MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#119820 Re: Re: Je to přece naprostá hloupost, recidivista, který recidivou stupňoval svojí agresi.....

2017-11-28 15:16

#119819: - Re: Je to přece naprostá hloupost, recidivista, který recidivou stupňoval svojí agresi..... 

 Nevim a ani si nechci představovat, v jakém stavu mohla být  policie a soudy na Plzensku na začátku 90. let. Vy jste z Plzně a okolí ? 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#119823 Re: Re: Re: Je to přece naprostá hloupost, recidivista, který recidivou stupňoval svojí agresi.....

2017-11-28 15:59:34

#119820: - Re: Re: Je to přece naprostá hloupost, recidivista, který recidivou stupňoval svojí agresi..... 

Přezkoumalo to cca 10 soudů, 10 různých státních zástupců a Ústavní soud. 

Např. pan Kubice jediným zásahem u Holubů dokázal republiku zbavit špiček mafiánů ze všech koutů světa na 20 let, tedy přestože země neprošla debolševizací, policie se velmi proměnila. 

Horší to začalo být opět v době oposmluvní zlodějské bandy Zemana a Klause, kdy mašinfíra přivedl k policii opět StBáky, kteří již předtím dávno přišli o vliv. Např. k vůli jeho náměstkovi Jakubíkovi přestaly Spojené státy poskytovat zpravodajské informace České republice, neb zachytily jeho kontakty s mezinárodní mafií.

Jakubík nikdy nedostal prověrku, přesto jej Gross poměrně dlouho udržoval na pozici. V té době vyrostli i oba známí StBáci  a dnes "generálové" - Laube a Komorous. 

Pokud někdo policii opravdu po revoluci ničil, byl to Gross,  který také zavedl pravidelné schůzky, kde se nechával informovat o živých kauzách především s přesahem o politiky. V době kdy rostli StBáci Komorous a Laube, došlo k odchodu velkého množství lidí od policie a jednalo se o lidi, kteří k policii přišli po revoluci, neměli komunistickou minulost a měli vysokoškolské vzdělání a to i z takových škol jako je ČVUT. 

StBák Laube dnes pobírá možná 200 000,- výsluhu, neb horní mez není omezena a za "reogranizaci" u policie si vysloužíl více jak milionovou odměnu, která se mu do výsluhy započetla cca 100 000,-  a to soudruh Laube studoval vysokou školu asi "15" let s mírnou nadsázkou. 

Tedy policii bych zas tak dramaticky nezpochybňval, obzvláště v trestné činnosti, která s politikou nemá nic společného a týká se vyloženě kriminální činnosti nejdříve zlodějíčk, pak zloděje se zbraní pak dokonce nájemného zloděje se zbraní a pak dle všech soudů nájemného vraha.