Odvolat ministra Daniela Hermana

Quoted post

charaktery těch, kteří ke svému divadlu zneužili starého člověka.

#1176 charaktery těch, SS kteří ke svému divadlu zneužili starého člověka.

2016-11-12 13:15

PROAMERICKÉ H Zeman vyzval Hermana, aby z vlády odešel

Ministr kultury Daniel Herman (KDU-ČSL) by měl z vlády odejít. V souvislosti s kauzou okolo neudělení vyznamenání Jiřímu Bradymu a setkání ministra s dalajlamou to prohlásil prezident Miloš Zeman. Řekl to v rozhovoru Parlamentním listům. Ministr Herman v reakci uvedl, že pan prezident má právo vyslovit vlastní názor.NOVINKY TY PROAMERICKÉ H ANI NEODKAZOVAT NA LŽI A HNUJ PROTI NAŠI VLASTI A HLAVĚ STÁTU!!!!!!

Brady a medaile“ – video pro všechny fraškou unavené

Odkaz na vložené video se objevil v diskusi na zdejších stránkách a je od čtenáře Lex Druid. Při vší úctě k panu Bradymu a ke všemu, čím byl nucen projít (a čím prošli všichni, kteří zažili holokaust), na frašku, v jakou se jeho životní příběh změnil a jak byl zneužitý pro zájmy těch, kterým dle mého o pana Bradyho jde až v poslední řadě, se vložené video zdá být nejlepší odpovědí.

Celý ten dav na obrázku, stejně jako zmanipulovaný dav 28. října na Staroměstském náměstí, byl jen fraškou a nezbývá než žasnout nad „charaktery těch, kteří ke svému divadlu zneužili starého člověka.

VICE-„Brady a medaile“ – video pro všechny fraškou unavené

Odpovědi

ShabbaTot

#1177 Re: charaktery těch, SS kteří ke svému divadlu zneužili starého člověka.

2016-11-12 14:53:05

#1176: charaktery těch, kteří ke svému divadlu zneužili starého člověka. - charaktery těch, SS kteří ke svému divadlu zneužili starého člověka. 

 chlap je dement,bez zubů a vlasů,řehtá se čemu neví.

V Rusku,kdyby si dělal legraci z obětí války,jedno zda z veteránů CA,nebo CA vůbec,tak by šel bručet a na to mají v Rusku zákon.

A jedno,zda by ta oběť byla známa veřejnosti,anebo ne,zákon to nezajímá a šlus!

To samé hanobení Ruské Pravoslavné Církve.Na její hanobení a zesměšňování je tam taky zákon a kdo ji znevažuje  jde do vězení a před soud,jako jeden blb,co tam provokoval u nějakého toho jejich chrámu (možná s mobilem..nevím jistě..)-a šel k soudu.

 

Mě to tak připadá,že si blázni v pavilonu udělali mecheche v rámci terapie a smějí se vlastní debilitě v Rusku by ten blb dostal od někoho přes tlamu smát se tam takto oběti války a už by se nesmál,ale čuměl jak auto..no..a na Ukrajině také nebudou mít náckové pré,když tam jsou židovské megafestivaly kam se sjížděj israeliti z celého světa včetně USA a Israele.

Jen at si skusí pravý sektor vyvolávat antisemitské nálady !To,že je na Ukrajině židovská komunita je dobře,bude brzdit nacizaci společnosti,kdy se již dávají jména nacistických válečných zločinců veřejným prostorám jako jsou náměstí,ulice a pod  podle Bandery a pod.No...nějak nám začíná Ukrajina hnědnout.