Záchrana dráhy Mutěnice-Kyjov

Quoted post

Marek Tomek
Autor této petice

#177 Re:

2012-01-23 02:22

#175: - o tom mimojiné rozhodla vláda,  Státní politika životního prostředí do roku 2010, dale třeba Doporučení č. 84 o Evropské chartě regionálního plánování, z nějž je patrné, že regionální plánování má být demokratické. ale i spousta jiných dokumentů, na které zde není čas ani prostor.

Jen se zeptám. Proč tedy zákonodárce do Správního řádu tu možnost obnovy zakotvil - včetně tříleté lhůty? proč nám upíráte právo tento institut využít? A proč tedy starostové tak spěchají? proč nepočkali do 1.5.2012, až lhůta prekluduje?

 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#179 Re: Re:

2012-01-23 02:31:49

#177: Marek Tomek - Re:

Nemyslím, že by zas tak spěchali, stavět se mělo už 2010, ale nedostali dotaci. Přepokládám, že o žádné tříleté lhůtě neměli ani ponětí, a i kdyby jo, tak je každému rozumnému, nefanatickému člověku jasné, že o takovou trat může mít zájem jen někdo, kdo chce dělat problémy a nasírat lidi, protože uživit na ní provoz je nemožné. Ale to vy si zas budete tvrdit něco jiného. Navíc vlak tam nejezdil už asi 5 let předtím, kdyby tam někdo chtěl začít jezdit, tak asi projeví zájem už dřív, dokud tam ta trat je i úředně. Prostě asi jen uvažovali hlavou a nečekali, že se najdou nějací "prudiči", kteří si budou hrát na důležité a budou chtít dělat problémy.