Americkou armádu na našem území nechceme!


Nepřihlášený uživatel

/ #4339

2016-02-02 11:52

Francie odvysílala dokument o Majdanu, Ukrajina marně usilovala o jeho zákaz. Opět ruská propaganda? A Turecko v roli Ukrajiny?

Ukrajina byla jen „lehká viróza“, co bude s Tureckem?

Už to, že dokument odvysílán byl, říká mnohé. Především to dle mého je potvrzením, že propagandistické tažení proti Rusku nyní probíhá přes zcela jiné území a tím územím už několik týdnů je Turecko! To už ale je na jiné téma a k tomu dodám jen tolik, že dokud Rusko nevstoupilo do Sýrie, vztahy Turecka s Ruskem byly nadstandardní.  Ale  jakmile Rusko do Sýrie vstoupilo, tzn. že vstoupilo do hry o „Velký Blízký východ“ na způsob „Jestli je boj nevyhnutelný, udeř jako první“, nestalo se nic jiného, než že Turecko začalo naplno plnit stejnou roli, jakou do nedávna plnila Ukrajina. Jestli z toho i Turecko vyjde jen na způsob „lehké virózy“, je těžké říct, každopádně – když už tak nečiní politici a média – mělo by Turecko Ukrajinu vnímat jako varování. A především jeho vůdcové, kteří kradenou ropou ve spolupráci s USA a SA snižují její ceny tak, aby to poškodilo nejen Rusko, ale také Írán a snaží se tak udržet hegemonii dolaru, by se měli nad dokumentem francouzského novináře zamyslet. USA jsou odepsány, příštím vůdcem světa bude Čína. Ale i ona musí počítat se světovou rolí Ruska, jak to možná potvrzují i izraelská média : „Příštím vůdcem Blízkého východu bude Rusko“.

VICE-Francie odvysílala dokument o Majdanu, Ukrajina marně usilovala o jeho zákaz. Opět ruská propaganda? A Turecko v roli Ukrajiny?