Petice za zrušení Vánočního koncertu kapely Adorare 18.12.2016

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#73 Re: Re:

2016-11-18 10:11

Odpovědi

Archanděl Gabriel souložící s Ďáblem

#77 Re: Re: Re:

2016-11-18 11:58:39

#73: - Re: Re: 

 Přesně, nikdo není proti hudebnímu žánru vaší kapely, pravděpodobně hrajou hezky... ale všichni jsou proti šíření křesťanství prostřednitctvím kapely. A vy se tu jen utápíte ve víře v nějakého falešného neexistujícího boha, jen proto, že vás někdo od malička učil, že to tak má být. Víte co to z vás dělá? Naivní pokrytce.. spodinu lidstva, kteří napůl žijí stále někde ve středověku. 

Víte.. řeknu vám takové malé tajemství.. bůh ani satan neexistuje, nikdo je ještě nikdy neviděl. Bilbe je fantasy kniha a vy jste velcí hazardéři, že jste ochotni vsadit celý svůj život na něco co vůbec neexistuje tj. život posmrtný.

Kdyby jste nebyli hlupáci a nechali nás ostatní věřit či nevěřit v co jsme chtěli my, či poslouchat kapely, co jsme chtěli slyšet, tak by jsme vám taky vaší víru nechali napokoji a tahle petice vy nevznikla. 

Ale vy jste hlupáci, a vnucovali jste nám vaší víru, protože si myslíte že je jediná správná... ale vaše víra nás nezajímá, nikdy pro nikoho neudělala nic prospěšného...

Je demokracie, každej si může věřit a poslouchat co chce. Tak se jděte vycpat vy uctívači faleše, hlouposti a pokrytectví.. tedy, chtěl jsem říci boha, ale asi v tom není žádnej rozdíl :)

PS: Je i svoboda slova a víte co s tím vy naděláte? ..nic, absolutně vůbec nic (Bůh je největší lež lidstva ..hezky se to čte, že? :) )