Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Quoted post

Evropan

#13848 Re: Re: Zase jeden xenofóbní propagandista

2017-05-28 19:50

#13846: - Re:  

Nevím odkud berete ten blábol, že "pravých" uprchlíků jsou jen 3%. Možná vám to vaše stranické vedení předepsalo jako verzi, kterou máte vykládat, ale je to prostě lež. Navíc teroristů, u kterých lze prokázat vazbu na Daeš, a kteří se dostali do Evropy v posledních dvou letech, je z toho kolik? Jeden nebo dva? Ještě tady chybí vaše oblíbené tvrzení o hromadném znásilňování během silvestra a podobně. A přitom co se děje u nás? Zloděje a násilníky policie není schopna chytit a co se týká ročně znásilněných více než 600 žen, tak tam také nehraje roli žádný muslimský migrant, zato neschopná policie odhalí sotva čtvrtinu násilníků.

Na Blízkém východě řádí především hromadný vrah Al-Asad, kterého podporuje russký diktátor Putler. Al-Asad má na svědomí více než 400.000 mrtvých Syřanů. Fakt nevím, jak omezeným člověkem jste, že nepochopíte, že z takového pekla lidé hromadně utíkají. Nadávejte na Evropskou unii, až zde bude docházet k něčemu podobnému. Až nás budou opět okupovat Russáci, bude už pozdě.

Odpovědi

400,000 mrtvých herců hovna o Sýrii a Asadu nuda

#13849 Re: Re: Re: Zase jeden xenofóbní propagandista

2017-05-28 21:01:16

#13848: Evropan - Re: Re: Zase jeden xenofóbní propagandista 

Tobě tyhle hovna předepisuje G.Soros tak hubu drž!!

Lidi se probouzej teroristo nikdo si je neplatí jak vás za papír bezceny žádné hodnoty.

A s uprchlíku sou jen 2-3% pravý zbytek Komedianti,nasilnici,verbes,splodina,nepotrebni a herci trap šhit.

Táhni do prd s komedii o mrtvých Syranech prasstitute od G.SOROSE to můžeš cpát debilum v kavárně.Takove směšné ubohé sračky :-D prej 400,0000 mrtvých herců jo jasně k smíchu.Pritom Sýrie má muslimů 90% a jede tam Fake news takže nikdo tam neumírá šlapko od Sorose.A co ještě nám povis o Bob a Bobku s Manchesteru a nebo o Sýrii či o Rusku se kterým jste domluveni na hře.