153 křesťanů v Erbílu

Kontaktujte autora petice

Téma diskuze bylo automaticky vytvořeno 153 křesťanů v Erbílu

Antonius

#101

2015-12-20 11:37

Tohle se mi jeví jako správná cesta – pomožme primárně křesťanským uprchlíkům, ty muslimské nechť přednostně přijímají bohaté státy Perského zálivu, Saudská Arábie, Emiráty, Katar, Bahrajn, Omán, Kuvajt apod., ty jim jsou přece kulturně mnohem blíže a díky černému zlatu neví, co s penězi. Raději, než přijmout své bližní, budou budovat nesmyslné projekty, mrakodrapy, sjezdovky uprostřed pouště a umělé ostrovy za miliardy dolarů, ale svoje irácké a syrské bratry by nechali chcípnout hlady. Pro Evropu představuje jakékoliv další posilování islámu nesmírné riziko, ostatně to vidíme už dnes – v městech západní Evropy panuje výjimečný stav, bojí se rozsvěcet stromeček, vánoční ozdoby omezují na minimum, na Silvestra chtějí mnohde omezit ohňostroje, ... to je šílené, kam Evropa díky tomu "mírumilovnému" islámu směřuje. Pokud u nás chtějí muslimové najít bezpečný azyl, nechť se zřeknou své víry, protože pokud utíkají ze svých zemí, pak je to právě díky militantnímu islámu, který je ohrožuje. Proč ho tedy tahají sem? Proč se ho nezřeknou? Využívat výhody bohaté sekulární země by se jim chtělo, ale zříci se svých středověkých zvyků, to ne. Dokud si neuvědomí, že právě islám může za jejich problémy, tak nemají ve vyspělé demokratické společnosti co pohledávat.


Nepřihlášený uživatel

#102 Re:

2015-12-20 21:21

#4: Tomáš -  

 čtete vůbec to, pod co píšete své nastvané komentáře? Tady je jedná o KŘESŤANY !!!(nicméně muslimové by si pomoc zasloužili samozrejme taky)


Nepřihlášený uživatel

#103

2015-12-21 09:29

Příchod uprchlíků na území Evropské unie prý není „nelegální“

 Poznamenávám, že neznám přesné a celé znění Evropské konvence o lidských právech (European Convention on Human Rights, ECHR), neboť jsem ji nečetl, nicméně z toho, co lze vyčíst z článku v BL„Příchod uprchlíků na území Evropské unie není „nelegální“ [1] mě běhá mráz po zádech. Z tohoto článku s odvoláváním se na zmíněnou konvenci totiž vyplývá, že státy EU nejen že dělají všechno špatně, ale dokonce se protiví „EKLP“! Možná přeháním když konstatuji, že uprchlíci na tom jsou z hlediska lidských práv a svobod lépe, než občané evropských států, do kterých „vlezli“.

Podle článku v BL organizace Amnesty international (AI) zjistila, že prý server Novinky zkreslily její zprávu, která neodpovídá skutečnostem když uvedly, že „Většina uprchlíků, s nimiž AI hovořila, přiznala, že se pokusili nebo chtěli pokusit o nelegální přechod hranic do EU“, což se prý nezakládá na pravdě. Příchod uprchlíků na území Evropské unie totiž „není nelegální!“ Česká média by prý neměla šířit nesmysly (s čímž se dá plně souhlasit) a zkreslovat mezinárodní dokumenty, ale už méně lze souhlasit s tím, že příchod uprchlíků do Evropy není „nelegální“. Naopak, je (prý) legální, neboť, článek 3 EKLP (které je mimochodem i ČR signatářem) konstatuje, že:

Nikdo nebude podrobován mučení či nelidskému či ponižujícímu zacházení či trestání“. Osoba má na základě článku 3 právo požádat o ochranu přímo, protože státy mají zakázáno vracet osoby do země, kde mohou utrpět porušení svých práv podle článku 3.

VICE-Příchod uprchlíků na území Evropské unie prý není „nelegální“


Nepřihlášený uživatel

#104 Re: Re: Re:

2015-12-21 10:27

#26: - Re: Re:  

 Zkus to!


Nepřihlášený uživatel

#105 Re:

2015-12-21 10:29

#12: -  

 Cha cha a co církevní zlodějna?


Nepřihlášený uživatel

#106

2015-12-21 14:58

Škoda že to naše vláda bruselských vlezdoprdelníků nestihla ještě před Vánoci, aby si mohli užít svátky v míru a bezpečí.


Nepřihlášený uživatel

#107

2015-12-24 13:28

doufam že se dostanou s toho islámskeho moru nevim proč pomahame aš ted měly jsme jim pomahat už davno vláda na vše sere vždy budu podporovat křestany jezidy a kurdy proti zasranym muslimakum.   musime pomahat jen těm komu skutečně hrozy nebezpeči a to muslimové nejsou islám neni naboženstvi je to vojenska doktrina a nenavist k nemuslimum doporučuju vam přečist korán vubec se neliši od mein kampf naboženstvi ktere toleruje zabijet neni naboženstvi  muslimové jsou nebezpečni proto že se od sveho dětstvy uči nenavist ke všemu neislámskemu zapadni evropu čeka tvrdej boj poučme se s jejich chyb a nedopustme abychom tak skončily myslim že vychodni evropa se ještě muže zachranit pokud budou demonstrace a zbavyme se vlady kolaborantu  3 světová válka už se připravuje a lidem se pořad lže o mirumilovnych uprchlicich válka s islámem neni v evropě poprve už jednou jsme měly válku s osmanskou řiši ktera se snažila dobyt evropu přimo s turecka sorry za gramaticke chyby islám je noboženstvi války


Nepřihlášený uživatel

#108

2015-12-24 15:19

Papež František oznámil lidu na náměstí svatého Petra, že tyto Vánoce mohou být poslední pro lidstvo, že současný chaotický stav světa znamená „začátek konce všech dob“. A jakou náladou budou prodchnuty bohoslužby v katolických chrámech v Moskvě? Jak se vůbec cítí dnes katolíci v Rusku?

 „V Moskvě je naše komunita velká — až 60 tisíc lidí, ale do chrámu přichází méně, v tyto dny přibližně 5-6 tisíc lidí. Slavíme Vánoční svátky v nejkrásnějším kostele města — katedrále Neposkvrněného početí v Malé Gruzínské ulici. Je vystavěn v architektuře prototypu Westminsterského opatství. Zde se dodržují tradice: na počátku mše představený položí do jeslí figurku Ježíška, poté se pomocí ohňostrojů rozsvítí skutečná Betlémská hvězda na moskevském nebi", vyprávěl Sputniku ředitel Informační služby římsko-katolické Arcidiecéze Matky Boží v Moskvě otec Kirill (Gorbunov).

Otec Kirill oznámil, že v chrámu už stojí nazdobené sromky, umělecky slavnostně instalovány jesle, kde se podle pověsti narodil Kristus.

VICE-Papež vyzval lidstvo, aby se vzdalo všech zbraní hromadného ničení

„Pro mnohé je to dojemná scéna. Ale ve skutečnosti je to obraz maximální bídy. Když se zamyslíme — Kristova rodina, to je rodina migrantů, kteří museli opustit svůj domov, přijít do Betléma, kde tehdy probíhalo sčítání obyvatel. A potom utíkat do Egypta. Stali se uprchlíky. Zní to velmi aktuálně! Svět je i dnes plný utrpení a válek. Otec František to připomíná. Proč? Proto, že od té doby, kdy se před 60 lety objevila jaderná zbraň, každé Vánoce mohou být posledními.

Více: POSLEDNÍ VANOCE PRO LIDSTVO SVĚTA DUVOD MULTIKULTI

KONEC VSECH DOB-MATOUŠ 24 KAPITOLA

 BUDE U KONCE DOBY-ZJEVENI JANOVO 13 KAPITOLA


Nepřihlášený uživatel

#109 Re:

2015-12-24 18:46

#108: -  

 to jsem take četl zjeveni 13 dravé šelmy vládnou zemi  take albert pike předpověděl 3 světové války aby pomohly nastolení nového světového řádu  válka mezi islámem a zapadem se bliži


Nepřihlášený uživatel

#110 Přeji krásné Vánoce všem křestanům do celého světa

2015-12-25 22:30

V Sýrii, kde je zhruba 13% křesťanů, je oslava Vánoc neomezená a k tomuto svátku je křesťanům gratulováno prezidentem Assadem, který jako jediný vyjadřuje naději na mírové spolužití křesťanů a muslimů. Nikde jinde nefunguje mírové soužití obou náboženských skupin tak dobře jako donedávna právě v Sýrii. Třeba v Saúdské Arábii, která je hlavním podporovatelem syrské opozice, jsou jakékoliv veřejné projevy jiné než islámské víry trestné. Alespoň už víme, co padlý západ, odvrátivší se od svých křesťanských kořenů, skutečně podporuje.

Tomáš

#111 Re: Re:

2015-12-26 12:45

#102: - Re:  

 Proboha, přečtěte si ještě jednou, co jsem psal, zcela evidentně máte potíže s chápáním psaného textu. Právě že jsem se pozastavoval nad tím, že jsme ochotní brát muslimské imigranty podle nařízených kvót, ale když má vláda udělat dobré gesto a pomoci skutečně potřebným křesťanským rodinám, tak to díky neustálým obstrukcím trvá už rok a pořád se nic neděje.


Nepřihlášený uživatel

#112

2015-12-27 12:23

V jaké fázi je jejich přesun nyní? Dělají se už patřičné kroky nebo to zase naše kolaborantská vláda smetla pod koberec?


Nepřihlášený uživatel

#113

2015-12-27 16:13

Her biji Kurdistan!!!

Nepřihlášený uživatel

#114

2015-12-30 09:37

VIDEO: Svědek promluvil! Turecko provozuje na svém území výcvikové tábory Islámského státu! [CZ Titulky]

Turecku padá na hlavu jeden skandál za druhým. Co se stalo teď, to nemá opravdu obdoby. Kurdské jednotky zajaly v Sýrii bojovníka ISIL a ten začal mluvit. Odhalil celý systém výcvikových táborů ISIL v Turecku, spolupráci s tureckou armádou a vojenskými poradci z Ankary, o verbování rekrutů ze Sýrie a jejich výcviku v tureckých táborech ISILu, kde výcvik mají na starosti vojáci turecké armády.

Ankara si hraje na blázny, protože tvrdí, že v táborech vycvičuje umírněnou syrskou opozici. Ale výpověď zajatého bojovníka ISIL odhaluje něco úplně jiného. Po skončení výcviku jsou rekruti z Turecka převáženi přes turecko-syrskou hranici přímo do hlavního města Islámského státu v Sýrii, do města Rakká. Odtamtud Islámský stát distribuuje nové rekruty do zbytku Sýrie.

VICE-VIDEO: Svědek promluvil! Turecko provozuje na svém území výcvikové tábory Islámského státu! [CZ Titulky]

Ivoš

#115

2015-12-31 20:27

Já jsem pro přijětí všech blízkovýchodních křesťanů. Je to jediná možnost, jak do naší dekadentní společnosti přinést trochu čerstvé nezkažené zdegenerované krve, aniž bychom museli přijímat nacistické muslimy.


Nepřihlášený uživatel

#116

2016-01-01 10:29

PF 2016 – Přání do nového roku všem čtenářům AE News ve znamení boje proti instalaci NWO v ČR a na Slovensku

Rok 2015 je za námi a lidé na Silvestra, kromě bujarého veselí, také občas bilancují. Přemýšlí, jestli ten starý rok byl dobrý, nebo byl špatný, co se mohlo udělat lépe a co se nepovedlo. Přiznám se, že tenhle sport nepraktikuji, protože minulost je pouze vzpomínkou a právě vzpomínky by měly být pečlivě selektovány na Silvestra, aby člověk neupadl spíš naopak do deprese, co všechno člověk za poslední rok dodrbal. Každý konec je pouze začátkem něčeho nového. Pokud bych se měl ohlédnout zpět za rokem 2015, tak je to především jedna věc, která mne opravdu těší. Rodina věrných čtenářů AE News se úspěšně rozrůstá.

Stejná rodina se po celý rok zasluhovala o to, že každý měsíc se nám podařilo vysbírat finanční příspěvky v potřebné výši a mnohdy dokonce i něco navíc. Podařilo se to i teď v prosinci, kdy už od 23. prosince máme vybráno přes 100% cílové sumy nezbytné pro zachování provozu AE News na příští měsíc. Čtenáři AE News byli i v prosinci mimořádně štědří a patří jim za to obrovský dík. Je to důkaz toho, že naše články, komentáře a videa se čtenářům líbí, a že máme jasnou a trvalou podporu z jejich strany.

Uplynulý rok však přinesl i ne tak pěkné události. Mediálních útoků proti AE News přibylo velmi mnoho, kromě České televize a obligátních tiskovin se k honu proti našemu serveru přidal i Český rozhlas a dokonce i některé servery alternativy, sice málo významné, ale stejně je to smutné. Odpor proti migrantům je v Česku značný, ale odpor proti politikům a jejich pro-migračním postojům je velmi slabý. Je zvláštní sledovat, jak přes 80% občanů ČR má z uprchlíků obavy, tak stejně velká část těchto voličů by i dnes volila ANO, ČSSD a KDU-ČSL, které jsou příčinou této situace. Právě tato vláda přišla s myšlenkou „dobrovolných“ kvót na uprchlíky, a to je to nejhorší řešení v celé Evropě. To je ten Mnichov 1938, to je ta II. a zejména III. republika Emila Háchy, kdy cílem nebylo klást odpor, ale co nejlépe a nejaktivněji se přizpůsobit a vlastní iniciativou se zalíbit páníčkovi. Je zajímavé, že tehdy to byl páníček z Berlína a dnes je to pro změnu panička z Berlína. Historie má zvrhlý smysl pro humor v tom, jak se opakuje.

VICE-PF 2016 – Přání do nového roku všem čtenářům AE News ve znamení boje proti instalaci NWO v ČR a na Slovensku

VOLIM SPD 


Nepřihlášený uživatel

#117

2016-01-02 12:36

VIDEO: Novoroční projev německé kancléřky Angely Merkel [CZ Titulky]

Na základě mnoha přání od čtenářů jsem připravil do češtiny titulkovaný záznam novoročního projevu německé kancléřky Angely Merkel, abychom měli spolu s projevem Miloše Zemana a Vladimira Putina možnost srovnání myšlenkových obsahů jednotlivých projevů. Projev Angely Merkel vyvolal v Německu mezi voliči poprask, protože Angela se v celém projevu vyjadřovala v tom smyslu, že Německo je zemí uprchlíků a ne Němců. Projev je plný výzev k přijímání uprchlíků, přesvědčování o tom, jakým budou přínosem pro Německo a zároveň opatrné naznačování, že toto je teprve začátek a Němci se musí připravit a obětovat sami sebe daleko více, než kolik se obětovali dosud.

Multikulti je out! Teď frčí Willkommenskultur!

VICE-VIDEO: Novoroční projev německé kancléřky Angely Merkel [CZ Titulky]


Nepřihlášený uživatel

#118

2016-01-03 20:01

VIDEO: Muslimové v Bruselu (p)odpálili vánoční strom a shodili auto ze schodů do metra!

 

Řádění muslimů v Evropě nebere konce. Jalová slova politiků, která nabádají Evropany k toleranci, narážejí na holá fakta a brutální realitu v jednotlivých metropolích evropských měst. Muslimové představují dnes a denně obrovské riziko, které bezprostředně ohrožuje životy občanů evropských zemí. Ve videu můžete vidět, jak se v Bruselu baví muslimská mládež. Nejprve, za provolávání výkřiků „Alláhu Akbar“, odtlačili zaparkovaný automobil ke schodům metra a shodili ho dolů do vestibulu metra. Následně se rozhodli, že vyhodí do povětří vánoční strom. To se ovšem tak docela nepovedlo, protože podomácku vyrobená trhavina neměla zamýšlený účinek, ale na zapálení stromu to holt stačilo.

 

VICE-VIDEO: Muslimové v Bruselu (p)odpálili vánoční strom a shodili auto ze schodů do metra!


Nepřihlášený uživatel

#119

2016-01-03 20:04

Česká sluníčková fronta sahá k používání fekálního slovníku proti prezidentu Zemanovi čím dál častěji. Když dojdou argumenty, létají od pánů doktorů, docentů, herců a héreček výkřiky jako z nádražní restaurace IV. cenové skupiny

Parlamentní listy si dali trochu té víceméně záslužné práce s vyhledáním těch nejdrsnějších, nejvulgárnějších, nejhrubších a nejneserióznějších výrazů lidí, adresovaných prezidentu M. Zemanovi, lidí, kteří si zřejmě myslí, že svými ubohými, vulgárními, společensky naprosto neúnosnými, ale bohužel také i platným českým zákonům odporujícími výrazy posílí své ego, postavení, případně renomé a svůj význam ve společnosti. Tito lidé, mezi nimiž mj. figuruje i řada hodnostářsky a společensky vysoce postavených osob, např. tu profesor, tu europoslanec , bývalý předseda pravicové politické strany, poslanec Parlamentu ČR, jindy zase režisér, novinář, režisér, herec či hééérečka, socioložka či zkrachovalý novinář a podobní rádoby inteligenti a intelektuálové, jinými slovy lidé, kteří se snaží být ne kapánek, ale o celé moře chytřejší, než je celý národ. A hlavně, že se svým psychopatickým onanováním „udělají“ na výše zmíněných vulgarismech a urážkách hlavy státu.

Tyto „hnusárny“ PL předložili tiskovému mluvčímu prezidenta Jiřímu Ovčáčkovi s žádostí, aby se klidně a poněkud se silvestrovským nadhledem pokusil o jejich okomentování, pokud možno s lidským, humánním způsobem a s nadhledem, zde: [1].

     Nemá smysl ze široka rozvádět obsah těchto vyjádření, neboť předpokládám, že každý soudný čtenář je schopen učinit si svůj osobní ( ať už kladný či záporný) názor na výroky i osoby-autory těchto výroků. Proto si dovolím uvést jen ty hlavní perly a „vypíchnout“ (připomenout) slova či věty s přidáním jména autorů, které byly adresovány hlavě státu, prezidentu Zemanovi, ostatně posuďte sami:

Profesor Martin C. Putna: Zeman? Hnědorudý šmak. (Hnědorudý šmak = Nedemokratičnost. To, že mu jsou vlastně ty nedemokratické režimy blízké. To neustálé zdůrazňování, že Rusko je náš spojenec. Má-li se západní demokracie bránit jednomu strašnému zlu, měl by se spojit s jiným strašným zlem, jímž je podle mého soudu Putinovo Rusko, tak tato volba je špatná,“ říká Putna).

Socioložka Jiřina Šiklová: Miloš Zeman podporuje názory nevzdělaných lidí neschopných uvažovat, kteří stále přemýšlejí jako za komunistů ve stylu „Kdo za to může? Třídní nepřítel. Buržoazie. Židi, Amerika, islám“. Má jej za diabetika a jak významně podotýká, k tomu ještě „chlastá“. „To je velice špatná prognóza, výraz těžkého poškození mozku“ říká „odbornice“ přes zdraví, bývalá členka KSČ Šiklová.

Předseda TOP 09 Miroslav Kalousek: m.j.: Kdyby většina národa milovala islám, chodil by Miloš Zeman do mešity.

VICE-Česká sluníčková fronta sahá k používání fekálního slovníku proti prezidentu Zemanovi čím dál častěji. Když dojdou argumenty, létají od pánů doktorů, docentů, herců a héreček výkřiky jako z nádražní restaurace IV. cenové skupiny


Nepřihlášený uživatel

#120

2016-01-03 20:29

BIBLICKE ROKY OD 2001-2016-2017-2018-2020 AZ 2030 POSLEDNI ROK ZEME 

SLYŠ NARODE  SLYŠTE KŘESTANÉ MOJI KDY BUDE PRICHOD KRISTA NEVIME NIKDO ALE KDO MA FIKOVNIK TEN BUDE VEDET AZ VYRASI PRVNI LISTKY TAK PRIJDE SPASITEL A S NIM SOUD A TRESTY PROTO OBRAT TE SE NA PANA DRIV NEZ BUDE POZDE SOUD UZ ZACAL PROTOZE JESTE NENI ZABIT POCET KRESTANU V EVROPE AZ TEN POCET BUDE TAK PAK NASTANE SOUD SOUDU NEKTERI BUDOU UTIKAT A BUDOU VYDANI NA SMRT ZA JMENO SYNA BOŽÍHO NEKTERI PUJDOU DO ZAJETI ABY BYLY MUČENI A BUDOU JIM KAZAT CO BUDE CEKAT ZEMI TY UČETNICI J.KRISTA MY VIME KDY A CO MA PRJIT MY VIME TOTIZ TO ZE BRZY BUDE NA LID VYLIT DUCH SVATY A PROZDROU NEBOJTE SE SMRTI TEN KDO VERI J.KRISTA BUDE ZIT!!!ALE MUSI BYT POKRTEN!!!!KAZAL SEM FARNEMU CO ME BYLO ZJEVENO VUBEC NEVEDEL O CO JDE FARNY V KOSTELECH NECTOU BOZI SLOVA JEN VAS KLAMOU SVOJMA ZVASTAMA CO MAJ NAPSANE BRZY SE VE VSECH ZEMI VYDAJ NA UTEK VERICI PROTOZE BUDE VSUDE ZLO,LIDI SE BUDOU ZRAZOVAT NAVZAJEM  

VARUJI VAS

CIPY RFD ZMENA HOTOVOSTI PENEZ EU A ŠELMA PAPEŽ FRANTISEK POSLEDNI V DEJINACH DOJDE TRESTU-ZJEVENI JANOVO 13!!!

((MIGRACE A IS-MATOUŠ 24)),MATOUŠ-5-9-10!!!MATOUŠ 23-24-25!!!

BRATRO VRAZDENI IRAK,SYRIE,UKRAJINA,LYBIE ATD-ZJEVENI JANOVO

CHCES POZNAT-J.KRISTA ČTI MATOUŠOVO EVANGELIUM CELÉ!!!!

PRICHOD SPASITELE ZNACI TORNADA,VYCHRICE,POTOPY,SOPKY SE PROBOUZEJI,SESUNY PUDY,BRZY TO BUDE AJI V EVROPE!!!NEPRAVOST SE ROZLEZE DO EVROPY TOTIZ USA TRPI TIMHLE JEVEM A PADLY V USA SI JE VEDOM ZE MA MALO ČASU USA TOTIZ UDELALO TOLIK HRICHU ZE TO SAHA AZ K NEBESUM PROTO TRESTA USA TORNADY,SESUNY PUDY,ZEMETRESENIM,ATD


Nepřihlášený uživatel

#121 DULEŽITÉÉÉ

2016-01-04 17:18

Operace Golgota: Demontáž SSSR nebyla cestou likvidace socialismu, ale jeho posílení a znovuzrození skrze utrpení, chaos a proces poznání pravdy o kapitalismu!

Vážený čtenář promine, ale dovoluji si předložit určitou úvahu o budoucím  možném vývoji, nebezpečích, které si možná neuvědomujeme, protože kouřová clona je tak hustá, že vlastně nevidíme, o co se tu hraje. Má analýza vychází z poznání, které jsem načerpal díky studiu Bible, kterou považuji za nejlepší zbraň, kompas, pro dnešní dobu, abychom byli plně vyzbrojeni, pro každé dobré dílo.

Původní záměr dalšího článku byl totiž takový, shromáždit všechny možné důkazy dnešní archeologie, aby čtenáři pochopili, že Bible byla sepsána pod inspirací Zdroje života. To, že došlo k jejímu zneužití a překrucování, není vina autora, ale skutečného GP, aby nás zavedl na scestí, abychom nepochopili. Rozhodl jsem se předložit lepší důkaz skutečné inspirace a nadčasovosti než je rýpání se v hlíně. Bible je totiž živou knihou, proto je její obsah i dnes velmi aktuální. Ukazuje nám totiž, co se brzy stane. Bude tedy velice záležet na každém z nás, na čí straně budeme v den skutečného rozhodnutí.

Patříte-li k nekritickým obdivovatelům Vladímíra Putina, neměli byste v čtení pokračovat!

V roce 1983 Jurij Andropov, šéf tehdejší KGB, spolu s se svými nejbližšími spolupracovníky, vypracovali tajnou akci, dali ji jméno „Golgota“ [1]. Jejím cílem bylo přesvědčit obyvatele tehdejšího Sovětského svazu, že myšlenka socialismu a následně komunistické společnosti, je tou jedinou správnou cestou pro celé lidstvo. Celá akce, její průběh, byla naplánována na 30 let.

V první etapě mělo dojít k usmrcení socialismu, uvrhnout veškeré socialistické obyvatelstvo do víru toho nejtvrdšího kapitalismu 19. století. Lidé zdejšího regionu byli totiž tak okouzleni plnými výlohami západních zemí, stylem života, který byl založen jen a jen na uspokojování tělesných potřeb, že si nebyli ochotni vážit hodnot, které jim socialismus poskytoval.

Druhou fází mělo být poskytnutí určitého světla a přeformátování myšlení, aby lidé začali opět toužit po sociální rovnosti, kdy zavedení socialismu s lidskou tváří již nemělo proběhnout formou revoluce, ale uvědoměním si, že každý člověk má právo na určitý standart.

Třetí fází měla býti obnova socialistické společnosti, její vzkříšení. Proto název Golgota. Mnozí čtenáři dnes asi netuší co se na Golgotě stalo. V roce 33 n.l. byl na tomto místě popraven Ježíš Kristus, ten byl během třetího dne vzkříšen k životu.

Nyní se podívejme na jiné místo Zjevení, je to 13. kapitola 16 až 18 verš. Je zde popisováno, jak jsou osoby označovány symbolem tří šestek a proč. Rok 2016 je z numerologického hlediska, rokem ďábla [3]. I to je hodně důležitá informace. Divoké zvíře již zajistilo obrazu (OSN), takovou autoritu, že globální politika bude stále častěji formulována právě touto organizací. Všechny národy se budou muset podřídit. Podřízenost na sebe bere označení čísla. Protože je důležité, aby v mysli lidstva zvítězila doktrína falešného proroka, proto bude možno pozorovat, jak OSN bude tlačit ostatní státy, aby následovali politiku Ruska.

Po pádu Eura a Dolaru bude obchodu vládnout BRICS, kde vůdčí silou bude opět Rusko. Politika sankcí, které bude OSN a BRICS uvalovat, povede nejspíš k tomu, aby země přešly k bezpeněžnímu systému obchodu. Proto budou lidé s otevřenou náručí přijímat označení na svá čela, či ramena. Teď teprve začíná dávat smysl, proč hnutí CAJGAJST (pozn. šéfredaktora VK: Název bych raději ponechal v původním německém tvaru „ZEITGEIST“, což v překladu znamená „Duch času“) podporuje čím dál více osobností, kteří vlastní obrovské finanční prostředky.

A jaké nebezpečí tento vývoj přináší? Putinův projekt je konkurenční doktrínou, která má dát lidstvu zapomenout na Boha a jeho Boží království. Každý člověk, který tuto náhražku přijme, se stane odpůrcem Boha. Všichni máme svobodnou vůli, a proto se musíme rozhodnout sami za sebe.

 VICE-Operace Golgota: Demontáž SSSR nebyla cestou likvidace socialismu, ale jeho posílení a znovuzrození skrze utrpení, chaos a proces poznání pravdy o kapitalismu!


Nepřihlášený uživatel

#122

2016-01-06 08:32

50 odstínů invaze: Britské listy nabádají ke kriminalizaci svobody slova o uprchlících. Zakázali psát, zakázali zpívat! Bratříčku, nevzlykej, to nejsou bubáci, nadávky polykej, to jsou jen vandráci, migrují s pomocí sluníček v neziskovkách…

Nechci být škodolibý, ale z ohlasu občanů, kteří kdysi rádi a se zájmem četli Britské listy, s postupem času a poznáním, že se zaměření a obsah BL výrazně mění k horšímu, od Britských listů se odvrátili. Konkrétně většina z nich soudí, že BL měli ještě úroveň, pokud tam působil „pan“ novinář Štěpán Kotrba. Po jeho odchodu to „prý“ byl totální propad a obrat o 180° k horšímu, tedy z pohledu čtenářů. Toto jen konstatuji, hlubší nebo konkrétnější důvody nezmiňuji, abych snad nebyl nařčen z nevhodných, příp. sprostých pomluv a urážek, stejně jako ostrakizování současného vedení BL.

Že nejsem daleko od pravdy toho, co hlásá titulek dokazuje skutečnost, neřku-li zoufalost samotného pana dr. Čulíka, který žadoní, ne-li žebrá o přízeň a čtenost BL. Je velmi, velmi ubohé, jak se pan Čulík podbízí a dokonce (falešně) varovně vyzývá občany, aby četli Britské listy: Ve vlastním zájmu, prosíme, rozšiřujte informace Britských listů! Pan Čulík je sice v zoufalé situaci při hodnocení současných názorů a postojů českých občanů na celkovou politiku, ale vždy si umí poradit. Jak sám přiznává, ještě nedávno se média věnovala tématu iracionálního antikomunismu, který nahrazoval jakoukoliv smysluplnou veřejnou debatu o problémech, které bylo nutno řešit. Jenom zapomněl zmínit, že on sám se svými BL jim v tom vydatně sekundoval. Nyní média a politikové objevili iracionální nové, velmi dobře fungující téma, totiž nesmyslný strach z jinakosti a z uprchlíků. To je živá voda na Čulíkův mlýn.

VICE-50 odstínů invaze: Britské listy nabádají ke kriminalizaci svobody slova o uprchlících. Zakázali psát, zakázali zpívat! Bratříčku, nevzlykej, to nejsou bubáci, nadávky polykej, to jsou jen vandráci, migrují s pomocí sluníček v neziskovkách…


Nepřihlášený uživatel

#123

2016-01-06 08:33

VIDEO: Uprchlíci v Kolíně nad Rýnem okrádali a znásilňovali na Silvestra stovky Němců! Policie a úřady to tajily pět dnů, aby neutrpěl novoroční projev Angely Merkel! [CZ Titulky]

V Německu se provalil obrovský skandál. Státní a zemská policie tajila pět dnů mohutnou vlnu organizovaného zločinu páchaného uprchlíky. Ti totiž během oslav Nového roku okrádali v Kolíně nad Rýnem a v Hamburku stovky Němců, ale nezůstalo jen u toho. Mladíci osahávali německé dívky během oslav příchodu nového roku na intimních místech a v jednom případě došlo dokonce ke znásilnění, oběť leží s otřesem mozku v nemocnici v Kolíně nad Rýnem a policie obšancovala vstup k nemocnici, aby novináři nemohli dovnitř.

Hrozba intifády a strach policie?

Policie vůbec nezasáhla! Celou dobu byla schovaná a řádění davu migrantů přihlížela z povzdálí. Němci nechápou, proč policie nezasáhla. Podobně se schovává i policie v Belgii. To není náhoda. Začínají se šířit zvěsti, že policie má v Německu tajné nařízení ze shora, aby se migrantů nedotýkala. Podle odborníků by totiž hrozilo vypuknutí intifády v Německu, tedy svatého povstání Arabů. Hrozba intifády je všudypřítomná, přiznal nejmenovaný policista zády ke kameře a s počítačově změněným hlasem na ZDF. Zatím měl s intifádou zkušenosti pouze Izrael na palestinských územích, ale byly to zkušenosti pokaždé krvavé.

Rozmlátit hlavu, bezvědomí a potom sex!

Dívka je prý pořezaná (jinde se uvádí poškrábaná) v obličeji a pachatel jí několikrát praštil hlavou o obrubník nebo o zeď, a poté jí znásilnil, když byla v bezvědomí. Německá televize informaci popřela, že dívka má jen „lehká zranění“, ale co to znamená lehká zranění, to ARD neupřesnila. V Německu je 1 milion uprchlíků, kteří přišli do země jen za rok 2015. Mnoho z nich je negramotných, nikdy nechodili do školy. To se týká především migrantů z Afriky, kde školní docházka neexistuje v moha zemích. Prakticky 75% migrantů nemá cestovní pas. Pasy migranti zahazují poté, co dorazí na pobřeží Itálie a Řecka. Proč to dělají, to je jasné. Nechtějí buď být identifikování kvůli spolupráci s Islámským státem, anebo nejsou ze Sýrie a bojí se, že by je v Evropě nepovažovali za uprchlíky před válkou.

VICE-VIDEO: Uprchlíci v Kolíně nad Rýnem okrádali a znásilňovali na Silvestra stovky Němců! Policie a úřady to tajily pět dnů, aby neutrpěl novoroční projev Angely Merkel! [CZ Titulky]


Nepřihlášený uživatel

#124 BOŽE OCHRANUJ NAS TVÉ EVANGELIA SE NAPLNUJI JAK JE PSANO V BIBLI AMEN

2016-01-06 10:13

I zvěř se chová lépe, než migranti?

Křesťané jsou jinověrci a pro Araby jsme pod-rasa. Jejich víra jim umožňuje křesťany i zabíjet a pokud tak učiní, nemají výčitky, naopak, jsou na to hrdí. Arabové mají jiný žebříček hodnot. V roce 2016 se chystá podle prognóz Eurostatu do Evropy až 8 milionů běženců, z toho 5 milionů jich bude mířit do Německa. Německo takové počty nezvládne a migranti tak zůstanou v tranzitních zemích natrvalo. V zemích po celé trase pochodu. Česko, Slovensko, Rakousko, Maďarsko, Slovinsko, Srbsko, Albánie, Řecko, Itálie.


Nepřihlášený uživatel

#125

2016-01-06 14:21

Komunikační strategie vlády k imigraci

Politický poradce premiéra Oto Novotný a žid Ivan Gabal si pozvali tým prominentních sociologů a společně připravují pro vládu komunikační strategii, pomocí které chtějí zmanipulovat a zpracovat českou veřejnost, aby se přestala bránit a polevila v odporu k dovozu imigrantů.

Nejprve hodlají prostřednictvím sociologie zjistit, kde jsou ta citlivá místa a na koho se zaměřit. Následně pomocí metod psychologie a propagandy zaútočit na společnost a zvrátit veřejné mínění ve prospěch jejich ideologie.

Jejich pravým záměrem je multikulturalismem rozvrátit tradiční národní státy, rozbořit etnickou homogenitu a dovézt si nové voliče. Řeči typu "bez imigrantů se neobejdeme, ekonomika je potřebuje ..." fungují jen jako zástěrka.

VICE-Komunikační strategie vlády k imigraci 2016