Petice proti přijímání nelegálních imigrantů na území ČR

Karel

#151 168 hodin dne 25.9.2016

2016-09-26 08:40

Zazněla tam zásadní informace: v krajských volbách kandiduje tolik protiimigrantských iniciativ, že to vychází 8,85 kandidáta na jednoho zadrženého migranta :-)))


Nepřihlášený uživatel

#152 Islám je jako mor, muslimové se snaží ovládnout Evropu a s ní i naši krásnou zemičku

2016-09-26 10:10

Jakmile je v populaci 5% muslimů, začne je urážet vánoční výzdoba

Při 10% už je začnou urážet kříže na kostelech

Při 20% jim začnou vadit i samotné kostely a hřbitovy

Jakmile dosáhnou 40% populace, rozpoutají brutální válku a vyženou nebo povraždí každého nemuslima, čímž dosáhnou nadpoloviční většiny a zavedou muslimské právo...

Třeba v Belgii je jich už 8% a už se jim podařilo 92% lidí zkazit vánoce...

Islám je přímá cesta do pekla...


Nepřihlášený uživatel

#153 Re: Re: Re:

2016-09-26 11:33

#111: Dan Mach - Re: Re:  

 Myslím pane Machu, že mozek nepoužíváte Vy....


Nepřihlášený uživatel

#154 Re: Re: Re: Re:

2016-09-26 12:28

#153: - Re: Re: Re:  

 Nepoužívá, neboť žádný nemá. Je jak pověstná chcípající kobyla, co zuřivě kope kolem sebe. Dan Mach, jak ho známe.  

Pedro

#155

2016-09-26 13:06

Hele jestli se cítí bývalý koloniální mocnosti zavázaný k zemím který drancovali, tak ať z nich berou migranty, USA ať bere migranty z Iráku a Afghánu, který obrátili vzhůru nohama, Francie z Libye, Německo jestli trpí postnacistickým symptomem matky Terezy, ať si bere koho uzná za vhodný, dokud Merkloou nesvrhnou a neuvězní za velezradu, ale země V4 nemají k nikomu historický závazky a povinost nasazovat vlastní kůži při řešení nějaký imigrační krize, na který nemají ani ten nejmenší podíl!


Nepřihlášený uživatel

#156 Re: 168 hodin dne 25.9.2016

2016-09-26 14:15

#151: Karel - 168 hodin dne 25.9.2016 

 No s poměrem rusofobních kandidátů a skutečných ruských špionů a vojáků v ČR to bude asi podobně, ne-li ještě více :-D


Nepřihlášený uživatel

#157

2016-09-26 16:40

Ještě že na hradě máme Zemana, ten to má v hlavě na rozdíl od sluníčkářů a pražské kavárny srovnané, nedovedu si představit mít tam někoho jiného obvzláště Huhlu to by to dopadlo to už by tady bylo hadrníků a mešit...Doufám že mu zdraví dovolí aby mohl kandidovat na další volební období. Nejlepší president jakého kdy Česká republika měla.


Nepřihlášený uživatel

#158

2016-09-26 17:05

 Nechci tady živit někoho, pro koho jsem jenom nevěřícím psem, kterej nemá žádný práva!

Theresee

#159

2016-09-26 18:42

Kdyby se všichni ti vítači raději starali o naše lidi.To člověk slyší každou chvíli pohnutý osudy našich lidí a sleduje to se slzou na krajíčku.Jak nemají rodiče na léčbu vzácnou chorobou postiženého syna nebo na nákladnou operaci.Pojišťovna spoluúčast odřekne,stát se k nim postaví zády,utrácet miliardy za křováky je pro vlastizrádný papaláše větší džob,za to je loutkovodiči z Brusele náležitě pochválí.Ale živořícím důchodcům,kteří celej život dřeli a přidávali do státní kasy a teď nemají na léky,přidají sotva 3 stovky.Matky který musí chodit do dvou prací,aby uživili vlastní děti,rodiny který si odříkají všechno,aby se udržely nad vodou,dědeček jezdí deně 100 km na kole a sbírá po republice víčka na léčbu svýho vnoučete.a tohle je těm sviním šumák! Ale živit sebranku exotickejch parazitů s drahýma tabletama,značkovejma hadrama,který se nám před kamerama smějou do xichtu,nabízernou pomocí opovrhujou,potraviny odhajzují do popelnic,kde to pak po nich bufní naši bezdomovci,to je děs!!

Dan Mach

#160

2016-09-26 19:29

Když v metru zaútočí skupina mladíků na normálního člověka a zmlátí ho, v diskusích se objeví poznámka, že to musely být nějaké černé huby. Všichni tomu uvěří a už se dál nezabývají tím, že se zjistí, že to byl běžný bílý dorost. U všech zůstane zafixované, že to byli nějací černí.

V Londýně zabijou Čecha, který si šel koupit něco k večeři. V diskusích se objeví poznámka, že to bylo v East Side, kde žije početná cizinecká populace, a tím pádem ho museli zabít černí nebo muslimové, a živě se o tom diskutuje. To, že jeho vrah Raymond Sculley je bílý a k islámu má daleko jako jako Bumbál k abstinebtovi, to už je všem jedno. Seminko nenávisti bylo zaseto.

V Budapešti dojde k bombovému útoku, a diskutujícím je jasné, že to museli udělat nějací muslimáci. Opět se živě diskutuje a těch českých Holmesů, kteří mají vše obratem vyřízené, to je k nevíře. No a když se ukáže, že to byl běloch, a pokud se nejedná o válku dvou gangů (na tomto místě totiž už nějaká přestřelka proběhla), může se jednat o politickou provokaci před referendem o přijímání uprchlíků, je to už zase všem jedno. Jde pouze o další ponoukání k nenávisti.

A pokud si včas neuvědomíte, jakému bohu nenávisti tady sloužíte, budete se asi brzy divit, kam vás to vaši Okamůrové, Konvičky nebo Bumbálové zatáhli. Nenávist nemůže být životní filozofií. Pokud se tak stane, je to konec naší demokracie.


Nepřihlášený uživatel

#161 Re:

2016-09-26 20:12

#157: -  

 A místo Sobotky mít politika takového formátu jako je pan Viktor Orbán. To bych děkoval všem svatým!


Nepřihlášený uživatel

#162 Re:

2016-09-26 20:14

#159: Theresee -  

 Prdele vítačů budou pořetékat semenem imigrantů!


Nepřihlášený uživatel

#163

2016-09-26 20:21

Jedinou cestou k záchraně naších českých kulturních hodnot, svobody, suverenity je cesta přímé demokracie. Proto volím SPD v koalici s SPO.


Nepřihlášený uživatel

#164

2016-09-26 20:46

Dienstbiere ty zadarmodrahý budižkničemu,ty jsi zbytečný inventář a vlastizrádce co tahá islámské fanatiky do naší země.bezcharakternost s jakou odsuzuješ nevinné lidi a ženy vydané napospas arabským migrantům se ti fakt vrátí.jenom patolízal Merkelové může být takový vlastizrádce.proč nebydlíš s migranty,proč bydlíš pod kamerovým plotem promuslimský buditeli?Aco vy pane Sobotko není vám ze sebe na blití?naučíte se říkat Já jsem za toto zodpovědný že jsem zradil národ a podepsal nějaké kvoty co jsou v principu proti stanovám EU ?nebo budete opakovat my jako vláda jsme bla,bla.
Karel

#165 Re: Re: 168 hodin dne 25.9.2016

2016-09-26 20:49

#156: - Re: 168 hodin dne 25.9.2016 

 Prosím o jméno aspoň jednoho rusofobního kandidáta v nadcházejících volbách.


Nepřihlášený uživatel

#166

2016-09-26 21:01

preco so m ju podpisal o tom hovorim tava neprezije na severnom pole ladovy medved neprezije v pusti europan neprezije sariu kamenovanie zien a kupanie sa zien v topankach a vyjebany skurveny arab s islamom a mesitami a bulm ompar mewsiacov skorej atomovu bomboú vyhra
rkami a ponizovanym zien nechn ide z europy so sorosom do pici skurvenej z europy lebo ked v madarskun buduntietomhoveda tak budeme strielat a najdeme aj velke svine takto too zacinalom v nwmecku v minulom storocina nikto sa uz potom nesmial a keby hitler ma

Nepřihlášený uživatel

#167 Re: Re: Re: 168 hodin dne 25.9.2016

2016-09-26 21:04

#165: Karel - Re: Re: 168 hodin dne 25.9.2016 

 kurva nechceme tu mat v madarsku susedov ciganov a arabov jasne do pici skurvenej a ked tomu nerozumiete tak rusko zbrane a sebaobrana pan vayjebany schulc juncker a skurtveny zradcovia reuropy 

 

 

Martin Pospíšil
Brno

#168

2016-09-26 21:36

Jsem proti přijímání uprchlíků, a to z následujících důvodů: Ekonomičtí migranti zde nemají absolutně co pohledávat. Situaci je třeba řešit přímo v zemích, odkud tito utíkají, tady už je pozdě. Pokud budeme nadále přijímat tu aktivnější složku jejich populace a ty "lenochy" necháme trčet tam, budou se jejich země o to víc utápět v chudobě. Namísto toho, aby Evropa vynakládala takové prostředky na pomoc uprchlíkům na jejím území, zřizování azylových táborů a nikam nevedoucí pokusy o začleňování někoho, kdo naší kulturou opovrhuje a nikdy se našim světským zákonům nepodřídí, neb jsou jim naše hodnoty a ideály naprosto cizí, bylo by dobré, aby tyto stejné finance zasílala do samotných zemí. Aby azylanty v rámci možností posílala zpět do jejich vlasti a peníze zasílala za nimi k nim, protože i v jejich zemích jsou uprchlíci, kteří potřebují pomoc. Takzvaná pomoc Evropské unie uprchlíkům je taková, že za peníze pro jednoho uprchlíka by bylo pomoženo minimálně šesti lidem v zemi jejich původu. Nebojme se tedy tyto lidi vrátit zpátky do země. Jenže slon v porcelánu EU má svázané ruce diktátem falešné humanity a má klapky na očích a neuvědomuje si to, tak ve své zoufalosti činí jedno tragické rozhodnutí za druhým. Ono bezzubé protlačování povinných kvót byl jasný signál světu: jsme připraveni na jakoukoliv vlnu uprchlíků, jen přijíždějte dál, v hojnějších počtech, my vás štědře rozdistribujeme po celém kontinentu stůj co stůj a kdo nebude souhlasit, ten dostane přes prsty. Celý svět stejně nespasíme, tak nač si hrajeme. Afrika má přes miliardu lidí a Asie přes 3 miliardy, z toho kolem dvou trpí tím, co bychom my z vyspělých zemí nazvali chudobou. Kam je chceme všechny narvat? Evropa není nafukovací a jen se tím prohlubuje už tak propastná nenávist mezi oběmi kulturami a nahání to hlasy ultrapravicovým stranám. Na tohle téma je jedno zajímavé video, to by bylo třeba promítat v Europarlamentu denně:  Imigrace, světová chudoba a kuličky

A co se týče uprchlíků před válkou, jsem pro udělení dočasného azylu po dobu nezbytně nutnou, než se situace v domovské zemi nezlepší natolik, že se budou moci do své domoviny vrátit zpět. Trvalý azyl je až to poslední řešení, vzhledem k tragickým výsledkům snah na poevropštění islámských imigrantů kdekoliv v západní Evropě. Kdyby se podařilo zastavit válečný konflikt v Sýrii, nebude z ní přijíždět jediný uprchlík. Recept je snadný. Kdyby Amerika a některé evropské země vynaložily dostatečné úsilí, aby Jordánsko a Turecko přestaly teroristy skrytě podporovat, vycvičovat je, pak zcela jistě tento konflikt vyhasne. Pokud by Saúdská Arábie společně s Katarem a s dalšími mocnostmi přestala financovat tyto skupiny v jejich boji proti jím nepohodlným šítským režimům, rapidně by se snížil počet těchto bojovníků a bylo by jednoduché nad nimi zvítězit. To tyto země jsou zodpovědné za celé ty masy syrských uprchlíků směřujících do Evropy, naši baziliščí spojenci. V neposlední řadě ze samotného Afghanistánu před vypuknutí války také žádný uprchlík neutíkal.

Martin Pospíšil
Brno

#169 Re: Re: Re: Re:

2016-09-26 21:58

#144: Volič - Re: Re: Re:  

 Přesně bych současný islám přirovnal k nacismu. Spojuje je až příliš mnoho paralel na to, aby se to dalo ignorovat. Hlavním společným znakem obou těchto ideologií je nenávist k židům. Záměrně nepoužívám pojem antisemitismus, neboť Arabové jsou také semitská kultura. I popírání holocaustu je muslimům vlastní stejně jako neonacistům, proto je třeba téma holocaustu v řadě západoevropských škol s početnými muslimskými menšinami naprosté tabu. Mein Kampf není co se netolerance a xenofobie o nic horší než Korán, islám si s ním opravdu v ničem nezadá. On i nacismus byl vlastně tak trochu rodící se víra. Vždyť tajné nacistické spolky jako Thule či Ahnenerbe se věnovaly okultismu, praktikovaly svoje tajné obřady na posílení árijského ducha a vyznávaly staré germánské náboženství. I samotná svastika je původně náboženský symbol. Jen nacisté měli místo Alláha Odina. Kdyby se nechal nacismu větší prostor, časem by se v regulérní náboženství také vyvinul. Jen měl tu smůlu, že vznikl až ve dvacátém století, kdy mu nebylo tolik přáno jako za dob tmářského středověku. Ve světle těchto faktů mi přijde zcela racionální požadavek na to, aby byla propagace islámu postavena mimo zákon, tak jako je postavena mimo zákon ideologie nacismu. Islám v jeho současném pojetí je netolerantní náboženství, které je ve svém učení v přímém rozporu s Listinou základních práv a svobod. Muslimští předáci stále aktivněji prosazují šaríu, tedy islámské náboženské právo, které je symbolem omezování práv žen, tělesných trestů, trestů mrzačením, vražd ze cti, vražd za odpadlictví a takzvaných urážek víry a další podobně primitivní projevy, které nepatří do naší zeměpisné polohy ani do naší doby. Islámské představy o náboženských pravidlech nadřazených nad světská jsou v přímém rozporu se sekulárními státy Evropy, ohrožují nejen náš způsob života, ale i samotné principy demokracie, plurality, lidských práv a svobod pro všechny své obyvatele. Stejně tak označením bezvěrců za podřadné a nečisté obyvatelstvo se islám dopouští trestného činu Podněcování k nenávisti vůči skupině osob nebo k omezování jejich práv a svobod (§ 365). V extrémních případech islámu jde o trestný čin §400 Genocidium či § 401 Útok proti lidskosti. Tohle jsou dostatečné důvody pro postavení islámské ideologie na roveň nacismu, tedy zákaz jeho šíření, propagace a veřejného vyznávání. Pakliže někdo jako ministr Pelikán (bratr islamisty) chce kriminalizovat lidi za jejich negativní postoje k islámu, pak by se měl zaměřit stejnou měrou i na Antifu, že potlačuje práva fašistů a nacistů. Obojí je stejně absurdní, bohužel jedno z toho je realitou dnešních dní. Prostě nelze dopustit žádnou toleranci k netoleranci. Toť můj názor na věc.

Martin Pospíšil
Brno

#170 Re:

2016-09-26 22:14

#40: -  

 Také mě neskutečně dopaluje to bezúčelné mrhání financemi a cpaní miliard do osídlování naší země vetřelci nepřátelskými k naší kultuře. Místo hord těchto individuí, které hodlá stát přes nelibost většiny obyvatel přijmout, se mohly finance na jejich pofidérní začleňování dát na mnohem prospěšnější věci, ať je to tisíckrát zmiňované zdravotnictví, ale potřebné investice chybí všude, ve školství, na rozvoj vědy, na renovaci zastaralé infrastruktury, na dotace krachujícím zemědělcům, kteří nedokáží konkurovat zahraniční konkurenci, na kulturu a sport a mnoho dalšího. Každý člověk uvítá ve svém okolí raději nové dětské hřiště než ubytovnu pro azylanty. Náš (a)sociální systém je vůbec celý na hlavu postavený. Místo, aby stát upřednostňoval ekonomicky aktivní, pracující složku obyvatelstva, všemožně zvýhodňuje parazity všeho druhu, ve výsledku čehož se pak mají lépe než tvrdě pracující, a tím je to silně demotivuje k hledání práce, to vše pochopitelně na úkor dostupnosti sociální a zdravotní péče lidem, kteří by si ji skutečně zasloužili.


Nepřihlášený uživatel

#171

2016-09-27 04:51

Drazí přátelé pokud Vám není lhostejná budoucnost nás, našich dětí a naší země prosím neváhejte a připojte svůj podpis! Hezký den Vám přeji přátelé!
Dr. Alexandr Stepanovič - SPD
Dan Mach

#172 Re: Re:

2016-09-27 05:05

#170: Martin Pospíšil - Re:  

Mohl byste být, prosím, konkrétní, když píšete o tom, že stát mrhá miliardami na osídlení naší země vetřelci nepřátelskými k naší kultuře? O ničem takovém nevím a rád se nechám poučit.

A když píšete sáhodlouhé články o vyřešení války v Sýrii, proč nezmíníte to, že řešení blokuje Rusko, které tu má vojenské základny, a společně s Bášarem Assadem bombardují humanitární konvoje (13 mrtvých lékařů). Pokud by sem USA a další spojenci vpadli, jak se vy zmiňujete, hrozila by další Korea nebo Vietnam, tedy léta trvající válka. A když se teď navíc Turecko (člen NATO !) spojilo s Ruskem, tak si myslím, že je situace v Sýrii zablokovaná na několik dlouhých let, možná i desetiletí. To se domnívám, když sleduji ty různé"zamrzlé konflikty" Ruska, třeba v Abcházii nebo v Gruzii (kde Rusko okupuje asi 15% území, a už to nikoho nezajímá).

Když mnozí z těch, kteří zde píší nenávistné příspěvky kopírované z ruských serverů, vlastně tímto způsobem Rusko podporují, máme morální povinnost se podílet na pomoci těm, kterým zdroje těchto dezinformací škodí. Když podemelete přehradu, musíte se podílet na odstranění škod po následné povodni.


Nepřihlášený uživatel

#173 Re:

2016-09-27 05:25

#142: -  

 Jste optimista. Je zajímá jen naše smrt.


Nepřihlášený uživatel

#174 Re: Re: Re: Soudný člověk ale přemýšlí ...

2016-09-27 05:34

#135: Dan Mach - Re: Re: Soudný člověk ale přemýšlí ... 

 Nejde o to, co dělají teď, kdy se snaží uchytit, ale o to, co budou provádět v budoucnosti. To se vehementně snažíte zakrýt. Jste jejich pomocník. Buďte proklet, kolaborante organizovaných hromadných vrahů a odřezávačů klitorisů. 


Nepřihlášený uživatel

#175

2016-09-27 06:39

Žil jsem dlouho v Německu, dnešní situace je tam hrozná,to co se tam děje nemůže skončit dobře.Bohužel policie a média o kriminalitě způsobenou vetřelcema nesmí pravdivě informovat. Já nechci žít s těmito lidmi v naší zemi.