Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Jak smutné !!!

/ #9758 Ale také podlé: zneužívat této tragédie pro migrační účely !!!

2016-06-01 06:14

 

Snímek utopeného kojence šokoval

Humanitární organizace Sea-Watch, která se snaží přesvědčit evropské úřady, aby zajistily uprchlíkům bezpečnou cestu, zveřejnila fotografii německého dobrovolníka držícího v náručí utopené nemluvně.

Fotografie vznikla na záchranném člunu Sea-Watch, německé humanitární organizace, která provozuje záchrannou loď mezi Libyí a Itálií. Německý dobrovolník chová nemluvně na rukou, jako kdyby spalo.

Záchranář, jenž uvedl pouze křestní jméno Martin, na Facebooku organizace napsal, že ve vodě zpozoroval nemluvně. „Vypadalo jako panenka s roztaženýma rukama,“ uvedl. ...

TAKŽE: RODIČE ZA NIC NEMOHOU, ... převaděči za nic nemohou, ... Turecko (kde mohli klidně zůstat za nic nemůže), ... Amíci, kteří vyprovokovali válku v regionu za nic nemohou, ... JE TA ZLÁ EVROPA, KTERÁ JE NECHCE PŘIJMOUT !!!???

TAKŽE MY JSME NA VINĚ !!!??? JEŠTĚ, ABYCH CÍTIL VINU A ŠEL SE NA POLICII UDAT, ŽE JSEM ZAVINIL SMRT TOHO MALÉHO ČLOVÍČKA !!!???

A KDO POZAVÍRÁ TY SKUTEČNÉ VINÍKY !!!???

A KDY PŘESTANE TATO MORÁLNÍ MASÁŽ A SPROSTÉ VYDÍRÁNÍ OBYČEJNÝCH EVROPANů !!!???

(možná ho někdo naschvál utopil ve jménu Al..ha? na zakázku, ... aby utrpení dětí bylo zneužíváno, pardon: používáno k psychologickému vydírání Evropanů !?)

Ach ti "milující" rodiče, kteří vystaví děťátko nebezpečí smrti, jen aby si zachránili vlastní prdel ! ... pardon: aby si ekonomicky přilepšili !

Ach ti "bezcitní" Evropané, kteří chtějí bránit vlastní zemi, děti a jejich budoucnost, a kteří na to všechno poukazují ! ...

Závěr ať si udělá každý sám ...