Petice proti přijímání nelegálních imigrantů na území ČR

Quoted post

Martin Pospíšil
Brno

#170 Re:

2016-09-26 22:14

#40: -  

 Také mě neskutečně dopaluje to bezúčelné mrhání financemi a cpaní miliard do osídlování naší země vetřelci nepřátelskými k naší kultuře. Místo hord těchto individuí, které hodlá stát přes nelibost většiny obyvatel přijmout, se mohly finance na jejich pofidérní začleňování dát na mnohem prospěšnější věci, ať je to tisíckrát zmiňované zdravotnictví, ale potřebné investice chybí všude, ve školství, na rozvoj vědy, na renovaci zastaralé infrastruktury, na dotace krachujícím zemědělcům, kteří nedokáží konkurovat zahraniční konkurenci, na kulturu a sport a mnoho dalšího. Každý člověk uvítá ve svém okolí raději nové dětské hřiště než ubytovnu pro azylanty. Náš (a)sociální systém je vůbec celý na hlavu postavený. Místo, aby stát upřednostňoval ekonomicky aktivní, pracující složku obyvatelstva, všemožně zvýhodňuje parazity všeho druhu, ve výsledku čehož se pak mají lépe než tvrdě pracující, a tím je to silně demotivuje k hledání práce, to vše pochopitelně na úkor dostupnosti sociální a zdravotní péče lidem, kteří by si ji skutečně zasloužili.

Odpovědi

Dan Mach

#172 Re: Re:

2016-09-27 05:05:00

#170: Martin Pospíšil - Re:  

Mohl byste být, prosím, konkrétní, když píšete o tom, že stát mrhá miliardami na osídlení naší země vetřelci nepřátelskými k naší kultuře? O ničem takovém nevím a rád se nechám poučit.

A když píšete sáhodlouhé články o vyřešení války v Sýrii, proč nezmíníte to, že řešení blokuje Rusko, které tu má vojenské základny, a společně s Bášarem Assadem bombardují humanitární konvoje (13 mrtvých lékařů). Pokud by sem USA a další spojenci vpadli, jak se vy zmiňujete, hrozila by další Korea nebo Vietnam, tedy léta trvající válka. A když se teď navíc Turecko (člen NATO !) spojilo s Ruskem, tak si myslím, že je situace v Sýrii zablokovaná na několik dlouhých let, možná i desetiletí. To se domnívám, když sleduji ty různé"zamrzlé konflikty" Ruska, třeba v Abcházii nebo v Gruzii (kde Rusko okupuje asi 15% území, a už to nikoho nezajímá).

Když mnozí z těch, kteří zde píší nenávistné příspěvky kopírované z ruských serverů, vlastně tímto způsobem Rusko podporují, máme morální povinnost se podílet na pomoci těm, kterým zdroje těchto dezinformací škodí. Když podemelete přehradu, musíte se podílet na odstranění škod po následné povodni.


Nepřihlášený uživatel

#410 Re: Re:

2016-10-07 14:13:14

#170: Martin Pospíšil - Re:  

 Jo, až mě někdo požádá o korunu na uprchlíky, dostane pěstí. Jenom totální idiot může přispět na tyhle invazisty, kteří k nám chovají náboženskou zášť a přitom nechat živořit, hladovět a umírat bez dostatečné lékařské péče naše lidi!