Týdny občanského neklidu

Jahoda

/ #1879 Re: Re: Re: Re: Re: Pozor na dezinformační proruskou propagandu

2016-11-28 07:28

#1878: - Re: Re: Re: Re: Pozor na dezinformační proruskou propagandu 

 ale já reagoval na názor od anonyma,který zní:

Studentíci s vymytými mozky jsou specialisté ? Asi na sto hoven. Vždyt si ještě neumí sami vytřít ani prdel :-)))

A toto je sorta přispěvatelů,kterým vadí svobodný ,čistý a upřímný názor mladých a čistých  lidí,kteří naplno říkají co si myslí a nenechají se oblbnout propagandou,protože každý mladý člověk je  plný vzdoru a má svůj patent na pravdu a ta nesnáší pokrytectví a lež !

Všiml jste si dětí,když se smějí ?

Jejich úsměv a pohledy jsou naprosto upřímné ,bez falše a přesně takto mladí lidé cítí.

Ti se propagandou opíjet nenechají a proto jsou nebezpečným elementem pro všechny totality,diktátory,aparátčíky a vlezdořiti ohnutým kopajícím cyklistům a zbabělcům komukoli a to kdekoli na světě.

Já v podstatě jsem také takový a bráním si svůj idol sijonizmu a Israele a kopu na všechny strany,pokud jim někdo ubližuje.

Bohužel se proti israelské názory vyskytují i z levicového spektra,tak proto moje nedávné útoky proti bolševikům,paktují se nepřátele a spojují mezi sebou a jejich idol je zase antisemitizmus postavený na malosti dinosauřího mozečku,který velí útočit bez úvahy a rozumu.

Protože jsem ale proti jakémukoli násilí a bezpráví,nebrání mě to v obraně i těch bolševiků,když lůza volá po jejich vraždění a věšení na lucerny,po genocidě a občanské válce,protože ačkoli mě je komunistická ideologie jako katolíku absolutně nepřijatelná,třeba právě ty komunisty jako lidi znám jako slušné a prima super lidi a cítil bych se jako pokrytec,pokud bych nevystoupil proti volání po jejich vraždění.

Otázka ale zní,jestli takto uvažují i oni,ale pro mě je to druhořadé,já se do zrcadla klidně podívám a mé svědomí je čisté a nezatížené.

Což se třeba o zesnulém Castrovi říci nedá a ten Chegevara,jeho kamoš je proslulej dětskej vrah,co střílel i děti a to je o něm všeobecně známo....

No.....ale to jsem odbočil od námětu a proto opět k věci.

Israel je super národ schopných lidí a navíc to jsou schopní bojovníci,ti se nedají a já jim fandím