Prohlášení členů a členek ČSBS

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#7 Re: Re:

2016-05-20 13:16

#4: - Re:  

 Pokud jde o ten odkaz, je to v pořádku, je to jeden z piířů svazu, jehož jsem nejen členem, ale i předsedou OV Prahy 6 i když jen krátce. Přesto si dovoluji nesouhlasit s tónem petice, který bratra Vodičku nevhodným způsobem dehonestuje.
Spíše lze říci, že tato formulace byla pro účely projevu nešťastně zvolená, případně že do něj vůbec nepatří.
Leč neřekl nic co by nebzlo pravdou, ano mnozí prchají z důvodů, aby sdíleli výhody sociálního systému, na jehož vytváření se nepodíleli. To ovšem není projev intolerance, ale holá pravda, která nemá nic společného
s rasimem ani xenofobií a není popření tradic humanismu. Pokud se vám to tak zdá, je mi vás velmi líto.
S úctou
Milan Vichta

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#9 Re: Re: Re:

2016-05-20 21:02:02

#7: - Re: Re:  

Vážený pane Víchta,

Tady se nejedná jen o jeden projev, ale o to že ten projev je v kontextu s Vodičkovým chováním a jednáním.

Vodička se dehonestuje sám a velmi dokonale. V dehonestování sama sebe je Vodička nepřekonatelný a důsledný, to se mu musí přiznat. 

To co mám na mysli perfektně vystihl Adam Drda v článku: "Uprchlíci, minulost, předseda Vodička a ruská cesta českého svazu bojovníků" ( Adresu na tento článek naleznete na facebookové stránce -  Domácí odboj 1939 - 1945 severovýchodních Čech "Jitřenka" 

To o čem píše pan Adam Drda v jiných souvislostech dokládám i já v některých textech na:  http://www.petrovice-jitrenka.cz/  .

V petici je jen malé poukázání na samodestruktivní chování Vodičky. Chování, které jasně a jednoznačně ukazuje, že ve vedení svazu nemá co dělat!

Ten, kdo se má omluvit za lži, urážky, demagogické výroky, za neúctu a opovrhování i stanovami svazu jehož je předsedou, je Vodička!

Ing. Václav Malec