Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Quoted post

žeby už cenzura?

#10641 Re: bodal nožem

2016-08-04 07:26

#10640: šílenec řádil - bodal nožem 

 komentář: 

To už je to jak včera říkali, že nebudou informovat o náboženském vyznání atd ... Zajímavé, teď na ty muslimy a islámisty buď můžem hodit teda všechno, anebo v druhém případě budou mít psychiatrické léčebny plné stavy po celé EUropě.

To znamená (bude-li se zamlčovat případný motiv = např. alláh), že vlastně statisticky a paradoxně zločinnost muslimů a migrantů prudce klesne, zatímco zločinnost občanů, kteří jsou blázni, pošahaní, šílení útočníci = prudce vzroste !!!???

AŤ  ŽIJÍ  STATISTIKY  A  JEJICH  MANIPULATIVNÍ  A  KOREKTNÍ  UPRAVOVÁNÍ  DO  POTŘEBNÉ  PODOBY !!!  ...  JE  TŘEBA  TOTIŽ  BOJOVAT  PROTI  "XENOFOBII"  A  ZA  SVĚTLÉ  NEOMARXISTICKÉ  ZÍTŘKY  MULTIKULTURNÍHO  "OBOHACOVÁNÍ" !!!

... a nakonec, když se nebude uvádět např. náboženství, tak u nás a v Evropě + Velké Británii vlastně žádní musimové nejsou !?!

... a tož tak ... !!! ... HAJL MULTIKULTURALISMUS !!! ... HAJL KOREKTNOST !!! ... vzdejte čest našemu Vůdci !!! (VelkoNěmecké 4. Říše)

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#10675 Re: Re: bodal nožem

2016-08-05 12:24:12

#10641: žeby už cenzura? - Re: bodal nožem 

 Je zajímavé sledovat sluníčkářské kličky, jak se za každou cenu snaží obhájit neobhajitelné a svůj milovaný islám přetírat narůžovo. I když ostatně nevidím rozdíl, jestli vraždí islámský terorista nebo islámský psychopat, v obou případech jde o muslimy, kde je prevalence k takovémuto odpudivému činu mnohonásobně vyšší než u domácího obyvatelstva, potože v jejich zemích jsou podobné masakry všední činností a vůbec jim to nepřijde. Takže ať se islámofilové snaží jak chtějí, nabírání nevyzpytatelných imigrantů prostě obhájit nikterak nejde!