Americkou armádu na našem území nechceme!


Nepřihlášený uživatel

#4326

2016-01-23 09:13

Otázky a odpovědi V.V.Pjakina ze dne 11.1.2016

00:00 — O silvestrovských událostech v Kolíně nad Rýdnem

06:50 — Dojde ke spojení Česka a Slovenska?

07:25 — Severní Korea a její role ve světě

11:20 — Vyhrocení vztahů mezí Íránem a Saudskou Arábií

22:15 — Americká raketa na Kubě

24:20 — Izraelské velvyslanectví v Bělorusku

26:35 — Dodávky plynu do Geničeska

30:40 — Budoucnost Ukrajiny a role Janukovyče

32:10 — Kyjevská banda a vliv USA

VICE-Otázky a odpovědi V.V.Pjakina ze dne 11.1.2016

 

00.00 – Návštěva V. Nulandové v Kaliningradu

11:23 – O prohlášeních Hermana Grefa k ekonomické situaci Ruska (pozn.: ředitel Sberbank na Gajdarském fóru „Rusko – poražená země“, více a video zde ), ve stejné době se Nulandová setkala se Surkovem. Připravují USA v Rusku rok 1991 a je Herman Gref nový Gorbačov?

15:23 – Erdogan a jeho prohlášení o hitlerovském systému vlády

32:40 – Za jakým účelem Západ prohlašuje, že Rusko bombarduje civilisty

39:50 – Írán a jeho vztah k USA

41:40 – Návštěva ruského diplomata v Kyjevě

43:20 – Čína a burza cenných papírů

46:20 – Proč si GP nedokáže poradit s ekologickou situací v Číně a v celém světě?

VICE-Otázky a odpovědi V.V.Pjakina ze dne 18.1.2016


Nepřihlášený uživatel

#4327

2016-01-23 09:16

Video: „Putin, muž moci.“ Dokument německé ZDF plný „objektivity“ a s falešným důkazem

Německá veřejně-právní televize ZDF (ta, která měla skandál, že neodvysílala události silvestrovské noci v Německu), odvysílala v prosinci propagandistický dokument o Vladimíru Putinovi, pro který si m.j. vyrobila i falešné důkazy na Ukrajině. O dokumentu jsem na těchto stránkách psala v článku zde a s překladem jen úvodních několika minut, nyní se však dokument objevil celý s českými titulky, tak jej vkládám. Je ukázkou „poctivé, morální a objektivní“ práce západních médií a z takové dávky atiruské propagandy se dělalo špatně i mnoha německým občanům.

Zdroj videa zde

VICE-Video: „Putin, muž moci.“ Dokument německé ZDF plný „objektivity“ a s falešným důkazem


Nepřihlášený uživatel

#4328

2016-01-23 09:26

Video: O systému vlády GP, o globalizaci, o zlaté miliardě lidstva, o Koncepci sociální bezpečnosti (KSB)

Ti, kteří poslouchají pravidelná vystoupení Valerije Pjakina v jeho „Otázkách a odpovědích“, slyší v jejich každém závěru Pjakinovo doporučení ve smyslu: Čtěte a studujte KSB (a další).  Vkládám video na toto téma, které popisuje původ koncepce řízení světa až k závěrečné globalizaci a který pochází z Egypta (v čase 2:33 je na krátkou chvíli ukázáno zatmění Slunce, používané znalými kněžími jako mocenský prostředek k udržování otroků v poslušnosti).

VICE-Video: O systému vlády GP, o globalizaci, o zlaté miliardě lidstva, o Koncepci sociální bezpečnosti (KSB)


Nepřihlášený uživatel

#4329

2016-01-23 09:56

„Zajímá nás pravda. Právě proto jsme chtěli přijet a vše uvidět na vlastní oči. To se nám podařilo,“ říká o své návštěvě na východě Ukrajiny poslanec za KSČM Stanislav Mackovík v exkluzivním rozhovoru pro Sputnik.

Co vás přimělo navštívit Donbas?

Mackovík: Chtěli jsme se dozvědět, jaká je na Donbasu situace. Chtěli jsme se dozvědět, co je pravda a co jsou pouze insinuace některých politiků a novinářů. V Evropě média píší, že ukrajinská strana dodržuje příměří, že nestřílí. My jsme se sami přesvědčili, jak to ve skutečnosti je.

Zajímá nás pravda. Právě proto jsme chtěli přijet a vše uvidět na vlastní oči. To se nám podařilo.

Setkali jste se s obyvateli regionu a bývalými válečnými zajatci. Jaký dojem na vás udělali?

Udělali na nás velmi silný dojem. Protože jsme se dozvěděli, že se lidská práva ne vždy dodržovala. Setkali jsme se s lidmi, kteří žijí v centru Doněcka i na jeho okrajích, hovořili jsme s lidmi, kteří byli v zajetí.

Od zajatců jsme mohli slyšet, jak se k nim chovali ukrajinské silové struktury a žoldáci. A to bylo hrozné. Obdrželi jsme od nich dokumenty o jejich utrpení a jaké ranění utrpěli. To vše chceme po příjezdu do Česka předat novinářům, aby se všichni lidé dozvěděli, jaké je situace a co se na Donbasu stalo.

Více: ČEŠTÍ POSLANCI CHTĚJ NABRAT HLASE K VOLBAM NENECHTE SE ZMAST TO ZE NASLY PRAVDU JAK JE TO NA UKRAJINE

DULEŽITÉ

Screeny č. 2 až 8 : V příloze k emailu č. 2 byla následující prezentace. V závěru Herzmann nabádá k manipulaci veřejného mínění pomocí dojemných uprchlických příběhů, ubrečených dětí apod. 

Screen č. 9 : Vše co loutkový Sobotka řekne a co udělá je předem připravené od jeho poradců a expertů
Screeny č. 11 - 15 : Dokument v příloze - Ke strategii migrační politiky. Č. 13 = Odmítání kvót vládou bylo pouze účelové, aby si mohli hrát na obránce před imigrací
Screeny č. 17 - 19 : Prezentace společnosti Millward Brown pro ČSSD - chtějí využít prostředků neurovědy a sociální psychologie, aby zjistili jak nejlépe oblbnout voliče
Screeny č. 23 - 24 : Tým zodpovědný za tvorbu dlouhodobého programu ČSSD - většina členů jsou pro-imigrační neomarxisté. Následuje příloha MDA - dlouhodobý program
Screeny č. 25 - 31 : V dlouhodobém programu ( nyní už zveřejněném) plánuje ČSSD boj za nový světový řád, globální vládnutí, zničení samostatných národů a multikulturní socialismus
Screeny č. 35 : MDA = Masarykova demokratická akademie. Pod nevinným názvem se skrývá parta protinárodních, neomarxistických ideologů a aktivistů. Z MDA plánují udělat klíčový orgán strany
Screen č. 36 : Doručené emaily 2013
Screeny č. 37, 38 : migrační večerníček v lepší kvalitě
Screeny č. 39 - 41 : starší emaily ve složce Odesláno

VICE-Oto Novotný - 4. balík Emailů

Všechny materiály jsou autentické. Vláda lže.

Na počátku této kauzy vláda mlžila a odmítala cokoliv potvrdit, přestože museli okamžitě vědět, že k hacku došlo. Nyní se vláda chce z této kauzy vykroutit obviněním, že námi zveřejněný materiál je podvrh, že je neautentický apod. Tím si zároveň připravuje pozice pro další vývoj - cokoliv teď zveřejníme, vláda z titulu své moci prohlásí, že jde o podvrh a nebude muset nic vysvětlovat. Z naší strany k žádnému falšování, k žádnému přepisování údajů na printscreenech nedošlo. Je to vláda, která podvádí, lže a zákulisně intrikuje proti národu.

VICE-Screeny č. 2 - 3 : pokračování Emailu č. 35 z 1. várky Sobotkových Emailů


Nepřihlášený uživatel

#4330

2016-01-23 11:40

TAK RUSKO NA UKRAJINĚ VŮBEC NÉNI KSČM TO ZJISTILA ŽE UKRAJINCE ZABIJI UKRAJINSKA ARMADA A KYJEV A TO NEZNAMENA ZE BUDU VOLIT KSČM NEBO ČSSD NEBO TOP09 CI ANO JA VOLIM SPD PROTOZE SPD TEM DAME HLASE A ONI NAM SEM NENAZENOU DALSI MUSLIMAKY A UPRCHLIKY JAK TA SEBRANKA LIZACU PRD..... BRUSELU 


Nepřihlášený uživatel

#4331

2016-01-23 13:45

JAK VAM TV SERE NA HLAVY VY OVCE-Brutální sněhová bouře v USA ŽADNEJ SNIH PODLE ULHANICH MEDII FUJ FUJ ANI PO KOTNIKY TAM NENI SNEHU !!!!F...... OF TV MANIPULACION 


Nepřihlášený uživatel

#4332

2016-01-23 15:56

Viceprezident USA Joe Biden prohlásil, že jsou připraveni k vojenskému řešení konfliktu v Sýrii, pokud politické řešení nebude možné, informuje agentura Reuters.

"Nevíme, jestli bude lepší, když dosáhneme politického řešení, ale jsme připraveni, pokud politické řešení nebude možné, najít vojenské řešení této operace a postavit se na odpor proti Islámskému státu", cituje agentura Bidena, vystupujícího s tímto prohlášením na společné tiskové konferenci o výsledcích setkání s premiérem Turecka Achmetem Davutoglu v Istambulu.

Více: USA A TURCI JEDOU SPOLECNE ROZKRATNOUT SYRII A ROZVRATIT KVULI ROPE

USA A TURCI BEZ SVOLENI ASADA JDOU DO SYRIE OKUPACE PORUSENI MEZINARODNICH PRAV


Nepřihlášený uživatel

#4333

2016-01-23 16:29

Video: Americké, britské, kanadské, norské a korejské velvyslanectví očistí Česko od korupce

Velvyslanci USA, Velké Británie, Kanady, Norska a Jižní Koreje vysvětlují, proč jejich ambasády usilují o transparentní prostředí v České republice. Toto video je součástí protikorupční kampaně, kterou můžete sledovat na Twitteru, Facebooku. Děkujeme! Více informací – americká ambasáda v Praze [1].

Kdyby něco podobného v Česku spustila ruská ambasáda, to by bylo povyku….!

A že účastníkem je i velvyslanectví Norska, které „transparentnost“ předvádí v případech odebírání dětí, tak to už je na pováženou!

VICE-Video: Americké, britské, kanadské, norské a korejské velvyslanectví očistí Česko od korupce


Nepřihlášený uživatel

#4334

2016-01-23 17:54

Zástupci největších západních masmédií pod ochranou ruských vojáků navštívili syrskou osadu Salma v provincii Lázikíja, která byla osvobozena od teroristů. Oznámil to v sobotu 23. ledna internetový portál Vesti.ru

Salmu navštívili američtí, čínští a japonští novináři. O tom, že jedou právě do této osady, se dověděli pouhých několik minut před příjezdem. Novináři měli možnost volně se pohybovat po osadě a klást otázky všem, komu budou chtít. Představitele masmédii chránili vojáci jedné ze speciálních jednotek Ministerstva obrany Ruska, kteří zajišťují bezpečnost vojáků na letecké základně Hmeimim.

Více: Zástupci největších západních masmédií pod ochranou ruských vojáků navštívili syrskou osadu Salma v provincii Lázikíja, která byla osvobozena od teroristů.


Nepřihlášený uživatel

#4335

2016-01-23 21:32

Evropská vlastenecká asociace, Pegida a BPI žádají Stop islamizaci EU! - Britové se postavili diktátu Evropské unie a už jsou jednou nohou z toho bordelu venku! - MAĎARSKO: IMIGRANTI VTRHLI V NOCI DO NECHRÁNĚNÝCH DOMŮ S DOMÁCÍMI OBYVATELI - VELKÝ PROTEST PROTI ISLÁMU V KOLÍNĚ ROZEHNALA NĚMECKÁ POLICIE VODNÍM DĚLEM - ODJINUD: záběry z demonstrace, vyjádření jiných států EU, projev Róberta Fico - Konec europropagandy v Polsku. Polský prezident podepsal mediální zákon - Viktor Orbán: Maďarsko nepodpoří případné sankce EU vůči Polsku.

VICE-Studio REPORT 11.1.2016

Objevilo se první video zachycující sexuální útoky v Kolíně nad Rýnem. Podle mnoha svědectví byly napadány a osahávány ženy velkými skupinami lidí. Ženské oběti neměly šanci se skupinám mužů ubránit nebo utéct. A právě takové jednání je zachyceno na videu, které poslal blíže neidentifikovaný odesílatel do redakce tn.cz.

VICE-Sexuální útoky na ženy v Kolíně na Rýnem natočila kamera!


Nepřihlášený uživatel

#4336

2016-01-26 14:58

SOBOTKA MÁ NEJAKÉ DĚTI JA MYSLEL ŽE LIZAČ PRD..... AMIKUM NEMÁ ŽADNÉ KDYŽ CHCE NECHAT VYZABIJET VLASTENCE A NECHAT JIM POZNASILNOVAT JEJICH CERY A ŽENY 

VLASTIZRADCE Sobotka: Zeman děsí moje děti, rodinu a přátele

Česko je podle premiéra Bohuslava Sobotky (ČSSD) jedinou zemí v civilizovaném světě, kde prezident veřejně vyzývá k zabití předsedy vlády. Těmito slovy Sobotka v úterý reagoval na pondělní výrok prezidenta Miloše Zemana o tom, že premiéra se lze nedemokraticky zbavit kalašnikovem.

VICE-VLASTIZRADCE.Sobotka: Zeman děsí moje děti, rodinu a přátele

Screeny č. 2 až 8 : V příloze k emailu č. 2 byla následující prezentace. V závěru Herzmann nabádá k manipulaci veřejného mínění pomocí dojemných uprchlických příběhů, ubrečených dětí apod.
Screen č. 9 : Vše co loutkový Sobotka řekne a co udělá je předem připravené od jeho poradců a expertů
Screeny č. 11 - 15 : Dokument v příloze - Ke strategii migrační politiky. Č. 13 = Odmítání kvót vládou bylo pouze účelové, aby si mohli hrát na obránce před imigrací
Screeny č. 17 - 19 : Prezentace společnosti Millward Brown pro ČSSD - chtějí využít prostředků neurovědy a sociální psychologie, aby zjistili jak nejlépe oblbnout voliče
Screeny č. 23 - 24 : Tým zodpovědný za tvorbu dlouhodobého programu ČSSD - většina členů jsou pro-imigrační neomarxisté. Následuje příloha MDA - dlouhodobý program
Screeny č. 25 - 31 : V dlouhodobém programu ( nyní už zveřejněném) plánuje ČSSD boj za nový světový řád, globální vládnutí, zničení samostatných národů a multikulturní socialismus
Screeny č. 35 : MDA = Masarykova demokratická akademie. Pod nevinným názvem se skrývá parta protinárodních, neomarxistických ideologů a aktivistů. Z MDA plánují udělat klíčový orgán strany
Screen č. 36 : Doručené emaily 2013
Screeny č. 37, 38 : migrační večerníček v lepší kvalitě
Screeny č. 39 - 41 : starší emaily ve složce Odesláno

VICE-Oto Novotný - 4. balík Emailů

Všechny materiály jsou autentické. Vláda lže.

Na počátku této kauzy vláda mlžila a odmítala cokoliv potvrdit, přestože museli okamžitě vědět, že k hacku došlo. Nyní se vláda chce z této kauzy vykroutit obviněním, že námi zveřejněný materiál je podvrh, že je neautentický apod. Tím si zároveň připravuje pozice pro další vývoj - cokoliv teď zveřejníme, vláda z titulu své moci prohlásí, že jde o podvrh a nebude muset nic vysvětlovat. Z naší strany k žádnému falšování, k žádnému přepisování údajů na printscreenech nedošlo. Je to vláda, která podvádí, lže a zákulisně intrikuje proti národu.

VICE-Screeny č. 2 - 3 : pokračování Emailu č. 35 z 1. várky Sobotkových Emailů


Nepřihlášený uživatel

#4337

2016-01-26 18:53

Video: „Scénář evropského kalifátu“

Video je z listopadu 2015 a V.V.Pjakin v něm popisuje účel vzniku evropského kalifátu. Hovoří o cíli GP ukončit americký styl života, který je nadále pro planetu neudržitelný, hovoří o roli Íránu a o tom, jak jsou k tomuto účelu zneužity národy dvou náboženství: křesťané a muslimové.

Jak popisuje zdroj videa: „Vyústenie bez vojny medzi západnou žido-kresťanskou/sionistickou a islamskou civilizáciou – V.V. Pjakin“, který dodává: „Súčasný biblický projekt/koncept globalizácie globálneho prediktora“ zde a „Niečo o Koráne, pôvodnom Koránickom Islame a súčasnom pseudo-„islame“ zde

VICE-Video: „Scénář evropského kalifátu“

Analýza kompletního procesu destrukce českého školství. Určeno především učitelům a profesorům zodpovědným za výchovu našich dětí!

Navazuji zde na článek publikovaný na Aeronetu pod názvem „Co předcházelo imigračnímu Armagedonu?“, kde se jeden z diskutujících pozastavoval nad tím, jak je možné, že se i u nás v ČR nachází tolik jednotlivců (skupin), kteří přijímají rozhodnutí, která jsou nejen v rozporu s našimi zájmy, ale jsou v rozporu i s veškerým zdravým rozumem. Na to mohu odpovědět pouze tak, že pokud v původním článku jmenovaní penězokazci mají k dispozici tiskárnu peněz, tak mohou kdykoli kohokoli uplácet a verbovat.

Jan Ámos Komenský se musí v hrobě obracet, co se dnes děje v českých školách na všech úrovních…

V článku jsem se pokusil dát do souvislostí veškeré nejpodstatnější stavební kameny té jejich hry. Vše ostatní, co se děje nelogického v naší Evropské civilizaci, jsou jen dalšími kamínky celkové mozaiky jejich hybridní války za ovládnutí celého světa, která trvá minimálně již 300 let. Článek o kterém píši naleznete v trochu uhlazenější podobě, doplněný několika důležitými odkazy i zde.

Část z toho, jak falešnou hru a jak dlouho s námi západní oligarchie hraje, dobře popisuje například toto video, ve kterém ale například nejsou zveřejněna fakta o genocidě Číňanů před, za a po opiových válkách. Celkový počet obětí Čínského lidu byl přitom srovnatelný s oběťmi 1. i 2. světové války! Za vším tehdy opět stála chamtivost několika obchodních klanů, které své zájmy povýšily na zájmy vlastních států.

VICE-Analýza kompletního procesu destrukce českého školství. Určeno především učitelům a profesorům zodpovědným za výchovu našich dětí!


Nepřihlášený uživatel

#4338

2016-01-26 18:54

VIDEO: „Putin je zkorumpovaný a okrádá vlastní zemi!“, prohlásil Adam Szubin z amerického ministerstva financí. Osobní útoky proti Putinovi nabírají na síle, něco se děje! [CZ Titulky]

Za poslední týden se doslova spustila lavina osobních útoků proti prezidentu Putinovi ze strany západu. Minulý čtvrtek to bylo obvinění, které zorchestrovalo londýnské křídlo NWO v podobě blábolivého vyšetřovacího pamfletu s obviněním, že Vladimir Putin dal přímý souhlas k vraždě bývalého ruského špiona v Londýně Alexandra Litviněnka. Teď ovšem přichází úplně jiný a mnohem vyšší level přimo zpoza Atlantiku. Nové obvinění totiž přišlo přímo z nejvyšší chazarsko-židovské lóže amerického ministerstva financí.

Adam Szubin, ředitel Úřadu ministerstva financí USA pro kontrolu zahraničních aktiv, v pořadu Panorama na britské BBC uvedl, že Vladimir Putin je zkorumpovaný a okrádá vlastní zemi. Kreml obvinění rázně odmítl. Nicméně je dobré si všimnout, že západní klika NWO změnila taktiku. Nepřítelem už není celé Rusko, ale pouze Putin. Co se to děje, co ta změna?

VICE-VIDEO: „Putin je zkorumpovaný a okrádá vlastní zemi!“, prohlásil Adam Szubin z amerického ministerstva financí. Osobní útoky proti Putinovi nabírají na síle, něco se děje! [CZ Titulky]


Nepřihlášený uživatel

#4339

2016-02-02 11:52

Francie odvysílala dokument o Majdanu, Ukrajina marně usilovala o jeho zákaz. Opět ruská propaganda? A Turecko v roli Ukrajiny?

Ukrajina byla jen „lehká viróza“, co bude s Tureckem?

Už to, že dokument odvysílán byl, říká mnohé. Především to dle mého je potvrzením, že propagandistické tažení proti Rusku nyní probíhá přes zcela jiné území a tím územím už několik týdnů je Turecko! To už ale je na jiné téma a k tomu dodám jen tolik, že dokud Rusko nevstoupilo do Sýrie, vztahy Turecka s Ruskem byly nadstandardní.  Ale  jakmile Rusko do Sýrie vstoupilo, tzn. že vstoupilo do hry o „Velký Blízký východ“ na způsob „Jestli je boj nevyhnutelný, udeř jako první“, nestalo se nic jiného, než že Turecko začalo naplno plnit stejnou roli, jakou do nedávna plnila Ukrajina. Jestli z toho i Turecko vyjde jen na způsob „lehké virózy“, je těžké říct, každopádně – když už tak nečiní politici a média – mělo by Turecko Ukrajinu vnímat jako varování. A především jeho vůdcové, kteří kradenou ropou ve spolupráci s USA a SA snižují její ceny tak, aby to poškodilo nejen Rusko, ale také Írán a snaží se tak udržet hegemonii dolaru, by se měli nad dokumentem francouzského novináře zamyslet. USA jsou odepsány, příštím vůdcem světa bude Čína. Ale i ona musí počítat se světovou rolí Ruska, jak to možná potvrzují i izraelská média : „Příštím vůdcem Blízkého východu bude Rusko“.

VICE-Francie odvysílala dokument o Majdanu, Ukrajina marně usilovala o jeho zákaz. Opět ruská propaganda? A Turecko v roli Ukrajiny?

nemuslim

#4340 ad amerika strhne sochu svobody usa svobodna země neni

2016-02-06 14:34

amerika chce nový světový řád 

 rfid čipy na kontrolu cele lidske populace bude jedina elektronicka měna  v americe maji už 40000  koncentraku fema chtěji jedinou světovou vladu  jedinou světle hnědou rasu ktera nebude schopna normalně uvažovat ale bude dost chytra na to aby mohla otročit pro globalni elitu za minimalni mzdu  islám je diktatura a středověk  obama je muslim narozeny v keni jeho otec byl take muslim 


Nepřihlášený uživatel

#4341

2016-02-07 16:31

Armádním činitelům DLR se dostaly do rukou tajné dokumenty ukrajinských ozbrojených sil (OS) se strategií šíření propagandy prostřednictvím ukrajinských médií, oznámil zástupce velitele štábu domobrany Doněcké lidové republiky Eduard Basurin.

„Do rukou se nám dostala řada tajných dokumentů podepsaných náčelníkem generálního štábu ukrajinských ozbrojených sil Viktorem Muženkem a náčelníkem hlavní správy rozvědky ukrajinského ministerstva obrany Valerijem Kondraťukem, které se týkají přípravy a pořádání speciálních akcí v informačním prostoru proti DLR a LLR…Hovoří se v nich o přípravě psychologických diverzí s využitím ukrajinských médií a jimi kontrolovaných internetových zdrojů", řekl Basurin.

Více: Armádním činitelům DLR se dostaly do rukou tajné dokumenty ukrajinských ozbrojených sil (OS) se strategií šíření propagandy prostřednictvím ukrajinských médií,


Nepřihlášený uživatel

#4342

2016-02-07 16:32

VIDEO: Evropská komise chce zrušit anonymitu Bitcoinu. Německo omezí v bankách hotovostní transakce na 5,000 EUR! [CZ Titulky]

Jak už jsem hovořil na toto téma v pátečním rozhlasovém pořadu [1], nasunování NWO v Evropské unii pod taktovkou globalistů nabralo nečekané tempo a posledním produktem tohoto procesu jsou dvě zprávy z bankovního prostředí. Evropská komise chce zrušit anonymitu Bitcoinu [2], resp. veškerých konverzních transakcí na území EU. Anonymita sice bude zaručena na úrovni systému Bitcoinu, protože s tím nelze nic udělat, ale veškeré konverze do reálných měn a veškeré transakce obchodníků, provozovatelů e-shopů a jiných subjektů, které budou akceptovat přijímání plateb v Bitcoinu, budou podléhat povinnosti odhalení identity skrze oveřovací mechanismy. Evropská komise navrhuje ověření platební kartou apod. Přijímání Bitcoinu bez ověření identity toho, kdo Bitcoinem platí, bude považováno za praní špinavých peněz.

A druhá zpráva, z podobného soudku, je z Německa. Země se chystá omezit veškeré bankovní hotovostní transakce na 5,000 EUR. Jde o počátek realizace tzv. „elektronického koncentráku“, o kterém jsem už hovořil v pátek na Svobodném rádiu. Německo podle dalších informací uvalí tuto hotovostní hranici „per transaction“, ale toto zřejmě nebude dlouho trvat a přijde omezení „per month“ apod. Je to cesta, kdy hotovostní peníze budou postupně vytlačovány z oběhu, až v určité chvíli úplně zmizí a bude se platit jen elektronicky, takže stát a elity budou mít dohled nad vším, co kupujete, za co platíte a bez dozoru státu si nebudete moci koupit ani žvýkačku.

VICE-VIDEO: Evropská komise chce zrušit anonymitu Bitcoinu. Německo omezí v bankách hotovostní transakce na 5,000 EUR! [CZ Titulky]


Nepřihlášený uživatel

#4343

2016-02-07 16:33

Erdogan bombarduje turecké Kurdy, syrští otevírají svá zastoupení v Moskvě i ve Washingtonu. Video

Na jihovýchodě Turecka vládní jednoty ostřelují kurdské město Cizre, devět civilistů mělo být zabito. Uvádí se, že více než 20 lidí se už asi dva týdny skrývá ve sklepech. Ve  městě probíhají protesty; policie rozhání demonstranty slzným plynem. Místní aktivisté vyzývají k zastavení bombardování, dovolávají se povinnosti k poskytnutí lékařské pomoci raněným. Turecká vláda mezitím trvá na tom, že cílem útoků jsou pouze kurdští bojovníci.

VICE-Erdogan bombarduje turecké Kurdy, syrští otevírají svá zastoupení v Moskvě i ve Washingtonu. Video


Nepřihlášený uživatel

#4344

2016-02-07 16:34

VIDEO: Důstojník ministerstva vnitra koordinoval provokační akci skupiny maskovaných mužů během sobotní demonstrace proti islámu v Praze! Neuvěřitelná inscenace režimu a jeho manipulování s veřejným míněním!

Redakce AE News přináší zásadní video ze sobotní demonstrace Antify v Praze, což byla truc-demonstrace proti demonstracím na odpor vůči islámu. Průvod ultralevicových anarchistů s transparenty „Uprchlíci, vítejte!“ se střetl s bizarní a koordinovanou skupinkou „nácků“, které koordinoval muž v hnědé bundě a současně ten samý muž v podstatě koordinoval i uniformované policisty na druhé straně pomyslné barikády. Zajímavé bylo i místo, kde se maskovaní náckové nacházeli a z jaké budovy vycházeli. Z budovy v majetku ministerstva vnitra. Zapálení sociálního centra v Praze tak dozajista nemají na svědomí občané, ale právě někdo z těchto provokatérů.

Důstojník koordinoval nácky, kteří vylézali z budovy v majetku ministerstva vnitra!

V sobotu se po celé Evropě konaly demonstrace, namířené proti islamizaci Evropy. Je nutné zdůraznit, že na podporu premiéra Sobotky se před Úřadem vlády sešlo kolem 60 lidí, zatímco napříč republikou demonstrovaly tisíce lidí jak proti islamizaci Evropy, tak i proti politice našeho premiéra. Je evidentní, že premiér Sobotka čím dál tím více ztrácí veřejnou podporu.

VICE-VIDEO: Důstojník ministerstva vnitra koordinoval provokační akci skupiny maskovaných mužů během sobotní demonstrace proti islámu v Praze! Neuvěřitelná inscenace režimu a jeho manipulování s veřejným míněním!


Nepřihlášený uživatel

#4345 Re: ad amerika strhne sochu svobody usa svobodna země neni

2016-02-07 17:32

#4340: nemuslim - ad amerika strhne sochu svobody usa svobodna země neni 

 BLIŽI SE ZJEVENÍ JANOVO 13 JA JAKO KŘESTAN TO VIM :-( BRZY NASTANE UTEK 


Nepřihlášený uživatel

#4346 Záměr Saúdské Arábie zasáhnout do syrského konfliktu vyvolal šok všech stran

2016-02-07 18:21

Záměr Saúdské Arábie zasáhnout do syrského konfliktu vyvolal šok všech stran, jež se účastní jeho urovnání, a přinutil USA, aby se zamyslely nad tím, jak daleko jsou ochotny zajít v podpoře Rijádu, píše Die Welt.

Washington prohlásil, že je připraven podpořit všechny spojence v boji proti Islámskému státu, avšak odmítl komentář k záměrům Saúdské Arábie. Západní státy si výborně uvědomují, že za účasti Rijádu bude situace v Sýrii zkomplikována, zdůrazňuje autor článku.

VICE-Zacharovová zesměšnila snahy Saúdské Arábie bojovat v Sýrii

Vyslání pozemních vojsk ze Saúdské Arábie bez souhlasu vlády v Damašku bude narušením mezinárodního práva a tento souhlas Rijád pochopitelně nikdy nezíská, poznamenává vydání.

Monarchie Perského zálivu se stala hlavním zdrojem financování a dodávek zbraní islamistickým povstalcům a je tedy hlavním „autorem" syrského konfliktu. Kromě toho, se Írán a Rusko, jež se účastní urovnání krize, nikdy nesmíří s přítomností Saúdů v Sýrii.

Více: Záměr Saúdské Arábie zasáhnout do syrského konfliktu vyvolal šok všech stran

okamurovec putinovec islámofob

#4347 Re: Re: ad amerika strhne sochu svobody usa svobodna země neni

2016-02-07 20:00

#4345: - Re: ad amerika strhne sochu svobody usa svobodna země neni 

 jako ateista stebou začinam souhlasit myslim že konvertuju na křestanstvi začinam věřit vice křestanum než jinym o tom zjeveni vim už pul roku bible je o pravdě kterou se snažijou jini zničit kvuly novému světovému řádu a až to začne budu na vaši straně  tohle je plan usa a ízraele na vyvolani 3 světové války  albert pike to předpověděl v roce 1871 plan na 3 světové války aby pomohlo nastoleni nového světového řádu  zjeveni 13 janovo drave šelmy vladnou zemi to jsem četl věřim tomu a zlo bude poraženo řika se že ma přijit falešnej mesiaš nejsem si ale jistej jestly to neni obama on je totiž muslim narozeny v keni  a abu bakr bagdady je agent izraele viděl jsem ho na fotce johnem mc cainem ani valka proti terorizmu neexistuje 11 zaři bila předem planovana demolice world trade center vlastnily žide zemřelo tam 3000 lidi ale žadnej žid to neni nahoda muslimové a žide toho maji hodně společneho navic al kaida taliban a islámský stát jsou sunitšti muslimové islám je vic než dost radikalni stači si přečist korán historii islámu životopis proroka mohameda  válka s terorem bila plan davida rockefelera aby mohla amerika davat lidem rfid čip a ta šelma ho označila a mužeš kupovat a prodavat  věřim že je porazime smrti se ani nebojim klidně zemřu někde ve válce tak jako hrdinove za 2 světove ktere nejvice respektuju vlada a zradci to odnesou jsem zvědavej jakej osud bude myt naš českej narod  sleduju českou nezavislou televizi a svobodne radio tam řikali že v tomhle roce bychom měly přijmout 120000 imigrantu doufam že to nevyjde kvuly sobotkovy kterej nechce postavit plod a řika že nam nic nehrozi 


Nepřihlášený uživatel

#4348 Re: Re: Re: ad amerika strhne sochu svobody usa svobodna země neni

2016-02-08 11:10

#4347: okamurovec putinovec islámofob - Re: Re: ad amerika strhne sochu svobody usa svobodna země neni 

KDYŽ VARUJI KŘESTANI V KOSTELU TAK ONI ME NEVEŘI ŽE PRIJDE ((MATOUŠ 24)) KAPITOLA BRZY TO SE JEDNA O ZABIJENI VSECH CO NEVERI NA FALESNEHO PROROKA ALAHA SEM JE VAROVAL SEM VAROVaL AJI FALAŘE A ON VUBEC NEVEDEL O CEM MLUVIM FARNI V KOSTELECH NECTOU BIBLI JEDOU PODLE SVOJICH NOTICEK TAK SEM VCERA NESEL NA MŠI A V SOBOTU ((SOBOTNI DEN 6 SEM SVETIL)) JAK JE PSANO V BIBLI FARARI VEDOU KRESTANY DO ZKAZE MISTO CO DOSTAVAJI PO SVE SPOVEDI SEM KOUKAL (JEN SVECENOU VODU MISTO VINO A KNEŽSKOU HOSTII)BIBLE PRAVI ZE VINOU A CHLEB BUDE ZNAZORNOVAT J.KRISTA CHLEB JAKO HOSTIE TĚLO KRISTA A VINO JAKO KREV KRISTA ALE FARAR JEN DAVAL HOSTII A VODU TAK ONI NEJSOU VYSPOVIDANI ONI SOU OSIDOVANI V KOSTELECH PROTO UZ NECHODIM NA MŠI  FURT SE CHODI V NEDELI TO SE AJI V KORANU CTI SLUNCE MA SE CHODIT V SOBOTU JAKO CTENI STVORENI ZEME A VSEHO NA NI PLUS SE MA PODAVAT HOSTIE A VINO NA POCEST J.KRISTA TO SEM TAKY RIKAL KRESTANUM ONI ME NEVERILI ME BYLO ZJEVENO TO CO JIM NEBYLO VAROVAL SEM AJI PRED PAR ROKY ZE IS PRIJDOU NEVERILI ME NIKDO A TED TO TADY MAJ VAROVAL SEM AJ PAR CIRKVI ALE FARNI SE VYSMALI A VYCEKRAT ME K SOBOE NEVZALI AJ BRZY NASTANE SOUD SOUDU KAZDEJ NA TO DOPLATI HLAVNE TY CO NAM VLADNOU NIKDO NEUTECE NIKDO SE NESCHOVA PRED SOUDEM PROTO LIDI SE MUSI KRIT AT VYHLEDAJ KRESTANA CO JE PROBUZENEJ JAKO JA A TEN AT JE POKRTI ALE AT JE NEJDRIV ZAUCI OHLEDNE J.KRISTA TO STACI KDYZ SI CLOVEK PRESTE MATOUŠOVO EVANGELIUM CELEL TO JE O J.KRISTU A PAK TEN CLOVEK SE NECHA POKRTIT ALE MUSI VERIT V TO CO PRECETL A  JE SPOUSTU PRAVDIVICH DUKAZU O USA SAK ONI SOU HLAVNI ROLE VSEHO UKRAJINA,IRAK,IRAN,LYBIE,SYRIE,EVROPA,ATD AJ ROK 1939 HITLER POSLANEJ NA POSLKO ZA TO MUZE USA


Nepřihlášený uživatel

#4349 Re: Re: Re: ad amerika strhne sochu svobody usa svobodna země neni

2016-02-08 12:23

#4347: okamurovec putinovec islámofob - Re: Re: ad amerika strhne sochu svobody usa svobodna země neni 

 ZLO NA ZEMI NENI LIDSKEHO PUVODU POCHAZI Z BIBLE A JE SE (ZJEVENI JANOVO 12) A (ZJEVENI JANOVO 13) DRAVE SELMY VLADNOU ZEMI


Nepřihlášený uživatel

#4350

2016-02-08 13:13

Na Rusko nelze svalovat zdánlivou vinu za zmaření mezisyrských jednání, protože účelnost pokračování boje proti teroristickým skupinám nikdo nepopírá, prohlásil tiskový mluvčí ruského prezidenta Dmitrij Peskov.

„Rusko podporuje útočné akce syrské armády bojující proti teroristickým skupinám. Teroristické skupiny se neúčastní a ani nesmí účastnit těchto jednání. Účelnost pokračování boje s těmito skupinami nikdo nepopírá, proto by zřejmě nemělo být Rusko obviňováno z toho, že právě na ně padá jakási zdánlivá vina za zmaření jednání", řekl v pondělí Peskov novinářům, informuje RIA Novosti.

Více: Na Rusko nelze svalovat zdánlivou vinu za zmaření mezisyrských jednání, protože účelnost pokračování boje proti teroristickým skupinám nikdo nepopírá