Petice rodičů za otevření škol do konce školního roku

Quoted post

Jana

#23 Nesmyslná petice

2020-04-14 07:06

Tato petice postrádá smysl. Je to jen pro rodiče kteří nezvládají domácí výuku s dětmi a honem honem je potřebují strčit učitelům aby od nich měli klid a tím i jejich učitele, kteří jsou z větší části v rizikovém věku, vystavit nákaze. Jsem učitelka v MŠ a v našem kolektivu je více než 70% učitelů ve věku 50+!! Vám asi nestačí k ponaučení situace v Itálii, Španělsku či v Americe!? Kdy vám to dojde, že se kvůli uzavření škol do konce roku dá předejít této situaci a je tu alespoň šance na vyvinutí léku. Až nebude mít kdo s Vašimi dětmi sedět ve školách a školkách tak už bude pozdě si sypat popel na hlavu. To že Vaše děti chtějí do školy je celkem logické, nudí se, vy snad ne? Teda alespoň ti z vás kteří dodržují pravidla a nepohybují se zbytečně venku. Děti nechápou rizika spojená s brzkým otevřením škol, prostě se nudí...       Na případné otázky: Ano mám tři děti a vím že všichni chtějí zpátky do školy, ale snažím se jim věnovat co to jen jde, ikdyz nervy občas stávkují a ano dělám i Home office.

Odpovědi

Jirka

#26 Re: Nesmyslná petice

2020-04-14 07:27:32

#23: Jana - Nesmyslná petice 

Pro hystericke tupce like Jana

1) proti virum prakticky leky neexistuji, jedina moznost je vakcina.

2) to ze z duvodu neschopnosti a spatne organizace v italii a spanesku zkolabovaly nemocnice nema s covidem zadnou primou souvislost.

3) pokud nase deti prestanou ucit 50+ ucitele, bude to jenom pozehnani!

Michal Mach

#35 Re: Nesmyslná petice

2020-04-14 09:56:26

#23: Jana - Nesmyslná petice 

Dobrý den,

jak prosím jako učitelka v MŠ děláte homeoffice?


Nepřihlášený uživatel

#55 Re: Nesmyslná petice

2020-04-14 11:04:55

#23: Jana - Nesmyslná petice 

Nejvetsi nebezpeci je vlastni strach:-) doufam, ze si pani ucitelky ve skolkach poradne odpocinou a nastoupi pak v plne polni. Pokud se skoly neotevrou do konce cervna, tak v letnich mesicich by mohli alespon otevrit v plnem rozsahu skolky, aby rodice, kteri ted resi skolu, peci a praci z domova, mohli pracovat alespon uz od leta.

Katerina F.

#214 Re: Nesmyslná petice

2020-04-15 04:28:56

#23: Jana - Nesmyslná petice 

Desi me skutecnost, jak se chripkoveho viru boji hlavne nerizikove skupiny. Je videt sebestrednost a zamereni se sam na sebe. 

Ja pracuji 3 dny Homeoffice (mam 30 lidi ve svych oddelenich ve vyrobnim zavode a dalsi 3 dny jsem fyzicky v praci. S ostatnimi manazery se snazime udrzet firmu nad vodou a zajistit tak nasim lidem mzdy a socialni jistoty. Umeli jsme 250 lidi rozdelit do 2 skupin, ktere se nepotkavaji ani mimo praci a jde to. Je to narocne pro vsechny, ale funguje to.

My vsichni mame deti. Ale nase deti uz vi, ze se da zit i s virem relativne normalne, jen staci dodrzovat pravidla.

Nase deti pochopily, co je mit zodpovednost.

Nase deti vi, ze na jidlo se musi vydelat v praci.

Nase deti vi, ze moje dane jdou ted na to, aby si ucitele vyplaceli 100% mzdu, i kdyz je mama uci doma a jeji mzdu ji v krizi krati, i kdyz ted pracuje 2x tolik, protoze firma setri kde muze.

Mela byste se stydet, pani ucitelko. Mate deti vzdelavat a ucit je hodnotam a zodpovednosti. Ale je snazsi je vydesit a pak s nimi snaz manipulovat.

Co rodice lekaru, sester a prodavacek??? Myslite nekdy na ne, kdyz jdete nakoupit jidlo a natankovat si a pak se zavrete ve svem domacim vezeni? Myslite na nas ostatni, kteri se Vam skladaji na mzdu, zatimco vy si doma hrajete jen se svymi detmi? 

Cekala bych, ze ucitele budou pomahat. Vy byste klidne mohla nabidnout hlidani lekarum a sestrickam a prodavackam v okoli, mozna i tem kteri chodi jinam do prace. Ale to byste musela prestat bat. Takhle budete doma zavrena a vase deti s vami pravdepodobne do smrti. Sice neumrete na coronu, ale na neco 100% nekdy ano. To je totiz jedina jistota v zivote, ktera je provazena nejistotou kdy. 

Ja radsi budu zit kratsi dobu, ale zit, nez cekat na smrt zavrena po zbytek zivota doma. 

Jo a mam i rodice (65 a 67) tatinek je po oboustranne plicni embolii, tchyni (70) na luzku o kterou se stara jeji rodina uz 15 doma, syna (21) ktery pracuje v laboratori v nemocnici. A vite co???? Jen se chovame zodpovedne a ohleduplne. 

 

 

 

 

 


Nepřihlášený uživatel

#225 Re: Nesmyslná petice

2020-04-15 07:31:02

#23: Jana - Nesmyslná petice 

...a není hlavní důvod co nejdešího odkladu návratu do škol a školek Vaše 100% placená dovolená, místo obav o zdraví?




Placená propagace

Tuto petici nabídneme 3000 lidí.

Zjistit více...