Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#13846 Re:

2017-05-28 10:02

#13644: -  

 Taky že jo, "pravých" uprchlíků jsou pouhá 3 %!

Často slýchám debaty o tom, kolik lidí, kteří přichází do Evropy, lze skutečně považovat za válečné uprchlíky. Nejnovější data to říkají jasně!

Migranti, kterým nebyl uznán status uprchlíka často zmizí beze stopy. Po Evropě se tak pohybují statisíce lidí, kteří jsou zcela mimo kontrolu a o kterých vůbec nic nevíme! Navíc o tom, že Islámský stát využívá tuto migrační vlnu proto, aby k nám propašoval své bojovníky, už dnes nemůže být pochyb.

Chyby politiků a neschopnost Unie chránit své vnější hranice, dělají z Evropy doslova ráj pro teroristy. Ochrana vnějších hranic je jádrem celého problému, místo skutečného řešení, nám ale Brusel bude dál vnucovat migranti pomocí povinných kvót! Většina migrantů se za uprchlíky pouze vydává a zneužívá tak migrační systém! Tyto lidi je třeba okamžitě deportovat zpět!

Odpovědi

Evropan

#13848 Re: Re: Zase jeden xenofóbní propagandista

2017-05-28 19:50:56

#13846: - Re:  

Nevím odkud berete ten blábol, že "pravých" uprchlíků jsou jen 3%. Možná vám to vaše stranické vedení předepsalo jako verzi, kterou máte vykládat, ale je to prostě lež. Navíc teroristů, u kterých lze prokázat vazbu na Daeš, a kteří se dostali do Evropy v posledních dvou letech, je z toho kolik? Jeden nebo dva? Ještě tady chybí vaše oblíbené tvrzení o hromadném znásilňování během silvestra a podobně. A přitom co se děje u nás? Zloděje a násilníky policie není schopna chytit a co se týká ročně znásilněných více než 600 žen, tak tam také nehraje roli žádný muslimský migrant, zato neschopná policie odhalí sotva čtvrtinu násilníků.

Na Blízkém východě řádí především hromadný vrah Al-Asad, kterého podporuje russký diktátor Putler. Al-Asad má na svědomí více než 400.000 mrtvých Syřanů. Fakt nevím, jak omezeným člověkem jste, že nepochopíte, že z takového pekla lidé hromadně utíkají. Nadávejte na Evropskou unii, až zde bude docházet k něčemu podobnému. Až nás budou opět okupovat Russáci, bude už pozdě.