Petice proti přijímání nelegálních imigrantů na území ČR


Nepřihlášený uživatel

#126

2016-09-25 11:48

Jede arab na svém koni, vesele si píská,

jednou rukou péro honí, druhou koně tříská.


Nepřihlášený uživatel

#127 Re:

2016-09-25 11:50

#66: Wich -  

 Pakliže pod pojmem slušné strany rozumíte prodejné kolaboranty nebo přihlouplá naivní sluníčka zblblá sebevražednou multikulti politikou, kteří podporují rozvracení svého státu neřízenou imigrací rizikových a kulturně nekompatabilních hord z nám nepřátelských zemí, jen aby byli trendy a nevymykali se evropskému kurzu, pak asi ano, ale naštěstí je v naší zemi stále ještě dost rozumných, pragmaticky uvažijících lidí, kteří ještě dokáží přemýšlet svojí hlavou a nenechají se zmaipulovat kdejakou propagandou v neprospěch své země. Díky jim za to.


Nepřihlášený uživatel

#128 FUC.K OFF THIS PETITON !!!!!!!!!!!!!!

2016-09-25 12:26

RUSKÝ ŠVÁB DETECTED IN THIS PETITION. PLEASE, DON´T SIGN. THERE ARE MANY MORONS UNDER THIS PETITION. F.UCK OFF THIS PETITION !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DJ Mike Trafik

#129

2016-09-25 13:42

Petici podepsali čeští knedlovepři co čtou Aeronet. Prostě české sockomoušské prasata. Uprchlíci jsou lepší než vy vy hovada. Mám pro vás dobrou zprávu: podle volebního průzkumu vzrostla v preferencích TOP09 - jediná slušná, pravicová, nepopulistická strana. Vyhraje volby a s váma sockomoušskýma prasatama volícíma Ovara pěkně zamete! 


Nepřihlášený uživatel

#130 Re:

2016-09-25 16:18

#10: -  

 Soudný člověk, který nekouká bezmyšlenkovitě na neobjektivní, diktátem politické korektnosti zatížené zpravodajvství, ale spolíhá se na vlastní rozum, moc dobře ví, jaké riziko afričtí a syrští běženci představují, co provádí v azylových zemích, ví o statistikách kriminality, nočních nepokojích, teroru přistěhovaleckých gangů, snahám o zavedení šarie a zničení křehké evropské demokracie, .... O tom všem nám v našem slavném "objektivním" zpravodajství nikdy neřeknou, tam se jen chválí ukázkové soužití, aby hloupé ovečky dál svorně přijímaly vlky a myslely si, jakou že to dělají službu pro svět. Sluníčkoví zastánci migrace jsou ukázkovým případem toho, jak dokáže multikulti propaganda vymýt člověku totálně mozek.


Nepřihlášený uživatel

#131 Re:

2016-09-25 16:47

#129: DJ Mike Trafik -  

 Zmiz, vepři.


Nepřihlášený uživatel

#132 Re: České tradice po japonsku

2016-09-25 16:51

#77: Dan Mach - České tradice po japonsku 

 Nevíte, o čem zvracíte.


Nepřihlášený uživatel

#133

2016-09-25 16:52

Ne nájezdníkům a vrahům. Ne ďáblům v lidské podobě.


Nepřihlášený uživatel

#134

2016-09-25 17:21

Podepsána sdileno
Dan Mach

#135 Re: Re: Soudný člověk ale přemýšlí ...

2016-09-25 17:24

#130: - Re:  

 ... a nepapouškuje fráze, které mu někdo sype do hlavy. Co provádí běženci v azylových zemích? I kdyby do Evropy nepřišli, tak statistiky budou nadále stejné. Jednotlivé útoky tady byly už před loňskou utečeneckou krizí a samozřejmě se proti těmto jednotlivcům musí tvrdě zasahovat. Hovoří ale statistiky o tom, že došlo k milionu trestných činů, či půlmiliony nebo čtvrtmilionu? Tak totiž vypadá to, co tady tvrdíte. Ale jakou kriminalitu páchají utečenci u nás? Ano, ruská kriminalita je problém, a jak proti ní zasáhnout, by se naše policie měla učit na západ od nás.

Jinak bohuže odvádíte pozornost od toho, co se děje v Čechách. Dochází zde k půlmilionu znásilnění ročně a nikoho to netrápí. Stoupá počet únosů (často mladistvích) a nikoho to netrápí. Stoupá běžné přepadávání, vyhrožování a podobné akce ve jménu zachování čistých Čech, jako jsou třeba ataky na brněnské zastupitele za "Žít Brno", a nikoho to netrápí. Ale vy tady budete neustále opakovat vsugerované kecy o tom, jak nás ohrožuje islám. To neuvěříte do doby, než se stane něco někomu známému nebo blízkému? Nebo do doby, než sem zase z východu dorazí tanky? To už asi bude pozdě.


Nepřihlášený uživatel

#136 Re: Re: Re: Soudný člověk ale přemýšlí ...

2016-09-25 17:32

#135: Dan Mach - Re: Re: Soudný člověk ale přemýšlí ... 

Dan Mach se koukl pod postel a našel tam - co jiného! - ruského agenta. Následně mu pan primář nasadil svěrací kazajku a byl klid.  


Nepřihlášený uživatel

#137 Evropa 21. století

2016-09-25 18:15

- Raději nevycházejte z domu. Raději zrušíme koncerty, festivaly a poutě.

- Raději zrušíme fotbalové zápasy a sportovní akce.

- Raději zastavíme tramvaje,vlaky a metro.

- Raději zakážeme rozsvěcování vánočních stromků.

- Raději se vyhýbejte nákupním centrům,vlakovým a autobusovým nádražím.

- Raději se vyhýbejte letištím a raději ani nikam nelétejte a nejezděte.

Ale jinak je všechno krásné. Multikulturalismus funguje a kdo o tom pochybuje je rasista, xenofob, fašista, který šíří strach a nenávist.


Nepřihlášený uživatel

#138

2016-09-25 18:24

Nepovažuji araby s jejich odklitorisovanými věšáky na burky za jakoukoliv formu obohacení. Pokud je někdo opačného názoru, bude pro tuto zemi lepší, když odmigruje tam, kam ho jeho srdce táhne.

Tomáš

#139 Re:

2016-09-25 18:46

#100: -  

 Ano, všechny rasy a etnika mají svá specifika, všechny si jsou rovny a každá je nenahraditelným unikátem sama o sobě. Jejich mícháním (jako vidíme zde v Evropě) dojde ke zničení specifik jedné z nich (v tomhle případě Europoidní rasy a četných evropských národů a jejich tradic), což je neospravedlnitelná podpora genocidy a ničení světové diverzity. Když jedu někam na dovolenou, tak chci poznat tamní zvyky, tradice, tamní lidi ve svém přirozeném prostředí a ne bezkulturní uniformní šeď, namíchaný multikulturní guláš, ... Na rozdíl od obhájců genocidy bílé rasy já jsem ve své podstatě skutečný multikulturalista, protože mi záleží na zachování všech kultur a jejich uchránění před riziky zhoubné globalizace a nechci žádnou z kultur naředit jinou kulturou, aby její unikátnost zanikla. Vždyť co se stane, smícháme-li všechny barvy dohromady? Hnusná vyblitá šeď. Afrika patří Afričanům a nikdo cizí nemá právo se jim tam plést a vytrváhavt je z jejich léta fungujících zvyků. Jsem ostrým odpůrcem kolonizace, nikdy jsme se do těch míst neměli co plést. Stejně tak jsem ostrým odpůrcem bezzubého vyhlazování amerických kultur a vyvražďování Indiánů, což je černým momentem evropských dějin. Stejně tak jsem ale ostře proti součaasné řízené migraci do Evropy.

Čech

#140 Vyznání Čecha

2016-09-25 20:02

Včera jsem byl jako každý rok na Svatováclavských hodech. Bylo veselo, lidi se bavili, zpívali, tančili, všichni byli šťastní, spokojení, každý si užíval, nikomu nic nechybělo. To je naše svobodná česká kultura, tedy pravý opak islámské kultury, kde jsou lidi vychováváni v neustálém strachu, přísných zákazech a za kdejakou prkotinu hrozí přísné tresty od bičování přes polévání kyslinou až po kamenování. Tuhle kulturu zde nechci! A nikdo příčetný chtít ani nemůže! Já chci v naší zemi svobodu, klid, mír! Chci krásné české tradice, ne středověk! A kdo po téhle agresivní prakultuře zamindrákovaného pouštního pedofila tak touží, nechť si odjede k nim a netahá jejich neansrtálské zvyky sem!!

Dan Mach

#141 Kdo řídí migraci do Evropy?

2016-09-25 20:04

Již v jedné diskusi jsem uváděl, že Lubomír Zaorálek a Martin Stropnický oficiálně uvedli, že migrace Syřanů do Evropy je řízena Ruskem. Opírají se o informace, které asi běžný člověk k dispozici nemá, ale jedna indicie je zřejmá. Uprchlíci se bez problémů dostávali přes Celé Srbsko. A pravoslavné Srbsko má historicky velmi blízko k pravoslavnému Rusku. Nebo by snad ty autobusy přistavovali Srbové na vlastní náklady? Další otázkou je, jakou roli v podpoře syrských utečenců hrají různé fondy George Sorose.

A koncem května letošního roku uvedl německý Die Welt informaci, že se na území Německa dostalo z Ruska 2.700 Čečenců, kteří ale nárok na utečenecký statut v Německu nemají. Němci se domnívají, že je to skupina provokatérů, která má mezi utečenci rozdmýchávat protiněmecké agresivní nálady a podněcovat utečence k násilí. Obrázek ruského agenta pod postelí tak dostává poměrně konkrétní obrysy.


Nepřihlášený uživatel

#142

2016-09-25 20:55

Pokud nezastavíme uprchlíky dnes,nezastavíte je už nikdy.Až dostanou v EU občanství a volební právo,jejich populace bude neustále stoupat,jednou nám budou vládnout a my jim budeme sloužit a omývat nohy v mešitách..

Volič

#143 Re: Kdo řídí migraci do Evropy?

2016-09-25 21:35

#141: Dan Mach - Kdo řídí migraci do Evropy? 

 Kristova noho, tady někomu pořádně hráblo. Kdyby blbost kvetla, máš v hlavě hotovou rajskou zahradu. Jasně, Putin rozvrátil Libyii, odkud připlouvá většina Afričanů a ty teď tahá ruská pobřežní stráž ve velkém z vody, Putin rozvrátil Irák, aby se ten stal útočištěm al-kaidy a posléze Islámského státu, Putin podporuje tzv. umírněnou opozici v Sýrii, většina jejichž frakcí kooperuje s Islámským státem, protože je obojí prašť jak uhoď, Putin podporuje Kosovskou mafii, která dělá v Evropě tradičně největší bordel, Putin nařídil Merklové, ať s otevřenou náručí pozve všechny Syřany, Putin navrhuje v Bruselu kvóty na imigranty a peskuje Maďary za stavbu plotů a za nevlídné zacházení s imigranty, Putin navrhuje v EU islámofilní zákony a protěžuje slučování mnohačetných rodin, čímž se počet azylantů zvyšuje několikanásobně, Putin brání v deportaci ekonomických běženců, Putin v Německu nechá stavět mešity, Putin je vlastně jedna ruka s patriarchou pravoslavného islámu :D … Zkrátka ten hrozlivý Putin, co žere děti a napichuje hlavy svých nepřátel na kůly, může za všechny tvoje životní neúspěchy a mindráky. Už ty rusofobní servery nečti, zašínáš z toho trpět silnými konspiračními bludy. Ale pokud se odstřihneš od sítě, přestaneš s tou trávou a neprodleně nastoupíš klinickou léčbu na psychiatrii, třeba ti je ještě pomoci. Naděje přeci umírá poslední.

Volič

#144 Re: Re: Re:

2016-09-25 21:54

#111: Dan Mach - Re: Re:  

 LOL to je vážně úsměvné mluvit o používání mozku a přitom podporovat zelené, kteří totálně zkurvili Šumavu, přihráli Burešovi řepku a tím žlutým morem totálně doprasili naši krajinu, k tomu ji zhyzdili větrníkama, kteří akorát v zaslepené honbě za pofidérními alternativními zdroji podporují solární barony, přitom výroba a likvidace solárních panelů je finančně náročnější než co nám přinese elektřina z nich. To je fakt debilita mluvit o používání mozku a podporovat po tom všem, co se děje v západní Evropě (pravidelné teroristické útoky, znásilnění, osahávání apod.) imigraci, mluvit o používání mozku a přitom podporovat zoufalce z hate free, šířící ve společnosti akorát nenávist (k majoritě a všemu českému), kteří podporují nenávistnou ideologii ne nepodobnou fašismu = islám, podporují šariu, kterou soud pro lidská práva uznal jako neslučitelnou s evropskými zákony...


Nepřihlášený uživatel

#145 Re: Re: Re: Re:

2016-09-25 22:11

#144: Volič - Re: Re: Re:  

 Nelze se divit, to je Daneček Machů. V mládí upadl na hlavičku, a od té doby plní u nás v Semilech roli obecního blázna. Všechny s jinými názory uráží a za každým rohem vidí krvežíznivé strašidlo Putina a "Barbuchu" Zemana, kteří podle něj můžou za napoleonské války, globální oteplování i skvrny na měsíci...


Nepřihlášený uživatel

#146

2016-09-25 23:24

genocida evropy je v plném proudu....teď je na nás..na bílých evropanech jak s tím naložíme....budeme jen přihlížet...nebo se vzepřem???


Nepřihlášený uživatel

#147 Re: České tradice po japonsku

2016-09-26 00:24

#77: Dan Mach - České tradice po japonsku 

 Pohostinní bezpochyby jsme, ale jen k tomu kdo si nši pohostinnost zaslouží, kdo nám za ni projeví náležitý vděk a bude k nám chovat loajalitu, ne k tomu, kdo nám tady bude násilím zavádět své zvyky, kdo zde bude šířit džihád a vraždit naše lidi. Pakliže bychom nebyli pohostinným státem, neměli bychom tu půl milionu Slováků, Ukrajinců, Rusů, Vietnamců, Číňanů, Mongolů apod.

Dan Mach

#148 Re: Re: Re: Re:

2016-09-26 05:18

#144: Volič - Re: Re: Re:  

No to je právě ono - do vás vaše zdroje informací cpou informace o terorismu a znásilňování, ale děje se něco takového u nás? No ano, děje, a imigranty k tomu nepotřebujeme. Starej dědek vystřílí hospodu, další blázen narazí do autobusu s dětmi, o znásilňování jsem již psal a únosy mladistvích se množí. A tady dostanete volební reklamu a podepisujete a podepisujete, i když Okamůrovi jde jen o prachy, nikoli o nějaké udržování demokracie nebo ochranu před imigranty. Podívejte se do historie, co dokázal za dobu svého senátorování?


Nepřihlášený uživatel

#149

2016-09-26 07:37

Vyhostit z Evropy všechny slimáky! Už je načase dát jasně najevo, že nikoho kdo neuznává Evropské hodnoty zde nemá šanci se usadit.


Nepřihlášený uživatel

#150 Kvóty razantně odmítnout!!

2016-09-26 08:24

Každý ví, že "kvóty", pokud připustíme jejich platnost, budou neustále narůstat, a to nejspíš logaritmickou řadou. Navíc kvóty ukládají tyto uprchlíky, ať již legální či nelegální, bez debat přijmout, proto je třeba je ODMÍTNOUT Z PRINCIPU. Jsou totiž v rozporu s mezinárodním právem, podle kterého má každý suverénní stát právo přijmout běžence podle svého uvážení. Pokud je přijmeme, vzdáme se práva na suverenitu.