Demise vlády a jmenování vlády skutečných odborníků.

Quoted post

Honzi

#106

2012-02-07 14:32

Je sice pěkné, že se situací chcete něco dělat, ale už jen v úvodním článku píšete, že předseda vlády vzejde z konsensu lidového hlasování. Lid podle mě v tomto případě nemůže hlasovat, protože většina z nás tomu absolutně nerozumí. :-)

Odpovědi

proud

#108 Re:

2012-02-07 14:39:12

#106: Honzi -

no ja bych asi jel odspoda,ulicni vybory,jejich zastupci,mestsky vybory,jejich zastupsi,oblastni....,okresni.....krajsky....tam uz s odbornym managementem az po vrch,mame spousty schopnejch lidi a spolu jsme schopny hodne dokazat,i vladnout.Rozdrobenim se do stran dokazeme akorat delat chaos a nahravat zlatokopum co toho dokazou vyuzit,vzdyt ona politika jako takova a hlavne ta dnesni je jinym slovem jenom oblbovani na ruznejch urovnich a jarmarkovy handlovani,takze k nicemu.Tady se ma zjistit co je treba,jestli to je vubec treba a co je treba driv,jaky k tomu jsou podminky a jak to nejlip uskutecnit,to ma bejt podle me politika,a ne chytraceni...............proud


Nepřihlášený uživatel

#111 Re:

2012-02-07 14:55:52

#106: Honzi -  Samozřejmě pro nesamostatné nesvéprávné jedince by se nic nezměnilo. Zatímco dosud o nich a za ně rozhodují stranické sekretariáty na svých soukromých handlech, případně Tatínek či Maminka, odteď by za ně rozhodovali Odborníci a ostatní zodpovědní svéprávní občané.   :-)))