153 křesťanů v Erbílu

Quoted post

Tomáš

#4

2015-12-07 21:26

Aha. Takže muslimům pomoci můžeme, ale skutečně ohroženým křesťanům, na nichž je v Iráku a Sýrii páchána genocida, ne? Tímto odkládáním a zbytečnými obstrukcemi se vědomě podílíme na této genocidě, což je neodpustitelné! Tato otevřeně fašistická vláda by měla okamžitě rezignovat! Takovéto jednání si nemůže demokratická vláda dovolit!

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#5 Re:

2015-12-08 09:03:24

#4: Tomáš -  

 Jasně, celá tahle islámofašistická EU kolaboruje s militantním islámem, papež se klaní před arabskými vůdci v mešitách, na důkaz podřízenosti líbá korán, unie nechá své lidi strádat a hladovět, aby všechny dostupné prostředky věnovala islámským přivandrovalcům. Konečně by měli lidé pochopit, že EU tady není pro nás Evropany, ale proti nám, k uskutečnění velkolepých islamizačních projektů štědře financovaných ropnými šejky ze Saúdské Arábie. Vrcholem bylo, když této jedné z nejtužších totalit světa udělili předsednictví radypro lidská práva OSN. Užjednou se ukázako, ž tahle politika appeasementu je přímou cestou do pekel, ale Evropa se ne a ne poučit a klidně si naivně tančí s jedovatým islámským hadem. Hanba všem zrádcům, kteří tím plivou na hroby předků, kteří bojovali za naši svobodu, které e nyní dobrovolně vzdáváme.


Nepřihlášený uživatel

#102 Re:

2015-12-20 21:21:21

#4: Tomáš -  

 čtete vůbec to, pod co píšete své nastvané komentáře? Tady je jedná o KŘESŤANY !!!(nicméně muslimové by si pomoc zasloužili samozrejme taky)