Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

šílenec řádil

/ #10640 bodal nožem

2016-08-04 07:10

Mladík pobodal v Londýně šest lidí, jedna žena zemřela

"Devatenáctiletý muž ubodal ve středu večer asi šedesátiletou ženu a zranil nožem dalších pět lidí v centru Londýna. Informovala o tom stanice BBC. Policie jej na místě zadržela. Podle vyšetřovatelů hrálo zřejmě zásadní roli při útoku jeho duševní zdraví, nevyloučili však ani možný teroristický motiv."

... terorismus ? ... možná, možná, že ne, ale:

"Policii zavolali lidé ve 22:33 (23:33 SELČ) a hlásili, že na Russellově náměstí v centru Londýna útočí muž na kolemjdoucí nožem. Když policisté dorazili na místo činu, našli tam šest zraněných. Jedna asi šedesátiletá žena později zemřela.

Podle médií byly ulice v okolí plné policistů, kteří se zjevně snažili předejít dalšímu útoku a pátrali po možném komplici muže.

Útok byl spáchán jen den poté, co policie oznámila, že se kvůli hrozbě terorismu zvýší počet ozbrojených policistů v Londýně. Ve čtvrtek bude v ulicí více hlídek v Londýně."

... ??? ...

... a tož tak !!! ... v ulicích plno policistů a na náměstí ani jeden (aby zasáhl, že: ... "Policii zavolali lidé ve 22:33") !? ... a přitom (viz podtržené) !