Petice za zrušení Vánočního koncertu kapely Adorare 18.12.2016

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#168 Jarek

2016-11-19 14:49

Soumrak křestanské víry nikdy nepřijde...protože stojí na Někom mnohem větším, než je člověk. A on má přece větší moc než člověk. ;) A ať se to vám nevěřícím líbí nebo nelíbí...každý jednou zemře. A stane před Ním u posledního soudu....

Odpovědi

Hrdninný anonymní atesita z Valhally a pekla

#191 Re: Jarek

2016-11-19 20:21:56

#168: - Jarek 

 Nic většího než člověk není. Copak jste se neučili o tom, jak si lidé vysvětlovali přírodní jevy? Prostě si usmysleli, že to někdo způsobuje. Bohužel tehdy neznali fyziku, chemii a jiné vědy, takže to celé padlo na vytvoření nesmyslných bohů. Stejně tak je to i u vás. Stalo se něco špatného, někomu se nedařilo, a tak jste si kdysi dávno vytvořili nesmyslného Boha, o kterém jste tvrdili a snad ještě tvrdíte, že vás spasí. Dle mého názoru Ježíš existoval, ale nebyl to žádný syn boží, ale jen šašek, co se chtěl zviditelnit a s pomocí svých kumpánů apoštolů a podplacených lidí šířil to, že je něco víc. Křesťanství navíc tvrdí, že člověk vznikl cca. před 6000 lety, ale proč tu jsou sakra kosti lidí ještě starší a netvrďte, že technologie je výtvorem Satana.

 

Čekám odezvu typu "Ty pohane!", "Ty satanisto!", ale zklamu vás. Většina lidí co tu napsala jakoukoliv kritiku na křesťanství a pořádání koncertu kapely Adorare, nejsou žádní satanisté ani pohané, nýbrž ateisté. To že se tu někdo podepíše jako "Ave Satan", vás má chudáčky věřící jenom ještě víc naštvat. Ještě bych doporučil si nastudovat co znamená pohan. Nevím jestli tu někdo z daných věří v severské božstvo, ačkoliv je to pořád víc důvěryhodnější než ten vousatý děda někde na mráčku, který zabil tolik lidí, ale prosím, radši všechny nazývejte ateisty, jinak se tady poch**jeme smíchy :)

 

No, co jsem si ještě četl. Ano každý umře a každý asi půjde někde jinde jak to tak vypadá. Někdo do Valhally, někdo do nebe, někdo do pekla a někdo si třeba může sednout po pravici Hitlera, Stalina a nebo nějakého perverzního papeže z dávnověku. Ale napsat, že stanete před božím soudem, před "Ním" a jiné věci, mi připadá, že by jste potřebovali odbornou péči v Bohnicích nebo kde. Možná bych doporočuval vytvořit i speciální zařízení pro takový typ lidí, protože to je jako "islámismus". V hlavě jenom víra a především nasráno. Islám má vést boží válku proti bezvěrcům a to samé, jenom jiným způsobem dneska dělá křesťanství. Abych to upřesnil, svatí křesťané píší ať nevěřící zhebnou, tak prosím, vraťte se do historie a upalujte čarodějnice, stínejte židy a ty vaše pohany :)

ŠUMAVÁK

#202 Re: Jarek

2016-11-19 23:29:31

#168: - Jarek 

 Tak hele strejdo Vy tvrdíte že bůh je všemohoucí Tak sleduj dokáže stvořit zak velkej kámen,aby s ním nepohnul? A včil mudruj Jarku...