Petice proti přijímání nelegálních imigrantů na území ČR

Quoted post

Dan Mach

#111 Re: Re:

2016-09-24 20:45

#106: Volič - Re:  

No na jednu stranu si to napsal dobře. Vlastně i Okamůra stojí za prd, takže by asi nejlepší bylo volit Zelené. Mají svojí ochranářskou i lidsko-právní politiku, a je to v pořádku. Sobotku ani Dienstbiera jsem nevolil, ale překvapivě mi jejich jednání vadí jen pramálo. S Angelou Merkel se jednat jednoduše musí, protože je to nejvýznamnější současný evropský státník. A Hate Free podporuji.

Okamůra je zloděj, který vytuneloval Úsvit, a bude tunelovat cokoliv se mu namane, takže předpokládám, že by v případě nějakého zisku pozice na straně vládní byl ještě horší než Bureš. Teď se ovšem volí do krajů, a tady jsou naštěstí i jiné demokratické a prověřené možnosti. SPD mezi nimi není a v rámci našeho kraje mají naprosto mizivé preference. Prostě se u nás najdou lidé, kteří používají to, čemu se říká mozek, a co je podle dostupných informací určeno k myšlení. Ty se to snaž spustit! Už je na čase.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#113 Re: Re: Re:

2016-09-24 23:58:58

#111: Dan Mach - Re: Re:  

 Vy bohužel ani nevíte,co mozek je!

Volič

#144 Re: Re: Re:

2016-09-25 21:54:37

#111: Dan Mach - Re: Re:  

 LOL to je vážně úsměvné mluvit o používání mozku a přitom podporovat zelené, kteří totálně zkurvili Šumavu, přihráli Burešovi řepku a tím žlutým morem totálně doprasili naši krajinu, k tomu ji zhyzdili větrníkama, kteří akorát v zaslepené honbě za pofidérními alternativními zdroji podporují solární barony, přitom výroba a likvidace solárních panelů je finančně náročnější než co nám přinese elektřina z nich. To je fakt debilita mluvit o používání mozku a podporovat po tom všem, co se děje v západní Evropě (pravidelné teroristické útoky, znásilnění, osahávání apod.) imigraci, mluvit o používání mozku a přitom podporovat zoufalce z hate free, šířící ve společnosti akorát nenávist (k majoritě a všemu českému), kteří podporují nenávistnou ideologii ne nepodobnou fašismu = islám, podporují šariu, kterou soud pro lidská práva uznal jako neslučitelnou s evropskými zákony...


Nepřihlášený uživatel

#153 Re: Re: Re:

2016-09-26 11:33:22

#111: Dan Mach - Re: Re:  

 Myslím pane Machu, že mozek nepoužíváte Vy....