Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Realista

#9751 Rodiny obětí z Paříže žalují Brusel. Neuhlídal teroristy

2016-05-31 13:16

Sedmnáct rodin francouzských obětí teroristických útoků z 13. listopadu 2015 v Paříži se chystá podat u belgických soudů žalobu na belgický stát. Žalující obviňují Belgii z toho, že nepřijala potřebná opatření na zabránění masakrům ve francouzské metropoli, jež připravily o život 130 lidí.

„Příbuzní obětí konkrétně obviňují Belgii ze selhání při sledování a monitorování bratří Salaha a Brahima Abdeslamových z bruselské čtvrti Molenbeek, účastníků uvedených útoků,“ napsal v pondělí belgický deník La Derniére Heure.

Podle žalující strany belgická policie i bezpečnostní služby měly o Abdeslamových dostatek informací na to, aby uvedly do pohotovosti všechny potřebné složky,“ doplnil francouzský rozhlas RTL.

„Navzdory hned několika upozorněním ze strany různých policejních složek na lidi, kteří by mohli provést ozbrojené akce, se nikdy neuskutečnilo trestní stíhání lidí, u nichž panovala téměř naprostá jistota, že se zradikalizovali,“ řekla francouzská advokátka Samia Maktoufová, zastupující 17 žalujících rodin.

Jen ať pořádně cálují, islámofašouni. To je daň za jejich politiku otevřené náruče pro kdejakou fanatickou havěť. Doufám, že se jim konečně rozsvítí v palici, že politika ústupků islámu je cestou do pekel. Jo když mají podezření na domácího občana, ihned zasáhnou, na naše lidi si troufnou, naše mladíky zatýkají, ale nebezpečné teroristy nechávají běhat po svobodě, dělají, že se nic neděje a pak se děsně diví, když se některý z nich někde odpálí a myslí, že jejich trpnými pochody proti nenávisti cokoliv vyřeší.

Realista

#9752 Policie zadržela 16 aktivistů Kliniky, úřad jim zakázal vstup do budovy

2016-05-31 13:32

Po úterním zákroku v budově v pražské Jeseniově ulici skončilo na policejní služebně celkem 16 aktivistů komunitního centra Klinika, kteří i přes výzvy policie odmítli objekt opustit. Jsou podezřelí z přestupku proti veřejnému pořádku, konkrétně neuposlechnutí výzvy úřední osoby, informoval ve středu mluvčí pražské policie Tomáš Hulan.

Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových (ÚZSVM) považuje za protiprávní, že aktivisté stále neopustili budovu, i když jim začátkem března vypršela smlouva. Podali proto další trestní oznámení, sdělil mluvčí úřadu Radek Ležatka.

Policie v úterý stejně jako v pátek přijela do Kliniky kvůli nahlášené bombě, po prohlídce budovu předala úředníkům z ÚZSVM. Zástupci úřadu sice večer oznámili, že budovu převzali a zabezpečili, ale aktivisté poté do budovy opět vnikli.

„Přítomné jsme opakovaně upozornili, že budova je nyní prázdná, uzamčená a vniknutí do objektu by bylo protiprávní. ÚZSVM zároveň na místě vyzval policii, aby zasáhla v případě, že dojde k opětovnému vniknutí do objektu,” uvedl Ležatka.

Připoutali se k sudům Klinika, stejně jako každý jiný, musí podle něj dodržovat právní předpisy. „Použijeme veškeré právní prostředky k tomu, aby byla práva České republiky důsledně chráněna,” zdůraznil.

Někteří squatteři odmítli opustit i přes výzvy policistů a členů antikonfliktního týmu Kliniku a připoutali se k sudům s betonem. Policisté museli použít rozbrusky a elektrická bourací kladiva, až pak je odvezli na policejní služebnu.

Heh, obývá to ta svoloč protiprávně, platit nájem odmítá, všude kolem šíří kriminalitu, krádeže, dealují kdejaké svinstvo, odmítají výzev PČR, napadají veřejné činitele při výkonu služby a ještě mají tu drzost si stěžovat, jak je k nim tenhle systém, který tak zneužívají a z nějž tahle zablešená anarchistická svoloč profituje, nespravedlivý. Tak to je síla.

televizi FTV Prima. Bezpečnostní složky mají v televizi spolupracovníka,

#9753 televizi FTV Prima. Bezpečnostní složky mají v televizi spolupracovníka,

2016-05-31 17:44

Víme první: Akce „Čistý stůl“ už zasáhla i televizi FTV Prima. Bezpečnostní složky mají v televizi spolupracovníka, který vynáší informace. Za mediálním útokem na Primu stojí Sórošův Open Society Fund a jeho novinář!


Jak jsme byli před několika okamžiky do naší redakce informování z kruhů bezpečnostních složek, kauza vynesených informací z porady vedení televize FTV Prima [1], kterou uveřejnil server fiat-alternativy Hlídací Pes novináře Roberta Břešťana, je produktem operace „Čistý stůl“ a začíná nabírat na obrátkách. Ve zkratce jde o to, že vedení FTV Prima doporučilo redaktorům, aby o muslimské krizi natáčeli reportáže pravdivě a bez pozitivního multikulti vykreslování. Nasazený informátor, který je zaměstnancem FTV Prima, záznam porady vynesl ven. Jak je vidět, metodika útoku na televizi Prima je totiž úplně stejná, jako byl útok Ondřeje Kundry z časopisu Respekt na náš server na počátku měsíce. Psali jsme o tom zde. Čmuchání okolo médií, alternativních i mainstreamových, které mají jakýkoliv kritický názor proti migrantům, muslimům a inkluzi, má společné znaky ve všech případech.


VICE-Víme první: Akce „Čistý stůl“ už zasáhla i televizi FTV Prima. Bezpečnostní složky mají v televizi spolupracovníka, který vynáší informace. Za mediálním útokem na Primu stojí Sórošův Open Society Fund a jeho novinář!

Luděk

#9754 Re: Miloš Zeman chce kvůli migraci uzavřít vnější hranice Evropské unie

2016-05-31 19:34

#9689: - Miloš Zeman chce kvůli migraci uzavřít vnější hranice Evropské unie 

 p. prezident Zeman měl šéfovat Evropské únii, pak by celá EU vypadala zcela jinak ale rozhodně ne tak jak vypadá dnes za vedení diletantskými elementy, které ženou Evropu do záhuby jak kulturní tak ekonomické.


Nepřihlášený uživatel

#9755 Re: Policie zadržela 16 aktivistů Kliniky, úřad jim zakázal vstup do budovy

2016-05-31 20:10

#9752: Realista - Policie zadržela 16 aktivistů Kliniky, úřad jim zakázal vstup do budovy 

 Paráda, jen se ptám,co je to za naše spoluobčany z jakých pochází rodin?,co mají za vzdělání? a proč normálně nepracují,nepodnikají,když jsou tak chytří a nenašetří si nějaké peníze a něco si někde nekoupí a tam ať se scházejí,když je to takto baví žít a řada z nich a to se nezlobte,jede v alkoholu a drogách,dredy.,jsou líní,samý fesťák,jsou špinaví atd.,mají různé nemoce a přenášejí je mezi sebou a pak se tam valí i několik dnů a lezou do majetku někoho druhého i do zabezpečených domů,usedlostí atd.,proč se tak chovají,nevím


Nepřihlášený uživatel

#9756 Re: televizi FTV Prima. Bezpečnostní složky mají v televizi spolupracovníka,

2016-05-31 21:47

#9753: televizi FTV Prima. Bezpečnostní složky mají v televizi spolupracovníka, - televizi FTV Prima. Bezpečnostní složky mají v televizi spolupracovníka,  

 Takže už se tady začínají projevovat totalitní unijní manýry cenzurovat zpravodajství jako v Německu, kde sebemenší kritika imigrační politiky znamená vyhazov z práce. Je nejvyšší čas z tohoto totalitního spolku vystoupit!!!

ABYCHOM SE NEMOHLI BRÁNIT !!!

#9757 PŘED TERORISTY A DŽIHÁDISTY !!!

2016-06-01 05:59

Státy EU zřejmě i přes odpor ČR prosadí přísné omezení zbraní

Česko na nadcházející červnové Radě ministrů vnitra EU ostatní členské státy přehlasují a prosadí přísná kritéria pro chystanou evropskou směrnici o zbraních. Výsledkem tak budou výrazné změny pro sportovní střelce, myslivce i další legální držitele zbraní.

I přes náš jasný odpor bitvu v Radě EU nevyhrajeme, Česko směřuje k prohře a přehlasování. Států, které vůči této směrnici kladou odpor, ubývá,“ řekla Milena Bačkovská z odboru bezpečnostní politiky a prevence kriminality ministerstva vnitra na nedávném semináři pro poslance pořádaném sdružením LEX a Střeleckým servisem v Praze.

Petice proti zákazu má 40 tisíc podpisů

Bačkovská poslancům popsala i jednání, která se odehrávají v Bruselu, kde na návrhu nové evropské směrnice pracují hned tři instituce – Evropská komise, nizozemské předsednictví EU a europarlament, jehož poslanci přišli s osmi stovkami připomínek.

!!! ABYCHOM SE NEMOHLI BRÁNIT !!!

Jak smutné !!!

#9758 Ale také podlé: zneužívat této tragédie pro migrační účely !!!

2016-06-01 06:14

 

Snímek utopeného kojence šokoval

Humanitární organizace Sea-Watch, která se snaží přesvědčit evropské úřady, aby zajistily uprchlíkům bezpečnou cestu, zveřejnila fotografii německého dobrovolníka držícího v náručí utopené nemluvně.

Fotografie vznikla na záchranném člunu Sea-Watch, německé humanitární organizace, která provozuje záchrannou loď mezi Libyí a Itálií. Německý dobrovolník chová nemluvně na rukou, jako kdyby spalo.

Záchranář, jenž uvedl pouze křestní jméno Martin, na Facebooku organizace napsal, že ve vodě zpozoroval nemluvně. „Vypadalo jako panenka s roztaženýma rukama,“ uvedl. ...

TAKŽE: RODIČE ZA NIC NEMOHOU, ... převaděči za nic nemohou, ... Turecko (kde mohli klidně zůstat za nic nemůže), ... Amíci, kteří vyprovokovali válku v regionu za nic nemohou, ... JE TA ZLÁ EVROPA, KTERÁ JE NECHCE PŘIJMOUT !!!???

TAKŽE MY JSME NA VINĚ !!!??? JEŠTĚ, ABYCH CÍTIL VINU A ŠEL SE NA POLICII UDAT, ŽE JSEM ZAVINIL SMRT TOHO MALÉHO ČLOVÍČKA !!!???

A KDO POZAVÍRÁ TY SKUTEČNÉ VINÍKY !!!???

A KDY PŘESTANE TATO MORÁLNÍ MASÁŽ A SPROSTÉ VYDÍRÁNÍ OBYČEJNÝCH EVROPANů !!!???

(možná ho někdo naschvál utopil ve jménu Al..ha? na zakázku, ... aby utrpení dětí bylo zneužíváno, pardon: používáno k psychologickému vydírání Evropanů !?)

Ach ti "milující" rodiče, kteří vystaví děťátko nebezpečí smrti, jen aby si zachránili vlastní prdel ! ... pardon: aby si ekonomicky přilepšili !

Ach ti "bezcitní" Evropané, kteří chtějí bránit vlastní zemi, děti a jejich budoucnost, a kteří na to všechno poukazují ! ...

Závěr ať si udělá každý sám ...


Nepřihlášený uživatel

#9759 Re: Re: Re: Re: V Německu pět migrantů znásilnilo sedmiletou holčičku

2016-06-01 07:12

#9630: - Re: Re: Re: V Německu pět migrantů znásilnilo sedmiletou holčičku 

 Na Němcích se máme poučit, kam až vede pasivita vůči obraně svého národa. Zpohodlnělí, blahobytem opilí Němci, zcela ztratili pud sebezáchovi. Myslí si, že hojnost a prosperita je čeká navěky, ale to se krutě mýlí. Zadělávají si na pořádnou občanskou válku a jak známe mentalitu muslimů, bude to druhá Libye, Sýrie, Irák či Afghanistán, jen v centru Evropy. Hloupí Němci brzo procitnou z toho svého snu do kruté reality a bude to pořádná kocovina. My máme tu smůlu, že jsme hned vedle. Pokud po sobě u souseda střílí mafie, hrozí, že nějaká kulka prolítne zdí, zvláště když kvůli schengenu nmáme zdi, ale jen závěsy.


Nepřihlášený uživatel

#9760 Re: Proslov Jaroslava Vodičky ku příležitosti terezínské tryzny

2016-06-01 07:20

#9624: Nekorektně - Proslov Jaroslava Vodičky ku příležitosti terezínské tryzny 

Vodička: Sebral jsem odvahu a řekl, co si o uprchlících myslí celý národ

Můj projev nebyl xenofobní, řekl jsem jen to, co si myslí většina národa, prohlásil v rozhovoru pro deník Právo předseda Českého svazu bojovníků za svobodu Jaroslav Vodička. Na pietním shromáždění v Terezíně v polovině května označil současnou migraci za invazi a řekl, že uprchlíci neutíkají před válkou. Podle něj „prchají, aby vytěžili náš, léta a prací generací před námi budovaný evropský sociální ekonomický systém”.

Pane předsedo, na terezínské tryzně jste vystoupil se silně protiuprchlickým projevem. Čekal jste, že vzbudíte tak odmítavé reakce?

Záleží na tom, jak to vezmete. Dostal jsem asi šedesát e-mailů a z toho bylo jen pět nesouhlasných. Ostatní mi píšou, že konečně někdo řekl pravdu. Někteří o mně řekli, že jsem xenofobní. Xenofobie je strach z cizího. Přiznám se. Já mám strach o své děti a vnoučata, o celé budoucí pokolení. To, co se teď děje, musíme pravdivě nazývat a pravdivě vykládat národu, jak to ve skutečnosti je.

Proč jste se rozhodl na pietní akci přednést takovýto politický projev?

Na takovýchto akcích by se nemělo hovořit pouze o tom, co bylo, ale i o tom, co je a co nás čeká. To neměl být politický projev. V tom jsem byl špatně pochopen. Prostě jsem popsal stav skutečností, jak si to myslí většina národa.


Nepřihlášený uživatel

#9761 Re: Ale také podlé: zneužívat této tragédie pro migrační účely !!!

2016-06-01 08:09

#9758: Jak smutné !!! - Ale také podlé: zneužívat této tragédie pro migrační účely !!! 

 Už zase hrají na city? Jaká podlost! Víte kolik dětí na světě tragicky zemře a nikdo pro ně ani nehne brvou, ale tady z jednoho dělají celosvětovou mediální bublinu. Sluníčkářské hyeny neváhají zneužít ke své zvrácené propagandě cokoliv! Jsou to nechutná amorální prasata!  Je mi z toho na blití! Co to je proboha za lidi?! Ještě si tam s ním budou dělat selfíčka pro všechny světový periodika. To je hnůj!!!

Jaguár

#9762 Dvojí metr v německé společnosti

2016-06-01 11:56

#9759: - Re: Re: Re: Re: V Německu pět migrantů znásilnilo sedmiletou holčičku 

Když německý tatík nese s nelibostí, aby dcerka randila s tureckým přítlem - jedná se o projevy rasizmu a xenofobie.

Když však tatík turecký vyšiluje, když dcerka se opovažuje randit s kafírským německým přítelem - jedná se o projev kulturního obohacení


Nepřihlášený uživatel

#9763 Re: Rodiny obětí z Paříže žalují Brusel. Neuhlídal teroristy

2016-06-01 13:48

#9751: Realista - Rodiny obětí z Paříže žalují Brusel. Neuhlídal teroristy 

 Ano, měli by podat žalobu, ale nejen na belgický stát, ale i na jiné osoby. Předně na Angelu Merkelovou, která zcela bezprecedentně a svévolně porušila platná pravidla pro přijímání migrantů a zaplavila EU muslimy, kteří bez jakékoliv kontroly v počtu cca 1,200.000 lidí obsadili místa v buňkách islámských teroristů všude v západní Evropě, masových vrahů, kteří se připravují na likvidaci Evropy. Rovněž by měli podat žalobu na p. Hollanda, kterej je ozvěnou Merkelové, na J.C. Junkera, a P. Timmermanse, úředníky Evropské komise (ne volení politici!), kteří posvětili kroky Merkelové, aniž k tomu měli jakékoliv právo. Tito všichni jsou fakticky spolupracovníky masových vrahů, atentátníků, uřezávačů hlav a znásilňovačů žen a jako takoví by měli být zbaveni svých funkcí, souzeni a odsouzeni k vysokým trestům a náhradě všech škod, které lidské zrůdy, kterým pomáhali, způsobili.


Nepřihlášený uživatel

#9764 Logika machometánů

2016-06-01 14:28

Arabský synek se ptá svého otce:

"Tati, proč nosíš pořád na hlavě ten šátek?"

"Ten šátek je velice praktická věc, synu. Chrání mou hlavu a mé oči před sluncem, před pouštním pískem a před ostrým větrem."

Chvíle ticha. Poté opět: "Tati, a proč pořád nosíš ten dlouhý úbor, který vypadá jako noční košile?"

"Synu, ta gallábie je velice praktický oděv, protože chrání mé tělo před pouštním sluncem, a přitom je velice vzdušná."

"Tati, a proč pořád nosíš sandály?"

"Sandály jsou velice užitečné, synu. Chrání mé nohy před ostrými kameny a písek z pouště se z nich sám vysype."

"Tati?"

"Ano, synu?"

"A tati, nemyslíš, že tady v Brně je ti tohle všechno na hovno?"

Toto a mnoho jiného

#9765 je důkazem, že v EU se nastoluje MULTIKULTIFAŠISMUS

2016-06-01 14:43

Evropská komise kritizuje právní stav v Polsku ...

(a mnohé jiné, kdy Evropská Komise, tato sebranka nikým nevolených blbců bez mandátu - rozkazuje celé Evropě, i demokraticky zvoleným poslancům - parlamentům, vládám, prezidentům a lidem vůbec)

To je umožněno podpisem zrádné a zrůdné Lisabonské smlouvy !!!

POSTUPNÁ (POTUPNÁ) ZTRÁTA SVOBOD, STÁTNÍ A NÁRODNÍ SUVERENITY, NÁSILNÉ ZAVÁDĚNÍ MULTIKULTIFANTASMAGORIE NEOMARXISTů = EUROFAŠISMUS

Národním nacionalisté aspoň v "národních měřítkách" zdůrazňovali národ ... (neschvaluji tím fašismus !!!)

DNES V EU: Mezinárodní, Evropský mulrikulti-kotel národů + migranti, za účelem snah NWO: vytvořit Evropský národ (blbý a ovladatelný) a zničit Evropu a národy, kulturu a křesťanství = používá fašistické metody: perzekuce, lží mediálních, vydírání a dalších = EUROFAŠISMUS

EU, do které jsme vlezli, už není ta samá EU !!! ... PRYČ Z FAŠISTICKÉ EU !!! ... (Stále více se EU, prostřednictvím EK fašizuje)


Nepřihlášený uživatel

#9766 Re: Ale také podlé: zneužívat této tragédie pro migrační účely !!!

2016-06-01 14:50

#9758: Jak smutné !!! - Ale také podlé: zneužívat této tragédie pro migrační účely !!! 

 Osobně bych se nedivil, kdyby to dítě vyhodili ze člunu oni sami, aby vzbudili v hloupých naivních Evropnech soucit. Když jsem viděl, jak hází dítě na maďarský plot, tak už mě u těch hovad nic nepřekvapí. Taky je mediální ticho ohledně toho, jak mírumilovní muslimáčci hází ze člunu nepohodlné křesťanské spoluuprchlíky, to se jaksi nehodí do propagandy, tak to vyškrtli.


Nepřihlášený uživatel

#9767

2016-06-01 19:40

JE NEÚNOSNÉ CO SE POSLEDNÍ DOBOU V EVROPĚ A EU DĚJ,JE ČAS SE S EU ROZLOUČIT

Nepřihlášený uživatel

#9768

2016-06-02 06:42

Merklová si je pozvala, tak ať si s nimaporadí, proč bychom měli hasit následky její neschopnosti? Navíc oni k nám ani nechcou, chcou do GERMANY, takže kvóty jsou totální pi*ovina!


Nepřihlášený uživatel

#9769 biologicka zbran na civilizaci

2016-06-02 09:53

ZIKA CIA NA CIVILIZACI TESTY VIRU

Svetová zdravotnícka organizácia (WHO) oznámila, že  vice-zvolá záchrannú výborom v rámci Medzinárodnej zdravotné predpisy v pondelok 1. februára, pokiaľ ide o vírus Zika "výbušný" šíri po celej Amerike.

 Vírus má údajne potenciál zasiahnuť pandemických rozmerov - pokiaľ možno po celom svete. Ale pochopiť  , prečo sa to stalo ohnisko je životne dôležitá pre znižovanie ju.

 Vzhľadom k tomu, WHO vice-vyhlásenie  uviedol:

 "Príčinná súvislosť medzi vírusovou infekciou Zika a vrodených vývojových chýb a neurologických syndrómov, ... existuje silné podozrenie. [Tieto odkazy] sa rýchlo zmenil rizikový profil Zika, od miernej ohrozenia jedného z alarmujúcich rozmerov.

 "Kto je hlboko znepokojený týmto rýchlo sa vyvíjajúcej sa situácii na 4 hlavných dôvodov:

  1. Možno asociácie infekcie narodenia malformácií a neurologických syndrómov

  2. potenciál pre ďalšie šírenie v medzinárodnom meradle vzhľadom k širokej geografickej rozdelenie výskytu komárov vektora

  3. nedostatok imunity populácie v novo postihnutých oblastiach

  4. neprítomnosť vakcín, zvláštnych ošetrenie a rýchlymi diagnostickými testami [...]

 VICE-Zika Outbreak Epicenter in Same Area where GM Mosquitoes were Released in 2015

Bavarian Illuminati, s cílem připravit cestu pro New World Order diktatury.

#9770 Bavarian Illuminati, s cílem připravit cestu pro New World Order diktatury.

2016-06-02 09:59

Černá magie a The New World Order - satanisté vládnout světu, ne politici, bankéři nebo vojenské Hla

#9771 Černá magie a The New World Order - satanisté vládnout světu, ne politici, bankéři nebo vojenské Hla

2016-06-02 10:00

Černá magie a The New World Order - satanisté vládnout světu, ne politici, bankéři nebo vojenské Hlavy

VICE-Bushův nový světový řád

VICE-De-neamerikanizuje svět

VICE-Černá magie a The New World Order - satanisté vládnout světu, ne politici, bankéři nebo vojenské Hlavy

GM potravinyAlien Agendy a chemtrails

#9772 GM potravinyAlien Agendy a chemtrails

2016-06-02 10:01

  • Zkouškou současného stavu

    VYSVĚTLIT terminálu nemoudrosti EndTime

    - Aktualizace eseje publikované v červnu 1998 -

    Dr. JS Chiappalone

  • chemtrails

    Který i ty inertní mozky jsou nyní pozorování, jsou zlověstný jako většina paranoidní osoby podezřelé. Tyto výpotky jsou využívány k distribuci celou řadu látek, které jsou určeny ke změně tělesné a duševní pohody a genetický kód člověka v masovém měřítku. Stejně jako různépriony , chemtrails obsahují další činidla, která jsou spojená se na genech lidí a způsobit různé mutace, když jsou spuštěny mechanismů, které přináší těch, kteří registrován na chemtrails nasycení lidstva.

    Biologické složky nalezené v testech chemtrails aver k tomu, že taková může dobře být tento případ. Uvědomuji si, to je nad rámec většiny lidí pochopit a / nebo přijmout. Nicméně, scénář je realitou.

    Plnější pochopení může přijít jen s mírou vědomím skutečnosti, že existují jiné Vědomí, na rozdíl od těch lidí, kteří se snaží předefinovat existenci na této rovině, a pracují proti těm, kdo pomoc při nápravného procesu jsem se zmínil.

    GM potraviny

    Zdánlivě komerčně zvuk Praxe používání geneticky modifikovaných potravin ve všech aspektech potravinového řetězce není nic víc než tajné a velmi cílevědomou pokus Archóni napadnout genetické bazény vegetace, zvířata a lidi, aby jim manipulovat dle libosti v důsledku chod.

    Ostatní účinky těchto potravin, jako jsou alergie, buněčný stres, apod, které se mohou aktivovat onemocnění způsobující prionů v těch, které nejsou chráněny určité očkování daných cizinci (obvykle v době silných únosů), jsou v podstatě bonus k nim experimentování, vměšování zlé mimozemšťany.

    Alien Agendy

    Stále více a více lidí začíná uvědomovat cizinců mezi nás a kolem nás. Navzdory snahám skeptiky - kteří jsou skutečně naprogramovány fanatici se snaží udržet letadlo ve vytrvalých nevědomosti - lidé se probouzejí do reality UFO , cizinců , únosů mimozemšťany , bytosti, a vchody do, jiných dimenzí , atd, atd.

    I předpovídají, že množství fyzické důkazy, které potvrdí tyto jiné aspekty Větší realitě bude explodovat a nechat nikoho na pochybách o tom, co se děje.

  • VICE-alien_humanitymanipulationalien
Wikileaks správy masívny sada afganskej vojny súborov a USA lži proti teroru

#9773 Wikileaks správy masívny sada afganskej vojny súborov a USA lži proti teroru 2015

2016-06-02 10:05

2014-2015-2016

Wikileaks správy masívny sada afganskej vojny súborov a USA lži proti teroru

Wikileaks , dokument, unikající organizace, která již dříve vydala vnitřní vojenské videa USA, v neděli je popsáno více než 75.000 důvěrné soubory spojené s válkou v Afghánistánu. Skupina poskytla dokumenty předem The New York Times, německý Der Spiegel a britský Guardian noviny, které nezávisle na sobě potvrdilo jejich pravost.

VICE-The Guardian s názvem zpřístupnění za "zničující portrét nefunkčního válce v Afghánistánu," říká, že odhaluje, jak se US-vedené koalice zabily stovky civilistů v nehlášených incidentů, Taliban útoky vzrostly, a velitelé NATO se obávají, že sousední Pákistán a Írán jsou napomáhání povstání. o 76.900 souborů - což je skupina nazývá " VICE-afghánské války deník" - objevila na Wikileaks.org kolem 4 hodin PDT. Wikileaks říká, že má zpoždění uvolnění dalších 15.000 souborů, které mají umožnit jména a další citlivé informace, které mají být odstraněny. Spojené království veřejnoprávní stanice Channel 4provedl vlastní analýzu z depeší z jednotlivých vojenských útvarů, které pokrývají válku z roku 2004 prostřednictvím Koncem roku 2009, a dospěl k závěru, že byly hlášeny 15,506 nepřátelské úmrtí.
Nejméně 4,232 civilistů bylo zabito a 1.138 vojáci NATO byli zabiti

VICE-Wikileaks správy masívny sada afganskej vojny súborov

Washington pokračuje v Evropě

#9774 Washington pokračuje v Evropě

2016-06-02 10:07

Washington pokračuje v Evropě cestu k jedné nebo druhé ze dvou nejpravděpodobnějších výstupů řízený konfliktu s Ruskem.

Buď Evropa nebo nějaký člen vlády Evropská unie bude přestávka od Washingtonu přes záležitost ruských sankcí, což nutí EU mimo cesty konfliktu s Ruskem, nebo Evropa bude tlačen do vojenského konfliktu s Ruskem. V červnu ruské sankce vyprší, ledaže každý člen vlády EU hlasuje pro pokračování sankcí. Několik vlád jsme mluvili proti pokračování.Například vlády České republiky a Řecka vyjádřili nespokojenost s sankcemi. Americká ministryně zahraničí John Kerry uznal Narůstající odpor vůči sankcím mezi některými evropskými vládami.

Zaměstnávat tři nástroje zahraniční politiky USA ,

  • hrozby

  • podplácení

  • donucování,

... varoval Evropu obnovit sankce nebo tam by byl odplata. Uvidíme, jestli v červnu Washingtonu hrozba potlačili povstání. Evropa musí zvážit sílu Washington hrozbou odvety proti nákladům na pokračující a zhoršení konfliktu s Ruskem. Tento konflikt není v ekonomické či politické zájmu Evropy, a konflikt má riziko lámání ven do války, která zničí Evropu. Od konce druhé světové války Evropané byli zvyklí na následující Washingtonu vedení. Chvíli Francie šel svou vlastní cestou, a tam byly některé politické strany v Německu a Itálii, které považují Washington být jako velkou hrozbu pro evropskou nezávislosti jako Sovětského svazu.VICE-Volba Před Evropy o konfliktu s Ruskem

VICE- Západní aliance se hroutí - EU opouští USA na Svržení Asada

 VICE- USA a EU se zhroutí bez ohledu na hospodářskou "Nákaza "

USA leteckou kampaň proti Sýrii a Irák údajně zaměřená proti brigády islámského státu.

#9775 USA leteckou kampaň proti Sýrii a Irák údajně zaměřená proti brigády islámského státu.

2016-06-02 10:29

Od srpna 2014, US Air Force s podporou koalice 19 zemí neúnavně vedli intenzivnější leteckou kampaň proti Sýrii a Irák údajně zaměřená proti brigády islámského státu. Podle Defense News , více než 16.000 nálety byly prováděny od srpna 2014 do v polovině ledna 2015.
Šedesát procent z letecké údery byly provedeny americkým letectvem pomocí pokročilých stíhačka a bombardování schopnosti (Aaron Mehta, " VICE-A-10 Provedení 11 procent anti-ISIS výpady ." Defense News, 19. ledna 2015) The nálety mají byly nedbale popsal v médiích jako součást "měkké" protiteroristické operace, spíše než akt totální války namířené proti Sýrii a Irák.

VICE-Obama odmieta "Spolupráca" s Putinom o Sýrii - Washington vojna proti terorizmu je výmysel, Zero ISIS ciele Destroyed ...

VICE-Obamov "Falošná vojna" proti islamskému štátu (ISIS ) - Islamský štát je chránený Spojenými štátmi a ich spojencami