Petice za zákaz dálkového ovládání činnosti lidského mozku

Quoted post

Cílená

#89 Re: #39 Havířovan - obě't Mind Control pokusů ???

2019-05-21 12:38

#40: - #39 Havířovan - obě't Mind Control pokusů ??? 

Nejenom Karviná ale i Turnov. To co se tady okolo mě dějě už dávno překročilo všechny meze. Sjíždějí se sem z celé republiky soudě dle SPZ. Záhada pro mě je to, že pan Mojmír Babáček, který proti tomu veřejně bojuje bydlí kousek ode mě ale nikdy jsem se k němu nedostala, vždy mi tam otevřou lidi, kteří se tváří velmi překvapeně z toho, že tam zvoním a odkážou mě na jiný čas, když jdu znovu, opět otevře někdo jiný a opět mě odkáže, že tam není. Všechny emaily, které jsem mu poslala se vrátily. Někdy mám pocit, že ti kteří proti tomu bojují slouží k desinformaci a kontrole těch kteří by chtěli veřejně vystoupit. Nebo se mýlím a jen prostě někdo nechce abych se k tomu panu Babáčkovi dostala. Navíc jeho bydliště je doslova obklopené těmi se kterými mám v tomto směru problémy už mnoho let.

Odpovědi

Cílená

#92 Re: Re: #39 Havířovan - obě't Mind Control pokusů ???

2019-05-22 08:49:49

#89: Cílená - Re: #39 Havířovan - obě't Mind Control pokusů ??? 

Teď si uvědomuji, že to asi bude důkaz toho, že pan Babáček bude upřímný a je jím také trnem v oku. Ale to, že mezi ,,bojovníky za lidská práva" je spousta dezinformátorů a škodičů je velmi pravděpodobné. 

dezinformace nebo desinformace? Kdyby někoho napadlo se v tom šťourat.

Stejně jako dezinfekce, i dezinformace se dříve psala se s. A i nová pravidla ohledně pravopisu u tohoto slova jsou stejná jako u dezinfekce – základní, neutrální je varianta se z, dezinformace, zatímco varianta se s je příznaková, užíváme ji tedy pouze ve specifických případech