MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

BĚLOBRÁDEK - EUKOLOVRÁTEK

#64426 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: To je přesně to, co vůbec jasné není a navíc je to velmi nepravděpodobné

2015-11-15 16:57

#64417: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: To je přesně to, co vůbec jasné není a navíc je to velmi nepravděpodobné.... 

 

Je také dobré zmínit, že terorismus je věc, která tu byla vždy.  ???? v Evropě ještě před 15 lety téměř nebyl.

Prosím naučte se pracovat s internetem, tam najdete důkazy že teroristické útoky spáchaly muslimští imigranti. Co tu motáte, že chci zavádět totalitu, mluvíte z cesty.

 

a nebo Vám raději najdu kolik je muslimských extrémistů pouze Německu :

 

Tajné služby podle něj evidují 6300 radikálů, kteří se hlásí k ultrakonzervativním proudům islámu. K sektám džihádistů, které usilují o zavedení islámského pořádku v zemi, se podle Maassena do konce roku připojí už kolem 7000 lidí, .....to jsou údaje z roku 2014 !!!!!!!

..................

ruská propaganda tedy přispětt k reálnému vidění světa, když jejím smyslem je právě vytvářet dojem, že se nic reálného neexistuje? 

 

 hm to je taky dobrá věta....

Opakuji pokud jsou EU politici na tom s logikou, jako vy, tak máme závažný problém.

Chovají se totiž stejně hloupě, jako před 2. světovou válkou, při Mnichovské zradě.


Nepřihlášený uživatel

#64427

2015-11-15 17:15

Fašisticko islamistické extrémistické bojůvky, jejichž vzorem je Adolf Hitler a Štěpan Bandera a oblíbenou knihou Mein Kampf, zneužijí 17. listopad k pořádání nenávistných a xenofobních akcí namířených proti obyvatelům České republiky. Domácí pomahači radikálů Islámského státu ideologicky zaštítění z Bruselu a Berlína a na domácí půdě vedeni zrádci Jiřím Dinstbierem a Annou Šabatovou nebudou váhat zneužít svátku, který má patřit především studentům, k zastrašení obyvatel České republiky.


Nepřihlášený uživatel

#64428 Re:

2015-11-15 18:06

#64400: -  

 Jasný Hoax


Nepřihlášený uživatel

#64429 Re:

2015-11-15 18:18

#64427: -  

 A ty, bolševiku, se už teď třeseš hrůzou jako sulc.


Nepřihlášený uživatel

#64430 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: To je přesně to, co vůbec jasné není a navíc je to velmi nepravděpod

2015-11-15 19:36

#64426: BĚLOBRÁDEK - EUKOLOVRÁTEK - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: To je přesně to, co vůbec jasné není a navíc je to velmi nepravděpodobné 

Příšte vy odporný zmetku citujte přesně, ne jako to odporné zločinecké hovada Miloš Zeman

Tohle jsem napsal:  Jaký máte důkaz pro váš blábol? Jak může neověřené blábolení a dokonce záměrné vytváření zmatku a ruská propaganda tedy přispět k reálnému vidění světa, když jejím smyslem je právě vytvářet dojem, že se nic reálného neexistuje?  

To se velmi pletete, byl tu terorismus severo-irský, byl tu terorismus baskický, byl tu dokonce terorismus komunistický viz. atentáty na RFE!!!! tedy je logické, že s pádem totalit jeden terorismus byl umenšen.  Dnešní terorismu islámský byl vždy, ale vybíjel se především v Izraeli a okolních zemích.  Je to bezpochyby pořád totéž, zločincům nevyhovuje demokracie. 

Pořád platí, že vytváření dojmu, že se nelze zorientovat v tom co děje vytváření nepravdivých zmatečných zpráv jak dělá RT je jednoznačně ruská propaganda. 

Opakujte si co chcete, zpráva musí být ověřené, nesmí to být balast různých "názorů" - názor si mají udělat občané, ale na základě ověřených informací. RT vytváří jen jednu lež za druhou, což je smyslem ruské propagandy, zpochybnit všechno a všechny, až z toho vznikne guláš z kterého vyplave nový Main Kampf.

Západní politici se chovají velmi odpovědně, řeší problémy svých zemí, spolupracují na řešení problémů zemí demokratických a jsou připraveni na obranu proti agresi - tedy naše daně používají na vývoj velmi sofistikovaných zbraňových systémů.

Rusko ovšem demokratickému světu sděluje, že vyvíjí zbraně, které tyto systémy překonají. Má odporné termobarické zbraně a dokonce je distribuuje do Syrie. 

Bylo to zase Rusko, které znemožnilo vety v RB OSN, aby demokracie mohly účinně zasáhnout proti teroristům na území Syrie, dokonce i dnes vykřikují, že jsou jediní kdo mají zvací dopis a mohou tedy válčit v Syrii, přičem mají zvací dopis ale od zločince, který v Syrii provozoval vražednou totalitu a tím vyprovokoval jednu část muslimského světa k terorismu. 

Idiot Petránek vyznamenaný Milošem Zemanem dokonce tvrdil, že Rusko v Syrii znemožňuje mezinárodní koalici komunikovat, neboť ruší veškerou komunikaci nad Syrii. !!!!!! Také jako každý jiný ruský troll vytvářel dojem, že bez ruska svět nemůže fungovat. Dokonce se snížil k tomu, že Asadovu vládu nazval vládou legální, přestože by nikdy před rokem 1989 o vládě komunistické nic takového neprohlásil a to přitom Asadova vláda byla neskonale vražednější než vlády komunistů mezi lety 1968-1989 a vznikla za stejně nedemokratickým způsobem. 


Nepřihlášený uživatel

#64431 Re: To jste dokonale popsal jednání Konvičky a Miloše Zemana....

2015-11-15 19:37

#64427: -  

 ....máte naprostou pravdu Miloš Zeman je bohužel skutečně velezrádce a tím jedná proti zájmům občanů této země. 


Nepřihlášený uživatel

#64432 Aleš Brichta je borec!!!

2015-11-15 19:47

"Výborně vy multikulturální sluníčka. Další teroristické útoky v Paříži (na fotbale Francie-Německo, v klubu na koncertě Eagles of Death Metal atd.), už přes šedesát mrtvých. Francie vyhlašuje výjmečný stav a uzavírá hranice. Tak o to vám jde, vy kreténi?! Jestli se něco stane u nás, tak patříte všichni pověsit za koule do průvanu a zostudit celé rodiny, aby všichni viděli, co vychovali!!!"

Sluníčko

#64433

2015-11-15 20:05

Zítra všem sluníčkový den.


Nepřihlášený uživatel

#64434 Re: Aleš Brichta je borec!!!

2015-11-15 20:07

#64432: - Aleš Brichta je borec!!! 

 Ty budeš asi pracující důchodce.


Nepřihlášený uživatel

#64435 Re: Re:

2015-11-15 20:26

#64428: - Re:  

 To jste, Slunickari. 


Nepřihlášený uživatel

#64436 Re: Re: Aleš Brichta je borec!!!

2015-11-15 20:27


Nepřihlášený uživatel

#64437 Re: Aleš Brichta je borec!!!

2015-11-15 20:31

#64432: - Aleš Brichta je borec!!! 

 Proč spojujete lidi utikající před totalitním násilím velmi podobnému tomu komunistickému s vražděním teroristů? Co vás k takovému spojení vlastně opravňuje? Idiotsky matoucí zprávy na RT? 

Podstata je taková, že nikdo nevítá teroristy a terorismus, tento způsob nesouhlasu s mocí je tu ale co svět světem stojí, komunisté dokonce podobnými teroristickými činy získavali zdroje, aby mohli spáchat převrat v Rusku. 

Řešení tedy není totalita, vyvolá jen další teroristické činy, ale ani demokracie se proti teroru neumí plně bránit, viz. např. bomba komunistické StB z Československav Radiu Free Europe. Přestože se demokracie neumí plně bránit, je dosud to nejlepší, co tu pro správu veřejného prostoru lidé používají. 

 


Nepřihlášený uživatel

#64438 Re: Re: Re: Aleš Brichta je borec!!!

2015-11-15 20:35

#64436: - Re: Re: Aleš Brichta je borec!!! 

 Idiotem budete spíše vy, když jste schopen spojit terorismu v demokratickém světe s lidmi, kteří do demokratického světa utíkají před totalitou.

Neprchají sem páchat trestné činy, ale utíkají před násilím totality. To logicky nevyhovuje jejich trýznitelům, neboť jim utíkají "otroci". Proto také komunisté kriminalizovali emigraci, bylo to totéž a jak už jste se dozvědel z předešlého příspěvku, i komunisté používali teror proti demokraciím, kam utíkali občané totalit. 


Nepřihlášený uživatel

#64439

2015-11-15 20:41

lidé, kteří tvrdí, že zavraždění 130 lidí za křiku allah akbar nesouvisí s islámem, náboženstvím a imigranty by měli být souzení stejně, jako třeba za popírání genocidy!


Nepřihlášený uživatel

#64440 Re: Komunisté u Radia Free Europe, když ho vyhazovali do povětří také zpívali internacionálu....

2015-11-15 20:57

#64439: -  

 ....a přesto na západ uteklo obrovské množství komunistů, kteří si ale cenili demokracie více než jejich šílené víry v komunistu Lenina, bohužel mnozí zůstali komunisty, jak předvedla vyznamenaná "umělkyně" podporují komunistu Miloše Zemana.  

Terorismus souvísí s ubohostí a víra není na počátku, není dokonce ani prostředkem, teroristé dokonce ani nejsou věřící, neboť islám stejně jako ostantí náboženství nedovoluje zabíjet. To, že si vraždící ubožáci myslí, že jsou věřící, na tom nemění vůbec nic, stejně jako to, že zneužívají symboly víry. 

Mnohé sekty jsou skutečně vražedně nebezpečné, komunisté to předvádějí dodnes nejen v Severní Korei. Rudí Khmérové byli dokonce Islámským státem v té nejbrutálnější podobě a jednalo se o komunisty. Komunisté nejsou "nevěřící" jsou to naopak velmi hluboce věřící ve zlaté tele komunismu, jsou tedy sektou, kterých se během dějin objevily stovky či tisíce a objevovat se budou dál a dál. 

Vraždění vskutku nemá nic společného s vírou v Boha. O tom ví své jistě nejen Stalin, Lenin, Hitler ale evidentně i Putin jako pokračovatel před ním vyjmenovaných zločinců. 

Co jiného bylo obsazení rozpacelování si Polska Ruskými komunisty a Německými nacisty než terorismu, kterému předcházelo celá řada "malých" terorirstických činů jak komunistických tak nacistických. Přesto z Ruska utíkali lidé do Polska a stejně tak z Německa utíkali lidé do Polska. 

Tedy nikoliv lidé emigrující před totalitním terorem, ale vy svým příspěvkem se chováte jako nácek či komunista obecně jako příznivec totality, který zneužívá situaci, aby se dostal k moci (mohl soudit) a zavedl jiný či dokonce stejný druh totality, před kterým se lidé dali do pohybu. 

Belobradek - Eukolovratek

#64441 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: To je přesně to, co vůbec jasné není a navíc je to velmi nepravd

2015-11-15 21:23

#64430: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: To je přesně to, co vůbec jasné není a navíc je to velmi nepravděpod 

Západní politici se chovají velmi odpovědně, řeší problémy svých zemí, spolupracují na řešení problémů zemí demokratických a jsou připraveni na obranu proti agresi - tedy naše daně používají na vývoj velmi sofistikovaných zbraňových systémů. ...... Tak to je už s Vámi velmi špatné, když si toto myslíte. To si může myslet jen zmanipulovaný studentík do cca 18 let věku. Merkel se chová velmi odpovědně. :D Kdo nevidí diametrální změnu bezpečnosti v Evropě , za posledních 15 let, je nebezpečný blázen a abych použil Vaše slova zrůda, která de facto schvaluje vraždy vlastních obyvatel. To už je na trestní oznámení.

Já nejsem Asenad!

#64442 Re:

2015-11-15 21:56

#64439: -  

 Souhlas!


Nepřihlášený uživatel

#64443

2015-11-15 23:07

Rusku se podařilo ovládnout Fet Cup, na Fed Cup však nemělo!


Nepřihlášený uživatel

#64444 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: To je přesně to, co vůbec jasné není a navíc je to velmi nep

2015-11-16 05:24

#64441: Belobradek - Eukolovratek - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: To je přesně to, co vůbec jasné není a navíc je to velmi nepravd 

Citujte to vy zmetku celé, tedy i s tím, kde já vidím nebezpečí, tedy v současném již totalitním Rusku.  Citujete jak idioti Ovčáček a Miloš Zeman pana Peroutku. 

Já samozřejmě vidím nebezpečnost v Evropě a to  v Rusku, které vyhlašuje, že vyvině zbraně, které překonají náš obranný systém. Již dnes používají odporné termobarické zbraně, které navíc distribuují do Syrie a ukazují odporná a zákeřná jaderná torpéda, která není ani ten nejmenší problém pro naše vývojáře vyvinou, ale nedělali to, je to hnus a pokud to udělali (je to tak snadné, že je to pravděpodboné), politicky bylo rozhodnuto takovou věc nemít. 

V Rusku je skutečně nebezpečí obrovské, jak předvádějí nejen okupací Krymu a rozpoutáním války na východě Ukrajiny. Stejně tak ohrožoval západní demokracii Irán vývojem jaderných zbraní a vyhrožováním demokraciím z pozice minilitantního islámu. 

Paní Merkelová bezpečnost Evropy neohrožuje. Velmi se obávám, že to co si vy si představujet a co jste schopen doložit jsou dvě naprosto rozdílné věci.

V žádném mém příspěvku nenajdete jediný náznak schvalování totalitních ideologií a tím spíše jakéhokoliv totalitního násilí či dokonce zabíjení. To si opět vymýšlíte naprosté hlouposti. Dokonce neschvaluji ani vytváření zmatku za pomoci "televizí" typu RT. 

2. SVĚT PODLE RUSSIA TODAY

3. RUSKÁ PROPAGANDA V ČESKU


Nepřihlášený uživatel

#64445 Re: Re:

2015-11-16 05:27

#64442: Já nejsem Asenad! - Re:  

 Vy sám se sebou souhlasíte? Vy trpíte nějakou zvláštní schizofrenií? 


Nepřihlášený uživatel

#64446 Pan rektor má naprostou pravdu, Miloš Zeman s jeho partou bez bezpečnostních prověrek....

2015-11-16 06:39

....jednají svévolně a tedy z mého pohledu neústavně, neboť státní moc lze uplatňovat jen a podle zákona, což v Ústavě předchází všem ustanovením o moci, kterou ústavou získává např. ústavní pozice prezident. Mimochodem prezident také není vlastníkem této ústavní pozice, je jejím správcem a to striktně správcem dočasným a jeho správá je omezena nejen ústavním slibem, ale celou ústavou i všemi zákony země.  

Důvod, proč státní moc lze uplatňovat jen a podle zákona je snadno identifikovatelný, je to proto, aby byla státní moc vždy uplatňována stejně a navíc "reprodukovatelně" a tedy, aby její zneužítí bylo rozpoznatelné a mohlo býti souzeno a to proto, že zkušenost se zneužíváním státní moci dokonce i v podobě psaní zvacích dopisů do Ruska je nejen v této zemi fatální. 

Grubhoffer: Některých prezidentem vyznamenaných si slušný člověk nemůže vážit, pozvání bych nepřijal

 

Slunce v duši

#64447

2015-11-16 11:23

Zemandrtálci masově panikaří a jejich guru jim jde příkladem.

Vymeteme špínu z republiky
Nepřihlášený uživatel

#64448 Re:

2015-11-16 14:29

#64447: Slunce v duši -  

 Zejtra vám to spočítáme,  havloidni teroristi. 


Nepřihlášený uživatel

#64449

2015-11-16 15:11

Židé považovali 13.za nešťastný den: 13.písmeno v hebr.abecedě je M: tj. první písmeno slova Mavet, což znamená SMRT!!!

13. apoštolů sedělo s Kristem u poslední večeře, 13. byl Jidáš, který zradil.....Na Velký pátek byl Ježíš ukřižován....

Islamisté si nevybrali 13.pátek náhodou....

Kdy už politici celé EU předloží veřejnosti své návrhy, jak bude řešena uprchlická krize? Kdy už konečně budou chránění občané EU a politici přestanou žvanit a ohánět se demokratickými principy?

EU musí především chránit své občany, jinak je celé toto seskupení na hov......

 


Nepřihlášený uživatel

#64450

2015-11-16 15:16

Zeman je rozměklý mozek, už asi neví, co dělá, hlavně když dostane lahvinku a cigárko, zločinci kolem něho mají zelenou!!! Jak jinak by mohl vyznamenat komunistické zločince, kteří se podíleli na mučení vězňů? Jak mohl vyznamenat estébáky? Mohl, komouši se chechtají a mnou si ruce.

Viz majitel Preciosy Karl Ludvík.... a další zločinci??????

Tento "prezident" že jedná jménem občanů? Spíše jedná jménem všech komunistických hovad.