Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Vlastenec

#13626 Re: Re: Češi mají k EU nejméně pozitivní vztah ze všech

2017-05-03 07:35

#13619: - Re: Češi mají k EU nejméně pozitivní vztah ze všech 

 Tak když si člověk vezme, že většina národa jen sedí u zpráv ČT a tupě přijímá příchozí informace prounijní propagandy, aniž by zapojili mozek a kritické myšlení, tak je to ještě dobré číslo. Ukazuje to, že v ČR, sužované několika desetiletími totality, už lidi dokáží poznat, když jim někdo lže do očí a dělá si z nich tupce, kdežto západníEvropa bude ještě muset klesnout do hodně hlubokých sraček, než si uvědomí, že to byla špatná cesta a za vysokých ztrát se bude lopotit zpět.

Vivat Orbán!

#13627 Viktor Orbán vystoupil nemilosrdně proti Sorosovi

2017-05-03 08:12

„Pojďme se podívat na naše vlastní dějiny. Pokud by Maďaři dobrovolně přijali diktát z Bruselu nebo diktát některých amerických miliardářů, byl by v Maďarsku klid. Ale maďarské dějiny jsou dějinami boje za svobodu. Nenecháme jiné rozhodovat o tom, jak máme žít," prohlásil bez okolků Orbán.

To je podle jeho slov také důvod, proč se rozhodl zasáhnout proti soukromé Středoevropské univerzitě George Sorose, která sice působí v Maďarsku, ale sídlo má v New Yorku. Orbán je i nadále přesvědčen, že se Soros nepřijatelným způsobem vměšuje do maďarských záležitostí. Navíc prý podporuje migrační krizi, která ohrožuje Evropu a podle Orbána je povinností maďarského státu čelit tomuto nebezpečí, protože tady podle Orbána jde o osud Evropy.

Podle Orbána bychom se měli postarat o to, aby společnost, ve které budou žít naše děti, byla podobná té, ve které žijeme my. Je třeba zajistit pracovní místa lidem a tak podobně. Migrace by mohla změnit způsob uvažování v evropských zemích a tomu je podle Orbána třeba se postavit. Soros a lidé kolem něj tvrdí, že bojovat proti migraci je nemorální a uprchlíkům je třeba pomoct, ale právě to je podle maďarského premiéra problém. „Cizí peníze slouží cizím zájmům,“ je přesvědčen Orbán.

Z tohoto pohledu má Orbán pochopení pro vystoupení Britů z EU, ale Maďarsko je podle jeho názoru v jiné pozici, leží v srdci Evropy a z tohoto hlediska by odchod z EU nedával smysl. Pro Maďarsko je životně důležité EU zreformovat. „To je důvod, proč se označujeme v Bruselu za reformní opozici,“ podotkl maďarský premiér. Svůj boj prý rozhodně nevzdá.

Tohle je alespoň státník evropského formátu, ne jako náš uplakaný Bohoušek, který na domácím písečku hází ramena, ale před Merkelovou nebo Junkerem se plazí po kolenou a ze strachu z Babiše raději podí demisi a zaleze do kouta. Kéž by blo v Evropě více Orbánů!!

ČT A TV JEDE HOVNA A POLITICI LOUTKY G.SOROSE

#13628 V té ČT je vážně samá prasstitutka

2017-05-03 11:03

JEDINY TERORISTÉ VLÁDA,MÉDIA,EU!!!!

V té ČT je vážně samá prasstitutka :-D tak blbé lidi sem dlouho nesledoval.Ty Fake profíci na vztahy a publicitu a komentáře :-D a ekonomiku to sou takový debilove co maj v hlavách vy......

jediné co umí jedou podle G.Sorose notiček prasstitutky prosím  ČT strčte si to vaše divadlo o Rusku Sýrii atd někam je to podvod a k smíchu špatně jste to naplánovali falešná hra proti Číně atd :-D :-D Plus Terorismus neexistuje to sou Vlády a Elity a EU 

V ČR ŽIDY NECHCEME
Nepřihlášený uživatel

#13629 Re: Viktor Orbán vystoupil nemilosrdně proti Sorosovi

2017-05-03 12:44

#13627: Vivat Orbán! - Viktor Orbán vystoupil nemilosrdně proti Sorosovi 

V ČR ŽIDY NECHCEME  HNUSI SE BOHU AJ KRISTU 

Sórošova univerzita sionistických studií v Maďarsku končí! Babiš s Drahošem nabízí škole přestěhování do Prahy. Centrum světového židovstva opět v hlavní roli!

Orbán se už nemohl dívat na rozvracení republiky

Orbánova vláda právě před několika hodinami prosadila v parlamentu novelu vysokoškolského zákona, který je podle kritiků přímo ušitý na míru proti Sórošově univerzitě [1]. Podle novely nebude moci v Maďarsku působit škola, která má akreditaci v cizině a kampus v Maďarsku. Nově budou moci v zemi působit jen školy s registrací a souhlasem Budapešti a pokud jde o kampusy cizích škol, musí mít škola více kampusů ve více zemích a musí maďarské vládě poskytnout náhled do účetnictví registranta v cizině. Což je prakticky vyloučené, že by to nějaká cizí univerzita udělala. Je to tak de facto konec cizích univerzitních kampusů v zemi a Maďarsko tím zasadilo globalistům drtivý úder ve výchově jejich kádrů.

VICE-Centrum světového židovstva opět v hlavní roli!

financoval na Ukrajině povstání na Majdanu.

financováni podvodné krize s uprchlíky

DUKAZE ZDE-HECK UNIK G.SOROS EVROPA MIGRATION+UKRAJINA ROZVRAT


Nepřihlášený uživatel

#13630 Šak kdo jinej vše po Evropě a atd organizuje G.Soros

2017-05-03 12:55

Unikly soubory z miliardář globalist George Soros ' Open Society Foundations (OSF) před dvěma dny odhalily několikpřekvapivých machinace kolem organizace - včetně systémů zjevného manipulovat média ovlivňují mezinárodní imigrační politiku a hotovosti určené pro iniciativ v oblasti sociální spravedlnosti

"VICE-Soros Hack vystavuje - Plot Za uprchlickou krizí jeho Media Control, v hotovosti za "sociální spravedlnost "

VICE-Pravda o tom, jak "uprchlická krize" byla zmanipulované od začátku do konce

Miller

#13631 Re: Nedejme se !!!

2017-05-04 05:43

Cože :-D :-D Herci,CIA,a divadlo
Nepřihlášený uživatel

#13632 Re: Re: Nedejme se !!!

2017-05-04 09:17

#13631: Miller - Re: Nedejme se !!! 

Spíš pozor na Agenty CIA.To sou ti mýlí Islamisté anglicky hovořící občané USA.Co koordinuji aj Islamizaci Evropy a to divadlo FAKE války v západních zemích :-D :-D Blablabla a Žid G.Soros to platí.Terorizmus neexistuje žádný podvod na veřejnost a záminka Fake boje proti tomu :-D 

Pachatele divadla sou Vlády a Elity a média!!!!! To zničme a bude mír 

ČECHY V EVROPĚ NECHCEME

#13633 Re: Re: Viktor Orbán vystoupil nemilosrdně proti Sorosovi

2017-05-04 09:35


Nepřihlášený uživatel

#13634 Re: Re: Re: Viktor Orbán vystoupil nemilosrdně proti Sorosovi

2017-05-04 09:47

#13633: ČECHY V EVROPĚ NECHCEME - Re: Re: Viktor Orbán vystoupil nemilosrdně proti Sorosovi 

 Trapné rohožko G.Sorose a směšné Osliku židovský.

TESALONICKÝM 1,2-3

14Nesete podobný úděl jako církve Boží v Kristu Ježíši, které jsou v Judsku. Vytrpěli jste stejné věci od svých vlastních krajanů jako církve v Judsku (od židů).15Ti zabili i Pána Ježíše a proroky a také nás pronásledovali;nelíbí se Bohu a jsou v nepřátelství se všemi lidmi,16když nám brání kázat pohanům cestu spásy. Tak jen dovršují míru svých hříchů. Už se však na nich ukazuje konečný hněv Boží.

Vláda padla nikdo nechce odvolat Babku

#13635 Vláda padla nikdo nechce odvolat Babku a teroristé jednají dál pod rouškou Fake demokracie

2017-05-04 17:41

Babišův mocenský gambit? Bohuslav Sobotka páchá politickou i stranickou sebevraždu. Spojenectví s Bakalou je cestou do pekel. Babiš může na podzim sahat i po ústavní většině v parlamentu!

V české vládě se naplno rozjela koaliční krize [1] a můžeme ji nazvat vládním pučem proti Babišovi. Za celou akcí přitom stojí spojenectví lidí, kteří sami mají na hlavě másla tolik, že by se s ním dal namazat všechen chleba v republice. Kauza korunových dluhopisů, které Andrej Babiš nakoupil od svého Agrofertu a nějak se nedostalo na jejich zdanění, je přímo důsledkem reorganizace policie, kterou nyní plně ovládla ČSSD v čele s ministrem vnitra Milanem Chovancem. Kauza skandálního odchodu Roberta Šlachty z ÚOOZ a následné sloučení elitních útvarů byla předehrou k tomu, co se právě teď odehrává ve vládě pár měsíců před volbami.

VICE-Babišův mocenský gambit? Bohuslav Sobotka páchá politickou i stranickou sebevraždu. Spojenectví s Bakalou je cestou do pekel. Babiš může na podzim sahat i po ústavní většině v parlamentu!

Vláda padla, protože nikdo nechce odvolat Babiše

Babiš je v této chvíli na mocenské šachovnice triumfálním vítězem ještě včera pro něho prekérní situace. Sobotka prokázal, že nemá odvahu odvolat Babiše, protože jak jsem už včera v analýze uvedl, mělo by to katastrofální efekt pro ČSSD, z Babiše by se stal mučedník. A protože je před volbami, Bohuslav Sobotka to nemohl nechat vyšumět, protože by tím ukázal slabost. Demise celé vlády zní jako zajímavé řešení, ale dá se přeložit newspeakem i tak, že Sobotka nestačil na funkci premiéra, neměl proti Babišovi důkazy, a aby neztratil tvář, raději potopil celou vládu. Přesně takto to bude Andrej Babiš od této chvíle prezentovat. A jako argument to bude mít svoji logiku. Sobotka opravdu kauzu korunových dluhopisů nezvládl a jak jsem včera také už napsal v článku, třaskavá munice proti Babišovi se stala ve skutečnosti v rukách ČSSD šrotem, o který se nyní strana dokonce sama pořezala. Demisi celé vlády jinak nazvat nelze.

VICE-Vláda padla! Sobotka zahrál proti Babišově gambitu rošádu. Kdo čte ve vládě AE News? Když alternativa radí premiérovi, aneb Zeman na koni a demonstrace pod koněm!

Zažíváme v ČR další zorchestrovaný puč?

#13636 Zažíváme v ČR další zorchestrovaný puč?

2017-05-04 17:49

Tři a půl roku věděli, kdo je Babiš. A přesto s ním vládli. Netušili, že Andrejovi narostou křídla. Na křídlech Barclays sedí Babiš i Soros. Nevěděli, že Nová Evropa vyžaduje místo politiků manažery!

Celá republika žije Sobotkovým rozhodnutím podat demisi. I když se nyní počítají pro a proti, půl roku před řádnými volbami je demise projevem zoufalství. Nezbylo už nic, co by dokázalo Babiše zastavit. Ale nedošlo k tomu náhle. Všichni věděli, kdo je Babiš, když na sklonku roku 2013 s ním vedení ČSSD a Lidovci podepisovali koaliční smlouvu. Všichni věděli, že čerpá dotace. Věděli, že je napojený na evropské dotace. Babiš byl stejným Babišem jako dnes. Jenže v roce 2013 byl nepřítelem ČSSD někdo jiný. Pravice v podobě ODS a TOP09. ČSSD byla ochotna se proti těmto dvěma stranám klidně spojit i s ďáblem, a protože Babišovo hnutí ANO získalo tolik procent ve volbách, že skončilo těsně za vítěznou ČSSD, byla koaliční volba jasná. Jenže Babiš se nerozhodl jít do politiky z enthusiasmu. A dokonce ani ne kvůli businessu. Andrej Babiš byl podle informaci naší redakce v roce 2012 vytipován skupinou hedgeových investorů napojených na britskou Barclays jako ideální kandidát na premiéra v ČR v horizontu 8 let.

VICE-Tři a půl roku věděli, kdo je Babiš. A přesto s ním vládli. Netušili, že Andrejovi narostou křídla. Na křídlech Barclays sedí Babiš i Soros. Nevěděli, že Nová Evropa vyžaduje místo politiků manažery!

Sobotkova demise byla výstřelem z Aurory k útoku na ČSSD

Jenže to zafungovalo jinak, než Bohuslav Sobotka zamýšlel. Demise zaúčinkovala jako startovací signál pro Lenku Bradáčovou, jako znamení kolapsu moci ČSSD. A okamžitě začala ČSSD vracet úder za loňskou deinstalaci Šlachty a za rozbití ÚOOZ. Spustila mediální kauzu s teatrálním zatýkáním „cinknutého“ Pelty, Karla Březiny z ČSSD a náměstkyně ministryně školství, kde šéfuje Valachová z ČSSD. Státní zastupitelství došlo tak daleko, že přes spřízněné kontakty pozvalo novináře a kameramany přímo na jednotlivá místa zásahů. Naprostá medializace s cílem maximálního efektu poškození obrazu ČSSD. A bude se vyšetřovat. Bez ohledu na to, jestli budou volby dříve, nebo v řádném termínu, média budou krmena články o tom, jak na ministerstvu školství pod vedením ČSSD se kšeftovalo a korumpovalo s dotacemi.

VICE-Zažíváme v ČR další zorchestrovaný puč? Co má společného demise Bohuslava Sobotky a teatrální zásah státního zastupitelství na lidi okolo ČSSD v českém sportu? Více, než byste tušili! My všichni ze stanice ZOO podruhé!

Vláda padla ale stále se islamizuje ČR za peníze od G.SOROSE

#13637 Vláda padla a stále islamizaci ČR jede potají zazady národa

2017-05-04 17:55

Informace k Islamizaci CR

prosim o sireni iformaci ohledne postupne islamizaci CR a jejich promoterech, kteri tak obchazeji zdani od parlamentu CR a klamou ve verejnych sdelovacich prostredcich.

Z dostupnych zdroju lze jiz vydedukovat, ze nase vlada – v cele s KDU-CSL, CSSD a bohuzel i neco jineho tvrdicim ANO=BABIS, migranty zacina tahat do CR. Zacina dovoz techto nami nepratelskych lidi k nam v mensich, ale stale se zvysujicich poctech, jejich ubytovavani a placeni. Tento postup v tichosti podporuji i TOPka a p. Gazdik, tzv. prazska kavarna – viz. Brady kauza, Zeleni atd.

Nechci malovat certa na zed predcastne, ale nic nedelanim take nic nevyresi. Kazdy by se mel zamyslet koho podporovat nejen ve volbach. Sam se svoji rodinou se pripravit a zacit aktivne vyjadrovat svuj nesouhlas – psanim nasim zastupcum, clankum, komentarim atd, tak jak jen kazdemu jde.

Staci se podivat na zapad od nasich hranic a je kazdemu jasne kam tento trend vede…

NWO KROKY VLASTIZRÁDCŮ!!!!!ANO,ČSSD,TOP09,KDU-ČSL,USVIT,ATD!!!!!

Screeny č. 2 až 8 : V příloze k emailu č. 2 byla následující prezentace. V závěru Herzmann nabádá k manipulaci veřejného mínění pomocí dojemných uprchlických příběhů, ubrečených dětí apod. Screen č. 9 :Vše co loutkový Sobotka řekne a co udělá je předem připravené od jeho poradců a expertů Screeny č. 11 - 15 : Dokument v příloze - Ke strategii migrační politiky. Č. 13 = Odmítání kvót vládou bylo pouze účelové, aby si mohli hrát na obránce před imigracíScreeny č. 17 - 19 : Prezentace společnosti Millward Brown pro ČSSD - chtějí využít prostředků neurovědy a sociální psychologie, aby zjistili jak nejlépe oblbnout voliče Screeny č. 23 - 24 : Tým zodpovědný za tvorbu dlouhodobého programu ČSSD - většina členů jsou pro-imigrační neomarxisté. Následuje příloha MDA - dlouhodobý program Screeny č. 25 - 31 : V dlouhodobém programu ( nyní už zveřejněném) plánuje ČSSD boj za nový světový řád, globální vládnutí, zničení samostatných národů a multikulturní socialismus Screeny č. 35 : MDA = Masarykova demokratická akademie. Pod nevinným názvem se skrývá parta protinárodních, neomarxistických ideologů a aktivistů. Z MDA plánují udělat klíčový orgán strany Screen č. 36 : Doručené emaily 2013 Screeny č. 37, 38 : migrační večerníček v lepší kvalitě Screeny č. 39 - 41 : starší emaily ve složce Odesláno

VICE-Oto Novotný - 4. balík Emailů

 Návrh "migračního večerníčku" přesně vystihuje způsob myšlení a charakter těchto xenofilních multikulti prasat - lhát, manipulovat voliče, demagogicky oblbovat voliče,občany, útočit na emoce fake zpravodajstvím. Takové je jejich řešení migrační krize. Z uvedených informací vyplývá, že už i MV ( Ministerstvo Vnitra) tuto plánovanou multi-kulturní propagandu podporuje.

 VICE-Třetí dokument je o Prorůstání neomarxismu do struktur ČSSD 

VÁŽNÉ UPOZORNĚNÍ ZE STANICE SVOBODNÉ SLOVO. 

Na 90% mají být volby do parlamentu 2017 v ČR, v případě neúspěch vládních stran u krajských voleb, zrušeny!!!
Další zajímavá informace. Proč byly přesunuty Rakouské volby. Má to co do činění s výsledkem presidentských voleb v USA 2016.

VICE-POZOR!!! Volby v ČR 2017 mají být zrušeny na dobu 10 let!!!


Nepřihlášený uživatel

#13638 Satanské prase Papež František

2017-05-04 19:33

Prase Papež František prosil IS o odpuštění

jste dar ne zátěž Papež František děvka Satana 

Satanské prase Papež František 


Nepřihlášený uživatel

#13639 Re: Viktor Orbán vystoupil nemilosrdně proti Sorosovi

2017-05-05 11:27

#13627: Vivat Orbán! - Viktor Orbán vystoupil nemilosrdně proti Sorosovi 

 Navzdory Sorošovu rozeštvávání a zasévání jedu do maďarské politiky stojí většina Maďarů nadále za Orbánem, to jen pár naivních studentů se nechalo zblbnout a vyšlo proti němu do ulic, ale Orbán má tak silné postavení, že maďarský majdan díkybohu zatím nehrozí. To by musel Soroš přilít pěkných pár miliard víc a do tak drahého podniku s nejistým cílem se mu asi nechce. 

Kazatel
Nepřihlášený uživatel

#13640 POTOPA SE BLÍŽÍ A POČÁTEK BĚD

2017-05-05 17:06

Matouš 24

Počátky běd-Kristus varoval národy před falešnýma mesiašema

4Ježíš jim odpověděl: „Mějte se na pozoru, aby vás někdo nesvedl.5Neboť mnozí přijdou v mém jménu a budou říkat ‚já jsem Mesiáš ‘ a svedou mnohé.

((Důkaze falešných mesiašu na zemi mezi nima je aj V.Putin)) 

Ruský policista se prohlásil Kristem, na Sibiři řídí Sluneční město

Zdroj: FALEŠNY MESIAŠ A KRISTUS NÁS PŘEDNIMA VARUJE V MATOUŠI 24

Žena se prohlásila za Krista, kamarádka je archanděl praktikuji Satanské umění

VICE-Spasitelky z Liberce naladily andělský kanál, fandy mají až v Anglii

Hrůzný moment Putinova tvář se zobrazí nad New York 

VICE-Putinova tvář se zobrazí nad New York


Nepřihlášený uživatel

#13642 Makrela se domlouvá s arabskými šejky, jak islamizovat Německo

2017-05-05 19:08

Vlastenec

#13643 Macron: Do tří měsíců po zvolení zatočím s Polskem a Maďarskem

2017-05-05 22:31

Emmanuel Macron se už pasoval do pozice nekompromisního evropského vůdce a pokud bude zvolen za nového šéfa Elysejského paláce, hned chce zatočit s Polskem i Maďarskem. Plánuje tvrdě zakročit sankcemi proti těmto státům, které podle něj porušují pravidla Evropské unie, a vyčítá EU, že to ještě neudělala. Narážel tím například na polské reformy soudního systému a nová maďarská pravidla pro univerzity a neziskové organizace a na ostoj těchto zemí k migrační krizi. Macron to řekl francouzským regionálním médiím a jeho slova citoval web televize France 24.   

Macron: do tří měsíců po zvolení zatočím s Polskem a Maďarskem


Nepřihlášený uživatel

#13644

2017-05-06 10:08

Po 2 letech od příchodu je 90% migrantů v Německu na sociálních dávkách - tak tomu říkám ekonomický přínos!


Nepřihlášený uživatel

#13645

2017-05-06 21:27

Evropa je ve válce s islámem. Již skončily jakékoliv diskuse o tom, zda Evropa má či nemá jakoukoliv morální povinnost postarat se o miliony tzv. uprchlíků. Rvropské vlády mají jedinou povinnost, starat se přednostně o bezpečnost občanů svých zemí! Končí jakákoliv diskuse o hloupostech, jako jsou uprchlické kvóty, ale začíná čas činů. Všechny vlády všech evropských zemí musí okamžitě začít konat. Uzavřít neprodyšně vnější hranice před všemi nelegálními migranty, uvést armády do stavu zvýšené bojové pohotovosti, vyslat vojenské kontigenty k ochraně vnější hranice schengenského prostoru, vyhostit všechny nelegální migranty, zajistit nepřetržitý dohled nad všemi osobami hlásajícími a propagujícími nelidské principy islámského práva šaría, uzavřít mešity, ve kterých je hlásána nenávist a jsou verbováni lidé do teroristických džihádistických organizací, zajistit všechny osoby napojené na teroristické muslimské organizace, nevpouštět na území Evropy nikoho, kdo necestuje s platnými doklady.

Evropan

#13646 Čeští radikálové, kteří si říkají Vlastenci, horší než muslimové

2017-05-07 15:25

V čem si jsou naši nemuslimští radikálové podobní s muslimskými teroristy z Islámského státu nebo z Boko Haram? Žena je pro ně něco ubohého, pokleslého, bezvýznamného ... Naši radíkálové to právě dokázali tím, že vyzývají k fyzické likvidaci 16 dívky, která se dokázala postavit jejich prvomájové demonstraci (proboha co ti vypatlanci slavili, vždyť nepracují) v Brně. To je snad ještě horší, než co se děje mezi ultrakonzervativními muslimy. Ukazuje se, že nenávist, která se tu plně vyvalila mezi lidi po volbě Bumbála a po neadekvátních reakcích chovance Ministerstva vnitra na uprchlickou krizi, se už obrátila mezi nás navzájem, což se bohužel předpokládalo. A je vidět, že muslimové jsou jen zástěrkou pro násilníky, kteří se nedokáží vybouřit ve fitku nebo na fotbalovém stadionu. A to si dovolují nazývat se vlastenci !!! Jsou to přitom jen ti nejhorší šmejdi.


Nepřihlášený uživatel

#13647 Re:

2017-05-07 15:27

#13645: -  

 Evropa není v žádné válce, zato ty jsi Ruskem placený magor!!!


Nepřihlášený uživatel

#13648 Re: Re:

2017-05-07 15:36

#13647: - Re:  

 Ale je. Akorát je tak blbá, že se ještě tváří, že o tom neví. Macronova říše nemá půl druhého roku vyhlášený výjimečný stav jen tak pro plezír svého idiotického presidenta, ale protože už si s Araby neví rady. Jestli chce Macron navíc zatáčet s Maďary a Poláky, kope si sám svůj vlastní hrob. Je jen kolaborant.

Evropan

#13649 Re: Re: Re:

2017-05-07 16:08

#13648: - Re: Re:  

Evropa v žádné válce není s výjimkou informační války s Russákama, kteří se neustále serou do každých demokratických voleb. A přitom sami mají rozvrtaných tolik válečných konfliktů (Ukrajina, Gruzie, Sýrii), že by stále za to, aby se snažili o mír ve svém teritoriu a Evropu už nechali na pokoji. Nepatří jim a nikdy patřit nebude.

Pokud bych přistoupil na tvoji teorii, tak Bumbál je ve válce s Pražany, protože si na vstupy do hradu naistaloval policejní budky zdržující návštěvníky hradu.


Nepřihlášený uživatel

#13650 Re: Re: Re: Re:

2017-05-07 18:00

#13649: Evropan - Re: Re: Re:  

 No vidíš, že ti přemýšlení jde.  Bumbál je imbecil, tamtudy se předtím po celá desetiletí volně chodilo. Akorát možná za Heydricha ne.