Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Cech z Prahy

/ #13829 Re: Re: Re: Re: Re: ISLÁM NEJVĚTŠI ZLO NA SVĚTĚ SE ŠIŘI JAKO RAKOVINA

2017-05-25 06:30

#13814: Evropan - Re: Re: Re: Re: ISLÁM NEJVĚTŠI ZLO NA SVĚTĚ SE ŠIŘI JAKO RAKOVINA  

 

K citacim z Koranu doporucim treba pravy sloupec s tematickymi kompilacemi na https://www.koranoislamu.cz/
Spousta lidi cestuje po svete v ruznych kulturach a setkava se s pozitivnimi i negativnimi zkusenostmi. To celkem o nicem nevypovida. Podstatne jsou ideologie, ktere ovladaji urcite statni a uzemni utvary a jejich historie (co se stalo s pripadnymi nemuslimy) a soucasnost. Takze ano, je mozne navstivit Saudskou Arabii a ziskat dojem, jaka ze to je sporadana a vyspela zeme. Nebo se jako turista v Egypte atd. setkat s usmevy a usluznosti. Kdyz takovy ovcan prehlidne turisticky ceny, kapesni zlodeje a podobne prkotiny (zeny to maji samozrejme o neco slozitejsi, ale kdo by se nad nejakym ocumovanim, pohvizdovanim, pokrikovanim, osahavanim ci znasilnovanim pozastavoval, ze?), muze nabyt tento falesny dojem.

Se svastikou zase nemas pravdu. Jde o prastary symbol nalezany po celem svete. Doporucuji napr. knihu Thomase Wilsona - Swastika http://abob.libs.uga.edu/bobk/sw/
Hlavni ideologickou inspiraci Hitlera byly ruzne ezotericke smery zapadni i vychodni provenience, rozhodne nic vetsinoveho. Slo mu o tajne poznani, ktere by vyuzil pro sve cile. Pise o tom akademicky autor Nicholas Goodrick-Clarke, zvlaste v knize Occult Roots of Nazism: Secret Aryan Cults and Their Influence on Nazi Ideology.

Vyuzivani nenavisti narodu proti sobe, jiste, i kdyz v tom byli a jsou neprekonatelni Britove a Americani, kteri radeji podporuji mistni opozici rezimu, ktere chteji svrhnout, nez aby nasazovali vlastni krky.
Muslimske divize SS (13., 21.) https://cs.wikipedia.org/wiki/Waffen-SS
nemely nic spolecneho s islamem? Povysuju te na demagoga-zoufalce.

Rusti propagandiste do Evropy zasevaji hordy prizivniku, zlodeju, znasilnovacu a vrahu...? Aha. Tak tohle aspiruje na cenu 'Zlaty chovanec 2017'.
Co takhle Saudy sponzorovane mesity a imamove vyzyvajici k nasili v Londyne? Podle neoliberalistu alles gute, jen to nesmi bouchat moc blizko nich, to by se jim nelibilo. A hlavne se to bouchani zaboha nesmi kritizovat, nebot islam je prece mir.

"V době, kdy v manchesterské aréně ležely pořád ještě mrtvé kusy dětí, EU neřeší, jak to zastavit. Jak zabránit a předejít dalšímu prolévání evropské krve. Vrásky jí dělají rozčilené statusy na twitteru a FB."

Nejak ses vyhnul odpovedi, jak se muslimove do Evropy z mista vzniku islamu dostali. Cordobsky chalifat byla vyjimka potvrzujici pravidlo, ze islam toho nedokaze prilis vytvorit, ale zato toho dokaze hodne a efektivne znicit. Prikladu je prilis a argumentace vyjimkami az prilis okate odhaluje zamer dezinformovat. Kde je neco dalsiho trochu podobneho na Blizkem Vychode, Africe nebo Asii, kde nejsou nemuslimove obcany druhe kategorie nebo obetmi nasili? Vzdyt v zemich, kde neni ropa, ziji stale jako nomadi a jedine, co umi, je nasilne expandovat jako krysy.
V cem spocivala tzv. vyspelost muslimu? Vetsinou v prebirani poznatku z antiky a z Indie, napr. tzv. arabske cislice, lekarske poznatky (ajurveda), apod.

Klidne uved par prikladu zemi, kde jsou Americani oblibeni. Tim nemyslim situaci, kdy v okoli svych zakladen zamestnavaji mistni obyvatele a ti jim za to jsou vdecni, nebo to, ze nekde podporuji svymi dolary turisticky ruch. To by i u nas v Praze museli byt oblibeni Cinani, a presto nejsou. U nas byli Jenkiove oblibeni pred listopadem, ale jen do doby, nez se ukazalo, jak to s nimi vlastne je. Nekteri to vsak nepochopili dodnes, anebo na tom profituji a podle toho vypada jejich retorika.
Radost z vitezstvi Trumpa byla dana nadeji, ze se snad neco zmeni k lepsimu a protoze ve srovnani s tou iluminatskou stvurou nutne vypadal jako mensi zlo. Tuto radost jsem nesdilel, protoze vim, kdo se tam muze prezidentem stat a komu se zpovida. I kdyby sam chtel sebevic neco zlepsit, ma proste svazane ruce, anebo skonci jako JFK. V podstate se zopakovala historie s Obamou, ktery taky zpocatku budil velke nadeje, a jaky konec to vzalo.

Me nic nerozciluje, jen nazyvam veci pravymi jmeny jako xenofil, zradce, demagog, hrobar Evropy a revizionista historie.