MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Občané ČR

#113505 Volíme Miloše

2017-08-24 11:11

Přiště dáme hlas opět Milošovi Zemanovi. 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#113507 Re: Vol

2017-08-24 11:25:13

#113505: Občané ČR - Vol 

 Tohle je program nacionální komuše Miloše Zemana na nejbližší dny a týdny.....

 Miloš Zeman během pár měsíců makroamnestuje "svatého" Andreje Bureše Babiše z Maconu s celým jeho karuselem, preventivně bandu z Hradu a pak ze "zdravotních důvodů" abdikuje, tedy potáhne do karusele.

To je nejbližší budoucnost nacionální komouše a rusko-čínského trotla Miloše Zemana. 

Stejně jako komunista a ruský trotl Klaus i ruský trotl Miloš Zeman se bude chít vyhnout projednání makroamnestie u Ústavního soudu, proto přečasně "abdikuje ze zdravotních důvodů". V horším případě to ten zločinec bude chtít "doklepat" do konce tohoto volebního období se stejným scénářem, jen by se makroamnestie odehrála 2 měsíce před koncem volebního období, tedy někdy v lednu 2018, ale to bude už probíhat nová volba a pokud by to tedy učinil v tomto období a zároveň kandidoval, projednání u Ústavního soudu by se nevyhnul a nevyhnul by se ani odsouzení. 

Makroamenstovat bude tedy nacionální komouš všechny své zločince ještě do Vánoc, pak se zahájí první kolo volby a následně Zeman ze "zdravotních důvodů" abdikuje, půjde to ve velmi rychém sledu, tedy bude to těšně před první kolem prezidentské volby.

Jisté je, že si takový konec idiot Miloš Zeman opravdu nepředstavoval.  

Může se tedy také stát, že pes - Mynář mu následně shrne koberec, aby byla jistota, že se to opravdu u Ústavního soudu projednávat nebude, tedy ještě před druhým kolem či někdy těsně po něm bude státní funus, aby rusko-čínský trotl a nacionální komouš Zeman vypadal, že "se obětoval pro stát"  a zbytek jeho polodementních voličů měl možnost uronit slzu. 

Prvním milníkem scénáře bude "náhlé" :-) zhoršení zdravotního stavu někdy v listopadu "po náročném podzimním programu" pokud se výše uvedený scénář bude rozjíždět.  To bych řekl se ze současných zpráv už dá velmi dobře číst.