Demise vlády a jmenování vlády skutečných odborníků.

Quoted post

Ladislav

#127 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Tomáš Houška

2012-02-08 13:00

#107: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Tomáš Houška

Máš pravdu - nový, jistý a pevný základ - nová cesta, nový život a autorita = Ježíš Kristus!

Málo lidí čte Bibli a aniž by ji kdo vzal do ruky, hned ji kritizuje, haní a neuznává! Proč? Bojí se pravdy, a o té je v Bibli psáno dosti.

Jen zmíním již probírané téma "odspod", resp.řízení státu demokraticky - vláda lidu. Jak už někdo zmínil zvrhlé, chamtivé, zkažené lidské srdce, mysl a jednání... Jde především o srdce člověka samotného! Jak je ten příběh O Ježíši, Herodovi, Pilátovi a lidech - lidu, který odsoudil člověka Ježíše Krista bez hříchu a dali přednost hříšnému zločinci a vrahovi Barabášovi... Jak příznačné k dnešní době, čemu člověk dává přednost. Hněv, pýcha, zloba, nestřídmost, smilstvo, marnost, závist, lenost, lakomství před láskou, pokojem, milosrdenství, lítostí, střídmostí a pravdou.

Je to o srdcích lidí a jejich přirozené zkaženosti = o hříchu. Každý ve svém srdci ať činí pokání svých hříchů, každý, ať prosí Boha o odpuštění a věří v cestu Ježíše Krista. Jedinou možnou cestu...! Fylozofie je názor, psychologie rozbor, víra v Ježíše Krista je život a pravda!

Odpovědi

proud

#130 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Tomáš Houška

2012-02-08 14:52:49

#127: Ladislav - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Tomáš Houška

jsem ateista,neznam podrobne bibli i kdyz jsem ji cetl,ale znam jeji historii a neverim tomu co obsahuje,protoze je kompletne prepracovana,chtel bych si precist tu puvodni,ale to je uz jen ma zvedavost a zvidavost.Tezko je souhlasit nebo nesouhlasit s necim co je jen "idea","teorie".Ale viru nikomu neberu,to bych stal i proti sobe samymu se svou laskou ke svobode:-) Jen si myslim,ze je to vsechno hlavne o cloveku vic,nez o vsem co se donej odevsad mozne husti,Takze verim na dobry a spatny lidi.A o tom,ze clovek dosahne strasne moc,kdyz bude mit dobrou vuli a zustane slusnej ke druhejm i k sobe.Verim v dobry lidi,je mi jedno jaky uznavaj nebo neuznavaj bohy a viry.Pro me je dulezita jejich svoboda a stesti a to co to vsechno podminuje...........................proud