Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Občan

#10626

2016-08-02 20:53

Ještě nedávno si Sralbotka hrál na tvrďáka a byl jakože proti kvótám, demonstrace v posledních měsících nějak polevily, lidi už to přestalo bavit, tak využil své situace a hned sem začíná lifrovat první slimáky z Turecka, tahle podlost jim ve volbách nesmí projít! I ti nejzarputilejší odpůrci islamizace ve vládě když na ně udělá Brusel bububu nebudou dotace, řepkový baron Bureš pak obzvláště, sklopí ouška a pro svých 30 stříbrných zradí klidně svoji vlast, jidášové!


Nepřihlášený uživatel

#10627 Re: Re: aneb: ubytování pro džihádisty

2016-08-02 22:24

#10613: - Re: aneb: ubytování pro džihádisty 

 Holande je obyčejná sračka. Svoje lidi vystavuje jako rukojmísvé sluníčkové blbosti a naivity, ale když si vyšel s politickou čeládkou stejných neschopných nýmandů jako Tusk, Merkelová, Porošenko ad, tak byly ulice stovky metrů okolo naprosto vymetené, všude tisíce policistů, aby milostpánům nikdo neskřivil vlásek, tomu říkám pokrytectví, je to ubožák a shoří v pekle, kam patří!


Nepřihlášený uživatel

#10628

2016-08-03 06:12

Pokud se nevzchopíme a něco neuděláme, naše civilizace, kultura, hodnoty jak je známe skončili. Budeme bez milosti zotročeni, zabiti. Mnoho lidí si to neuvědomuje, protože zatím to vidí jenom v televizi nebo na internetu. Současná generace jak mladých, tak starších válku nezažila. Je to ale skutečnost, žádný film, nebo filmové triky. A máme to těsne za našimi, ani symbolicky ani nijak jinak nestřeženými hranicemi. Viď Francie, Německo. Pokud něco neuděláme je po nás. Doslova a do písmene. Čas klidu brzy skončí. Protože obecně platí: "Pro vítězství zla stačí, když slušní lidé neudělají nic."

V Německu se urodilo "debilů" !!!

#10629 ... tolik, že to stačí na desítky generací dopředu !!!

2016-08-03 07:15

Zeman oslabuje Evropu, pustil se do prezidenta eurokomisař Oettinger

Vyjádření prezidenta Miloše Zemana ohledně přijímání uprchlíků v Česku podle evropského komisaře pro digitální ekonomiku a společnost Günthera Oettingera oslabují Evropu. Oettinger to prohlásil v rozhovoru pro německé rádio ffn.

„Samozřejmě vím, že Česko z historického hlediska nemá v ústavě zakotveno tolik důvodů pro poskytnutí azylu jako my. Ale uprchlické kvóty jsme přijali velkou většinou a jsou evropským právem," řekl německý eurokomisař.

Dodal, že když někdo jako Zeman takto haní evropské zákonodárství, oslabuje tím Evropu jako celek.

„Skutečně si myslím, že se musíme sami sebe zahanbeně ptát, jestli nemůžeme 300 tisícům obklíčených Syřanů v Halabu nabídnout víc," řekl dále k evropské pomoci uprchlíkům v rozhovoru Oettinger.

Prozatím Česko přijme 80 migrantů

Mluvčí prezidenta Zemana Jiří Ovčáček v úterý řekl, že prezident nesouhlasí s jakýmkoli přijímáním uprchlíků. Česká republika by tím podle něj vytvářela „podhoubí pro barbarské útoky" na svém území. [celá zpráva]

Česká vláda před časem oznámila, že přijme 80 migrantů z tureckých uprchlických táborů. Na základě kvót schválených loni v září by jich ale Česko mělo přijmout celkem 2691. Podle Zemana by se měli k takové věci vyjádřit poslanci a senátoři.

... a tož tak !!! ... prý Česko (prezident Zeman) oslabuje EUropu !? ... a kterou EUropu: ... tu současnou fašounsky diktátorskou, přiblblou a velezrádnou ? ... Tu EUropu, která chce likvidovat domácí kulturu, dědictví, obyvatele, křesťanství ? .... Tu EUropu, kterou v současnosti řídí blázni a vyšinutí šílenci ? ... a normální člověk se spravedlnosti nedovolá, protože i soudy, i parlamenty, vlády, zaprodaní politici (i část církve) jsou načichlé tím zrádcovstvím multikulturality a islámu !? Kletba na ně !!! ... Taková EUropa ať jde do kélu !!!

jeden komentář (cituji):

"Digitální strejda s příjmem 600tisíc korun měsíčně by měl držet hubu a hledět si svých digitálních povinností.Sobotka by také měl sklapnout protože to co dělá není pro uprchlíky ale pro něho,chce se ukázat jako věrný vlezdo...Má zálusk také na takový doživotní flek s penzí 60 až 100tisíc.Co bude s občany je mu u zádele.Jediný který má reálný pohled na situaci je prezident a ten také je největším terčem všech těch užitečných idiotů u nás i v zahraničí."

Proč nás fanatičtí muslimové nenávidí !?

#10630 Islám nepřestane s nenávistí, dokud se všichni lidé nestanou muslimy anebo zemřou !!!

2016-08-03 07:25

Proč vás nenávidíme? Teroristé z Islámského státu vysvětlují vraždění civilistů na Západě

Jinověrství, liberálnost, ateismus či invaze na muslimská území. Tak extremisté z Islámského státu (IS) v posledním vydání propagandistického magazínu Dábiq vysvětlují svou nenávist k Západu a odůvodňují, proč proti němu bojují a útočí na civilní cíle.

V aktuálním čísle svého periodika teroristé z IS odmítají výroky o tom, že by byl islám náboženstvím míru a tolerance, jak občas zaznívá z úst některých muslimských duchovních a západních představitelů.

„Zločin z nenávisti? Ano. Akt terorismu? Rozhodně. Muslimové mají přikázáno terorizovat nevěřící nepřátele Alláha,“ stojí ve vydání Dábiqu s podtitulem „Zlomte kříž“, který je jasnou narážkou na křesťanství.

Ve vydání, které vyšlo 31. července, tvrdí, že jim nejde o to vyvolat atmosféru strachu či nenávisti k muslimským přistěhovalcům, ale o naplnění vůle Alláha.

Za největší důvod nenávisti k obyvatelům Západu považují ateismus a jinověrství.

„V první řadě a ze všeho nejvíc vás nenávidíme proto, že jste bezvěrci. Odmítáte jedinost Alláha. Ať už si to uvědomujete, nebo ne, tím, že po jeho bok stavíte jiné bohy, rouháte se. Tím, že tvrdíte, že měl syna (Ježíše, pozn. red.), šíříte pomluvy o jeho následovnících,“ míní radikálové.

My nepřestaneme

Jedinou šancí, jak se uchránit před islámským terorem, je podle autorů Dábiqu konverze k jejich výkladu islámu.

„Ani v případě, že nás přestanete bombardovat, věznit, mučit, urážet a uzurpovat naše země, nepřestaneme vás nenávidět. Hlavní důvod naší nenávisti nezmizí, dokud nepřijmete islám,” varují.

„Mnoho obyvatel Západu už si uvědomilo, že řeči o nesmyslnosti útoků, otázky na příčiny nenávisti a důvody boje se Západem nejsou ničím jiným než politikařením a nástrojem propagandy,“ píše se v 15. vydání magazínu.

... a tož tak, a tolik nám vzkazuje "mírumilovný islám" !!!


Nepřihlášený uživatel

#10631 Re: a přitom to nejdůležitější navrhují "odborníci" nezveřejňovat = MOTIV

2016-08-03 08:48

#10610: Blbostí omlouvaná cenzura!? - a přitom to nejdůležitější navrhují "odborníci" nezveřejňovat = MOTIV 

 Klaním se taky k názoru, že je třeba sdělovat, že se nejedená o žádný muslimský džihád, ale o výzvy a činy bláznů a nevěnovat útokům více než jednu zprávu, neukazovat oběti. Prakticky, 80 mrtvol je hrůza, ale ve Francii zemře 80 lidí za týden na silnicích. IS brutalitu a oběti používá jako propagandu džihádu, chce jen oslovit další cvoky, takže média a politici by jim v šíření té propagandy neměli pomáhat, a lidi by měli pochopit, že to není omezování svobody informací, ale forma mediální války s IS. Nejdříve je záměr, pak útočící ruka, čili je třeba zpochybnit/nešířit ten záměr. Ve Francii je každý 10. muslim, čili útok na dav není džihád. V rámci mediální války by bylo dobré ukázat a propírat v médiích nějaké to utrpení, zbabělost, strach členů IS, nebo jejich konverzi ke křesťanství "alláh mi otevřel oči a já ho uviděl jako krista na kříži", klidně i fingované, je třeba nejdříve zničit myšlenku a v tom je západ zatím málo kreativní. V boji s IS nemůže být tak (mediálně) korektní, není to jen válka zbraní a výzbroje, ale propagandy.


Nepřihlášený uživatel

#10632

2016-08-03 10:38

Když Česko vstupovalo do EU, byly úplně rozdílné podmínky jako dnes. Kdyby podobné referendum proběhlo dnes, byl by výsledek zcela odlišný. Navíc tehdy byl výsledek referenda do značné míry zkreslený intenzivní prounijní popagandou. Dnes lidi vystřízlivěli z eurohujerství a mají už všemožných příkazů, zákazů, restrikcí, kvót, nesmyslné legislativy, ukrajování národní suverenity a sebevražednými tendencemi unie plné zuby!


Nepřihlášený uživatel

#10633 Trump tvrdí, že volby budou zmanipulované

2016-08-03 12:50

Kandidát republikánů na prezidenta Donald Trump v pondělí v Columbusu ve státě Ohio prohlásil, že listopadové prezidentské volby budou zmanipulované. Ještě předtím označil svou demokratickou soupeřku Hillary Clintonovou za ďábla.

Na vystoupení v Columbusu v Ohiu dal Trump v pondělí najevo obavy, že listopadové volby budou zmanipulované a nespravedlivé.

Ale to my přece moc dobře víme, stejně jako prezidentská fraška v Rakousku. Zase přijdou ke konci nějaké záhadné korespondenční lístky pro Clintonovou, nehledě na její neobjektivní mediální podporu, místo vyváženého prostoru pro předvolební kampaň pro oba kandidáty.


Nepřihlášený uživatel

#10634 Slovenské dráhy vytlačily z vlaků Kotlebovy hlídky

2016-08-03 13:19

Slovenské státní železnice se rozhodly vypudit ze svých vlaků hlídky nacionalistické Lidové strany (LSNS) Mariana Kotleby. Vydaly kvůli tomu nový přepravní řád, který v jejich soupravách zakazuje politickou agitaci. LSNS chtěla hlídkami zvýšit bezpečnost cestujících.

Hlídky zavedla strana v dubnu letošního roku po napadení 21leté dívky ve vlaku z Nových Zámků do Zvolenu. Členové hlídek měli označení LSNS, měli řádně zakoupené jízdenky a nebylo možné je vyloučit z přepravy. To umožňuje až zmíněný nový přepravní řád.

Vlakové hlídky LSNS se ukázaly být velmi účinným marketinkovým nástrojem Kotlebovy strany. Video, na němž členové hlídky pomáhají policistům při zásahu proti opilému Romovi, vidělo na sociální síti téměř půl miliónu lidí.

Kotleba připustil, že hlídky jsou prvním krokem k zavedení domobrany. Ta by měla podle něj působit tam, kde selhává policie.

Tak Kotlebovi, který jako jediný něco dělá pro bezpečnost a blaho občanů, opět hází klacky pod nohy. Papaláši žijí naprosto odtržení od reality a tohle je výsledek. Dokud nějaký čmoud neznásilní jejich milovanou dcerenku, tak se nic nestane. Sami mají své ochranky a bezpečnost "plebsu" jim je naprosto ukadená. Jak dlouho si ještě tuhle aroganci moci necháme líbit? 

Máme vládu? ... A máme ji takovou, jakou si zasloužíme? ... Hájí naše vláda naše zájmy?

#10635 Re: NEMÁTE ZAČ !!! ... ZŮSTÁVÁME !!!

2016-08-03 14:02

#10604: POLITICI, (děkujeme): ODEJDĚTE !!! - NEMÁTE ZAČ !!! ... ZŮSTÁVÁME !!! 

... kdyby vláda vládla správně ... byli by lidé s ní spokojeni a nemuseli by ji posílat někam ...

Ale nejhorší je, když vláda zradí svůj lid, svou vlast, když tvrdošíjně odpírá referendum, neohlíží se na veřejné mínění většiny obyvatel a rozhoduje o nás bez nás v nevratných krocích (migranti = invazní islámská armáda) a spolu s komisí EU, kterou nikdo z obyvatel EU nevolil, a nemá tedy žádný mandát chystá na nás stále další a další omezení !

... vláda, která nevládne pro dobro lidí a budoucích generací je nám na nic ! ... (tím ztrácí svou legitimitu)

odpověď

#10636 Re: Re: a přitom to nejdůležitější navrhují "odborníci" nezveřejňovat = MOTIV

2016-08-03 14:22

#10631: - Re: a přitom to nejdůležitější navrhují "odborníci" nezveřejňovat = MOTIV 

 To byste měl pravdu, ovšem v normální společnosti, kde je ještě jakž takž selský rozum ... (a ten chybí)

Pokud ale sluníčkáři naivně chtějí přijímat migranty (především muslimy) a ignorují zkušenosti s islámem ze světa a z historie, pokud někteří představitelé církve plácají nesmysly o křesťanské lásce a milosredenství, které máme projevovat "potřebným" 

pokud jsme z médií (oficiálních - ČT)  masírováni, jak je islám sluníčkově neškodný, mírumilovný a podobné kecy o další cestě k Bohu skrze islám, o multikulti obohacení a soužití, ...

... pokud se z oficiálních i neoficiálních míst propaguje islám i do škol, ... a mohl bych pokračovat (v mešitách i u nás hlásá nenávist)

... pak byste nechtěl zakrývat souvislosti terorismus a islám = jdou si ruku v ruce ! ... Terorismus ve jménu boha, terorismus ve jménu víry ...

... viz, co nám vzkazují a proč nás nenávidí !

... příspěvek pod názvem: "Proč nás fanatičtí muslimové nenávidí !?" zde pod č. #10630

(ALE, CO SE TÝKÁ 2. pol. Vašeho příspěvku, nebo jeho závěru = PLNĚ S VÁMI SOUHLASÍM !)


Nepřihlášený uživatel

#10637 EU je cvokhaus

2016-08-03 17:33

ok, dlouho jsem si říkala že tohle nemá cenu hrotit a proto jsem tuhle petici obcházela - ale tentokrát to vážně už přehnali! Plošné zabíjení zvířat protože jsou nepůvodní? Tohle by se mělo řešit individuálně a už vůbec se mi nelíbí myšlenka, že by někdo nařídil zoo aby kastrovala vzácná zvířata! A na druhou stranu si sem máme natáhnout zřejmě "velmi původní" podddruh vyznávající středověké mučící praktiky, práva i náboženství a ještě se mu podřídit.

TOHLE JE PROSTĚ NÁVOD NA SEBEDESTRUKCI DO PÁR LET!

Ne! NE! NE! 

Babča

#10638 Re: Re:

2016-08-03 17:36

Kazatel

#10639 EU STEJNAK PADNE

2016-08-04 02:44

BABYLON ZVANÁ EU STEJNAK PADNE to je psáno 

šílenec řádil

#10640 bodal nožem

2016-08-04 07:10

Mladík pobodal v Londýně šest lidí, jedna žena zemřela

"Devatenáctiletý muž ubodal ve středu večer asi šedesátiletou ženu a zranil nožem dalších pět lidí v centru Londýna. Informovala o tom stanice BBC. Policie jej na místě zadržela. Podle vyšetřovatelů hrálo zřejmě zásadní roli při útoku jeho duševní zdraví, nevyloučili však ani možný teroristický motiv."

... terorismus ? ... možná, možná, že ne, ale:

"Policii zavolali lidé ve 22:33 (23:33 SELČ) a hlásili, že na Russellově náměstí v centru Londýna útočí muž na kolemjdoucí nožem. Když policisté dorazili na místo činu, našli tam šest zraněných. Jedna asi šedesátiletá žena později zemřela.

Podle médií byly ulice v okolí plné policistů, kteří se zjevně snažili předejít dalšímu útoku a pátrali po možném komplici muže.

Útok byl spáchán jen den poté, co policie oznámila, že se kvůli hrozbě terorismu zvýší počet ozbrojených policistů v Londýně. Ve čtvrtek bude v ulicí více hlídek v Londýně."

... ??? ...

... a tož tak !!! ... v ulicích plno policistů a na náměstí ani jeden (aby zasáhl, že: ... "Policii zavolali lidé ve 22:33") !? ... a přitom (viz podtržené) !

žeby už cenzura?

#10641 Re: bodal nožem

2016-08-04 07:26

#10640: šílenec řádil - bodal nožem 

 komentář: 

To už je to jak včera říkali, že nebudou informovat o náboženském vyznání atd ... Zajímavé, teď na ty muslimy a islámisty buď můžem hodit teda všechno, anebo v druhém případě budou mít psychiatrické léčebny plné stavy po celé EUropě.

To znamená (bude-li se zamlčovat případný motiv = např. alláh), že vlastně statisticky a paradoxně zločinnost muslimů a migrantů prudce klesne, zatímco zločinnost občanů, kteří jsou blázni, pošahaní, šílení útočníci = prudce vzroste !!!???

AŤ  ŽIJÍ  STATISTIKY  A  JEJICH  MANIPULATIVNÍ  A  KOREKTNÍ  UPRAVOVÁNÍ  DO  POTŘEBNÉ  PODOBY !!!  ...  JE  TŘEBA  TOTIŽ  BOJOVAT  PROTI  "XENOFOBII"  A  ZA  SVĚTLÉ  NEOMARXISTICKÉ  ZÍTŘKY  MULTIKULTURNÍHO  "OBOHACOVÁNÍ" !!!

... a nakonec, když se nebude uvádět např. náboženství, tak u nás a v Evropě + Velké Británii vlastně žádní musimové nejsou !?!

... a tož tak ... !!! ... HAJL MULTIKULTURALISMUS !!! ... HAJL KOREKTNOST !!! ... vzdejte čest našemu Vůdci !!! (VelkoNěmecké 4. Říše)

Ale

#10642 Re: EU STEJNAK PADNE

2016-08-04 07:28

#10639: Kazatel - EU STEJNAK PADNE  

 Ale, bohužel, než padne, vezme s sebou do pekla hodně lidí !!!


Nepřihlášený uživatel

#10643 Re: Kdo jsou a odkud přišli?

2016-08-04 07:30

#10620: Nekorektně - Kdo jsou a odkud přišli?  

 Nojo, když to nejde veřejně, tak na to půjdou tajně. Cíle rozvrátit republiku se musí dosáhnout za každou cenu!

???

#10644 Re: Re: Re: ???

2016-08-04 07:30

#10638: Babča - Re: Re:  

 Co tím chtěla Babča říci ??? ... (nevíme !) ... To ví samotná Babča !!!


Nepřihlášený uživatel

#10645 Re: Re: Re: a přitom to nejdůležitější navrhují "odborníci" nezveřejňovat = MOTIV

2016-08-04 07:33

#10636: odpověď - Re: Re: a přitom to nejdůležitější navrhují "odborníci" nezveřejňovat = MOTIV 

 NE KAŽDÝ (ZATÍM !?) MUSLIM JE TERORISTA ... ale ... KAŽDÝ TERORISTA (TAK UŽ TO VYPADÁ) JE MUSLIM !?!


Nepřihlášený uživatel

#10646 Re: Slovenské dráhy vytlačily z vlaků Kotlebovy hlídky

2016-08-04 07:37

#10634: - Slovenské dráhy vytlačily z vlaků Kotlebovy hlídky  

 Stejné svinstvo jako u nás. Občané se nesmí bránit grázlům, ani pomáhat policii, když nemůže být všude! Až bude policie dělat, co má, eventuelně procházet vlaky (jako je tomu v Německu), tak určitě nebude třeba, aby bezpečnost lidí ve vlaku chránily a zastupovaly jiné složky, třeba ty Kotlebovy hlídky. Lidem je úplně jedno, kdo je chrání, hlavně, že je někdo chrání.


Nepřihlášený uživatel

#10647 Re: ... tolik, že to stačí na desítky generací dopředu !!!

2016-08-04 07:45

#10629: V Německu se urodilo "debilů" !!! - ... tolik, že to stačí na desítky generací dopředu !!! 

 Tak to je gól! Díky jejich politice otevřené náruče Evropou volně pobíhají tisíce teroristů, obden proběhne nějaký teroristický útok, na ulicích Francie hotová jatka, v mešitách káží radikální imámové nenávist Evropě a smrt nevěřícím, občané už se necítí bezpečně a ten tupec bude mluvit k jednomu z mála vrcholných politiků, kteří proti tomuhle brojí, že oslabuje Evropu? Oettingerovi bych za tu jeho nechutnou goebbelsovskou prouprchlickou propagandu udělil čestnou Cenu Orwella za rok 2016, tj. doživotní internace mzi čtyřmi stěnami, kde už ten blázen nemůže škodit.

křesťan

#10648 Re: Re: Re: a přitom to nejdůležitější navrhují "odborníci" nezveřejňovat = MOTIV

2016-08-04 07:50

#10636: odpověď - Re: Re: a přitom to nejdůležitější navrhují "odborníci" nezveřejňovat = MOTIV 

Je  třeba  rozlišovat  mezi  bohem  islamistů  ...  který  schvaluje  teror  a  (viz vzkaz radikálních muslimů, proč nás nenávidí: oni plní jen vůli alláhovu)  nařizuje  zabíjet  "nevěřící  psy"  ...  tedy  nás,  včetně  křesťanů

a

Bohem  skutečným,  Bohem  křesťanů  a  Židů  ...  který  říká:  NEZABIJEŠ !!!  (viz DESATERO PŘIKÁZÁNÍ) ...  křesťané  se  sice  v  dějinách  také  dopouštěli  nedobrot  a  nepravostí,  ale  žádný  terorista  není,  nebyl  křesťan !!!  ...  a  navíc:  nejpronásledovanější  skupinou  lidí  na  Zemi  jsou  křesťané !  (ani "cikáni" ani "černoši" ani "gayové, či lesby" nebo jiné "menšiny)

MY  křesťané  se  modlíme  i  za  muslimy:  za  jejich  obrácení,  a  aby  zanechali  nenávisti  a  terorismu  a  byli  také  spaseni  a  neskončili  jednou  v  pekle.

Muslimové  se  modlí  za  naši  smrt,  a  abychom  skončili  jako  "nevěřící"  v  pekle,  útočí  na  nás  a  zabíjejí  nás  (ve světě)

Nebude-li  zbytí,  i  my  křesťané  ...  budeme  se  účinně  bránit !!!


Nepřihlášený uživatel

#10649 Re: EU je cvokhaus

2016-08-04 08:16

#10637: - EU je cvokhaus 

 Proti nepůvodním druhům je třeba bojovat všemi možnými prostředky, neboť narušují ekologii původního prostředí, proto navrhuji okamžitou deportaci všech uprchlíků a kastraci všech těch, kteří již dostali azyl a zapustili zde kořeny. Nenecháme si cenný evropský ekosystém zničit nebezpečnými invazními druhy a tím vyhubit druhy domácí!

Islamoklast

#10650 Re: Re: Re: Re: a přitom to nejdůležitější navrhují "odborníci" nezveřejňovat = MOTIV

2016-08-04 08:25

#10648: křesťan - Re: Re: Re: a přitom to nejdůležitější navrhují "odborníci" nezveřejňovat = MOTIV 

 Bůh muslimů (jakýsi alláh) je jen krvavá modla zakomplexovaného sadisty a sexuálního zvrhlíka Mohameda, která nařizuje tohle:

Súra 2:187 (str.465) "Zabíjejte je všude, kde je dostihnete a vyžeňte je z míst, odkud oni vás vyhnali, vždyť svádění od víry je hoší než zabití."

Súra 2:189 (str. 465) "A bojujte proti nim, dokud nebude konec svádění od víry a dokud nebude všechno náboženství patřit Bohu."

Súra 4: 59 (str.528) "Věru ty, kdož neuvěřili v Naše znamení, My v ohni sežehneme, a kdykoliv vyschnou kůže jejich , vyměníme je za jiné, aby tak trestu okusili. A Bůh zajisté je mocný a moudrý."

Súra 4: 91 (str.532) "Neberte si mezi nimi přátele, dokud se nevystěhují na stezku Boží! A jestliže se obrátí zády, pak je chyťte a zabte, kdekoliv je naleznete!"

Súra 4: 93 (str.532) "Kdykoliv se pokusí vás svést k odpadnutí, budou odraženi. A jestliže se nebudou držet stranou od vás a nevzdají se vám na milost a nesloží své ruce, tedy je chyťte a zabte, kdekoliv je naleznete! A nad těmito vám dáváme pravomoc zřetelnou.".

Súra 5:19 (str. 603) "Věru jsou nevěřící ti, kdož říkají: "Zajisté je Bohem Mesiáš, syn Mariin!"

Súra 5:37 (str.605) "A odměnou těch, kdož vedli válku proti Bohu a Jeho poslu a šířili na zemi pohoršení bude věru to, že budou zabiti nebo ukřižováni či budou jim useknuty jejich pravé ruce a levé nohy a nebo budou ze země vyhnáni."

Súra 5:51 (str.607) "Vy, kteří věříte! Neberte si židy ani křesťany jako přátele, neboť oni jsou si přáteli jedni druhým. Kdokoliv z vás se s nimi přátelí, ten stane se jedním z nich ..."

Súra 8:12 (str. 485) "Já vrhnu do srdcí těch, kdož nevěří, hrůzu a vy bijte je po šíjích a bijte je po všech prstech."

Súra 8:17 (str. 485) "Nejste to vy, kdo je zabili, ale Bůh je zabil a nevrhals ty, když jsi vrhal, nýbrž byl to Bůh, ..."

Súra 8:57 (str. 489) "Nejhoršími tvory před Bohem jsou ti, kdo byli zatvrzele nevěřící a stále ještě nevěří."

Súra 8:61 (str.489) "Nechť se nedomnívají ti, kdož nevěří, že Nás předhoní - nepodaří se jim uniknout našemu zásahu."

Súra 8:66 (str.490) " Proroku, povzbuzuj věřící k boji! Bude-li mezi vámi dvacet vytrvalých mužů, porazí dvě stě, bude-li jich mezi vámi sto, porazí tisíc nevěřících, neboť to jsou lidé nechápaví."

Súra 9:5 (str.585) "A až uplynou posvátné měsíce, pak zabíjejte modloslužebníky, kdekoliv je najdete, zajímejte je, obléhejte je a chystejte proti nim všemožné nástrahy!"

Súra 9:23 (str. 587) "Vy, kteří věříte! Neberte si za přátele otce své a bratry své, jestliže je jim nevěrectví milejší než víra."

Súra 9:29 (str.588) "Bojujte proti těm kdož nevěří v Boha a v den poslední a nezakazují to, co zakázal Bůh a jeho posel a kteří neuctívají náboženství pravdy, z těch, kterým se dostalo Písma - dokud nedají poplatek přímo vlastní rukou, jsouce poníženi."

Súra 9:39 (str.589) "Jestliže nevytáhnete do boje, Bůh vás potrestá trestem bolestným."

Súra 9:74 (str. 593) "Proroku, bojuj usilovně proti nevěřícím a pokrytcům a buď přísný na ně. Útočištěm jejich bude peklo a jak hnusný je to cíl konečný."

Súra 9:124 (str. 599) "Vy, kteří věříte! Bojujte proti těm z nevěřících, kteří jsou poblíže! Nechť ve vás naleznou tvrdost a vězte, že Bůh je na straně bohabojných!"

Súra 25:54 (str. 250) "Neposlouchej nevěřící, ale pusť se jím proti nim do boje úporného."

Súra 47:4 (str.492) "A když se střetnete s nevěřícími, udeřte je do šíjí, a až jim způsobíte úplnou porážku, pevně je spoutejte!"

Súra 48:13 (str.575) "A kdo nevěří v Boha a posla jeho ...pro nevěřící jsme připravili plamen šlehající."

Súra 48:29 (str.575) "Muhamed je posel Boží a ti, kdož jsou s ním strašní jsou proti nevěřícím, však laskaví mezi sebou"

Súra 4:76 (str.530) "A těm, kdož bojují na stezce Boží a budou zabiti či zvítězí, těm dáme odměnu nesmírnou."

Súra 2:228 (str.470) " ...A ony mají pro sebe stejné právo jako oni podle zvyklosti, nicméně muži jsou o stupeň výše - a Bůh je mocný, moudrý."

Súra 4:13 (str.523) "Proti těm z vašich žen, jež dopustí se hanebnosti, vezměte jako svědky čtyři z vás. A jestliže tito to dosvědčí, podržte ženy v domech, dokud je smrt nezavolá anebo Bůh pro ně nepřipraví nějaké východisko"

Súra 4:38 (str.526) "Muži zaujímají postavení nad ženami proto, že Bůh dal přednost jedněm z vás před druhými."

Súra 4:38 (str.526) "A ty, jejichž neposlušnosti se obáváte, varujte a vykažte jim místa na spaní a bijte je!"

Súra 24:2 (str.556) "Cizoložnici a cizoložníka zbičujte, každého z nich sto ranami! A nechť vás nepojme vůči nim lítost,.."

Súra 5:37 (str.605) "A odměnou těch, kdož vedli válku proti Bohu a Jeho poslu a šířili na zemi pohoršení bude věru to, že budou zabiti nebo ukřižováni či budou jim useknuty jejich pravé ruce a levé nohy a nebo budou ze země vyhnáni."

Posuďte sami, je tato bezcitná krvelačná hyena stejným bohem jako náš milosrdný Bůh, který daroval pro vykoupení hříchů lidstva svého jediného syna Ježíše Krista?