Týdny občanského neklidu

Quoted post

Jahoda

#1879 Re: Re: Re: Re: Re: Pozor na dezinformační proruskou propagandu

2016-11-28 07:28

#1878: - Re: Re: Re: Re: Pozor na dezinformační proruskou propagandu 

 ale já reagoval na názor od anonyma,který zní:

Studentíci s vymytými mozky jsou specialisté ? Asi na sto hoven. Vždyt si ještě neumí sami vytřít ani prdel :-)))

A toto je sorta přispěvatelů,kterým vadí svobodný ,čistý a upřímný názor mladých a čistých  lidí,kteří naplno říkají co si myslí a nenechají se oblbnout propagandou,protože každý mladý člověk je  plný vzdoru a má svůj patent na pravdu a ta nesnáší pokrytectví a lež !

Všiml jste si dětí,když se smějí ?

Jejich úsměv a pohledy jsou naprosto upřímné ,bez falše a přesně takto mladí lidé cítí.

Ti se propagandou opíjet nenechají a proto jsou nebezpečným elementem pro všechny totality,diktátory,aparátčíky a vlezdořiti ohnutým kopajícím cyklistům a zbabělcům komukoli a to kdekoli na světě.

Já v podstatě jsem také takový a bráním si svůj idol sijonizmu a Israele a kopu na všechny strany,pokud jim někdo ubližuje.

Bohužel se proti israelské názory vyskytují i z levicového spektra,tak proto moje nedávné útoky proti bolševikům,paktují se nepřátele a spojují mezi sebou a jejich idol je zase antisemitizmus postavený na malosti dinosauřího mozečku,který velí útočit bez úvahy a rozumu.

Protože jsem ale proti jakémukoli násilí a bezpráví,nebrání mě to v obraně i těch bolševiků,když lůza volá po jejich vraždění a věšení na lucerny,po genocidě a občanské válce,protože ačkoli mě je komunistická ideologie jako katolíku absolutně nepřijatelná,třeba právě ty komunisty jako lidi znám jako slušné a prima super lidi a cítil bych se jako pokrytec,pokud bych nevystoupil proti volání po jejich vraždění.

Otázka ale zní,jestli takto uvažují i oni,ale pro mě je to druhořadé,já se do zrcadla klidně podívám a mé svědomí je čisté a nezatížené.

Což se třeba o zesnulém Castrovi říci nedá a ten Chegevara,jeho kamoš je proslulej dětskej vrah,co střílel i děti a to je o něm všeobecně známo....

No.....ale to jsem odbočil od námětu a proto opět k věci.

Israel je super národ schopných lidí a navíc to jsou schopní bojovníci,ti se nedají a já jim fandím

Odpovědi

Realista

#1880 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pozor na dezinformační proruskou propagandu

2016-11-28 21:18:28

#1879: Jahoda - Re: Re: Re: Re: Re: Pozor na dezinformační proruskou propagandu 

 Právě naopak, ShabbaTote. Mladí naivní lidé bez potřebných životních zkušeností dokáží skočit na lep lecčemu. Ještě nemají vlastní názor, teprve se hledají, strašně snadno se pro něco nadchnou a upnou všemi silami. Právě takoví jsou zlatým dolem všech propagandistických fanatizátorů. Moc dobře to vím, o čem píši, neb sám jsem byl ve školních letech takovým zaníceným fanatikem. To starší lidé (teď nemluvím o senilních!) už se mnohokrát spálili, jsou přirozeně nedůvěřiví a nenechají se tak sadno ošálit. Největším propagandistou je pro všechny studenty v tomhle případě samotná škola. Nejednou jsme byli svědky, jak filosofické fakulty nebo fakulty sociálních studií, líhniště neomarxistické a islámofilní propagandy, dokázaly zfanatizovat zástupy studentů, kteří s takovou svěřepostí v ulicích vítali migranty nebo házeli vejce po našem protiislámském a proizraelském prezidentovi. V tomhle se od nás Izrael rapidně liší. Neviděl jsem nikdy žida s vymytým mozkem, který by vítal Palestince s transparentem "Palestinians welcome"