Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Quoted post

Jak smutné !!!

#9758 Ale také podlé: zneužívat této tragédie pro migrační účely !!!

2016-06-01 06:14

 

Snímek utopeného kojence šokoval

Humanitární organizace Sea-Watch, která se snaží přesvědčit evropské úřady, aby zajistily uprchlíkům bezpečnou cestu, zveřejnila fotografii německého dobrovolníka držícího v náručí utopené nemluvně.

Fotografie vznikla na záchranném člunu Sea-Watch, německé humanitární organizace, která provozuje záchrannou loď mezi Libyí a Itálií. Německý dobrovolník chová nemluvně na rukou, jako kdyby spalo.

Záchranář, jenž uvedl pouze křestní jméno Martin, na Facebooku organizace napsal, že ve vodě zpozoroval nemluvně. „Vypadalo jako panenka s roztaženýma rukama,“ uvedl. ...

TAKŽE: RODIČE ZA NIC NEMOHOU, ... převaděči za nic nemohou, ... Turecko (kde mohli klidně zůstat za nic nemůže), ... Amíci, kteří vyprovokovali válku v regionu za nic nemohou, ... JE TA ZLÁ EVROPA, KTERÁ JE NECHCE PŘIJMOUT !!!???

TAKŽE MY JSME NA VINĚ !!!??? JEŠTĚ, ABYCH CÍTIL VINU A ŠEL SE NA POLICII UDAT, ŽE JSEM ZAVINIL SMRT TOHO MALÉHO ČLOVÍČKA !!!???

A KDO POZAVÍRÁ TY SKUTEČNÉ VINÍKY !!!???

A KDY PŘESTANE TATO MORÁLNÍ MASÁŽ A SPROSTÉ VYDÍRÁNÍ OBYČEJNÝCH EVROPANů !!!???

(možná ho někdo naschvál utopil ve jménu Al..ha? na zakázku, ... aby utrpení dětí bylo zneužíváno, pardon: používáno k psychologickému vydírání Evropanů !?)

Ach ti "milující" rodiče, kteří vystaví děťátko nebezpečí smrti, jen aby si zachránili vlastní prdel ! ... pardon: aby si ekonomicky přilepšili !

Ach ti "bezcitní" Evropané, kteří chtějí bránit vlastní zemi, děti a jejich budoucnost, a kteří na to všechno poukazují ! ...

Závěr ať si udělá každý sám ...

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#9761 Re: Ale také podlé: zneužívat této tragédie pro migrační účely !!!

2016-06-01 08:09:16

#9758: Jak smutné !!! - Ale také podlé: zneužívat této tragédie pro migrační účely !!! 

 Už zase hrají na city? Jaká podlost! Víte kolik dětí na světě tragicky zemře a nikdo pro ně ani nehne brvou, ale tady z jednoho dělají celosvětovou mediální bublinu. Sluníčkářské hyeny neváhají zneužít ke své zvrácené propagandě cokoliv! Jsou to nechutná amorální prasata!  Je mi z toho na blití! Co to je proboha za lidi?! Ještě si tam s ním budou dělat selfíčka pro všechny světový periodika. To je hnůj!!!


Nepřihlášený uživatel

#9766 Re: Ale také podlé: zneužívat této tragédie pro migrační účely !!!

2016-06-01 14:50:45

#9758: Jak smutné !!! - Ale také podlé: zneužívat této tragédie pro migrační účely !!! 

 Osobně bych se nedivil, kdyby to dítě vyhodili ze člunu oni sami, aby vzbudili v hloupých naivních Evropnech soucit. Když jsem viděl, jak hází dítě na maďarský plot, tak už mě u těch hovad nic nepřekvapí. Taky je mediální ticho ohledně toho, jak mírumilovní muslimáčci hází ze člunu nepohodlné křesťanské spoluuprchlíky, to se jaksi nehodí do propagandy, tak to vyškrtli.


Nepřihlášený uživatel

#9833 Re: Ale také podlé: zneužívat této tragédie pro migrační účely !!!

2016-06-04 00:09:43

#9758: Jak smutné !!! - Ale také podlé: zneužívat této tragédie pro migrační účely !!! 

 Média vidí, že jim tady ve střední Evropě nikdo tu srdceryvnou pohádku o nebohých utečencích nikdo nežere, tak se snaží přitvrdit. Za dva roky migrační krize našli teprve druhé utonulé dítě, tak se neváhají vše hned zveličit, nakonec z nich vyleze, že se na člunech plaví jen samé děti s matkama, ani bych se nedivil. Ti zoufalci už neví z které do které, tak vymýšlí čím dál větší zoufalosti ve snaze obhájit současnou genocidu Evropanů. Kolik na světě umírá kojenců prakticky bez povšimnutí, ale z toho se nedá vyždímat propaganda, tady z jednoho dítěte budou dělat aféru, jako by se stalo kdo ví co. Proč třeba nebylo tolik povyku kvůli dítěti v Ukrajinskou armádou ostřelovaném Doněcku, to se do propagandy nehodilo?