OTŘESNÝ PŘÍPAD ŠIKANY - SPŠ TŘEBEŠÍN, PRAHA 10

Quoted post

JP

#6 Precedens

2016-02-16 16:50

Tento případ by měl vyvrcholit tvrdým potrestáním všech, kteří na šikaně nesou svůj díl viny. Sedmnáctiletí výrostci již jsou právně odpovědní a měli by být za své činy po zásluze potrestáni. Vedení školy jednoznačně odvolat, není možné, aby někdo takový vedl školu. Výrazně bych zvážil možnost zapojení sociálky v rodinách těchto primitivů za účelem odhalení selhání výchovy jejich "rodičů". Syn do této školy chodí a proto se mě situace velmi dotýká.
Vytvořme precedens pro podobné případy, nesmí se to odehrát do ztracena, ať padnou tvrdé tresty.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#72 Re: Precedens

2016-02-19 05:41:19

#6: JP - Precedens 

 trestné oznámení na neznámého pachatele může dát kdokoli, nejen pozůstalý,

 

pokud tam chodíte do školy máte blízko a můžete věc řešit, hned bych šel na policii podat trestné oznámení na neznámého pachatele "zanedbání a zneužití pravomocí" to jest oznámení na vedení školy a druhé trestné oznámení na ty kluky "na neznámého pachatele za dlouhodobé fyzické omezování osobní svobody a pronásledování"

 

Kdyby dospělí člověk začal toto dělat někomu na ulici a trvalo by to několik měsíců tak by skončil alespoň s tvrdou podmínkou, pokutou anebo několika měsíci na tvrdo.

 

Sousedka měla případ, že ji jednou jeden její známý nechtěl pustit z bytu, asi 15 minut ji bránil odejít. Dala to na policii a ten dotyčnej zaplatil 2000 Kč pokutu.

 

A zato, že vedení školy poté co vidělo video záznam a nezavolali inspekci anebo policii - okamžitě propustit a zakázat práci ve školství min. na 5 let.

nováková

#144 Re: Precedens

2016-02-19 19:43:44

#6: JP - Precedens 

Ano, nesmí se to odehrát do ztracena, tak zvaně "zamést pod koberec", už toho myslím bylo dost!!!!!!! Já jsem zase učila angličtinu na podobné škole (učiliště s maturitou). Nebylo to tam zdaleka tak hrozné (je to už 20 let), tehdy tedy ještě vůbec ne, ale v celé třídě se vždy našli 2 pitomečkové, kteří za každou cenu chtěli narušovat hodinu. Já jsem je motivovala tím, že mohou být vděční za to, že se mohou učit JAZYKY ZADARMO, v jazykovce by za to platili horentní sumy. (V té době se teprve začínalo s výukou jazyků na učilištích.) To samé platí pro jiné předměty, jistě to bývala ŠPIČKOVÁ PRŮMYSLOVKA, než ji dostal do rukou tento neschopný (a všehoschopný) ředitel i se svou zástupkyní !!!!!!!!!!!!!!!!! Vždyť při takových hodinách se nedá vůbec NIC NAUČIT (a jistě se odehrává něco podobného i v jiných hodinách) a doplácejí na to VŠICHNI OSTATNÍ STUDENTI, kteří tam chodí proto, aby se něco naučili. Je třeba za prvé VYJÁDŘIT DÍKY STATEČNÉMU STUDENTOVI, který videa zveřejnil..... a za druhé pokusit se motivovat ostatní studenty, hlavně z vyšších ročníků, aby PROTESTOVALI PROTI TAKOVÉMU ŘEŠENÍ, kdy se všechno zamete pod koberec. PROTOŽE JINAK KVALITA A ÚROVEŇ VÝUKY NA TÉTO ŠKOLE HLUBOCE KLESNE (pokud již neklesla). A to by byla velká škoda, protože to zaručeně BÝVALA ......... dobrá průmyslovka!!!!!!