Prohlášení členů a členek ČSBS

Quoted post


Anonymous

#3

2016-05-19 13:35

Chybí konkretizace toho, co bratrovi předsedovi vytýkáte, neurčité mlhavé, ztrácí to tak trošku smysl.
Ovšem je možné, že to tam je jen já to nejsem schopen najít.
Všechny tímto zdravím.
Milan Vichta

 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#4 Re:

2016-05-19 13:49:22

#3: -  

 Myslím, že ten odkaz na humanitní tradice je dostatečně konkrétní, ne? Nebo je v jejich duchu, když bratr předseda někomu vyčítá, že "prchá, aby vytěžil náš léta a prací generací před námi budovaný evropský sociální a ekonomický systém" místo aby "k prospěchu svého lidu bojoval" a řeší "nové mobily a kožené bundy za tisíce"? To není omezené a intolerantní?


Nepřihlášený uživatel

#6 Re:

2016-05-19 14:08:02

#3: -  

 Vážený pane Vichta, zde je citace části petice:

"Chceme připomenout, že cílem ČSBS je prostřednictvím spolkové činnosti přispívat k rozvoji České republiky v duchu humanitních tradic zakladatelů našeho státu a zásad Charty lidských práv. Věříme, že masarykovský odkaz humanity není v současné situaci pro ČSBS již pouhým prázdným slovem.

Vzpomínáme na životy našich předků a přátel, kterými byla vykoupena naše současná svoboda, kterou máme povinnost bránit proti veškerým projevům intolerance a omezenosti. Jako přeživší a potomci přeživších nacistického genocidia, jehož podstatou je rozdělování lidí dle národnosti, rasy a víry, si nepřejeme a nesouhlasíme s tím, aby individuální projevy našeho předsednictva byly vydávány za projevy naše."

To co autoři petice uvádí v této části petice jsem zdokumentoval na stránkách www.petrovice-jitrenka.cz .

Ing. Václav Malec