Týdny občanského neklidu

Kontaktujte autora petice

Téma diskuze bylo automaticky vytvořeno Týdny občanského neklidu

Havloidní fašisty do odsunu!

#1876 Valcha pro mimopražské kavky u Bony M. Horáčka, t.j. výsměch všem lidem, kteří se živili poctivě.

2016-11-25 18:23

#1873: -  

 To nestačí ani na potvrzení kandidatury veksláka Michal Bony Horáčka přezdívaného pražskou havlérkou dlouhoprsťák Hadí ocásky, který má v úmyslu po letech opět zvalchovat mimopražské kavky.

Jahoda

#1877 Re: Re: Re: Pozor na dezinformační proruskou propagandu

2016-11-27 10:40

#1857: - Re: Re: Pozor na dezinformační proruskou propagandu 

 no jo...studentíci a jejich názor na úrovni lejna...a nebylo toto zde již za nacistů a komunistů v 17 listopadu r 89 ?

A nyní otázka mnou položená a ta zní.....proč totalitní režim tak nenávidí svobodný názor mladých lidí...?

Nu....proč ...?


Nepřihlášený uživatel

#1878 Re: Re: Re: Re: Pozor na dezinformační proruskou propagandu

2016-11-27 17:44

#1877: Jahoda - Re: Re: Re: Pozor na dezinformační proruskou propagandu 

 A on snad někdo u nás ubližuje mladým lidem? Nenechá je studovat, zavírá jim školy nebo co jiného? Vždyt at klidně vyjadřují svůj názor, mají k dispozici všechna náměstí v republice, můžou psát petice, můžou klidně stávkovat, nikdo jim nebrání.

Jahoda

#1879 Re: Re: Re: Re: Re: Pozor na dezinformační proruskou propagandu

2016-11-28 07:28

#1878: - Re: Re: Re: Re: Pozor na dezinformační proruskou propagandu 

 ale já reagoval na názor od anonyma,který zní:

Studentíci s vymytými mozky jsou specialisté ? Asi na sto hoven. Vždyt si ještě neumí sami vytřít ani prdel :-)))

A toto je sorta přispěvatelů,kterým vadí svobodný ,čistý a upřímný názor mladých a čistých  lidí,kteří naplno říkají co si myslí a nenechají se oblbnout propagandou,protože každý mladý člověk je  plný vzdoru a má svůj patent na pravdu a ta nesnáší pokrytectví a lež !

Všiml jste si dětí,když se smějí ?

Jejich úsměv a pohledy jsou naprosto upřímné ,bez falše a přesně takto mladí lidé cítí.

Ti se propagandou opíjet nenechají a proto jsou nebezpečným elementem pro všechny totality,diktátory,aparátčíky a vlezdořiti ohnutým kopajícím cyklistům a zbabělcům komukoli a to kdekoli na světě.

Já v podstatě jsem také takový a bráním si svůj idol sijonizmu a Israele a kopu na všechny strany,pokud jim někdo ubližuje.

Bohužel se proti israelské názory vyskytují i z levicového spektra,tak proto moje nedávné útoky proti bolševikům,paktují se nepřátele a spojují mezi sebou a jejich idol je zase antisemitizmus postavený na malosti dinosauřího mozečku,který velí útočit bez úvahy a rozumu.

Protože jsem ale proti jakémukoli násilí a bezpráví,nebrání mě to v obraně i těch bolševiků,když lůza volá po jejich vraždění a věšení na lucerny,po genocidě a občanské válce,protože ačkoli mě je komunistická ideologie jako katolíku absolutně nepřijatelná,třeba právě ty komunisty jako lidi znám jako slušné a prima super lidi a cítil bych se jako pokrytec,pokud bych nevystoupil proti volání po jejich vraždění.

Otázka ale zní,jestli takto uvažují i oni,ale pro mě je to druhořadé,já se do zrcadla klidně podívám a mé svědomí je čisté a nezatížené.

Což se třeba o zesnulém Castrovi říci nedá a ten Chegevara,jeho kamoš je proslulej dětskej vrah,co střílel i děti a to je o něm všeobecně známo....

No.....ale to jsem odbočil od námětu a proto opět k věci.

Israel je super národ schopných lidí a navíc to jsou schopní bojovníci,ti se nedají a já jim fandím

Realista

#1880 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pozor na dezinformační proruskou propagandu

2016-11-28 21:18

#1879: Jahoda - Re: Re: Re: Re: Re: Pozor na dezinformační proruskou propagandu 

 Právě naopak, ShabbaTote. Mladí naivní lidé bez potřebných životních zkušeností dokáží skočit na lep lecčemu. Ještě nemají vlastní názor, teprve se hledají, strašně snadno se pro něco nadchnou a upnou všemi silami. Právě takoví jsou zlatým dolem všech propagandistických fanatizátorů. Moc dobře to vím, o čem píši, neb sám jsem byl ve školních letech takovým zaníceným fanatikem. To starší lidé (teď nemluvím o senilních!) už se mnohokrát spálili, jsou přirozeně nedůvěřiví a nenechají se tak sadno ošálit. Největším propagandistou je pro všechny studenty v tomhle případě samotná škola. Nejednou jsme byli svědky, jak filosofické fakulty nebo fakulty sociálních studií, líhniště neomarxistické a islámofilní propagandy, dokázaly zfanatizovat zástupy studentů, kteří s takovou svěřepostí v ulicích vítali migranty nebo házeli vejce po našem protiislámském a proizraelském prezidentovi. V tomhle se od nás Izrael rapidně liší. Neviděl jsem nikdy žida s vymytým mozkem, který by vítal Palestince s transparentem "Palestinians welcome"


Nepřihlášený uživatel

#1881 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pozor na dezinformační proruskou propagandu

2016-11-29 23:57

#1880: Realista - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pozor na dezinformační proruskou propagandu 

 Možná proto, že Palestinci tam byli dřív než Izraelci? Jako taky jsem neviděl, když nás okupovali Rusové s vymytým mozkem, že by měli transparenty „Češi vítejte“.

jiihj

#1882 "Flusni hajzlovi na sako"

2016-11-30 08:12

PLS SDÍLEJTE - PODLE VKUSU PŘIDEJTE DALŠÍ
Po všelijakých módních výstřelcích jakými byli Pastafariáni, výzva k ALS,
strašidelní klauni, nebo jakým bylo selfie, přichází v ČR nový fenomén:
"Flusni hajzlovi na sako"
http://flusni-hajzlovi-na-sako.kvalitne.cz    


Nepřihlášený uživatel

#1883 Re: "Flusni hajzlovi na sako"

2016-12-01 00:10


Nepřihlášený uživatel

#1884 Re: "Flusni hajzlovi na sako"

2016-12-01 13:52

#1882: jiihj - "Flusni hajzlovi na sako" 

 Při pohledu na to tablo fotografií mi vytanula na mysli věta Stely Zázvorkové z televizní inscenace "Uspořená libra" - cituji: "To je ale spolek vobejdů, ničemů, flákačů, darmojedů, darmošlapů, budižkničemů, piškuntálů a kunďabů." Tento citát je myslím plně vystihuje. A Tohle je prý výkvět a elita!! Bože, kam jsme to klesli....


Nepřihlášený uživatel

#1885 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pozor na dezinformační proruskou propagandu

2016-12-01 23:22

#1881: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pozor na dezinformační proruskou propagandu 

 Záleží, z jakého úhlu to bereš. Izraelci v té zemi byli ještě dávno před tím, než vůbec nějaký islám vznikl, a to zhruba 2000 let. Ano, tehdy tam byli také Palestinci, ale ti nemají se současnými Araby, kteří se tam přisáčkovali až někdy v sedmém století, naprosto nic společného.

olopkop

#1886 Re: Re: "Flusni hajzlovi na sako"

2016-12-02 16:16

#1883: - Re: "Flusni hajzlovi na sako" 

Nepřihlášený uživatel napsal: LNechybí tam Banga?"

Tolik flusanců snad ani nemáme, abychom je plýtvali na cikánech. I když se možná Banga myje a aby nesmrděl "cikánštinou" používá drahý sprej, tak naše flusance by cikány nepošpinily, ale naopak očistily. Takže na cikány nepliveme, ty házíme do nejbližší žumpy či stoky. 
******************

PLS SDÍLEJ:

http://flusni-hajzlovi-na-sako.kvalitne.cz


Nepřihlášený uživatel

#1887

2016-12-03 10:57

Jste trapní, umělci. Nevím proč plýtváte silami na rozpoutávání takovouhle zbytečné akce, jejíž přínos je naprosto nulitní.

milan D

#1888 Re:

2016-12-03 13:24

#6: -  

 nikdo nás tam netlačí !!!jen potřebujeme vydělávat a obchod s Rusy se hodně vyplatí ,Vaše uchcaná USA nám krmí uši s embargem na Rusko a Čínu a v zákulisí oni -USA v tichosti podnikají z Rusama a Čínou ty největší a nejlukrativnější kšefty o jakých se hlupákovi jako jsi ty ani nezdá !!!začni myslet hlavou než ti praskne hnis v mozku !!!


Nepřihlášený uživatel

#1889 Re:

2016-12-04 21:05

#1779: -  

 Clintonovou volili hlavně Afroameričani 88 % voličů a hodně Hispánců, bělochů 38 %, Udělejme si obrázek sami, na čí straně tedy bylo více nevzdělaných voličů.


Nepřihlášený uživatel

#1890 Stropnický s dalším poslaneckým výkvětem je zpět se Steel Rose!

2016-12-06 22:44

Stropnický s dalším poslaneckým výkvětem je zpět se Steel Rose! Změna ústavního zákona udělá z českých vojáků expediční sbor pro použití ve válkách po celém světě. Na obranu vlasti už nezbylo v zákoně místo! Z Česka se stane cvičební polygon americké armády?

Novela je zjevnou přípravou na válku s Ruskem

Je s podivem, že se natolik spěchá s takovým zákonem ještě předtím, než se v USA ujme úřadu nový americký prezident. Kam chtějí poslanci vysílat české vojáky, když budou muset za ně už brzy platit veškeré náklady v zahraničí, protože Donald Trump už nebude NATO sponzorovat? Kde je jaká sebereflexe poslanců  tomu, že v českých muničních skladech není dostatek samopalů a výzbroje pro případ plošné celonárodní mobilizace? Čím budou v případě mobilizace chránit vlast povolaní muži? Klacky? Proč se v tichosti vyváží skladové zásoby po bývalé ČSLA do zemí bývalého Sovětského svazu a na Blízký východ a doma to málo, co zůstane ve skladech, je pro jistotu „nešťastnou náhodou“ vyhozeno do povětří? Proč se neustále likviduje schopnost sebeobrany ČR? Proč se hledají cesty, jak vysílat české vojáky do ciziny a jak umožnit cizím vojskům pohyb po českém území, když nikde není ani náznak koncepce o sebeobranu státu? Český voják má snad sloužit jako „kanonenfutter“ pro cizí armádu?

VICE-Stropnický s dalším poslaneckým výkvětem je zpět se Steel Rose! Změna ústavního zákona udělá z českých vojáků expediční sbor pro použití ve válkách po celém světě. Na obranu vlasti už nezbylo v zákoně místo! Z Česka se stane cvičební polygon americké armády?

VICE-Místem války Evropa ?

G.SOROS DOTOVAL ROZVRAT NA UKRAJINĚ FUJ!!!

Mnozí z účastníků v Kyjevě je "euromajdan" demonstrace byly členy nevládních organizací Sorosem financované a / nebo byli vyškoleni stejnými NNO v mnoha seminářích a konferencích sponzorovaných Sorose '  International Renaissance Foundation ( IRF ) a jeho jednotlivých institutů Open Society a základy.

IRF, založený a financovaný Soros, chlubí, že to dal,

"Více než jakákoliv jiná organizace dárce" na "demokratické transformace" na Ukrajině.

Výroční zpráva Mezinárodní Renaissance nadace pro rok 2012, poslední dostupné, uvádí, že

"IRF za předpokladu 63 milionů Kč na financování organizací občanské společnosti. - Více než jakákoli jiná dárcovské organizace pracující v této oblasti na Ukrajině" 

Odkaz "UAH" se používá výše odkazuje na Ukrajině hřivny, ukrajinské měny, což je hodnota o 0,11 dolarů v USA, nebo jedenáct centů v americké měně.

Která se promítá do zhruba, 6.700.000 $, které IRF podmínky ukrajinských skupin v roce 2012; Není obrovská suma, ve srovnání s mnoha jinými politickými a sociálními kampaněmi, ale více než jen "významný".V cash-vyhladovělé Ukrajině Soros má dolary jít dlouhou cestu směrem k svádění a kooptovat všechny legitimní politické opozici do Soros schváleného "progresivní" tábora.

VICE-George Soros 'Giant Globalist Stopy v ukrajinském Turmoil


Nepřihlášený uživatel

#1891

2016-12-06 22:46

Obyčejně věřil Příčina z 2. světové války

Tři roky montáž mezinárodní napětí - zahrnující španělské občanské války, Anschluss (svazu) Německo a Rakousko, Hitlerovo obsazení Sudet a invaze do Československa - za předpokladu nastavení pro pravděpodobný světové války.

V březnu 1939, Hitler požadoval, aby Polsko Německu umožnilo anektovat nacisty ovládal svobodné město Danzig, a že Německo získala kontrolu nad 25 mil široký pás země mezi Německem a východním Německu, vytvořený Versailleské smlouvy, čímž se získá Polsko přístup k Baltskému moři. Pokusy spojenci přesvědčit Hitler vyjednávat s Poláky byly neúspěšné. Po podepsání paktu nacistického-sovětská, která zabezpečena jeho východní hranici, Hitler poslal své vzdušné a pozemní síly do Polska 1. září 1939 ve Varšavě a dalších polských městech byly bombardovány.

Británie a Francie deklarovala válku s Německem (3. září), kdy Německo ignoroval jejich požadavky, aby ukončila svůj útok a odstoupit.

WW2 končící

September 2, roce 1945

Délka z 2. světové války

6 let a jeden den

Finanční náklady z 2. světové války

2,091.3 miliard $ (očištěno o 1990 hodnoty dolaru)

Lídři Podílí se 2. světové války

Adolf Hitler, Albert Lebrun, Andrei Vyshinsky, Antonio Gramsci, Antonio Salazar, Archibald MacLeish, Benito Mussolini, Carl Mannerheim, Chaim Weizmann, Chaing Kai-Shek, Charles de Gaulle, Clement Attlee, Constantin von Neurath, Drazha Mihailovic, Edouard Daladier, Emperor Hirohito, Engelbert Dollfuss, Farouk já, Francesco Nitti, Francisco Franco, Francois Mitterrand, Franklin D. Roosevelt, Franz Epp, Franz von Papen, Fumimaro Kondoye, Galaezzo Ciano, George II Řecka, George Mandel, Georgy Malenkov, Harold Macmillan, Harry Hopkins, Harry S. Truman, Heinrich Himmler, Henri Giraud, Herman Ehrhardt, Hermann Göring, Hideki Tojo, Invanoe Bonomi, John Anderson, John Foster Dulles, John J. McCloy, Joseph Goebbels, Joseph Stalin, Josip Tito, Kantaro Suzuki, Karl Dönitz, Kiichiro Hiranuma, Kimmochi Saionju, lord Halifax, Lord Woolton, Matyas Rákos, Maurice Thorez, Menachem Begin, Moše Dajan, Naruhiko Higashikuni, Neville Chamberlain, Nikita Chruščov, Nikolaj Bulganin, Pius XI, Pius XII, královna Wilhelmina, Reinhard Heydrich, Rudolf Hess, Samuel Hoare, Sepp Dietrich, Shigenori Togo, Stanisław Mikołajczyk, Victor Emmanuel III, Vittorio Orlando, Vjačeslav Molotov, Winston Churchill, Wladyslaw Raczkiewicz, Władysław Sikorski, Yosuke Matsuoka.

VICE-Všechny války jsou dobře naplánované Banker Wars ... Včetně WWIII


Nepřihlášený uživatel

#1892

2016-12-06 22:49


Nepřihlášený uživatel

#1893

2016-12-06 22:50

Ovládání americký velvyslanec na Ukrajině a dalších klíčových postav ukrajinské

Soros a jeho vedoucí pracovníci nevládních organizací provedla podrobná a rozsáhlá jednání s jen asi každý aktér zapojený do převratu Maidan na Ukrajině.

Tito obsahovali,

Velvyslanec USA Geoffrey PyattDavid Meale (ekonomický poradce velvyslance)Lenny Benardo (OSF)Yevhen Bystrytsky (výkonný ředitel, IRF)Oleksandr Sushko (Board vozíky, IRF)Ivan Krastev (Chariman, Centrum pro liberálních studií)Sabine Freizer (OSF)Deff Barton (ředitel, USAID, Ukrajina)

Zajímalo by mě, kde Vicky "Fuck EU" Nuland je v tom všem, ale jsem si jistý, že bude tam někde.

Ovlivňování a snaží se využít evropské migrující krizi

"Náš předpoklad pro zapojení do práce související s vládnutí bylo to, že vedle zmírňování negativních dopadů výkonu, měli bychom být také podporou činitelů v oblasti aktivně usiluje o změnu politiky, pravidla a předpisy, které upravují migraci.

Také jsme věřili, že zálohy na regionální či mezinárodní úrovni by mohlo vytvořit impuls pro změnu politiky nebo provádění stávajících norem na národní úrovni.

 Jsme záměrně vyhnul "globálního vládnutí" termín, protože neexistuje jednotný systém na globální úrovni pro řízení migrace ".

VICE-Soros Hack vystavuje - Plot Za uprchlickou krizí jeho Media Control, v hotovosti za "sociální spravedlnost " 

VICE-DC heck G.Soros Evropa 2015-2016 dokumenty

VICE-Evropská unie je "nepodařilo" Experiment v "Mezinárodní správa " - Říká George Soros


Nepřihlášený uživatel

#1894

2016-12-06 23:36

Od 4.9. začínají omezení vzdušného prostoru v prostorech cvičení Ample Strike 2016

Ve dnech 30. srpna do 20. září 2016 bude na území ČR probíhat mezinárodní cvičení Ample Strike 2016. Cvičení, kterého se bude účastnit celkem 17 armád aliančních a partnerských zemí, je určeno ke sladění výcviku předsunutých návodčích s leteckými osádkami a veliteli pozemích jednotek. „Armáda ČR se aktivně podílí na rozvíjení schopností našich a koaličních vojáků. Právě efektivní spolupráce leteckých a pozemních sil je jednou z odpovědí na současné ozbrojené konflikty,“ řekl v úvodu tiskové konference velitel Vzdušných sil Armády České republiky brigádní generál Jaromír Šebesta a dodal: „Jako plnohodnotný člen Severoatlantické aliance tak již třetím rokem navazujeme na cvičení Ramstein Rover, které byly organizovány z úrovně NATO. Dnes je Ample Strike plně v gesci Armády České republiky, která zabezpečuje kromě výcviku také logistické zázemí zahraničním vojákům.“

VICE-Od 4.9. začínají omezení vzdušného prostoru v prostorech cvičení Ample Strike 2016

Stropnický s dalším poslaneckým výkvětem je zpět se Steel Rose! Změna ústavního zákona udělá z českých vojáků expediční sbor pro použití ve válkách po celém světě. Na obranu vlasti už nezbylo v zákoně místo! Z Česka se stane cvičební polygon americké armády?

Novela je zjevnou přípravou na válku s Ruskem

Je s podivem, že se natolik spěchá s takovým zákonem ještě předtím, než se v USA ujme úřadu nový americký prezident. Kam chtějí poslanci vysílat české vojáky, když budou muset za ně už brzy platit veškeré náklady v zahraničí, protože Donald Trump už nebude NATO sponzorovat? Kde je jaká sebereflexe poslanců  tomu, že v českých muničních skladech není dostatek samopalů a výzbroje pro případ plošné celonárodní mobilizace? Čím budou v případě mobilizace chránit vlast povolaní muži? Klacky? Proč se v tichosti vyváží skladové zásoby po bývalé ČSLA do zemí bývalého Sovětského svazu a na Blízký východ a doma to málo, co zůstane ve skladech, je pro jistotu „nešťastnou náhodou“ vyhozeno do povětří? Proč se neustále likviduje schopnost sebeobrany ČR? Proč se hledají cesty, jak vysílat české vojáky do ciziny a jak umožnit cizím vojskům pohyb po českém území, když nikde není ani náznak koncepce o sebeobranu státu? Český voják má snad sloužit jako „kanonenfutter“ pro cizí armádu?

VICE-Stropnický s dalším poslaneckým výkvětem je zpět se Steel Rose! Změna ústavního zákona udělá z českých vojáků expediční sbor pro použití ve válkách po celém světě. Na obranu vlasti už nezbylo v zákoně místo! Z Česka se stane cvičební polygon americké armády?


Nepřihlášený uživatel

#1895

2016-12-07 13:09

PETICE Za zrušení jednání o novém zákoně, dovolujicim armádě sběr dat

PROSIM PODEPISUJTE PETICU-Z České republiky se má stát totalitní stát, který bude špehovat soukromí svých občanů.


Nepřihlášený uživatel

#1896

2016-12-07 13:54

Poznámka : Studenti historie je zřejmé, že politické spojenectví Anglie na jedné straně a Německem na straně druhé, kovaná mezi 1871 a 1898 Otto von Bismarck, co-spiklenec Albert Pike, byl pomocný v přinášení o první světové válce.

 "Druhá světová válka musí být podněcoval s využitím rozdílů mezi fašisty a politickými sionisty. Tato válka musí být dosaženo tak, že nacismus je zničen a že politický sionismus být dostatečně pevné, aby zavedly suverénního státu Izraele v Palestině. Během druhé světové války, mezinárodní komunismus musí stát dostatečně silná, aby vyvážily křesťanstvo, který by byl následně pod kontrolou a držel v šachu až do doby, kdy budeme potřebovat pro konečné sociální katastrofě. " 3

Po této druhé světové války, komunismus byl proveden dostatečně silná, aby začít převzetí slabších vlád.   V roce 1945, na Postupimské konferenci mezi Trumanem, Churchillem a Stalinem, velká část Evropy byl prostě předán do Ruska, a na druhé straně světa, následky války s Japonskem pomáhal zametat příliv komunismu do Číny.

Poznámka : Čtenáři, kteří tvrdí, že pojmy nacismus a sionismus bylo v roce 1871 není známo by si měl uvědomit, že Ilumináti vymysleli oba tyto pohyby. Kromě toho, komunismus jako ideologie, a jako razil frázi, pochází ve Francii během revoluce. V roce 1785 Restif razil frázi čtyři roky dříve, než vypukla revoluce. Restif a Babeuf, podle pořadí, byl ovlivňován Rousseau - stejně jako nejslavnější spiklenec z nich, Adam Weishaupt .

 "Třetí světová válka musí být podněcoval tím, že využívají rozdílů způsobených" Agentur "o" Illuminati "mezi politickými sionisty a vůdci islámského světa.

Válka musí být provedeno takovým způsobem, že islám (muslimský arabský svět) a politický sionismus (Stát Izrael) vzájemně zničit navzájem. Mezitím ostatní národy, znovu rozděleny na tento problém bude nucen bojovat až do bodu úplné fyzické, morální, duchovní a ekonomické vyčerpání.

 Budeme rozpoutat nihilisti a ateisty, a my vyprovokovat impozantní sociální katastrofu, která budou všichni jeho Horror Show jasně národy vliv absolutního ateismu, původ divošství a nejvíce krvavých nepokojů.

Pak všude, budou občané nuceni se bránit proti světové menšině revolucionářů, vyhladí tyto ničitele civilizace a zástupu, rozčarovaný s křesťanstvím, jehož deistický duchové bude od té chvíle se bez kompasu nebo směru, úzkostní za ideál, ale aniž by věděl, kde k tomu, aby svůj obdiv, obdrží pravé světlo skrze univerzální manifestaci čisté doktríny Lucifera, přinesl konečně ve veřejném pohledu.

Tento projev bude mít z obecného reakčního pohybu, který bude následovat po zničení křesťanství a ateismu, a to jak podmanil a vyhlazeny současně. " 4

Od teroristických útoků z 11. září 2001, světové události, a to zejména na Středním východě, vykazují rostoucí neklid a nestabilitu mezi moderního sionismu a arabského světa. To je zcela v souladu s výzvou k třetí světové válce se bojovalo mezi nimi a jejich spojenci na obou stranách.

Tento Třetí světová válka je teprve přijde, a nedávné události nám ukazují, že to není daleko. Zdroj

VICE-Všechny války jsou dobře naplánované Banker Wars ... Včetně WWIII


Nepřihlášený uživatel

#1897

2016-12-07 14:43

Němečtí BND-NSA Poptávka Exponáty

1.12.2016
Dnes, dne 1. prosince publikoval Wikileaks dokumenty o 90CZ, které poskytují informace o činnosti prvního vyšetřovacího výboru Spolkového sněmu činností dozoru německé tajné služby BND a jeho spolupráce s americkouNSA a jeho soukromý-ekonomických dodavatelů. Tyto dokumenty jsou z různých federálních agentur, a to nejen BND a Federálního úřadu pro ochranu ústavy, a šel do vyšetřovací komise v minulém roce v souvislosti s žádostí od členů výboru ke službám pro.

V 2,420 soubory a písemné korespondence mezi spolkového kancléře, služeb a členů výboru, jakož i zprávy o pozadí z různých médií jsou zahrnuty kromě informací, které se jeví částečně sloužila jako impuls pro další šetření.

Tělo zahrnuje mimo jiné 125 dokumentů z BND, 33 z BfV a 72 ze Spolkového úřadu pro informační bezpečnost.

Tyto dokumenty ilustrují taktiku zpravodajských služeb v rámci parlamentní vyšetřování a poskytnout vhled do operací samotným výborem. Z dílčích reakcí a klauzule uvádějící, s nimiž se potýkají dotčené pracovní překážky poslanci.

Rovněž dokumenty poskytnout hrubý náčrt spolupráce mezi osvícenského přátelských zpravodajských služeb a popisů služeb k soukromým společnostem outsourcovaných činností, by rozumně navrhnout, jak zpravodajskou činnost.

VICE-Němečtí BND-NSA Poptávka Exponáty

VICE-Wikileaks NSA info

Glosář

TOPI „Target Úřad primární zájem“ je jednotka v rámci NSA za úkol zpracovat získané odposlechy.
Volič Komunikační identifikátor, v tomto případě telefonních čísel, který se používá pro výběr komunikace pro zadržení.
Subscriber_ID Jedná se o identifikátor popisující majitel poskytované telefonní číslo.
Information_Need „Informace Needs“ (IN) jsou požadavky na odběr vytvořen jako součást požadavku procesu národního SIGINT a zpravidla vyrábějí analytiky v širokém formátu (např porozumění francouzské ekonomické záměry) a použity k výrobě reakce na požadavky tvůrců politiky USA. INS zřídka vyprší, takže navzdory tomu, že původní datum vytvoření zahrnuty v identifikátoru (například „2002-388 *“), jsou obnovené a udržovat v průběhu času.
TOPI_Add_Date Datum značkování zápisu s odpovědným Topi.
Přednost prioritou sběr, že čím nižší je číslo, tím vyšší je priorita.
IN_Explainer Toto je krátký a obecně široká popis příslušné IN.


Nepřihlášený uživatel

#1898

2016-12-07 14:44

NSA Cíle světových vůdců na US geopolitické zájmy: Evropská unie

VICE-Z České republiky se má stát totalitní stát, který bude špehovat soukromí svých občanů. Vláda potají pracuje na drakonickém systému masivního sběru dat. Inspiraci hledala u americké NSA!

VICE-Wikileaks NSA info

VICE-Tisková zpráva s NSA 

Datum2006

KlasifikaceTOP SECRET // // COMINT NOFORN

WikiLeaks Synopse
NSA zpráva o zachycených japonských diplomatických rozhovorů odhaluje podrobnosti o USA a účast EU na japonskou ekonomiku, a závazek EU, aby se zabránilo "pod-tabulky se" společností s USA

(TS // // SI NF) EU, Japonsko Studijní způsobů reakce na amerických taktiku kola jednání z Dohá Talks Původní NSA text:

(TS // // SI NF) EU a Japonsko byli zapojeni již počátkem prosince ve strategických setkání zaměřených na společném manipulaci politika vypořádat se s potenciálními americkými pohybuje v jednání z Dohá. Došlo k přesvědčení, jak v Bruselu a Tokia se podle japonského hlášení, že velká péče musí být přijata, aby se zabránilo podlehne hýbe, jejichž cílem je vynutit ústupky prostřednictvím přehnaných počátečních požadavků. Co se týče USA domácích podpor v oblasti zemědělství, například japonský ministr zemědělství, lesnictví a rybolov v Toshikatsu Matsuoka a EU komisařka pro zemědělství Marianne Fischer-Boelová nedávno uvažoval, zda se má nastartovat jednání tím, že žádá USA pro konkrétní dolar postavě sníženými podpěr , Problémem pro EU, bylo konstatováno, je, zda je či není navrhovaný $ 17 miliard značka je přijatelný místem, protože US podporuje na této úrovni jsou posuzovány být v žádném případě srovnatelné s šíři přístupu na trh, že Brusel kladen na tabulka loni v červenci. Postava 14 miliard $ 15 $ by bylo více v souladu s myšlením EU, Fischer-Boelová je uvedeno. Evropská unie rovněž měla obavy, že Washington může být na cestě k zúčtování s rozvojovými zeměmi přes speciální výrobky. Co se týče citlivých výrobků, Fischer-Boelové zástupce chef de cabinet, Klaus-Dieter Borchardt, narážel na Japonce, že EU může být ochoten jít nižší, než je aktuální oficiální hranicí 8 procent, možná tak nízké, jak 4-5 procent;však, že by bylo těžké pro Japonsko přijmout. Borchardt také pokusil zmírnit japonské obavy, že EU by mohl pokusit znovu uzavřít dvoustranné, pod-stůl dohodu s USA (jak se stalo v Cancúnu v roce 2003) s tím, že v Bruselu se poučila s ohledem na takový zpět -door akcí.
 
Netradiční
japonský vedení
Z-3 / OO / 33343-06, 291712Z
Glosář

TOPI „Target Úřad primární zájem“ je jednotka v rámci NSA za úkol zpracovat získané odposlechy.
Volič Komunikační identifikátor, v tomto případě telefonních čísel, který se používá pro výběr komunikace pro zadržení.
Subscriber_ID Jedná se o identifikátor popisující majitel poskytované telefonní číslo.
Information_Need „Informace Needs“ (IN) jsou požadavky na odběr vytvořen jako součást požadavku procesu národního SIGINT a zpravidla vyrábějí analytiky v širokém formátu (např porozumění francouzské ekonomické záměry) a použity k výrobě reakce na požadavky tvůrců politiky USA. INS zřídka vyprší, takže navzdory tomu, že původní datum vytvoření zahrnuty v identifikátoru (například „2002-388 *“), jsou obnovené a udržovat v průběhu času.
TOPI_Add_Date Datum značkování zápisu s odpovědným Topi.
Přednost prioritou sběr, že čím nižší je číslo, tím vyšší je priorita.
IN_Explainer Toto je krátký a obecně široká popis příslušné IN.


Nepřihlášený uživatel

#1899 ZAVŘI HUBU A SEBE KRITIZUJ UZBEGISTANKO

2016-12-07 16:43

Náplava z Uzbekistánu kritizuje našeho prezidenta Miloše Zemana a chválí ministerstvo vnitra za útvar, který bude od 1. ledna monitorovat tzv. proruské weby!

Nevážená osobo Stehlíková, ano, musím Vás tak neutrálně oslovit, neboť nepociťuji žádnou morální, etickou nebo snad společenskou povinnost Vás oslovit jinak. Nemám totiž nejmenší důvod si Vás jakkoliv vážit či Vás jinak společensky uznávat. Naopak vždy, když se objevíte s nějakým rozhovorem na některých z webových portálů, pak kromě toho, že se mi ježí vlasy na hlavě, se mi také, obrazně řečeno, otevírá kudla  v kapse. Sice bych tu kudlu nikdy proti nikomu nepoužil, ale ve Vašem případě bych na Vás s chutí vychrstnul kýbl Vašich hnusných páchnoucích zvratků, které vyblijete vždy, když někde otevřete svá nevymáchaná ústa.

Jako naturalizovaná Češka, když jste k nám přes tolik Vámi nenáviděné Rusko (kde jste ale úspěšně vystudovala VŠ) přivandrovala z Uzbekistánu a jako taková jste na naše poměry nezvykle brzy, proti běžnému standardu a na úkor jiných (zřejmě díky osobním kontaktům a stykům s Václavem Flaškou Havlem, které přesahovaly jen rámec podání rukou, že?) cca za 5 let získala české občanství a stejně neobyčejně rychle (tedy rovněž nestandardně) se vypracovala mezi VIP, mj. také až na post (neúspěšné) ministryně vlády ČR.  Nicméně, tím jste si také získala nemalou přízeň a významnou pozici mezi havloidy, sluníčkáři a zcela nepochybně i mezi příslušníky Pražské kavárny s.r.o. To Vám také dodnes umožňuje se významně a neomezeně, jak sama říkáte v rámci svobody slova, otevřeně vyjadřovat a kritizovat vše, co svým slepičím mozkem uznáte, že je  hodno kritiky.

VICE-Náplava z Uzbekistánu kritizuje našeho prezidenta Miloše Zemana a chválí ministerstvo vnitra za útvar, který bude od 1. ledna monitorovat tzv. proruské weby!


Nepřihlášený uživatel

#1900 Štětinův výrok v Evropském parlamentu, že EU je válce s Ruskem

2016-12-07 17:32

Štětinův výrok v Evropském parlamentu, že EU je válce s Ruskem, vyvolal prudkou reakci a už padlo první trestní oznámení!

Redakce AE News přináší informaci o vývoji situace po skandálním výroku europoslance Jaromíra Štětiny, který nedávno v Evropském parlamentu vystoupil s projevem, ve kterém oznámil, že Evropská unie je ve válce s Ruskem. Na tento výrok velmi alergicky reagovala všechna hlavní ruská mainstreamová média, o kauze jsme informovali v článku. Nyní se ukazuje, že celá věc má dohru. Občanský aktivista a externí spolupracovník naší redakce podal trestní oznámení na Jaromíra Štětinu, protože europoslancovy výroky jsou podle jeho názoru už opravdu za hranou a poškozují zájmy České republiky.

VICE-Štětinův výrok v Evropském parlamentu, že EU je válce s Ruskem, vyvolal prudkou reakci a už padlo první trestní oznámení!

VICE-Slovák bojujúci na strane separatistov na Ukrajine

VICE-Vítejte na Nulandistan - multimediální Podívejte se, co USA a EU se puštěn na Ukrajině