Petice za zrušení Vánočního koncertu kapely Adorare 18.12.2016

Quoted post

Tomáš, 13 let

#135

2016-11-18 19:21

Je mi vás, křesťanů, celkem líto . . . vaše ubohá víra do padesáti let zanikne nějaký ježíš nebo bůh nikoho zajímat nebude.

 

Víra v pohádky, které vám navykládaly pedofilní faráři, je tou poslední věcí, kterou lidská civilizace v této době existuje.

Těším se, až se za pár let začnou bourat kostely, tavit kříže a pálit bible.

 

#nosatanist

jinak křesťani, taky mám hudbu přímo pro vás https://www.youtube.com/watch?v=SnTL1L8a6YI

 

Odpovědi

Realista

#287 Re:

2016-11-20 23:28:47

#135: Tomáš, 13 let -  

 Ne, to mně je vás ateistů celkem líto. Ano, křesťanská víra jednou zanikne, v Evropě možná docela brzy, ale pohané a ateisté se radují předčasně. Oni nebudou ti, kdo zvítězí, ale naopak ti, kdo prohrají a ztratí ze všech nejvíce. Namísto nemohoucího slabého křesťanství, které se dnes u nás nezmůže na víc než zákaz nějakého koncertu, nastoupí podstatně větší hydra, a to silný progresivní islám. A ten se s domnělými satanisty mazat nebude. Ještě budete s radostí vzpomínat na těch pár pomatených farářů, co vám zrušilo koncert, až vás budou dekapitovat za rouhání.

Není to poprvé, co naše civilizace prochází zásadním přerodem. Tohle už tu bylo při soumraku Antické kultury, rozkladu poživačného pohanského Říma. A zdejší zdegenerovaná ateistická společnost je vůči nově příchozím stejně slabá jako tehdy římští pohané. Jsme generace zhýčkaná životem v blahobytu a přepychu, generace, která nezažila skutečné útrapy, válku, bídu a chudobu a to, co máme – svobodu a demokracii, bereme jako samozřejmost, které si nevážíme. V rámci jakéhosi návratu k pohanství a satanistických egocentrických myšlenek hlásíme stále větší volnost a individualitu namísto společné soudržnosti. Jenže tyto své ideály nedokážeme chránit. Každý má plnou hubu toho, jak je tenhle systém pro něj nejlepší, ale nikdo z nás nemá odvahu položit za něj život, kdežto oni ano. My se oháníme pacifismem, to je hezké, chtít mír je moc krásná věc, ale je třeba míti na vědomí, že na mír jsou potřeba dva, kdežto na válku stačí jeden. A když jeden chce mír a druhý válku, bude válka, nikoliv mír. A tak, jako hedonistické pohany nakonec přerodili a přemohli progresivní křesťané, tak dnešní slabou zhýčkanou společnost přemůže opětovná náboženská totalita.

Šlo by to ještě zastavit, zatáhnout ruční brzdu, jenže máme přílišnou setrvačnost a hlavně názorovou nejednoznačnost, nedokážeme se sjednotit za jednu věc, za jeden myšlenkový proud, za jedny zákonné normy, svoboda a demokracie je příliš abstraktní pojem na to, aby se jím dalo zaštítit, současná ideologicky prázdná Evropa nemá žádné skutečné ideje, za něž by byla schopná se postavit. Takže až vy svobodomyslní ateisté procitnete ze svého omamného snu, bude už příliš pozdě na to, abyste mohli něco změnit, velkolepá party skončí, otěže již nebudou ve vašich rukou a zde dne na den se ocitnete marginalitou, které nezbyde než se přizpůsobit těmto novým pořádkům, nebo dožít zbytek života zdrceni někde v ústraní. Nebudete první ani poslední, protože lidstvo je nepoužitelné a stále se točí v bludných kruzích.