MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#64430 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: To je přesně to, co vůbec jasné není a navíc je to velmi nepravděpod

2015-11-15 19:36

#64426: BĚLOBRÁDEK - EUKOLOVRÁTEK - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: To je přesně to, co vůbec jasné není a navíc je to velmi nepravděpodobné 

Příšte vy odporný zmetku citujte přesně, ne jako to odporné zločinecké hovada Miloš Zeman

Tohle jsem napsal:  Jaký máte důkaz pro váš blábol? Jak může neověřené blábolení a dokonce záměrné vytváření zmatku a ruská propaganda tedy přispět k reálnému vidění světa, když jejím smyslem je právě vytvářet dojem, že se nic reálného neexistuje?  

To se velmi pletete, byl tu terorismus severo-irský, byl tu terorismus baskický, byl tu dokonce terorismus komunistický viz. atentáty na RFE!!!! tedy je logické, že s pádem totalit jeden terorismus byl umenšen.  Dnešní terorismu islámský byl vždy, ale vybíjel se především v Izraeli a okolních zemích.  Je to bezpochyby pořád totéž, zločincům nevyhovuje demokracie. 

Pořád platí, že vytváření dojmu, že se nelze zorientovat v tom co děje vytváření nepravdivých zmatečných zpráv jak dělá RT je jednoznačně ruská propaganda. 

Opakujte si co chcete, zpráva musí být ověřené, nesmí to být balast různých "názorů" - názor si mají udělat občané, ale na základě ověřených informací. RT vytváří jen jednu lež za druhou, což je smyslem ruské propagandy, zpochybnit všechno a všechny, až z toho vznikne guláš z kterého vyplave nový Main Kampf.

Západní politici se chovají velmi odpovědně, řeší problémy svých zemí, spolupracují na řešení problémů zemí demokratických a jsou připraveni na obranu proti agresi - tedy naše daně používají na vývoj velmi sofistikovaných zbraňových systémů.

Rusko ovšem demokratickému světu sděluje, že vyvíjí zbraně, které tyto systémy překonají. Má odporné termobarické zbraně a dokonce je distribuuje do Syrie. 

Bylo to zase Rusko, které znemožnilo vety v RB OSN, aby demokracie mohly účinně zasáhnout proti teroristům na území Syrie, dokonce i dnes vykřikují, že jsou jediní kdo mají zvací dopis a mohou tedy válčit v Syrii, přičem mají zvací dopis ale od zločince, který v Syrii provozoval vražednou totalitu a tím vyprovokoval jednu část muslimského světa k terorismu. 

Idiot Petránek vyznamenaný Milošem Zemanem dokonce tvrdil, že Rusko v Syrii znemožňuje mezinárodní koalici komunikovat, neboť ruší veškerou komunikaci nad Syrii. !!!!!! Také jako každý jiný ruský troll vytvářel dojem, že bez ruska svět nemůže fungovat. Dokonce se snížil k tomu, že Asadovu vládu nazval vládou legální, přestože by nikdy před rokem 1989 o vládě komunistické nic takového neprohlásil a to přitom Asadova vláda byla neskonale vražednější než vlády komunistů mezi lety 1968-1989 a vznikla za stejně nedemokratickým způsobem. 

Odpovědi

Belobradek - Eukolovratek

#64441 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: To je přesně to, co vůbec jasné není a navíc je to velmi nepravd

2015-11-15 21:23:22

#64430: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: To je přesně to, co vůbec jasné není a navíc je to velmi nepravděpod 

Západní politici se chovají velmi odpovědně, řeší problémy svých zemí, spolupracují na řešení problémů zemí demokratických a jsou připraveni na obranu proti agresi - tedy naše daně používají na vývoj velmi sofistikovaných zbraňových systémů. ...... Tak to je už s Vámi velmi špatné, když si toto myslíte. To si může myslet jen zmanipulovaný studentík do cca 18 let věku. Merkel se chová velmi odpovědně. :D Kdo nevidí diametrální změnu bezpečnosti v Evropě , za posledních 15 let, je nebezpečný blázen a abych použil Vaše slova zrůda, která de facto schvaluje vraždy vlastních obyvatel. To už je na trestní oznámení.


Nepřihlášený uživatel

#64456 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: To je přesně to, co vůbec jasné není a navíc je to velmi nepravd

2015-11-16 20:43:59

#64430: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: To je přesně to, co vůbec jasné není a navíc je to velmi nepravděpod 

Musíte být hodně zoufalý a také hloupý (nebo lžete, případně obojí) Termobarické zbraně má mimo jiné i naše demokratická armáda zde nebo další termobarické zbraně. Snad budete věřit alespoň ministerstvu obrany. I když, být blbý to je snažší a důležitější. Má je v zásadě kde kdo.

O Asadově vládě lžete, protože mám kamarády ze Sýrie, kteří sice emigrovali,ale jejich rodiny ne a nic se jim nestalo. Naopak , dnes se o své rodiny bojí, protože místa Asada, který jim (na rozdíl od komunistů u nás) neublížil, Islámský stát nebude váhat. A za Asadm stále stojí většina obyvatel Sýrie ajeho armáda. Na rozdíl od žoldáků made in USA (kolik že jich to nakonec vycvičli za tu půlmiliardu dlarů - jdnoho, dva??)

Mimo jiné Sýrie se svým vzorem demokracie, kterou bych Vám opravdu přál, dodává islámskému státu a Al-Nusře US zbraně, třeba rakety TOW, které není možné přeprodávat, pokud původní dodavetel nesouhlasí. Ale strýček Sam souhlasí, to von dycky.