Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Quoted post

šílenec řádil

#10640 bodal nožem

2016-08-04 07:10

Mladík pobodal v Londýně šest lidí, jedna žena zemřela

"Devatenáctiletý muž ubodal ve středu večer asi šedesátiletou ženu a zranil nožem dalších pět lidí v centru Londýna. Informovala o tom stanice BBC. Policie jej na místě zadržela. Podle vyšetřovatelů hrálo zřejmě zásadní roli při útoku jeho duševní zdraví, nevyloučili však ani možný teroristický motiv."

... terorismus ? ... možná, možná, že ne, ale:

"Policii zavolali lidé ve 22:33 (23:33 SELČ) a hlásili, že na Russellově náměstí v centru Londýna útočí muž na kolemjdoucí nožem. Když policisté dorazili na místo činu, našli tam šest zraněných. Jedna asi šedesátiletá žena později zemřela.

Podle médií byly ulice v okolí plné policistů, kteří se zjevně snažili předejít dalšímu útoku a pátrali po možném komplici muže.

Útok byl spáchán jen den poté, co policie oznámila, že se kvůli hrozbě terorismu zvýší počet ozbrojených policistů v Londýně. Ve čtvrtek bude v ulicí více hlídek v Londýně."

... ??? ...

... a tož tak !!! ... v ulicích plno policistů a na náměstí ani jeden (aby zasáhl, že: ... "Policii zavolali lidé ve 22:33") !? ... a přitom (viz podtržené) !

Odpovědi

žeby už cenzura?

#10641 Re: bodal nožem

2016-08-04 07:26:09

#10640: šílenec řádil - bodal nožem 

 komentář: 

To už je to jak včera říkali, že nebudou informovat o náboženském vyznání atd ... Zajímavé, teď na ty muslimy a islámisty buď můžem hodit teda všechno, anebo v druhém případě budou mít psychiatrické léčebny plné stavy po celé EUropě.

To znamená (bude-li se zamlčovat případný motiv = např. alláh), že vlastně statisticky a paradoxně zločinnost muslimů a migrantů prudce klesne, zatímco zločinnost občanů, kteří jsou blázni, pošahaní, šílení útočníci = prudce vzroste !!!???

AŤ  ŽIJÍ  STATISTIKY  A  JEJICH  MANIPULATIVNÍ  A  KOREKTNÍ  UPRAVOVÁNÍ  DO  POTŘEBNÉ  PODOBY !!!  ...  JE  TŘEBA  TOTIŽ  BOJOVAT  PROTI  "XENOFOBII"  A  ZA  SVĚTLÉ  NEOMARXISTICKÉ  ZÍTŘKY  MULTIKULTURNÍHO  "OBOHACOVÁNÍ" !!!

... a nakonec, když se nebude uvádět např. náboženství, tak u nás a v Evropě + Velké Británii vlastně žádní musimové nejsou !?!

... a tož tak ... !!! ... HAJL MULTIKULTURALISMUS !!! ... HAJL KOREKTNOST !!! ... vzdejte čest našemu Vůdci !!! (VelkoNěmecké 4. Říše)


Nepřihlášený uživatel

#10665 Re: bodal nožem

2016-08-04 14:19:53

#10640: šílenec řádil - bodal nožem 

 Jakýpak zase mladík? Muslimský fanatik, ostatně jako pokaždé. Už mi je z toho na zvracení. Pořád to samé a pořád dokola. Pořád zmařené životy kvůli těm, co tady mezi evropany nemají co dělat. A pořád je neomlouvejte - mají to v krvi a mít budou. Ať jsou takoví nebo makoví. Evropani naké nejsou všichni zdraví, ale tohle se u ns stávalo zřídka a minimálně. Okamžitě měl být odsozen k dožitoví a dalších tisíc bez výběru deportováno z Evropy za trest. Ono by je to přešlo.


Nepřihlášený uživatel

#10973 Re: bodal nožem

2016-09-05 08:18:11

#10640: šílenec řádil - bodal nožem 

 Těchhle nám sem chce Sobotka nalifrovat 3 tisíce. A Dienstblb ještě několikrát tolik. Ale však on si to národ bude dobře pamatovat a až přijde DEFENESTRACE, bude je to hodně bolet!