Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Quoted post

Evropan

#13814 Re: Re: Re: Re: ISLÁM NEJVĚTŠI ZLO NA SVĚTĚ SE ŠIŘI JAKO RAKOVINA

2017-05-24 10:06

#13811: Cech z Prahy - Re: Re: Re: ISLÁM NEJVĚTŠI ZLO NA SVĚTĚ SE ŠIŘI JAKO RAKOVINA  

Vidim, ze us neumis cist cesky text s hscky a carkami, tak se ti pokusim priblizit, aby to nebylo nad tve mentalni schopnosti :

1. Krizacke valky se konaly take ve jmenu Bible s tim, ze Bible urcite ve svem textu nebude mit na primo svatou valku zminovanou. Na sury v Koranu uz tu kdysi nekdo upozornoval, ale v tom textu, ktery mam k dispozici, a je to preklad z roku 1929 jsem se nic takoveho, jako ze muslimove maji vrazdit krestany na potkani, nedocetl. A take kdyz jsem byl v Iranu a Pakistanu, tak byli vsichni muslimove neobycejne pratelsti. proto dam na sve zkusenosti a ne na tvoje radoby odborne rady.

2. Hitler byl predevsim fanousek hinduismu, viz. jeho fascinace hinduistickymi znaky vcetne svastiky, ze ktere udelal symbol nacismu. Na Balkanu umel velice efektivne vyuzit nenavisti balkanskych narodu vuci sobe, at to byli ustasovci nebo bojuvky v Kosovu. Nemelo to nic spolecneho s islamem. A ostatne nyni sem do Evropy nekteri rusti propagandiste zasevaji nenavist, aby Evropany rozhadali po vzoru Balkanu, protoze se u Hitlera efektivite uci.

3. Muslimove na Pyrenejskem poloostrove - nacti si, i kdyz bych ti radeji doporucil navstevu cetnych pamatek

Muslimské Španělsko a Reconquista

Berbeři a Arabové ze severní Afriky (na Pyrenejském poloostrově zvaní Maurové) zanechali v zemi nesmazatelné stopy – Španělsko zvané Al_Andalus se stalo nejzápadnější výspou islámského světa, která se roku 929 odtrhla od arabské říše a vytvořila samostatný cordobský chalífát. Šlo o vyspělý státní útvar, jenž kulturní a vzdělanostní úrovní převyšoval většinu soudobých evropských států. Jeho města se vyznačovala rozvinutou řemeslnou výrobou a obchodem, pokročilou architekturou a městskou zástavbou, částečně zachovalou v historických jádrech měst jako Córdoba, Granada a Sevilla. Dodnes se dochovala Mezquita v Córdobě, přestavěná ovšem na katedrálu. V rámci chalífátu víceméně v klidu koexistovali Židé, křesťané i muslimové. Roku 1031 se však jednotný córdobský chalífát rozpadl na řadu menších království (tzv. taifas), což umožnilo razantnější nástup reconquisty — znovudobývání Pyrenejského poloostrova křesťany.

Reconquista byla zahájena krátce poté, co Maurové Pyrenejský poloostrov ovládli, podle tradice vítěznou bitvou vizigótského šlechtice Pelaya proti arabskému trestnému oddílu, která se odehrála roku 718 nebo 722 u Covadogy. Poté bylo na severu založeno křesťanské království Asturie, které se později rozšířilo do města León a přijalo jeho jméno. Postupně tu vykrystalizovaly další křesťanské státečky Kastillie, Galicie a Portugalsko. Ve východní části existovala Navarra a později tu vzniklo království Aragon. Tyto státní celky se postupně zapojily do reconquisty. Ta byla dlouhodobým procesem s četnými zvraty, kdy válku střídaly dlouhodobé etapy mírového soužití muslimů s křesťany a židy. Postupně však byly maurské državy zatlačovány k jihu, zatímco křesťanské státy rozšiřovaly svoje území a sjednocovaly se (Kastilie, Aragon, Portugalsko).

Rozhodující mezník reconquisty tvoří dobytí Toleda roku 1085, které se stalo základnou pro další výboje k jihu. Dále to byla bitva u Las Navas de Tolosa v roce 1212, v níž maurská vojska utrpěla natolik zdrcující porážku, že to vedlo k jejich bezprostřednímu kolapsu a následnému dobytí Sevilly a Córdoby. Maurská království byla postupně likvidována. Koncem 13. století zbylo pouze království (emirát) Granada na jihu země, jehož posledním maurským králem byl Boabdil.

https://cs.wikipedia.org/

4. Jestlize Americane nejsou oblibeni ve tvem svete, neznamenato nutne, ze nejsou oblibeni vsude. ostatne po volbe Trumpa se rada lidi, kteri Americany nenavidi, radovala a najednou Americanum fandila. No uz je to pryc, coz se dalo cekat.

Jina srovnavani tady pouzivas i ty, tak nevim, proc te to tolik rozciluje.

Uf, ta tvoje nečeská čeština, to fakt nezvyk. Ještě, že to nemusím a snad ani nebudu muset používat.

Odpovědi

Cech z Prahy

#13829 Re: Re: Re: Re: Re: ISLÁM NEJVĚTŠI ZLO NA SVĚTĚ SE ŠIŘI JAKO RAKOVINA

2017-05-25 06:30:08

#13814: Evropan - Re: Re: Re: Re: ISLÁM NEJVĚTŠI ZLO NA SVĚTĚ SE ŠIŘI JAKO RAKOVINA  

 

K citacim z Koranu doporucim treba pravy sloupec s tematickymi kompilacemi na https://www.koranoislamu.cz/
Spousta lidi cestuje po svete v ruznych kulturach a setkava se s pozitivnimi i negativnimi zkusenostmi. To celkem o nicem nevypovida. Podstatne jsou ideologie, ktere ovladaji urcite statni a uzemni utvary a jejich historie (co se stalo s pripadnymi nemuslimy) a soucasnost. Takze ano, je mozne navstivit Saudskou Arabii a ziskat dojem, jaka ze to je sporadana a vyspela zeme. Nebo se jako turista v Egypte atd. setkat s usmevy a usluznosti. Kdyz takovy ovcan prehlidne turisticky ceny, kapesni zlodeje a podobne prkotiny (zeny to maji samozrejme o neco slozitejsi, ale kdo by se nad nejakym ocumovanim, pohvizdovanim, pokrikovanim, osahavanim ci znasilnovanim pozastavoval, ze?), muze nabyt tento falesny dojem.

Se svastikou zase nemas pravdu. Jde o prastary symbol nalezany po celem svete. Doporucuji napr. knihu Thomase Wilsona - Swastika http://abob.libs.uga.edu/bobk/sw/
Hlavni ideologickou inspiraci Hitlera byly ruzne ezotericke smery zapadni i vychodni provenience, rozhodne nic vetsinoveho. Slo mu o tajne poznani, ktere by vyuzil pro sve cile. Pise o tom akademicky autor Nicholas Goodrick-Clarke, zvlaste v knize Occult Roots of Nazism: Secret Aryan Cults and Their Influence on Nazi Ideology.

Vyuzivani nenavisti narodu proti sobe, jiste, i kdyz v tom byli a jsou neprekonatelni Britove a Americani, kteri radeji podporuji mistni opozici rezimu, ktere chteji svrhnout, nez aby nasazovali vlastni krky.
Muslimske divize SS (13., 21.) https://cs.wikipedia.org/wiki/Waffen-SS
nemely nic spolecneho s islamem? Povysuju te na demagoga-zoufalce.

Rusti propagandiste do Evropy zasevaji hordy prizivniku, zlodeju, znasilnovacu a vrahu...? Aha. Tak tohle aspiruje na cenu 'Zlaty chovanec 2017'.
Co takhle Saudy sponzorovane mesity a imamove vyzyvajici k nasili v Londyne? Podle neoliberalistu alles gute, jen to nesmi bouchat moc blizko nich, to by se jim nelibilo. A hlavne se to bouchani zaboha nesmi kritizovat, nebot islam je prece mir.

"V době, kdy v manchesterské aréně ležely pořád ještě mrtvé kusy dětí, EU neřeší, jak to zastavit. Jak zabránit a předejít dalšímu prolévání evropské krve. Vrásky jí dělají rozčilené statusy na twitteru a FB."

Nejak ses vyhnul odpovedi, jak se muslimove do Evropy z mista vzniku islamu dostali. Cordobsky chalifat byla vyjimka potvrzujici pravidlo, ze islam toho nedokaze prilis vytvorit, ale zato toho dokaze hodne a efektivne znicit. Prikladu je prilis a argumentace vyjimkami az prilis okate odhaluje zamer dezinformovat. Kde je neco dalsiho trochu podobneho na Blizkem Vychode, Africe nebo Asii, kde nejsou nemuslimove obcany druhe kategorie nebo obetmi nasili? Vzdyt v zemich, kde neni ropa, ziji stale jako nomadi a jedine, co umi, je nasilne expandovat jako krysy.
V cem spocivala tzv. vyspelost muslimu? Vetsinou v prebirani poznatku z antiky a z Indie, napr. tzv. arabske cislice, lekarske poznatky (ajurveda), apod.

Klidne uved par prikladu zemi, kde jsou Americani oblibeni. Tim nemyslim situaci, kdy v okoli svych zakladen zamestnavaji mistni obyvatele a ti jim za to jsou vdecni, nebo to, ze nekde podporuji svymi dolary turisticky ruch. To by i u nas v Praze museli byt oblibeni Cinani, a presto nejsou. U nas byli Jenkiove oblibeni pred listopadem, ale jen do doby, nez se ukazalo, jak to s nimi vlastne je. Nekteri to vsak nepochopili dodnes, anebo na tom profituji a podle toho vypada jejich retorika.
Radost z vitezstvi Trumpa byla dana nadeji, ze se snad neco zmeni k lepsimu a protoze ve srovnani s tou iluminatskou stvurou nutne vypadal jako mensi zlo. Tuto radost jsem nesdilel, protoze vim, kdo se tam muze prezidentem stat a komu se zpovida. I kdyby sam chtel sebevic neco zlepsit, ma proste svazane ruce, anebo skonci jako JFK. V podstate se zopakovala historie s Obamou, ktery taky zpocatku budil velke nadeje, a jaky konec to vzalo.

Me nic nerozciluje, jen nazyvam veci pravymi jmeny jako xenofil, zradce, demagog, hrobar Evropy a revizionista historie.