Petice na podporu JUDr. Kláry Samkové, Ph.D, advokátky.

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#168 Re:

2016-06-13 13:16

#167: -  

 Jste jako ovce a necháte se zblbnout ženskou, která mění politické názory a strany,podle toho jak se jí to zrovna hodí, protože  kariéra je to, po čem hlavně touží. Proto se zviditelňuje trapnými divadýlky.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#170 Re: Re:

2016-06-13 13:47:04

#168: - Re:  

 Nejde o to, zda to myslí vážně či nikoliv. Každý člověk, který kdy zabředl do kalných politických vod, je nakažen přetvářkou, pokrytectvím, lstí a vypočítavostí, v tom není Samková jiná než kdokoliv jiný, tady jde ovšem o něco naprosto jiného, a to o svobodu slova, která by měla v demokratické společnosti zaručena, ale není to s ní tak horké. Kdo se dotkne pro multikulturní ovády citlivého tématu, hned začnou vyskakovat se svými totalitářskými manýry a každého se snaží umlčovat v lepším případě jen nálepkami do xenofobů a fašistů, v horším pak stížnostmi, žalobami apod.


Nepřihlášený uživatel

#186 Re: Re:

2016-06-27 22:12:04

#168: - Re:  

Jste nejspíše naprosto nablblý fašizoidní "sluníčkář"... Ovčem pokud jste zároveň "teplý" a "zelený" a nevím co ještě, vězte, milý člověče, že si vaši islámističtí kámoši brousí kudly tak jako tak především právě na vás, a váš obdiv k nim vám nebude naprosto nic platný. Stejně tak "nic" u nich "nepomůže" ani mně, kterému je jejich nesmyslná víra naprosto šuma-knedla ukradená. Asi tak jako křesťanství a jiné bláboly vpodstatě ze stejného "ranku" - NEKRITICKY VĚŘ TOMU CO SE TI PŘEDKLÁDÁ - BĚDA JAK UHNEŠ... Tedy jen tupá a stupidní dogmata, o kterých se v žádném náboženství, ale ani u fašistů, nácků, bolševiků a jiných podobných blbů NEDISKUTUJE - středověk jako když VYŠIJE!!! Navíc prostě nemíním ani poslouchat jejich muslimácké ranní, polední, popolední, odpolední, noční a půlnoční halekání z kdejaké věže... Ne Samková, která říká co říká, a vůbec, ať si říká co chce!!! Ale nejspíše vy máte nějaký duševní problém... A že její navýsost pravdivá slova "neunesl" jakejsi arogantní Turek??? Kdo ho sem zval??? Co tady vůbec chce??? Jestli mu vadí NAŠE kultura a náš způsob života a naše názory, tak ať sem vůbec neleze, a basta!!! Já jim tam taky nelezu "něco" vykládat, kašlu jim na JEJICH Turecko, milej zlatej pane... Je to JEJICH Turecko, a to je pro mě SVATÉ!!! A je to totiž hlavně o toleranci. Že i když mě ti lidi čímsi vadí, tak pokud mě nechají na pokoji, já je taky nechám na pokoji. Nemusím souhlasit s jeho názorem, ale nebudu mu dělat peklo ze života, jen pro jeho víru, byť mi po ní nic není... Pokud mi nebudou ráno hulákat z věže do bytu a nebudou si mě nijak všímat, ať jsem jakej jsem, nebudou mi vadit... Ale oni si, milej zlatej pane, táhnou svoje pseudoproblémy světem jako šneci svoje boudy na zádech. Proto je tu !!!NECHCI!!! A perzekvovat statečnou ženskou za její názor a za nic jiného??? Zabila snad někoho??? Ukradla něco??? Způsobila z nedbalosti něčí smrt či jinou újmu, kromě urážky vašeho nablblého fašizoidního a maoistického ega??? To je "zločin"??? Kdo jste??? Komunista, fašoun, člen spolku nějakejch "elitářů"??? Ať jste co jste, vězte, že jste bezpochyby hlupák... Samková žádný zločin ROZHODNĚ tím, že věci pojmenovala pravými jmény, NESPÁCHALA!!!

A o tom to je, vy ANTIDEMOKRATE...

Pokud jste nedej bože vystudoval nějakou "vejšku", měl by jste vrátit státní prachy, které vaše studium republiku stálo, a měl by jste si to vlastníma ručičkama odpracovat. A pak si "moralizujte" koho a jak chcete, vy troubo jeden, až budete něco vědět o skutečném životě a tvrdosti chlebových kůrek!!!