Petice rodičů za otevření škol do konce školního roku

Katerina F.

/ #214 Re: Nesmyslná petice

2020-04-15 04:28

#23: Jana - Nesmyslná petice 

Desi me skutecnost, jak se chripkoveho viru boji hlavne nerizikove skupiny. Je videt sebestrednost a zamereni se sam na sebe. 

Ja pracuji 3 dny Homeoffice (mam 30 lidi ve svych oddelenich ve vyrobnim zavode a dalsi 3 dny jsem fyzicky v praci. S ostatnimi manazery se snazime udrzet firmu nad vodou a zajistit tak nasim lidem mzdy a socialni jistoty. Umeli jsme 250 lidi rozdelit do 2 skupin, ktere se nepotkavaji ani mimo praci a jde to. Je to narocne pro vsechny, ale funguje to.

My vsichni mame deti. Ale nase deti uz vi, ze se da zit i s virem relativne normalne, jen staci dodrzovat pravidla.

Nase deti pochopily, co je mit zodpovednost.

Nase deti vi, ze na jidlo se musi vydelat v praci.

Nase deti vi, ze moje dane jdou ted na to, aby si ucitele vyplaceli 100% mzdu, i kdyz je mama uci doma a jeji mzdu ji v krizi krati, i kdyz ted pracuje 2x tolik, protoze firma setri kde muze.

Mela byste se stydet, pani ucitelko. Mate deti vzdelavat a ucit je hodnotam a zodpovednosti. Ale je snazsi je vydesit a pak s nimi snaz manipulovat.

Co rodice lekaru, sester a prodavacek??? Myslite nekdy na ne, kdyz jdete nakoupit jidlo a natankovat si a pak se zavrete ve svem domacim vezeni? Myslite na nas ostatni, kteri se Vam skladaji na mzdu, zatimco vy si doma hrajete jen se svymi detmi? 

Cekala bych, ze ucitele budou pomahat. Vy byste klidne mohla nabidnout hlidani lekarum a sestrickam a prodavackam v okoli, mozna i tem kteri chodi jinam do prace. Ale to byste musela prestat bat. Takhle budete doma zavrena a vase deti s vami pravdepodobne do smrti. Sice neumrete na coronu, ale na neco 100% nekdy ano. To je totiz jedina jistota v zivote, ktera je provazena nejistotou kdy. 

Ja radsi budu zit kratsi dobu, ale zit, nez cekat na smrt zavrena po zbytek zivota doma. 

Jo a mam i rodice (65 a 67) tatinek je po oboustranne plicni embolii, tchyni (70) na luzku o kterou se stara jeji rodina uz 15 doma, syna (21) ktery pracuje v laboratori v nemocnici. A vite co???? Jen se chovame zodpovedne a ohleduplne. 

 

 

 

 

 




Placená propagace

Tuto petici nabídneme 3000 lidí.

Zjistit více...