený uživatel

#50

2012-02-18 21:52

Není co dodat, vše je pro zdravý rozum jasné a srozumitelné.