Americkou armádu na našem území nechceme!

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#4339

2016-02-02 11:52

Francie odvysílala dokument o Majdanu, Ukrajina marně usilovala o jeho zákaz. Opět ruská propaganda? A Turecko v roli Ukrajiny?

Ukrajina byla jen „lehká viróza“, co bude s Tureckem?

Už to, že dokument odvysílán byl, říká mnohé. Především to dle mého je potvrzením, že propagandistické tažení proti Rusku nyní probíhá přes zcela jiné území a tím územím už několik týdnů je Turecko! To už ale je na jiné téma a k tomu dodám jen tolik, že dokud Rusko nevstoupilo do Sýrie, vztahy Turecka s Ruskem byly nadstandardní.  Ale  jakmile Rusko do Sýrie vstoupilo, tzn. že vstoupilo do hry o „Velký Blízký východ“ na způsob „Jestli je boj nevyhnutelný, udeř jako první“, nestalo se nic jiného, než že Turecko začalo naplno plnit stejnou roli, jakou do nedávna plnila Ukrajina. Jestli z toho i Turecko vyjde jen na způsob „lehké virózy“, je těžké říct, každopádně – když už tak nečiní politici a média – mělo by Turecko Ukrajinu vnímat jako varování. A především jeho vůdcové, kteří kradenou ropou ve spolupráci s USA a SA snižují její ceny tak, aby to poškodilo nejen Rusko, ale také Írán a snaží se tak udržet hegemonii dolaru, by se měli nad dokumentem francouzského novináře zamyslet. USA jsou odepsány, příštím vůdcem světa bude Čína. Ale i ona musí počítat se světovou rolí Ruska, jak to možná potvrzují i izraelská média : „Příštím vůdcem Blízkého východu bude Rusko“.

VICE-Francie odvysílala dokument o Majdanu, Ukrajina marně usilovala o jeho zákaz. Opět ruská propaganda? A Turecko v roli Ukrajiny?

Odpovědi

nemuslim

#4340 ad amerika strhne sochu svobody usa svobodna země neni

2016-02-06 14:34:33

amerika chce nový světový řád 

 rfid čipy na kontrolu cele lidske populace bude jedina elektronicka měna  v americe maji už 40000  koncentraku fema chtěji jedinou světovou vladu  jedinou světle hnědou rasu ktera nebude schopna normalně uvažovat ale bude dost chytra na to aby mohla otročit pro globalni elitu za minimalni mzdu  islám je diktatura a středověk  obama je muslim narozeny v keni jeho otec byl take muslim