Petice rodičů za otevření škol do konce školního roku

Quoted post

Michal Šotola

#195 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nejedná se o zbytečnou petici

2020-04-14 21:19

#191: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nejedná se o zbytečnou petici 

Vycházím z veřejně dostupných zdrojů. Citujiz reportáže ČT z pořadu reportéři ČT ze dne 6.4.

Čína před vypuknutím pandemie ve světě vykupovala roušky. Zjistil to think tank Sinopsis. Podle oficiálních údajů čínského celního úřadu bylo do země dopraveno jenom v únoru přes dvě miliardy roušek z celého světa. Nákup měly organizovat přes své krajany i čínské zastupitelské úřady. O měsíc později pak Čína nedostatkové roušky prodávala dalším zemím. Jednou z nich byla i Česká republika, jejíž vláda roušky slavnostně vítala na letišti. Více v reportáži Ondřeje Golise a Hanuše Hanslíka.  Více viz web ČT.

 

Člověk, který si fakta ověřuje,.to jsem zač.

 

Hezký večer a dobrou noc.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#208 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nejedná se o zbytečnou petici

2020-04-14 22:25:24

#195: Michal Šotola - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nejedná se o zbytečnou petici 

Nějak mi z Vámi prezentovaných dat uniká fakt, kolik roušek bylo vyvezeno z ČR. Ale to nevadí, to je zase jiný fakt, viďte :-)


Nepřihlášený uživatel

#209 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nejedná se o zbytečnou petici

2020-04-14 22:45:18

#195: Michal Šotola - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nejedná se o zbytečnou petici 

Vážený pane, a i kdyby roušky z Číny vítala naše vláda na letišti, co je na tom špatného? Sám přiznáváte, že roušek bylo nedostatek. To mi vysvětlete, prosím. Roušky nebyly a potřebovali jsme je za každou cenu a čekali jsme na ně, jak na smilování boží. Pokud došlo vážně k tomu, že nám Čína na oplátku poslala roušky zpoplatněné a třeba i mnohonásobně, chcete za to vinit vládu? Jaký k tomu máte důvod? Tímto chcete naznačit, že když je vláda zajistila, že je to špatně? Takže je zajišťovat neměla? Nebo o co Vám vlastně jde? Chcete tím naznačit, že vláda roušky schovala? Nebo snad dokonce, že chtěla na této situaci nějakým způsobem vydělat? Nespekulujete náhodou? Kde máte podložená fakta, aby se tím mohly zabývat kompetentní orgány!? Takhle totiž jen mlátíte prázdnou slámu. Pokud jste opravdu lékař, jak tvrdíte, což si já osobně nemyslím, měl byste být rád, že k Vám vůbec nějaké roušky dorazily, a že možná máme obrovskou haluz díky očkování a dřívější prozřetelnosti k TBC. Když si tak stěžujete, že nebyly roušky, tak jste si je mohl vyrobit sám. Voják se stará, voják má. Takto to bylo za mých mladých let. V hrobě Vám bude prd platné vyřvávat, že jsem nemohl pořádně pracovat, protože jsem neměl patřičné vybavení. Pokud chcete přežít, uděláte prostě cokoliv, zkrátka i to, že i Vy jako lékař, údajně, sednete ke stolu za šicí stroj a roušky si ušijete, popřípadě jednoduše vyrobíte štít. Jo, po válce je každý generál a na to, že někdo stále omílá, že nebyly roušky, už začínám být vážně alergická. Ale hlavně, že jste mezi těma, kteří chtějí posílat děti, tedy obrovské množství potencionálních přenašečů, na jeden měsíc do školy, kde je velké procento učitelů z rizikové skupiny. Kdo zajistí patřičné vybavení jim? Nebo to je Vám jedno, protože se Vás to už netýká? Hlavně, že budete mít klid od svých dětí a nebudete se muset s nimi učit, viďte. Chápu vaši nekomfortní situaci, ale vězte, že lidé se nezabývají nekomfortem, ale bojem o přežití. Takže, prosím, nebuďte sobec a rozhlédněte se kolem sebe lépe, když hlásáte, že takto děláte s očima dokořán .-)




Placená propagace

Tuto petici nabídneme 3000 lidí.

Zjistit více...